chios Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος Ενημέρωση Νοεμβρίου. 3 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος Το κινητο ειναι πολυ καλο εχω και το S23 ULTRA ειναι λιγο πιο αργο και η οθονη λερωνει ευκολοτερα Δεν εχω δει αλλες διαφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 16 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος Ήρθε του Δεκεμβρίου 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki_ Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος Πόσο πιστεύετε πως θα μπορούσε να πωληθεί το s22 ultra 8/128 GB (εκτος εγγύησης σε λίγες μέρες) με πρόσφατη αλλαγή μπαταρίας; Έχει μικρογρατζουνιές στα μπεζελ και στο πίσω μέρος (η οθόνη είναι κουτάτη) που γίνονται κυρίως από συσσωρευμένη σκόνη στην θήκη. Κατά τα άλλα ακόμη και η πένα είναι καινούρια, αφού την είχα χάσει και ξαναγοράστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος Εριξα μια ματια τι παιζει σε αγγελιες στο insomnia και βασει αυτου θα ελεγα καπου 450-500 ευρω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki_ Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος 17 minutes ago, GMF80 said: Εριξα μια ματια τι παιζει σε αγγελιες στο insomnia και βασει αυτου θα ελεγα καπου 450-500 ευρω... Τις αγγελίες στο insomnia κοιτούσα και μου φαίνονται πολλά αυτά που ζητάνε. Λογικά θα παίξω γύρω στα 350-380 ευρώ, αν αποφασίσω να το δώσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος 6 minutes ago, riki_ said: Τις αγγελίες στο insomnia κοιτούσα και μου φαίνονται πολλά αυτά που ζητάνε. Λογικά θα παίξω γύρω στα 350-380 ευρώ, αν αποφασίσω να το δώσω.. Ξεκινας απο εκει για να το δωσεις καπου στο ποσο που ειπες.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος 8 ώρες πριν, riki_ said: Πόσο πιστεύετε πως θα μπορούσε να πωληθεί το s22 ultra 8/128 GB (εκτος εγγύησης σε λίγες μέρες) με πρόσφατη αλλαγή μπαταρίας; Έχει μικρογρατζουνιές στα μπεζελ και στο πίσω μέρος (η οθόνη είναι κουτάτη) που γίνονται κυρίως από συσσωρευμένη σκόνη στην θήκη. Κατά τα άλλα ακόμη και η πένα είναι καινούρια, αφού την είχα χάσει και ξαναγοράστηκε. "πρόσφατη αλλαγή μπαταρίας" πόόόσσσο περίπου κόστισε, γιατί βλέπω από samsung (διαφήμιση) 75€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, παρατήρησα οτι ξαφνικα σταματησαν να μου έρχονται ολες οι ειδοποιήσεις οταν ειναι σβηστή η οθόνη !!! Δεν εχω πειράξει τίποτα.. πολυ παράξενο . Reset δεν παιζει να του κανω , βαριεμαι την σκέψη και μόνο. Εχω κανει πολλα restart, clear cache... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 19 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Δεκέμβριος Εγω τις απενεργοποιησα μονος γιατι πριν κανα χρονο αρχιζε σε τυχαιες στιγμες να αναβει η οθονη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki_ Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος 15 ώρες πριν, alex61 said: "πρόσφατη αλλαγή μπαταρίας" πόόόσσσο περίπου κόστισε, γιατί βλέπω από samsung (διαφήμιση) 75€ 30 ευρώ στην Smartec. Ήταν εντός εγγύησης οπότε πληρώνεις μόνο το κόστος της μπαταρίας και όχι της εργασίας. Και πάλι βέβαια, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 20 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Δεκέμβριος 5 ώρες πριν, riki_ said: 30 ευρώ στην Smartec. Ήταν εντός εγγύησης οπότε πληρώνεις μόνο το κόστος της μπαταρίας και όχι της εργασίας. Και πάλι βέβαια, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση. Λέτε να σκάρτεψαν και αυτοί? ούτε εγώ ήμουν ευχαριστημένος πέρυσι σε αλλαγή μπαταρίας σε A52s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 21 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 21 Δεκέμβριος (edited) Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα Σμαρτεκ. Απλα εκτος και αν εχεις ξεζουμισεις την παλια μπαταρια δεν θα δεις τεραστια διαφορα με μια καινουργια. Σιγουρα δεν θα ειναι οπως οταν ηταν καινουργιο το κινητο. Πολλοι παραγοντες υπαρχουν για να μην συμβει αυτο... Απο το οτι οσο ενημερωνονται οι εφαρμογες και το λογισμικο "ρουφανε" περισσοτερο, απο τη χρηση του καθενως... Ακομα και η καινουργια μπαταρια μπορει να μην ειναι τοσο "καινουργια" καθως εστω και να μην χρησιμοποιειται μια μπαταρια χανει με την παροδο του χρονου. Εγω 30 μηνες.πλεον με το κινητο εχω δει μια φυσιολογικη πτωση αλλα τιποτα το τρομερο. Αν χρειαστω εξτρα μπαταρια μες τη μερα μια 10 λεπτη φορτιση αρκει... Edited 21 Δεκέμβριος by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts