Dimis39 Δημοσιεύτηκε March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2022 (edited) Εντυπώσεις με το Oppo find x3 neo Καλησπέρα, άνοιξα αυτό το θέμα γιατί δεν είδα να υπάρχει κάτι παρόμοιο, ζω στην Γερμανία και εδώ τα τηλέφωνα αυτά έχουν καλές πωλήσεις. Εδώ και 2 μήνες έχω το συγκεκριμένο και δύσκολα θα πάω σε άλλον κατασκευαστή,παραμένω εδώ Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος σε όλα και ειδικά με τις κάμερες του. Το τελευταίο κινητό που είχα ήταν το Huawei p40 pro Αλλά λόγο έλλειψης Google Play δεν με εξυπηρετούσε άλλο. Όσο για τις κάμερες το Oppo είναι πιο καλό Edited March 9, 2022 by Dimis39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. March 9, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Καμία φωτογραφία δεν έχει υποστεί επεξεργασία. Η νυχτερινή είναι σε HDR και δίχως νυχτερινή λήψη, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. March 9, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Ψάχνω κινητό μέχρι 500-550 android και εκτός του Samsung... Έχω επιλογές κάποιο xiaomi- real me - oppo-και το nord 2...να πω την αλήθεια είμαι ανάμεσα σε nord 2 και oppo... Είσαι ευχαριστημένος; το έχεις καιρό? Έχεις δει κάτι που σε χάλασε? Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. March 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Δεν έχω δει κάτι που να με χαλάσει. Υπέρ ευχαριστημένος Ούτε με το Huawei p30 pro και P40 pro ήμουν τόσο καλυμμένος Ειδικά η κάμερες του Άλλη φάση άλλη διάσταση Δεν ξέρω γιατί στην Ελλάδα δεν κυκλοφορεί τόσο αλλά είναι κορυφή η εταιρία Σε ενημερώσεις και αναβαθμίσεις επίσης πάρα πολύ καλά τα πάει. Να σημειώσω οι κάμερες είναι Sony Κυρία κάμερα 50 και σε σύγκριση με φίλο μου που έχει το Xiaomi 11t pro καμία σχέση Μόνο διπλάσια πιξελ έχει Το Oppo σε όλες τις λήψεις καλύτερο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Ελλάδα δεν το φέρνουν επίσημα δυστυχώς.Κι αν κάτσει στραβή τρεχα γύρευε.Κι εμένα μου άρεσε και σίγουρα θα το έπαιρνα αν ερχόταν επίσημα.Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 To φέρνει το E-SHOP δεν ξέρω αν είναι επίσημα αλλά εγγύηση έχει γενικά καλή, 550 δεν είναι κακή τιμή Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. March 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 (edited) Επειδή αργούσε εδώ στην Γερμανία η αναβάθμιση σε Coloros 12 που είναι βασισμένο στο android 12 Κατέβασα το Vpn.lat Συνδέθηκα Γαλλία - Παρίσι και αμέσως ήρθε η αναβάθμιση αφού εκεί ήταν διαθέσιμη. Τώρα έγινε ακόμη καλύτερο πιο όμορφο Μενού Και κάνει ακόμη καλύτερες λήψεις φωτογραφιών. Edited March 16, 2022 by Dimis39 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Το έχει κάποιος στην Ελλάδα; Αν ναι, λειτουργεί 5g και Volte με δίκτυο Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. April 7, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 Νυχτερινή λήψη δίχως επεξεργασία. Το τοπίο είναι κανονικά σχεδόν σκοτεινό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 Καλησπέρα,χρόνια πολλά,έχω το Χ3pro αλλά στα δίκτυα δεν !ου βγάζει 5g ..τώρα μέσω vpn κατεβάζω την 12 ..έχω Cosmote,έχει δει κάνεις Ελλάδα 5g με oppo? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 (edited) Καλημέρα, Μπορει κάποιος κάτοχος να ανεβάσει επιπλέον δείγματα κάμερας; Ιδανικα σε flickr η google photos για να ειναι σε full αναλυση. Απο τα παραπάνω φαίνεται πολύ δυνατό. Επίσης εχουμε εικόνα για μπαταρία; Το σκέφτομαι και ως κάτοχος poco f2 εχω συνηθίσει σε πολυ δυνατή μπαταρία Edited June 1, 2022 by strange_thomas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 @Dimis39 tempered glass που να δουλεύει το αποτύπωμα, υπάρχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 On 10/6/2022 at 4:47 ΜΜ, athanasios1112 said: @Dimis39 tempered glass που να δουλεύει το αποτύπωμα, υπάρχει;; Υπάρχει, εδώ Γερμανία έχουμε.με όλα δουλεύει κανονικά On 30/5/2022 at 10:41 ΠΜ, strange_thomas said: Καλημέρα, Μπορει κάποιος κάτοχος να ανεβάσει επιπλέον δείγματα κάμερας; Ιδανικα σε flickr η google photos για να ειναι σε full αναλυση. Απο τα παραπάνω φαίνεται πολύ δυνατό. Επίσης εχουμε εικόνα για μπαταρία; Το σκέφτομαι και ως κάτοχος poco f2 εχω συνηθίσει σε πολυ δυνατή μπαταρία Σε λίγες μέρες θα το κάνω εγώ, θα ανεβάσω φώτος Πάντως το iPhone 13 pro max της κόρης μου από κάμερα δεν κάνει μια μπροστά σε αυτό. Μεγάλη διαφορά μπροστά το Oppo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 @Dimis39 Καλημέρα. Αν θέλετε, δώσε ένα link του tempered glass, για να αγοραστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 ενταξει η συσκευη φωτογραφικα δεν υπαρχει λεμε ειδικα στην τελευταια ενημερωσει το εχουν κανει ποιο τουμπανο απο ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 ενταξει η συσκευη φωτογραφικα δεν υπαρχει λεμε ειδικα στην τελευταια ενημερωσει το εχουν κανει ποιο τουμπανο απο ποτεΕπειδή το γλυκοκοιτάζω, τι έκδοση Android έχει τώρα? Με κρατάει από την αγορά του το θέμα εγγύησης γιατί δεν έχει έρθει επίσημα Ελλάδα, καθώς και το ότι δεν γνωρίζω τι παίζει σχετικά με 5g, volte και wificall. Πάντως φαίνεται καλή επιλογή γύρω στα 380€ που κοστίζει τώρα, αλλά... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 4 minutes ago, zananiro said: Επειδή το γλυκοκοιτάζω, τι έκδοση Android έχει τώρα? Με κρατάει από την αγορά του το θέμα εγγύησης γιατί δεν έχει έρθει επίσημα Ελλάδα, καθώς και το ότι δεν γνωρίζω τι παίζει σχετικά με 5g, volte και wificall. Πάντως φαίνεται καλή επιλογή γύρω στα 380€ που κοστίζει τώρα, αλλά... android 12 και σε λιγες μερες περνει και 13 5g,volte και wifi calling δε δουλευουν δε ξερω αν το φτιαξουν στο 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 android 12 και σε λιγες μερες περνει και 13 5g,volte και wifi calling δε δουλευουν δε ξερω αν το φτιαξουν στο 13ΟΚ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Να ρωτήσω, έχεις δοκιμάσει να ενεργοποιήσεις το 5g βάζοντας τη sim σε κάποια άλλη συσκευή που υποστηρίζεται ως 5g συσκευή από τους παρόχους και μετά να την βάλεις στο oppo? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 50 minutes ago, zananiro said: 53 minutes ago, Tr3LaRaS said: android 12 και σε λιγες μερες περνει και 13 5g,volte και wifi calling δε δουλευουν δε ξερω αν το φτιαξουν στο 13 ΟΚ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Να ρωτήσω, έχεις δοκιμάσει να ενεργοποιήσεις το 5g βάζοντας τη sim σε κάποια άλλη συσκευή που υποστηρίζεται ως 5g συσκευή από τους παρόχους και μετά να την βάλεις στο oppo? την ειχα ενεργοποιησει στο gt2 που δουλευα 5g αλλα εδω δεν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 19 ώρες πριν, zananiro said: 19 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: android 12 και σε λιγες μερες περνει και 13 5g,volte και wifi calling δε δουλευουν δε ξερω αν το φτιαξουν στο 13 ΟΚ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Να ρωτήσω, έχεις δοκιμάσει να ενεργοποιήσεις το 5g βάζοντας τη sim σε κάποια άλλη συσκευή που υποστηρίζεται ως 5g συσκευή από τους παρόχους και μετά να την βάλεις στο oppo? χωρις επεξεργασια με στοκ καμερα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 On 5/12/2022 at 8:35 ΜΜ, Tr3LaRaS said: την ειχα ενεργοποιησει στο gt2 που δουλευα 5g αλλα εδω δεν Σε σχέση με το GT2 εκτός κάμερες (προφανώς το x3 neo υπερέχει) πως είναι; Κυρίως διαχείριση μπαταρίας. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. December 9, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 Ίσως σας είναι γνωστό, εδώ στην Γερμανία απαγορεύτηκε η πώληση Oppo ακολουθούν και Vivo, και άλλες εταιρίες, κρίμα. Αλλά οι ενημερώσεις γίνονται κανονικά. Απόφαση δικαστηρίου ΝΟΚΙΑ είχαν διαφορές και το κέρδισε. Φυσικά δεν θα αλλάξω κατασκευαστή με τίποτα απλά περιμένω το Oppo find x6 pro. Από Αυστρία πλέον οι αγορές Ελλάδα συνεχίζει κανονικά. Για να έχετε πιο γρήγορα τις ενημερώσεις, κατεβάστε VPN LAT. Εγώ συνδέομαι Γαλλία Παρίσι. Και λαμβάνω τις ενημερώσεις όπως και Android Update πολύ γρηγορότερα από όταν έρχονται στην Γερμανία. Πριν λίγο ήρθε η ενημέρωση 54 Νοεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 10 ώρες πριν, CRISPAF77 said: Σε σχέση με το GT2 εκτός κάμερες (προφανώς το x3 neo υπερέχει) πως είναι; Κυρίως διαχείριση μπαταρίας. εχει παρα πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας και πολυ καλυτερη οθονη 8 ώρες πριν, Dimis39 said: Ίσως σας είναι γνωστό, εδώ στην Γερμανία απαγορεύτηκε η πώληση Oppo ακολουθούν και Vivo, και άλλες εταιρίες, κρίμα. Αλλά οι ενημερώσεις γίνονται κανονικά. Απόφαση δικαστηρίου ΝΟΚΙΑ είχαν διαφορές και το κέρδισε. Φυσικά δεν θα αλλάξω κατασκευαστή με τίποτα απλά περιμένω το Oppo find x6 pro. Από Αυστρία πλέον οι αγορές Ελλάδα συνεχίζει κανονικά. Για να έχετε πιο γρήγορα τις ενημερώσεις, κατεβάστε VPN LAT. Εγώ συνδέομαι Γαλλία Παρίσι. Και λαμβάνω τις ενημερώσεις όπως και Android Update πολύ γρηγορότερα από όταν έρχονται στην Γερμανία. Πριν λίγο ήρθε η ενημέρωση 54 Νοεμβρίου. εγω την 54 την πηρα χωρις καν vpn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. December 13, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 (edited) Εγώ συνδέομαι Γαλλία Παρίσι. Και λαμβάνω τις ενημερώσεις όπως και Android Update πολύ γρηγορότερα από όταν έρχονται στην Γερμανία. Πριν λίγο ήρθε η ενημέρωση 54 Νοεμβρίου Από 22 Δεκεμβρίου αρχίζει το Android 13 για Γαλλία. Edited December 13, 2022 by Dimis39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts