tipoliani Δημοσιεύτηκε September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2005 Dear all, A friened of mine working with me here in Naples Italy is about to visit Thessaloniki next month with his family for a week due to a training course in there. I would extremely appreciate if you could recommend some "Do's" or "Dont's" in terms of FOOD - SIGHTSEEING AREAS - ENTERTAINTMENT - OR ELSE. Thank you all for your kind suggestions and your time ... Ciao tutti Agapitoi filoi , enas synadelfos mou pou douleuoyme mazi edw stin Italia prokeitai na episkeftei tin thessaloniki gme tin oikogeneia tou gia mia vdomada me aformi kapoio seminario. Mias kai leipw arketo kairo apo ellada kai den exw kai polles gnwseis oson afora tin Thessaloniki , tha ektimousa na mporousate na mou proteinetai ta poio simantika meri pou dprepei na episkeftei kai fusika na min ton "gdysoun" Sa eyxaristw gek twn proterwn gia tis protaseis sas. Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Για διαμονή, να βρεί ένα καλό ξενοδοχείο στο κέντρο. Όχι τίποτα κυριλίκια,θα του τον πιάσουν κανονικά. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλά ωραία μέρη για να δεί κανείς. Ας πάει στην άνω πόλη-στα κάστρα, παραλία για καφέ, Πλατεία Άθωνος για φαγητό, αριστοτέλους για καφέ επίσης, κρήνη-καλαμαριά για βόλτα και για ποτό ή καφέ πάλι. Να κάνει βόλτα στην Τσιμισκή ή στην Προξένου κορομηλά για ψώνια. Επίσης αν έρθει το πρώτο 10ήμερο του Οκτώβρη, έχει την έκθεση πληροφορικής Infosystem. Αν τα γουστάρει αυτά, καλό θα ήταν να κάνει μια επίσκεψη κι εκεί. Τώρα για κιριλέ μαγαζί, είτε για φαγητό, είτε για ποτό, ένα πολύ καλό είναι το Interni στην παραλία κοντά στο ναυτικό όμιλο. Κατ'εμέ είναι ίσως το καλύτερο μαγαζί που έχω πάει ποτέ κι από Αθήνα κι από Χαλκίδα που πηγαίνω πού και πού. Επίσης αν θέλει κρασοκατάνυξη και έντεχνη ή μπαγλαμά υπάρχουν πάντα πολλών ειδών μαγαζιά στο κέντρο κυρίως ή περιοχή Ροτόντας(πάνω από την καμάρα) και στην Ολυμπιάδος. Αυτά τα ολίγα:) Αν θές more πές μου:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipoliani Δημ. September 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 eyxaristw gia tis plirofories exei kleisei idi ksenodoxeio kapou sti mitropolews me 70 Euros per double room Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Για να συμπληρωσω στο post του konstantinos_bei, θα προτεινω για φαγητο και το Para Poli, διπλα στην Αριστοτελους (μεσογειακη κουζινα, περιπου 15-18 ευρω το ατομο για πληρες γευμα χωρις κρασι) και για κατι πιο ελληνικο, σουτζουκακια ειτε στο Αριστον, ειτε στη Διαγωνιο (γωνια Μητροπολεως με Παυλου Μελα. Εγω αυτο προτιμω ;) ) Sightseeing: Αν θελει και μπορει ας πεταχτει μεχρι τη Βεργινα να δει τους ταφους ή για μουσειο μεσα στην πολη ας παει στο Βυζαντινο. Για καφε προτεινω ειτε Kitchen bar (στο λιμανι μεσα) ειτε Κρηνη, αλλα κατα προτιμηση απογευμα αφου ειναι και οικογενειαρχης, για να μην εχει και παρα πολυ κινηση. Επιβαλλεται να κανει βολτα με τα ποδια το βραδυ στην παραλια, και αν εχει μεταφορικο μεσο να παει Καστρα για να δει τη θεα (βραδυ) Αν θελει να δει τον τροπο ζωης μας- πως γλενταμε, κτλ μπορει να παει ειτε μπουζουκια (καλυτερα χωρις τα παιδια - θα επικρατει ενας ψιλοπανικος, τουλαχιστον τα σαβ/κα. Επισης αν δεν θελει να τον γδυσουν, ας προτιμησει κατι σε σχημα νεαρων τραγουδιστων και οχι μεγαλο ονομα της πιστας, γιατι δεν νομιζω να του αρεσουν τα 150 ευρω ανα φιαλη... ;) ) ειτε Αθωνος για πιο "ηρεμες" (λεμε τωρα! Θεσσαλονικη θα ερθει! :p ) καταστασεις. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 θα ανεβω θεσσαλονικη για 5-6 ημερες κατα τις 10 ιανουαριου με το εταιρον ημισυ . εκτος απο αυτα που αναφερθηκαν πιο πανω κατι αλλο? θυμαμαι ελαχιστα απο θεσσαλονικη οπου ειχα παει πριν 5χρονια για μια πρωην... ;) φαγητο αθωνος, αυτο το θυμαμαι. για νυχτερινη διασκεδαση? κανενα καλο σχημα παιζει αυτη την εποχη επανω? 3-5 πηγαδια για σκι ειναι καλα? η να παω καπου αλλου? γενικα οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη, ειδικα απο τους φιλους μας που μενουν Θεσσαλονικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Το πιο γνωστο ονομα ειναι ο Βασιλης Καρρας. Σε αντιθεση με οτι θα περιμενα, δεν τραγουδαει στην περιοχη αεροδρομιου (οπου και βρισκονται ολα τα club) αλλα στον Σκορπιο. Μη με ρωτησεις που ειναι, καπου...μακρια. Ειναι σε στυλ εστιατοριου να φανταστεις. Αλλα ονοματα που πηρε το ματι μου, ο Γιαννιας. Χμ...δε θυμαμαι αλλο. Νυχτερινη διασκεδαση...περιοχη αεροδρομιου. Εχει club για ολα τα γουστα. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 @ dexter_ : Για metal bars/cafe: Εκτος του Silver Dollar που ανεφερες και εσυ, υπαρχει το Cult (στην Ικτινου), το X Club (Λαδαδικα) , Mr Jones και...αλλη μια που δεν θυμαμαι το ονομα της (:!: :O ) ανεβαινοντας τη Ναυαρινου στο αριστερο σου χερι (πριν τα αρχαια), και ο Σοροκος στην Ιασωνιδου. Αυτα για τωρα! Αν θυμηθω κι αλλα θα τα προσθεσω μετα, ενω αν θες περισσοτερες πληροφοριες, just ask! :D Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 και...αλλη μια που δεν θυμαμαι το ονομα της (:!: :O ) ανεβαινοντας τη Ναυαρινου στο αριστερο σου χερι (πριν τα αρχαια) Δεν θυμαμαι πως γραφεται στα αγγλικα :D Μιλας για το Μπολιβαρ. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Ευχαριστώ πολύ πολύ και παραθέτω κι άλλες ερωτήσεις... 1. Ικτίνου;; Πώς πάμε εκεί;; Με (ποιο) λεωφορείο; 2. Παλιά Πόλη/Άνω Πόλη τι λένε;;; 3. Στο κάστρο και στη Βεργίνα πώς παέι κανείς αν δεν έχει δικό του μέσο; 4. Το Jungle στη Ναυαρίνου είναι;; Εγω γιατί δεν το βρίσκω;; Μαγαζιά με metal μπλούζες, αρβύλες, μπουφάν και άλλα τέτοια χαριτωμένα πού θα βρούμε;; Thanks guys!!:O :cool: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 metal mplouzes ,mpoufan ,arvules 8a breis sth nauarinou kai sthn amerikanikh agora sto bardarh.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Δεν θυμαμαι πως γραφεται στα αγγλικα. Μιλας για το Μπολιβαρ. Σωστος! :) Θυμομουν οτι ηταν καποιος στρατηγος της Λατινικης Αμερικης, αλλα δεν μπορουσα να θυμηθω το ονομα (Simon Bolivar στα αγγλικα btw) Ευχαριστώ πολύ πολύ και παραθέτω κι άλλες ερωτήσεις... 1. Ικτίνου;; Πώς πάμε εκεί;; Με (ποιο) λεωφορείο; 2. Παλιά Πόλη/Άνω Πόλη τι λένε;;; 3. Στο κάστρο και στη Βεργίνα πώς παέι κανείς αν δεν έχει δικό του μέσο; 4. Το Jungle στη Ναυαρίνου είναι;; Εγω γιατί δεν το βρίσκω;; Μαγαζιά με metal μπλούζες, αρβύλες, μπουφάν και άλλα τέτοια χαριτωμένα πού θα βρούμε;; Thanks guys!!:O :cool: 1. Απο που; ;) Γενικα, τα λεωφορεια του ΟΑΣΘ που περνανε απο Ικτινου ειναι τα 3,5,6,12 (ή τουλαχιστον αυτα θυμαμαι τωρα) Ειναι ολα οσα περνανε απο Τσιμισκη δηλαδη. Η Ικτινου ειναι στο σημειο που ειναι το Everest της Τσιμισκη. :) 2. Εννοεις ποιο απο τα δυο ειναι; :confused: Ανω Πολη! :D 3. Υποθετω με ΚΤΕΛ. 4. Αν δεν καταλαβα λαθος μαγαζι, ειναι στη Σβωλου, που ειναι καθετος στην Ναυαρινου. Το Jungle πρεπει να ειναι ενα- δυο στενα πριν φτασεις στην Εγνατια, στο αριστερο σου χερι! Καθως θα ανεβαινεις για να πας εκει, εχει και μαγαζια με metal μπλουζες. Ακομα για τετοια ειδη, μπορεις να ψαξεις στο δευτερο στενο μετα την Εθνικης Αμυνης πανω στην Τσιμισκη (δεξια σου καθως πηγαινεις προς κεντρο) οπου βρισκεται το Rock City και το Alone (αν δεν εκλεισε το τελευταιο) Παρακαλουμε, τιποτα! Για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον ειμαστε εδω! :cool: :D Υ.Γ: Αν σε κατι απο τα παραπανω κανω καπου λαθος, ας με διορθωσει καποιος! Μην τη στελνουμε και οπου να 'ναι την κοπελα! :p Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Κατάλαβα ότι η Ικτίνου είναι στην Τσιμισκή, απλά δεν ξέρω πού ακριβώς... Πχ είναι μετά τη στάση Αγίας Σοφίας; Όπως καταλάβατε προς το παρόν προσανατολίζομαι μέσω ΟΑΣΘ...Χιχιχιχι... Είναι ακριβώς στη στάση Αγίας Σοφίας! Η Ικτίνου είναι πεζόδρομος, παράλληλος της Αγίας Σοφίας, ξεκινάει από την Τσιμισκή και τελειώνει στην Αγία Σοφία την εκκλησία! Επίσης, για τα κάστρα μπορείς να πάρεις το λεωφορείο 23 από την πλατεία ελευθερίας. Δεν είναι ιδιαίτερα μακριά από το κέντρο, απλά έχει ανηφόρες... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Φυσικά αν πας θεσσαλονίκη πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς το goldfish για ένα χαλαρό ποτάκι μέχρι τις 8 το πρωί!:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Αν δεν με γελούν τα μάτια μου το θέμα λέει "Επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη" Ως εκ τούτου άσχετα posts εκτός θέματος αφαιρέθηκαν.. ( για να μην έχετε απορίες πάλι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Είναι ακριβώς στη στάση Αγίας Σοφίας! Η Ικτίνου είναι πεζόδρομος, παράλληλος της Αγίας Σοφίας, ξεκινάει από την Τσιμισκή και τελειώνει στην Αγία Σοφία την εκκλησία! Επίσης, για τα κάστρα μπορείς να πάρεις το λεωφορείο 23 από την πλατεία ελευθερίας. Δεν είναι ιδιαίτερα μακριά από το κέντρο, απλά έχει ανηφόρες... Μάλιστα... Ώστε έτσι πάει κανείς στα κάστρα! Και... άλλη ερώτηση... Η Πλατεία Ελευθερίας είναι εκεί με τα δέντρα; Που κάνει τέρμα το 5; Κοντά σε κάτι πρακτορεία κτλ; Ρε παιδιά sorry αλλά δε γνωρίζω και πολλά (μάλλον το καταλάβατε)... Θέλω να αγοράσω drums! Πού να πάω;; Κατά προτίμηση μεγάλο μαγαζί, για ποικιλία κτλ... Το Goldfish πού είναι και τι παίζει με δαύτο; Τροποποίηση: Πώς γίνεται αυτό; Δηλ. να ποστάρεται δύο φορές το μήνυμά μου, μία μισό και μία ολόκληρο; Περίεργα πράματα! Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Μάλιστα... Ώστε έτσι πάει κανείς στα κάστρα! Και... άλλη ερώτηση... Η Πλατεία Ελευθερίας είναι εκεί με τα δέντρα; Που κάνει τέρμα το 5; Κοντά σε κάτι πρακτορεία κτλ; Ρε παιδιά sorry αλλά δε γνωρίζω και πολλά (μάλλον το καταλάβατε)... Θέλω να αγοράσω drums! Πού να πάω;; Κατά προτίμηση μεγάλο μαγαζί, για ποικιλία κτλ... Ναι, εκεί είναι! Για drums δυστυχώς... δεν μπορώ να βοηθήσω :O Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 για ντραμς θα πας Φιλιππος Νακας αν θυμαμαι καλα εχει στη ναυαρινου αγιας σοφιας τσιμισκη Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Το Goldfish πού είναι και τι παίζει με δαύτο; Είναι στη Βογατσικού. Παράλληλη με την Αγίας Σοφίας. Εκεί που είναι τα everest της Τσιμισκή, πιο κάτω. Θα απολάυσεις αυτόν τον κύριο http://www.musiccorner.gr/images/planetworks/cd_master_tempo_01.jpg σε μεγάλες στιγμές δόξας!:lol::lol::lol: Αρκεί να πας μετά τις 1-2 και φυσικά να χορέσεις να μπεις. Μη μασήσεις, μπορεί να φαίνεται γεμάτο αλλά όλο και κάποια γωνίτσα θα βρεις να αράξεις.:p Δεν επιτρέπεται να πας Θεσ/νίκη και να μην περάσεις από εκει!:D Μετά προτείνω ντερλικατεσεν για να φας. Δίπλα στο everest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Είναι στη Βογατσικού. Παράλληλη με την Αγίας Σοφίας. Εκεί που είναι τα everest της Τσιμισκή, πιο κάτω. Θα απολάυσεις αυτόν τον κύριο http://www.musiccorner.gr/images/planetworks/cd_master_tempo_01.jpg σε μεγάλες στιγμές δόξας!:lol::lol::lol: Αρκεί να πας μετά τις 1-2 και φυσικά να χορέσεις να μπεις. Μη μασήσεις, μπορεί να φαίνεται γεμάτο αλλά όλο και κάποια γωνίτσα θα βρεις να αράξεις.:p Δεν επιτρέπεται να πας Θεσ/νίκη και να μην περάσεις από εκει!:D Μετά προτείνω ντερλικατεσεν για να φας. Δίπλα στο everest. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??!! Βρε μη μου δίνετε τέτοια tips, και χάλια θα περάσω και θα τον στείλω αδιάβαστο τον καημένο το Γιωργάκη μου! Τρελά, ε τρελά! Είπαμε, μεταλοκαφετέριες θέλουμε... Μου δώσατε μια-δυο κατευθύνσεις από ό,τι είδα! Τι πάθατε τώρα και με στέλνετε στον Πανταζή; Μακαρόνια τρώει; Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??!! Βρε μη μου δίνετε τέτοια tips, και χάλια θα περάσω και θα τον στείλω αδιάβαστο τον καημένο το Γιωργάκη μου! Τρελά, ε τρελά! Είπαμε, μεταλοκαφετέριες θέλουμε... Μου δώσατε μια-δυο κατευθύνσεις από ό,τι είδα! Τι πάθατε τώρα και με στέλνετε στον Πανταζή; Μακαρόνια τρώει; Δεν έχει σχέση με Πανταζή. Dj(λέμε τώρα...) είναι ο άνθρωπος. Έχει και το φοβερό κομμάτι μωρό μου soorry sooooorry sooooooooorry sooorry, εδώ όμως δεν είναι fame story!!!:lol::lol::lol: Θα ζήσεις μεγάλες στιγμές καγκουριάς αν πας, αλλά αφου μου λες για metal (:yawn:) μάλλον δεν θα πας!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Δεν έχει σχέση με Πανταζή. Dj(λέμε τώρα...) είναι ο άνθρωπος. Έχει και το φοβερό κομμάτι μωρό μου soorry sooooorry sooooooooorry sooorry, εδώ όμως δεν είναι fame story!!!:lol::lol::lol: Θα ζήσεις μεγάλες στιγμές καγκουριάς αν πας, αλλά αφου μου λες για metal (:yawn:) μάλλον δεν θα πας!:D Ε καλά μη φανταστείς ότι γουστάρουμε μόνο καφριλιές, και η ροκ μια χαρά στέκει... Τελικά all hail Silver Dollar!:D Στο δάσος του Σέιχ-Σου μου κόλλησε να πάω... But how??:what: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 leoforeiaki 8a pareis apo thn apenanti pleura ths kamaras..de 8uamai pio noumeraki einai alla ayto to ma8aineis an pas sth stash kai diabaseis sto tamplo poia leoforeia pernane apo ekei kai pou pane.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Στο δάσος του Σέιχ-Σου μου κόλλησε να πάω... But how??:what: Με το λεωφορείο 24 :) εκεί βρίσκεται και ο ζωολογικός κήπος αλλά μην περιμένεις κροκόδειλους και λιοντάρια! Κοτούλες και παπάκια θα δεις! Στο τσακίρ κέφι και καμμιά αρκούδα :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Μα καλα τι εχετε παθει ολες οι γυναικες πια με το Σειχ Σου και τον ζωολογικο κηπο??? Τις προαλλες παντως που πηγα/με εσυραν (πριν απο κανα μηνα!) αρκουδες ειχε!! Και για του λογου το αληθες οριστε και τα πειστηρια http://img189.imageshack.us/img189/205/bear7bb.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Χμμ... Έλα ντε!:lol: Έχουν φαίνεται κατιτίς ρομαντικό τα δάση!:lol: :rolleyes: Άσχετο, η Υδρόγειος πού βρίσκεται ρε παιδιά; Πάει αστικό εκεί ή μόνο ΤΑΧΙ; Και κάτι άλλο, στα Carrefour πώς πάει κανείς;! Μου είπαν με το 39 αλλά αλλόυ τελικά βγήκα!:lol: Και ως φοιτήτρια I can't afford να πληρώνω 7 ευρά πήγαινε και άλλα τόσα έλα! Wish me luck για την εξεταστική...:( Στις 13 επιτέλους τελειώνω!! :yahoo: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts