stark Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, chios said: Για πιο βίντεο μιλάς δε φαίνεται κάτι. αν εννοείς ένα τρεμοπαιγμα που κάνει και σε μένα στο 9 pro το κάνει αλλά πατάς και φεύγει Το τρεμόπαιγμα εννοώ ! Το ανέβασα εκ νέου εδώ: https://imgur.com/a/MLNmvQh Edited March 13, 2023 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 Παίδες στο Realme 9 Pro+ μπορείς να ορίσεις ρουτίνες (π.χ., να κλείνει αυτόματα τα data όταν μπαίνω σπίτι ή να κλείνει το Spotify μετά από 1 ώρα) χωρίς εφαρμογές τύπου Tasker? Έχω το S21 FE και έχει Bixby Routines (εφαρμογή της Samsung) και με έχει βολέψει και θα ήθελα κάτι αντίστοιχο σε κινητό που κοιτάω για 2ο (και το Realme 9 Pro+ είναι στα υπόψιν). Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Καλημέρα.Η ίδια έκδοση είναι εδώ https://www.e-shop.gr/kinito-realme-9-pro-128gb-6gb-5g-dual-sim-black-p-TEL.093951 γιατί αναφέρουν ότι δεν έχει NFC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 3 minutes ago, papg said: Καλημέρα.Η ίδια έκδοση είναι εδώ https://www.e-shop.gr/kinito-realme-9-pro-128gb-6gb-5g-dual-sim-black-p-TEL.093951 γιατί αναφέρουν ότι δεν έχει NFC. Μπορεις να τους καλεσεις αύριο και να τους ρωτήσεις αν είναι EU / Ευρωπαϊκή έκδοση. Αν είναι EU θα έχει NFC. Δεν αναγράφεται πουθενά, ούτε καν στο κουτί, αλλά έχει (το EU). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Καλημέρα.Η ίδια έκδοση είναι εδώ https://www.e-shop.gr/kinito-realme-9-pro-128gb-6gb-5g-dual-sim-black-p-TEL.093951 γιατί αναφέρουν ότι δεν έχει NFC.Δεν ξέρουν τι τους γίνεται, εδώ αναφέρουν ότι έχει sd card. Αλλά μία ερώτηση κάνε την για να είσαι σίγουρος, μπορεί να είναι το ινδικό μοντέλο που δεν έχει NFC. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Νέο update 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisovergisk Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι να αλλάξω από Xiaomi σε realme. Έχω βάλει στο μάτι το realme 9 pro+ και το gt 2. Στο 9 pro+ το 5G cosmote δουλεύει; Έχει πάρει αναβάθμιση σε 13 android? Θα πάρει και άλλες αναβαθμίσεις στο 14 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 5 minutes ago, Chrisovergisk said: Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι να αλλάξω από Xiaomi σε realme. Έχω βάλει στο μάτι το realme 9 pro+ και το gt 2. Στο 9 pro+ το 5G cosmote δουλεύει; Έχει πάρει αναβάθμιση σε 13 android? Θα πάρει και άλλες αναβαθμίσεις στο 14 ; Το 5G δουλεύει κανονικά στην Cosmote. https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Mobile-phones/Smartphones/5G/-/N-12kpmb3? Εχει πάρει Android 13. Λέγεται ότι θα πάρει και 14, αλλά κάτι επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. https://www.rmupdate.com/2023/04/14/realme-ui-5-0-android-14-everything-you-need-to-know-features-eligible-devices-and-release-date/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Update Αυγούστου / Σεπτεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Android 14-based Realme UI 5.0's early access roadmap revealed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Καλημέρα παιδιά κάτοχος της συσκευής από εχτές από την προσφορά του Γερμανού με 250 ευρώ. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με τις κάμερες του τηλεφώνου αλλά μέχρι στιγμής με έχει εντυπωσιάσει το λειτουργικό του. Εχει τσεκάρει κάνεις καμιά καλή θήκη πλάτης ; όχι στυλ πορτοφόλι δε μου αρέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 5 minutes ago, patrik said: Καλημέρα παιδιά κάτοχος της συσκευής από εχτές από την προσφορά του Γερμανού με 250 ευρώ. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με τις κάμερες του τηλεφώνου αλλά μέχρι στιγμής με έχει εντυπωσιάσει το λειτουργικό του. Εχει τσεκάρει κάνεις καμιά καλή θήκη πλάτης ; όχι στυλ πορτοφόλι δε μου αρέσει Η διάφανη θήκη που έρχεται με τη συσκευή είναι πολύ καλή και προστατεύει το κινητό, λόγω των άκρων της που σηκώνονται και γυρίζουν προς τα μέσα. Όμως αυτό δημιουργεί θέμα με τα full face τζαμάκια. Τα σηκώνει. (Όσα non-full-face τζαμάκια έχω πάρει δεν κάθονται καλά). Δικός μου συνδυασμός που "δουλεύει" χωρίς θέμα: τζαμάκι: Hofi Tempered Glass Full Face Pro+ For Realme 9 Pro Plus 5G (εδώ κι εδώ). + θήκη: https://www.aliexpress.com/item/1005003935947732.html Για θήκη από Ελλάδα ίδιες φαίνονται να είναι και αυτές, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Τζαμάκι στα κινητά μου δε βάζω, μόνο μεμβράνη . Παίρνω το ρίσκο και μου έχει βγει μέχρι στιγμής. Θηκη σε κάτι από spigen δεν υπάρχει ε; Και της nilkin που είδα δεν υπάρχει διαθέσιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 (edited) On 10/5/2022 at 7:12 ΠΜ, sfaloum. said: Παιδιά βάλτε την GCAM LMC 8.4 R8 και θα με θυμηθείτε. Κατέβασα και αυτή τη gcam Επίσης η συσκευή είναι με Android 12 και μου έβγαλε ενημέρωση για το 13 Να την κάνω; η να το αφήσω με το 12 που δουλεύει άψογα ; Edited November 6, 2023 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Με τη 13 πολλοί μιλάνε για (λίγο ή πολύ) χειρότερη μπαταρία. Κι εγώ είδα μια μικρή διαφορά, αλλά όχι κάτι τραγικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Update Νοεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2023 Παιδια σκεφτομαι να το παρω στα 250 απο γερμανο..Εχει double tap to wake & douple tap να κλειδωνει οπως εχει το a32 5g που εχω τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2023 1 minute ago, tolispao13 said: Παιδια σκεφτομαι να το παρω στα 250 απο γερμανο..Εχει double tap to wake & douple tap να κλειδωνει οπως εχει το a32 5g που εχω τωρα?? Ναι, έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2023 26 minutes ago, stark said: Ναι, έχει. φιλε μου με εφτιαξες..Εχει nfc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2023 φιλε μου με εφτιαξες..Εχει nfc?Ερώτηση κρίσεως, για να βλέπεις το σύμβολο προφανώς και έχει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Τραβαει σε raw αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 13 ώρες πριν, tolispao13 said: Τραβαει σε raw αρχεια? Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. January 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2024 Παιδιά μια ερώτηση σε όσους δουλεύουν το gcam. Ξεκλειδώνει η λήψη βίντεο 4k στα 60fps; Το θεωρώ σημαντικό κριτήριο για την αγορά του. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2024 πηρε το update android 14? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2024 18 minutes ago, tolispao13 said: πηρε το update android 14? Οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts