Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!

Recommended Posts

Ενημέρωση Νοεμβρίου.

Screenshot_20241203_191710_Software update.jpg

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• Απαντήσεις 9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το κινητο ειναι πολυ καλο εχω και το S23 ULTRA ειναι λιγο πιο αργο και η οθονη λερωνει ευκολοτερα Δεν εχω δει αλλες διαφορες 

• 2 weeks later...

Πόσο πιστεύετε πως θα μπορούσε να πωληθεί το s22 ultra 8/128 GB (εκτος εγγύησης σε λίγες μέρες) με πρόσφατη αλλαγή μπαταρίας;

Έχει μικρογρατζουνιές στα μπεζελ και στο πίσω μέρος (η οθόνη είναι κουτάτη) που γίνονται κυρίως από συσσωρευμένη σκόνη στην θήκη. Κατά τα άλλα ακόμη και η πένα είναι καινούρια, αφού την είχα χάσει και ξαναγοράστηκε.

Εριξα μια ματια τι παιζει σε αγγελιες στο insomnia και βασει αυτου θα ελεγα καπου 450-500 ευρω...

17 minutes ago, GMF80 said:

Εριξα μια ματια τι παιζει σε αγγελιες στο insomnia και βασει αυτου θα ελεγα καπου 450-500 ευρω...

Τις αγγελίες στο insomnia κοιτούσα και μου φαίνονται πολλά αυτά που ζητάνε. Λογικά θα παίξω γύρω στα 350-380 ευρώ, αν αποφασίσω να το δώσω..

6 minutes ago, riki_ said:

Τις αγγελίες στο insomnia κοιτούσα και μου φαίνονται πολλά αυτά που ζητάνε. Λογικά θα παίξω γύρω στα 350-380 ευρώ, αν αποφασίσω να το δώσω..

Ξεκινας απο εκει για να το δωσεις καπου στο ποσο που ειπες....

8 ώρες πριν, riki_ said:

Πόσο πιστεύετε πως θα μπορούσε να πωληθεί το s22 ultra 8/128 GB (εκτος εγγύησης σε λίγες μέρες) με πρόσφατη αλλαγή μπαταρίας;

Έχει μικρογρατζουνιές στα μπεζελ και στο πίσω μέρος (η οθόνη είναι κουτάτη) που γίνονται κυρίως από συσσωρευμένη σκόνη στην θήκη. Κατά τα άλλα ακόμη και η πένα είναι καινούρια, αφού την είχα χάσει και ξαναγοράστηκε.

"πρόσφατη αλλαγή μπαταρίας" πόόόσσσο περίπου κόστισε, γιατί βλέπω από samsung (διαφήμιση) 75€

Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, παρατήρησα οτι ξαφνικα σταματησαν να μου έρχονται ολες οι ειδοποιήσεις οταν ειναι σβηστή η οθόνη !!! 

Δεν εχω πειράξει τίποτα.. πολυ παράξενο . 

Reset δεν παιζει να του κανω , βαριεμαι την σκέψη και μόνο. 

Εχω κανει πολλα restart, clear cache... 

Εγω τις απενεργοποιησα μονος γιατι πριν κανα χρονο αρχιζε σε τυχαιες στιγμες να αναβει η οθονη....

15 ώρες πριν, alex61 said:

"πρόσφατη αλλαγή μπαταρίας" πόόόσσσο περίπου κόστισε, γιατί βλέπω από samsung (διαφήμιση) 75€

30 ευρώ στην Smartec. Ήταν εντός εγγύησης οπότε πληρώνεις μόνο το κόστος της μπαταρίας και όχι της εργασίας.

Και πάλι βέβαια, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση.

5 ώρες πριν, riki_ said:

30 ευρώ στην Smartec. Ήταν εντός εγγύησης οπότε πληρώνεις μόνο το κόστος της μπαταρίας και όχι της εργασίας.

Και πάλι βέβαια, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση.

Λέτε να σκάρτεψαν και αυτοί? ούτε εγώ ήμουν ευχαριστημένος πέρυσι σε αλλαγή μπαταρίας σε A52s.

Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα Σμαρτεκ. Απλα εκτος και αν εχεις ξεζουμισεις την παλια μπαταρια δεν θα δεις τεραστια διαφορα με μια καινουργια. Σιγουρα δεν θα ειναι οπως οταν ηταν καινουργιο το κινητο. Πολλοι παραγοντες υπαρχουν για να μην συμβει αυτο... Απο το οτι οσο ενημερωνονται οι εφαρμογες και το λογισμικο "ρουφανε" περισσοτερο, απο τη χρηση του καθενως... Ακομα και η καινουργια μπαταρια μπορει να μην ειναι τοσο "καινουργια" καθως εστω και να μην χρησιμοποιειται μια μπαταρια χανει με την παροδο του χρονου.

Εγω 30 μηνες.πλεον με το κινητο εχω δει μια φυσιολογικη πτωση αλλα τιποτα το τρομερο. Αν χρειαστω εξτρα μπαταρια μες τη μερα μια 10 λεπτη φορτιση αρκει...

Edited by GMF80