Kostas_Ts_86 Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου (edited) Delete Edited 15 Ιουλίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Θυμαται καποιος που οριζουμε refresh rate ανα εφαρμογη? Ειχα ορισει πριν μηνες καποιες τιμες και τωρα δεν το βρικω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου Καλημέρα σας.μόλις ήρθε ενημέρωση Ιουλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου (edited) On 11/7/2024 at 12:24 ΜΜ, GMF80 said: Θυμαται καποιος που οριζουμε refresh rate ανα εφαρμογη? Ειχα ορισει πριν μηνες καποιες τιμες και τωρα δεν το βρικω Απ' όσο ξέρω αυτό γίνεται με την εφαρμογή Galaxy maxHz η την SmartHertz που δουλεύει και χωρίς root. Edited 12 Ιουλίου by winer 1 Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου Ισως για αυτο δεν το βρισκω. Να το ειχα ορισει με εφαρμογη τοτε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου Το βρηκα τελικα. Γινεται απο το battery guardians. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου (edited) 20 ώρες πριν, GMF80 said: Το βρηκα τελικα. Γινεται απο το battery guardians. Εχεις δίκιο! Το είχα ξεχάσει χαχα Edited 13 Ιουλίου by winer Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου (edited) Ενημερωση ασφαλειας Ιουλιου Edited 15 Ιουλίου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Καλημέρα. Έχω τα screen protectors της samsung 1,5 χρόνο και με έχουν βολέψει αφού ταιριάζουν και με την quadlock θήκη χωρίς πρόβλημα. Αλλά τώρα δεν τα βλέπω κάπου διαθέσιμα και το τελευταίο που φοράω έχει 1-2 σημαδάκια πια. Έχουμε καμιά καλή εναλλακτική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Ρε παιδιά μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πως κάνω wipe cache Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου (edited) Ενω ειναι κλειστο Power on + volume down πατημενα μεχρι να ανοιξει το recovery και θα βρεις εκει την επιλογη. Edited 21 Ιουλίου by GMF80 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 28 minutes ago, GMF80 said: Ενω ειναι κλειστο Power on + volume down πατημενα μεχρι να ανοιξει το recovery και θα βρεις εκει την επιλογη. Δεν χρειάζεται και ταυτόχρονη σύνδεση και με pc. Κάτι τέτοιο θυμάμαι. Μπορεί να κάνω και λάθος. 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Ναι σωστα. Ειτε με ενσυρματα ακουστικα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου Καλημέρα μόλις ήρθε ενημέρωση Αυγούστου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου Καλημέρα, Χωρις να εχω κανει κατι εξαφανίστηκαν οι φωτογραφιες απο τον φακελο καμερα.κάποια βοήθεια γιατί συνέβη αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου Μηπως πατησες κατι κατα λαθος? Πχ 3 τελιτσες-αποκρυψη αλμπουμ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου Το άλμπουμ εκεί είναι, οι φωτογραφίες χάθηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου Στον φακελο διαγραμμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου ξερετε καποιο κατστημα να κανει και τοποθετηση της μεμβρανης? θελω να βαλω της spiegen αλλα δε μπορω μονος μου. πηρα και πεταξα και τις 2. δε καταφερα να τις βαλω με τιποτα. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 3 minutes ago, adok13 said: ξερετε καποιο κατστημα να κανει και τοποθετηση της μεμβρανης? θελω να βαλω της spiegen αλλα δε μπορω μονος μου. πηρα και πεταξα και τις 2. δε καταφερα να τις βαλω με τιποτα. Άμα είσαι Αθήνα πάρε ένα τηλέφωνο στη smartec και ρώτα τους.Σημερα έβαλα σε note 10 plus με κόστος 10,90 σε 20 λεπτά ήταν έτοιμο. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου (edited) 7 minutes ago, mips said: Άμα είσαι Αθήνα πάρε ένα τηλέφωνο στη smartec και ρώτα τους.Σημερα έβαλα σε note 10 plus με κόστος 10,90 σε 20 λεπτά ήταν έτοιμο. πηρα τηλεφωνο και μου ειπε δεν κανουν τοποθετηση. στο χαιδαρι πηρα τηλ. Edited 22 Αυγούστου by adok13 1 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 1 hour ago, adok13 said: πηρα τηλεφωνο και μου ειπε δεν κανουν τοποθετηση. στο χαιδαρι πηρα τηλ. Και αυτές τις μεμβράνες που πουλάνε στο μαγαζί ποιος τις βάζει? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου λες να πεσα σε κανα ασχετο? Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 1 ώρα πριν, adok13 said: λες να πεσα σε κανα ασχετο? Δεν ξέρω τι να σου πω. Πάντως ποιο παλιά είχα δει ότι πούλαγε spiegen. Γιαυτό υπέθεσα ότι τις τοποθετεί κιολας. Κάνε μια προσπάθεια πάλι αύριο. Δεν χάνεις τίποτα. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου @adok13 θα σου πω ένα κόλπο να τις βάζεις μόνο σου εύκολα. το ιδανικό μέρος για τοποθέτηση είναι σε μέρος με υγρασία πχ στο μπάνιο που έχει υδρατμούς κ πίστεψε με θα σου κάτσει τέλεια χωρίς φουσκάλες .στο λέω γιατί έχω βάλει με αυτό τον τρόπο πάνω από 15 ζελατίνες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts