soublaki-3 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Να μην ξεχάσει να επισκεφτεί το Κλ. Βικελίδης. ;) Θα είναι ανοικτό μετά από 8 μήνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Άσχετο, η Υδρόγειος πού βρίσκεται ρε παιδιά; Πάει αστικό εκεί ή μόνο ΤΑΧΙ; Και κάτι άλλο, στα Carrefour πώς πάει κανείς;! Μου είπαν με το 39 αλλά αλλόυ τελικά βγήκα!:lol: Και ως φοιτήτρια I can't afford να πληρώνω 7 ευρά πήγαινε και άλλα τόσα έλα! Wish me luck για την εξεταστική...:( Στις 13 επιτέλους τελειώνω!! :yahoo: H Yδρόγειος βρίσκεται στη περιφερειακή για χαλκιδική...και ναι μόνο με ταξί μπορείς να πάς.. Στα Carrefour πάνε κάποια δρομολόγια του 39. Καλή επιτυχία !!!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Η Υδρόγειος στα Σφαγεία δεν είναι; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Tι είναι η υδρόγειος;:stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Δεν ξέρω αν υπάρχει ένα παρόμοιο thread για τέτοιες πληροφορίες, αν είναι ενώστε το δικό μου με κάποιο άλλο:) Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα να ταξιδέψω στη Θεσσαλονίκη το επόμενο σαββατοκύριακο και επειδή δεν το κάνω συχνά (για την ακρίβεια θα είναι η πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια!) και ξέρω ότι πολλοί από σας είναι από Θεσ/νίκη, θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για το ποιο μέσο είναι καλύτερο, τιμές εισιτηρίων, ξενοδοχεία κλπ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω μόνο 3 μέρες στη διάθεσή μου (μάλλον Πέμπτη απόγευμα με Κυριακή βράδυ, δεν είναι σίγουρο) και ότι θα προτιμούσα τρένο - ισχύει ότι υπάρχει Intercity Express που κάνει 4 ώρες από Αθήνα? Ευχαριστώ πολύ!:) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Δεν ξέρω αν υπάρχει ένα παρόμοιο thread για τέτοιες πληροφορίες, αν είναι ενώστε το δικό μου με κάποιο άλλο:) Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα να ταξιδέψω στη Θεσσαλονίκη το επόμενο σαββατοκύριακο και επειδή δεν το κάνω συχνά (για την ακρίβεια θα είναι η πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια!) και ξέρω ότι πολλοί από σας είναι από Θεσ/νίκη, θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για το ποιο μέσο είναι καλύτερο, τιμές εισιτηρίων, ξενοδοχεία κλπ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω μόνο 3 μέρες στη διάθεσή μου (μάλλον Πέμπτη απόγευμα με Κυριακή βράδυ, δεν είναι σίγουρο) και ότι θα προτιμούσα τρένο - ισχύει ότι υπάρχει Intercity Express που κάνει 4 ώρες από Αθήνα? Ευχαριστώ πολύ!:) na pas oposdipote gia kafe-fagito sto kitchen bar(den kserw an legete akrivws etsi) an kai den einai i kaliteri periodos.einai sto limani sto terma tis paraliakis kai exeis piato oli tin paralia kai ton lefko pirgo.metries times.genikotera padws einai poli romadika (na to protimiseis an tha pas me to allo sou miso:love: :love: )afta.anagastika tha protimiseis san meso metaforas to leoforio{Den exoume oute metro -oute tram-oute trolei)to eisitirio kostizei 50 lepta an to pareis apo periptero kai 60 an to pareis mesa apo to leoforio.isxiei gia metepivivasi pros olles tis grames mesa se 70 lepta.afta.sorry an se kourasa:happy: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 na pas oposdipote gia kafe-fagito sto kitchen bar(den kserw an legete akrivws etsi) an kai den einai i kaliteri periodos.einai sto limani sto terma tis paraliakis kai exeis piato oli tin paralia kai ton lefko pirgo.metries times.genikotera padws einai poli romadika (na to protimiseis an tha pas me to allo sou miso:love: :love: )afta.anagastika tha protimiseis san meso metaforas to leoforio{Den exoume oute metro -oute tram-oute trolei)to eisitirio kostizei 50 lepta an to pareis apo periptero kai 60 an to pareis mesa apo to leoforio.isxiei gia metepivivasi pros olles tis grames mesa se 70 lepta.afta.sorry an se kourasa:happy: Προσωπικα δεν θα προτεινα να παει στο kitchen bar γιατι α) ειναι πανακριβο και β) τη 1η και τελευταια φορα που πηγα επαθα μια δηλητηριασουλα :blink: @isolde Εαν εισαι τυχερη μπορεις να βρεις κανενα φθηνο e-ticket απο το http://www.aegeanair.com αν και ειναι λιγο αργα... Για ξενοδοχειο πες μας το budget σου πρωτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Προσωπικα δεν θα προτεινα να παει στο kitchen bar γιατι α) ειναι πανακριβο και β) τη 1η και τελευταια φορα που πηγα επαθα μια δηλητηριασουλα :blink: dilitiriasi sto kitchen bar:worry: :worry: :blink: :blink: an einai dinaton! edaksi den lew oti einai kai tzampa alla gia enan cafe borei na paei.sigekrimena an thimamai kala ena club ekane girw sta 5e.den einai kai panakriva.ligo tsimpimena edaksei einai.toulaxiston gia cafe tis protinw na paei padws:) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Ναι για καφε θα πρεπει να ειναι ΟΚ οι τιμες, εγω εννοουσα οτι το εστιατορειο ειναι πανακριβο χωρις να προσφερει κατι το ιδιαιτερο απο πλευρα γευσης. Και ναι δηλητηριαση σε ενα τοσο γνωστο μαγαζι, οσοι φαγαμε κοτοπουλο ειμασταν αντε γεια!! (3 ατομα). Και να φανταστεις εγω ενα κομματακι εφαγα...Αλλα ας μη ξεφευγουμε απο το θεμα μας. Για ποτο/καφε αξιζει να παει, οπως επισης και λιγο πιο διπλα, κοντα στο parking του ΟΛΘ στο kissfish! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Tι είναι η υδρόγειος;:stupid: :blink: :blink: Χμμμ... Είναι ένας χώρος στον οποίο γίνονται συναυλίες κτλ. Θα παίξουν εκεί και οι Opeth σε κανα μήνα και οι Diamond Head σε καμιά βδομάδα. Ξέρω ότι είναι κάπου σε μια οδό 26 Οκτωβρίου. Αλλά μόνο αυτό! Χι χι! Κάτι άλλο, αγαπητοί Θεσσαλονικείς! Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχουμε τίποτα;;; Σε καμια πλατεία και τέτοια, για χαβαλέ θέλω να πάμε με το έτερον ήμισυ, όχι να πληρώσουμε κιόλας:rolleyes: Έχετε υπόψη σας; Thanks!:p Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 siga min bgenoume san ta panigiria me ta gomenakia mas , stis platies!!!! imarton!!! afta sta xoria kai stin ameriki :p Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 siga min bgenoume san ta panigiria me ta gomenakia mas , stis platies!!!! imarton!!! afta sta xoria kai stin ameriki :p Καλά ντε... Μη βαράς!:cry: Μην τυχόν όμως και δω τίποτα τέτοιους Βαλεντίνικους τζερτζελέδες στην Αριστοτέλους:lol: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 @Mikel και Nrg: Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας!!:) :) Για το Κίτσεν Μπαρ έχω ακούσει, ίσως πάω για καφέ.. Δυστυχώς δεν πολυπαίζει το αεροπλάνο: ξέρω, θα με βρίσετε, αλλά έχω μια ψιλοφοβία:scared: Γι' αυτό έλεγα να πάω με το ιντερσίτι. Όσο για το μπάτζετ, είμαι οκ νομίζω, γιατί πάω να επισκεφθώ το boyfriend/αρραβωνιαστικό που είναι βόρεια Ελλάδα 3 βδομάδες για δουλειά, οπότε δεν τα πηρώνουμε όλα εμείς ;) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Δυστυχώς δεν πολυπαίζει το αεροπλάνο: ξέρω, θα με βρίσετε, αλλά έχω μια ψιλοφοβία:scared: Γι' αυτό έλεγα να πάω με το ιντερσίτι. Αν έχεις φοβία με τα αεροπλάνα,μην το σκέφτεσαι! Μια χαρά είναι το τρένο. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για Β.Ελλάδα και δεν έχω κανένα παράπονο :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Αν σκεφτεσαι για τρενο παρε το απλο, θα κανεις βεβαια περιπου 1-1.5 ωρα παραπανω αλλα εχουν νεα βαγονια τα οποια ειναι καλυτερα και απο αυτα του ιντερσιτι. Και φυσικα θα πληρωσεις 10-15 Ευρω αντι για 50. *Ολες οι τιμες και οι ωρες κατα προσεγγιση :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Επίσης αν θέλει κάποιος να πάει Θεσσαλονίκη από Αθήνα (ή το αντίστροφο) με το απλό τρένο και βρίσκεται σε... τρελές αφραγκίες μπορεί να πάει και με μόλις 3-3,5€ κόβοντας εισιτήριο για... Λειανοκλάδι. :lol: :X Το έχει κάνει φίλος μου αρκετές φορές χωρίς κανένα έλεγχο (ο έλεγχος γίνεται μόνο από την Αθήνα και όποιος ανεβαίνει από ενδιάμεσους σταθμούς). 10 κάτι είναι το φοιτητικό/νεανικό εισιτήριο (μέχρι 26 ετών) και κάπου 14€ το ολόκληρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Για Θήβα φίε, για Θήβα...Μην κάνει κανείς το λάθος και κόψει για Οινόη, συνήθως δεν εχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Τα ξέρεις καλά βλέπω. :lol: Πάντως δεν αναφερόμουν σε σένα όταν το έλεγα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Ξεθάβω λίγο το θέμα γιατί μόλις χθες γύρισα από Θεσσαλονίκη και είμαι ενθουσιασμένη :yahoo: Πέρασα πολύ καλά και η πόλη στο μεγαλύτερο μέρος της είναι πολύ ωραία. Φοβερά κτίρια στην Τσιμισκή και σε άλλους δρόμους που δεν θυμάμαι τώρα... @Παιδιά που μου είχαν προτείνει διάφορα μέρη: Πήγα τελικώς κίτσεν μπαρ, για καφέ μόνο και μου άρεσε πάρα πολύ. Βέβαια έτυχε το Σάββατο να έχει πολύ καλό καιρό (και καθόμασταν δίπλα στη θάλασσα χωρίς μπουφάν:wacko: ) Για φαγητό μου άρεσε πολύ το Ούζου Μέλαθρον. Και μια λεπτομέρεια (όχι και τόσο ασήμαντη):το φαγητό πάμφηνο σε σχέση με την Αθήνα. Όσοι πηγαίνουν στα αντίστοιχα μεζεδοπωλεία στου Ψυρρή π.χ., θα καταλάβουν τι εννοώ.. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Που εμεινες τελικα? Και να φανταστεις οτι το Ουζου Μελαθρον τις ψιλοτσιμπαει τις τιμες αν δεν κανω λαθος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Που εμεινες τελικα? Και να φανταστεις οτι το Ουζου Μελαθρον τις ψιλοτσιμπαει τις τιμες αν δεν κανω λαθος :p Μπα.. Δεν είναι ακριβό. Ιδιαίτερα δε σε σχέση με τα αντίστοιχα στου Ψυρρή στην Αθήνα είναι τσάμπα.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Μπα.. Δεν είναι ακριβό. Ιδιαίτερα δε σε σχέση με τα αντίστοιχα στου Ψυρρή στην Αθήνα είναι τσάμπα.. :blink: δηλαδή πόσο σας βγαίνει στο άτομο (στο περίπου)?? Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Δε θυμάμαι να είχα πληρώσει ποτέ πάνω από 12-15 ευρώ. Και έφευγα πάντα σκασμένος απότο φαγητό σε φάση να μη μπορώ να κουνηθώ. Αλλά παίζει η εξής φάση. Στο συγκεκριμένο μαγαζί δε λέει να πάρει μια μερίδα ο καθένας. Επειδή έχει τεράστια ποικιλία και μεγάλες μερίδες στα τραπέζια παίρνουν μερίδες και τις βάζουν στη μέση και ξεκοιλιάζονται. EDIT.. έχω πληρώσει και λιγότερα.. Επίσης στην πλατεία Άθωνος που είναι η αντίστοιχη πλατεία Ψυρρή της Θεσσαλονίκης, συνήθως καμιά 10αριά ευρώ το άτομο. Εκεί γύρω είναι το σύνηθες. EDIT No 2. @papathvas.. Φίλε τώρα είδα ότι είσαι Σαλονικιός και άρα ρωτάς για Ψυρρή. Αν και δεν είμαι Αθηναίος, (Σπούδασα όμως Σαλόνικα γι' αυτό τα ξέρω) στου Ψυρρή όσες φορές έχω πάει πάντα γύρω στα 30 ευρώ το ατόμο μας έχει έρθει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Επίσης στην πλατεία Άθωνος που είναι η αντίστοιχη πλατεία Ψυρρή της Θεσσαλονίκης, συνήθως καμιά 10αριά ευρώ το άτομο. Εκεί γύρω είναι το σύνηθες. Εγώ γιατί όποτε πάω Άθωνος δεν το καταφέρνω αυτό; Πάντα μας βγαίνει 20 ευρώ το άτομο! Τι δεν κάνουμε σωστά; :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Εγώ γιατί όποτε πάω Άθωνος δεν το καταφέρνω αυτό; Πάντα μας βγαίνει 20 ευρώ το άτομο! Τι δεν κάνουμε σωστά; :rolleyes: Τι να σου πω βρε Πέτρο.. Εγώ όσες φορές πήγαινα Άθωνος (στον Πίνακα σχεδόν πάντα), πληρώναμε 10-15 ευρώ το άτομο. (Έχω όμως ένα χρόνο να πάω:)) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts