Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!

Recommended Posts

Εριξα μια ματια στην παρουσιαση των S25 και δεν ζηλεψα κατι να πω την αληθεια για να μου μπουν ιδεες αλλαγης μετα απο 3 χρονια με το S22 U...

• Απαντήσεις 9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

On 3/12/2024 at 7:19 ΜΜ, chios said:

Ενημέρωση Νοεμβρίου.

Screenshot_20241203_191710_Software update.jpg

Παλιά είναι. Ενημέρωση ασφαλείας 1 Νοεμβρίου 2024, ενώ έχουμε ήδη Δεκεμβρίου 2024.

Ρε παιδια τελευταία εχω το εξής θέμα. Ενω εχω τουλάχιστον 3 γραμμες 5g οταν σερφαρω μετα απο λιγη ωρα κολλαει, δεν φορτώνει σελίδα, δειχνει σα να στέλνω μονο εγω δεδομένα και δεν λαμβανω. Μετα πέφτει σε 2g και μετα απο λιγο ξαναμπαινει 5g. Δεν θυμαμαι αν αρχισε μετα απο το update ή την αλλαγη μπαταριας που εκανα. 

Εκανα reset το δικτυο αλλα δεν αλλαξε κάτι. Συμβαίνει και σε κανεναν αλλο? 

6 minutes ago, traganeus said:

Ρε παιδια τελευταία εχω το εξής θέμα. Ενω εχω τουλάχιστον 3 γραμμες 5g οταν σερφαρω μετα απο λιγη ωρα κολλαει, δεν φορτώνει σελίδα, δειχνει σα να στέλνω μονο εγω δεδομένα και δεν λαμβανω. Μετα πέφτει σε 2g και μετα απο λιγο ξαναμπαινει 5g. Δεν θυμαμαι αν αρχισε μετα απο το update ή την αλλαγη μπαταριας που εκανα. 

Ένα παρόμοιο θέμα είχα αναφέρει με το s24u . Είχα φτιάξει όμως ρουτίνα όταν είμαι σπίτι και δουλειά να γυρίζει 2g κ όταν  φεύγω 5g κ σε αυτή την φάση ορισμένες φορές μου κολλούσε κ δεν είχα ίντερνετ όταν έβαζα λειτουργία πτήσεις on/off  ξεκολλουσε κ δούλευε κανονικά.  Βέβαια μετά τις ενημερώσεις διορθώθηκε. 

25 minutes ago, traganeus said:

Εγώ το 5G το έχω μόνιμα κλειστό και δεν έχω κανένα θέμα, ούτως ή άλλως άχρηστο είναι.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

27 minutes ago, traganeus said:

Και με 4g τα ιδια μ κανει

Ναι κ σε μένα το έκανε κ με 4 κ 5g βέβαια μετά από μερικές ενημερώσεις δεν το ξανά αντιμετώπισα. 

Θα παραθέσω αυτά που έγραψα και νήμα του S25 Ultra, γιατί μπορεί κάποιοι να μην μπουν να το διαβάσουν , αλλά είναι σχετικό και στο νημα αυτό:

Ήμουν έτοιμος να πάρω το S25 Ultra με τα λεφτά έτοιμα (ρευστοποίησα  μερικά XRP) να τα σκάσω. Έχω τώρα το S22 Ultra 12GB RAM και είμαι υπερευχαριστημένος με την ταχύτητα , οθόνη , κάμερα, και φυσικά το λογισμικό ONE UI . Ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα και να αναβαθμίσω σε κάτι καλύτερο και φρέσκο. Κυρίως την μπαταρία που το S22 Ultra πονάει. Κάθομαι αναπαυτικά στον καναπέ μου με νάτσος και μπίρα, να δω την παρουσίαση και τι βλέπω... ΙΔΙΑ μπαταρία ΙΔΙΑ ταχύτητα φόρτισης, ΙΔΙΑ RAM, πενάκι χωρίς bluetooth (άρα πάει μια χρήσιμη για μένα λειτουργία να βγάζω φωτογραφίες πατώντας το κουμπί του Spen). Καμιά διαφορά και στην οθόνη απο το S24 με ίδια nits. Αλλά καμιά αλλαγή ακόμα και απο το S23 με βασικό αισθητήρα 200ΜΡ. Έβλεπα την παρουσίαση του τηλεφώνου και ήταν σαν να βλέπω παρουσίαση του ONE UI 7.  90% μιλούσαν για το software ( που σε λίγους μήνες θα το έχω κι εγώ) και 10% για το  hardware. Το μόνο που ξεχωρίζει πιστεύω είναι ο επεξεργαστής που θα βελτιώσει την διάρκεια μπαταρίας και την ταχύτητα, που μην ξεχνάμε δεν έρχομαι από κανένα xiaomi redmi 10 για να δω τρελή διαφορά.  Κοιτούσα κάτι ONE+ κάτι Realme με 6000 και 6500mha μπαταρίες  και 6000nits οθόνες, με τον Snapdragon 8 Elite και γενικά όλη την  βιομηχανία να πηγαίνει μπροστά  και λέω ώπα. Όταν έρχομαι από το S22 Ultra, δεν θέλω να ξαναπάρω κινητό με 45Watt φόρτιση και 5000mha μπαταρία, όσο καλύτερη διαχείριση και να κάνει, απλά δεν τους κάνω την χάρη όταν βλέπω τι κάνει ο ανταγωνισμός. Σκέφτηκα για λίγο να σ 'αφήσω να φύγω samsung,  έλα όμως που δεν θέλω να ρισκάρω άλλο μενού. Έχω και galaxy watch και buds και θα τους λείψεις. άσε που μου αρέσει το οικοσύστημα και έχω βολευτεί πολύ με το ONE UI. Δεν χαλάω οικογένειες έτσι απλά. Τελικά η απόφασή μου είναι NOT THIS YEAR.  Πρόσφατα τον Οκτώβριο του 2024 η Samsung έστειλε μια επιστολή στους επενδυτές της. Ένα κομμάτι έγραφε «Αγαπητοί πελάτες, επενδυτές και εργαζόμενοι που πάντα αγαπούσατε τη Samsung Electronics. Σήμερα, η διοίκηση της Samsung Electronics θα ήθελε πρώτα να σας ζητήσει συγγνώμη. Προκαλέσαμε ανησυχίες σχετικά με τη θεμελιώδη τεχνολογική μας ανταγωνιστικότητα και το μέλλον της εταιρείας λόγω των επιδόσεών μας που υπολείπονται των προσδοκιών της αγοράς."  παρακάτω υποσχέθηκε να ξανά ανέβει στην κορυφή της  τεχνολογίας κτλ.  Αυτό μου δίνει να καταλάβω ότι συγκυριακά και νομοτελειακά το S26 ultra είναι υποχρεωμένο να κάνει το μεγάλο άλμα που όλοι περιμέναμε και δεν είδαμε στο S25 ultra.  Έχοντας λοιπόν όλα αυτά στο μυαλό μου , απλά πήρα μια νέα θήκη στο S22 Ultra, του άλλαξα και μια νέα original μπαταρία και ξαναμετατρέπω τα Ευρώ σε XRP .  Φιλάκια Samsung , Τα λέμε όταν ξαναβρείς τον εαυτό σου!

So this is how liberty dies, with thunderous applause