tolios32 Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 Που την βρήκες; είναι december? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbarekos Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 33 minutes ago, tolios32 said: Που την βρήκες; είναι december? Μου την έβγαλε όταν μπήκα στις ρυθμίσεις γιατί ήθελα να δω κάτι στις λεπτομέρειες του android 13... Τυχαία το είδα δεν μου το έβγαλε στις ενημερώσεις του κινητού. 873mb αν θυμάμαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 Απ ότι βλέπω πήρε και το Ιανουαρίου μια χαρά να δοκιμάσουμε μήπως κάνανε κάτι για την μπαταρία. Το bug που δείχνει realme ui 3αντι για 4 το λύσαμε. Την μπλε μπάρα εννοώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbarekos Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 (edited) 14 ώρες πριν, tolios32 said: Απ ότι βλέπω πήρε και το Ιανουαρίου μια χαρά να δοκιμάσουμε μήπως κάνανε κάτι για την μπαταρία. Το bug που δείχνει realme ui 3αντι για 4 το λύσαμε. Την μπλε μπάρα εννοώ; Από μπαταρία προς το παρών μπορεί να είναι η ιδέα μου βέβαια, σαν να είδα μια βελτίωση... Η μπλε μπάρα έφτιαξε. Δειχνει 4 κανονικά... Τελικά για gcam κάποιος; Edited January 17, 2023 by iliasbarekos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Εγώ βρήκα αλλά μέτρια κατάσταση για νυχτα. Αν θες στείλε ονομα μην για telegram να στα στείλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Η εφαρμογή Gcamator έχει επιλογή να κατεβάσεις gcam απλά επειδή δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με την φωτό θα με ενδιέφερε η άποψη σας. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Σε μένα πάντως δεν έχει έρθει κάτι Sent from my RMX3311 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 2 ώρες πριν, stratos_21 said: Σε μένα πάντως δεν έχει έρθει κάτι Sent from my RMX3311 using Tapatalk Μπες στο VPN Γερμανίας μήπως στην εμφάνισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Μπες στο VPN Γερμανίας μήπως στην εμφάνισειΜπήκα και έβγαλε την 06, περνάω και βλέπουμε:)Την έβαλα αλλά είναι το ίδιο security patch, μόνο η αρίθμηση άλλαξε σε 06 από 05Sent from my RMX3311 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbarekos Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Ευχαριστώ αλλά δυστυχώς 1ον δεν έχω telegram και 2ον δεν πιστεύω ότι θα δω μεγάλη βελτίωση άρα δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να μπω στην διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Καλημέρα σε όλους. Για την ενημέρωση σε C.08.....Πάμε εδώ....https://forum.xda-developers.com/t/collection-of-ota-packages.4542941/ Κατεβάζουμε το zip για το 3311 model. Το μεταφέρουμε στην ρίζα του καταλόγου των αρχείων μας στο τηλέφωνο. Πηγαίνουμε στις ενημερώσεις του συστήματος του τηλεφώνου μας και επιλέγουμε από τοπικό αρχείο. Όλα προχωρούν πολύ ομαλά. Η συγκεκριμένη ενημέρωση φαίνεται σε θέματα μπαταρίας να έχει κάνει βήματα μπροστά. 1 Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Τελικα ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Ναι όντως! Κάτι σημαντικό που φτιάχτηκε είναι ότι σε 3rd party launcher με navigation gesture για να πας home, σταμάτησε το delay που είχε και μου έσπαγε τα νεύρα με nova launcher.Sent from my RMX3311 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 (edited) Όποιος θέλει dialer με καταγραφή κλήσεων. Odialer από apkmirror για το oppo/realme Edited January 19, 2023 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Καλημέρα,Δεν βρίσκω πουθενά την επιλογή record αν και το εγκατέστησαν από apkmirrorSent from my RMX3311 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) δεν μου μεταφέρει η google απο το xiaomi (με android 12) στο realme ολα τα δίκτυα wifi που έχω περάσει στο παρελθόν. Περνά περιπου 90 ενω εχω πανω απο 300 στο αλλο. δεν ειναι root το xiaomi. υπάρχει κάποια λύση? Edited January 20, 2023 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 1 hour ago, stratos_21 said: Καλημέρα, Δεν βρίσκω πουθενά την επιλογή record αν και το εγκατέστησαν από apkmirror Sent from my RMX3311 using Tapatalk Έχεις δίκιο στις εικόνες στο playstore το δείχνει. Μήπως παίζει το ρόλο το region? Αλλά μου φαίνεται καλύτερος από το google dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Με τον μαμά Launcher, μπορείς να έχεις άλλη σελίδα αρχική εκτός από την πρώτη αριστερά, γιατί έχω μάθει να έχω μια σελίδα στα αριστερά και τις υπόλοιπες δεξιά αλλά δεν μπορώ να το βρω αν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 (edited) βημα βημα το πάει στην αναβάθμιση σε ενα φρεσκο gt2 εκανε μια αναβάθμιση στο android 12 και τωρα παει στο 13 αλλα στην 05 μονο το σήμα μακάρι να εχουν βελτιώσει (αν γίνεται) Edited January 21, 2023 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2023 Κοίτα το μόνο που πρέπει να βελτιωθεί ειναι η μπαταρία αλλά μου φαίνεται πρέπει να το αποδεχτούμε γιατί ο 888 είναι επεξεργαστή που ρουφάει μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. January 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2023 καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω το gt2 8/128 αυτή την περίοδο. Πιστεύετε αξίζει η αλλαγή από Samsung s10 lite SD 855 8/128 που έχω τώρα? Σαν συσκευή είστε ικανοποιημενοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 Όσοι έχουν θέμα με την μπαταρία σταμάτησε τη γρήγορη και θα δείτε σοβαρή αλλαγή στην μπαταρία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 3 ώρες πριν, tolios32 said: Όσοι έχουν θέμα με την μπαταρία σταμάτησε τη γρήγορη και θα δείτε σοβαρή αλλαγή στην μπαταρία Κ πώς το κάνουμε αυτό ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 Κ πώς το κάνουμε αυτό ;Πατάς το διακόπτη που έχει κάτω κάτω στην εικόνα Sent from my RMX3311 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 57 minutes ago, stratos_21 said: Πατάς το διακόπτη που έχει κάτω κάτω στην εικόνα Sent from my RMX3311 using Tapatalk Θα το τσεκάρω φίλος από ότι είδα και στο google ισχύει αυτό που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts