alex61 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Ενημέρωση 268 ΜΒ (ελληνικό - Γερμανός) 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmisKon Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Γεια σας , απο χτες εχω το S22 Ultra σε αντικατασταση του Note 20 Ultra που ειχα. Ηθελα να ρωτησω , το voLTE πως στο καλο φευγει ? Δεν υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις να το κανω OFF . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Αν δεν απατώμαι σε cosmote δεν φεύγει. Αλλά τι σε ενοχλεί; δεν επηρεάζει κάτι στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmisKon Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 7 minutes ago, challenge143 said: Αν δεν απατώμαι σε cosmote δεν φεύγει. Αλλά τι σε ενοχλεί; δεν επηρεάζει κάτι στην συσκευή. Ναι cosmote εχω , αλλα πριν ειχα το Note 20 Ultra 5G , και στις ρυθμισεις ειχα επιλογη ενεργοποίηση - απενεργοποίηση , εδω στο 22 δεν υπαρχει τιποτα ! ! Δεν με ενοχλει , αλλα λεω μην επηρεάζει καπως την μπαταρια , αν οχι θα το αφησω ετσι ..... δεν εχω θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 2 ώρες πριν, JimmisKon said: Γεια σας , απο χτες εχω το S22 Ultra σε αντικατασταση του Note 20 Ultra που ειχα. Ηθελα να ρωτησω , το voLTE πως στο καλο φευγει ? Δεν υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις να το κανω OFF . Αν θελεις να το απενεργοποιησεις γενικα στη γραμμη σου και εχεις cosmote στελνεις END WIFICALL στο 1333 για ενεργοποιηση ξανα WIFICALL στο 1333.καθε φορα επανεκκινηση της συσκευης χρειαζεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 3 ώρες πριν, JimmisKon said: Ναι cosmote εχω , αλλα πριν ειχα το Note 20 Ultra 5G , και στις ρυθμισεις ειχα επιλογη ενεργοποίηση - απενεργοποίηση , εδω στο 22 δεν υπαρχει τιποτα ! ! Δεν με ενοχλει , αλλα λεω μην επηρεάζει καπως την μπαταρια , αν οχι θα το αφησω ετσι ..... δεν εχω θεμα Όχι δεν επηρεάζει καθόλου την μπαταρία. Καλύτερα να το έχεις ενεργοποιημενο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leongr188 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Είναι λογικό να κάνει να φορτίσει 45 λεπτά από το 50% έως το 75 κ μετά να μου λέει υπολείπονται 30 λεπτά για πλήρη φόρτιση; δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ και όλα αυτά με τον 45αρη φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Ναι. Παντα φορτιζει πιο αργα μετα το 80% για προστασια της μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmisKon Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Θελω να ρωτησω μιας και το S22 το εχω μερικες μερες, ειχα φορτιστη 15watt samsung, το βαζω να φορτισει ( απο 20% ) , και λεει μενει 1 ωρα και 20 λεπτα μεχρι να φορτισει πληρως. Του βαζω και φορτιστη 45watt που ειναι Dell απο λαπτοπ Dell XPS 13 και παλι λεει 1 ωρα και 20 λεπτα, ειναι φυσιολογικο ? Η επιλογη γρηγορη φορτιση ειναι ενεργοποιημενη στις ρυθμισεις μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 1 hour ago, JimmisKon said: Θελω να ρωτησω μιας και το S22 το εχω μερικες μερες, ειχα φορτιστη 15watt samsung, το βαζω να φορτισει ( απο 20% ) , και λεει μενει 1 ωρα και 20 λεπτα μεχρι να φορτισει πληρως. Του βαζω και φορτιστη 45watt που ειναι Dell απο λαπτοπ Dell XPS 13 και παλι λεει 1 ωρα και 20 λεπτα, ειναι φυσιολογικο ? Η επιλογη γρηγορη φορτιση ειναι ενεργοποιημενη στις ρυθμισεις μπαταριας. Μήπως το καλώδιο δε δίνει το μέγιστο; Ή μήπως η συσκευή είναι ζεστή ή σε χρήση και δεν δίνει υψηλή ταχύτητα λόγω θερμοκρασίας; Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 12 ώρες πριν, JimmisKon said: Θελω να ρωτησω μιας και το S22 το εχω μερικες μερες, ειχα φορτιστη 15watt samsung, το βαζω να φορτισει ( απο 20% ) , και λεει μενει 1 ωρα και 20 λεπτα μεχρι να φορτισει πληρως. Του βαζω και φορτιστη 45watt που ειναι Dell απο λαπτοπ Dell XPS 13 και παλι λεει 1 ωρα και 20 λεπτα, ειναι φυσιολογικο ? Η επιλογη γρηγορη φορτιση ειναι ενεργοποιημενη στις ρυθμισεις μπαταριας. Δεν αρκεί να έχει τα σωστά watt, χρειάζεται και η κατάλληλη τεχνολογία φόρτισης "Galaxy S22 Plus and Ultra's 45 charger supports Samsung's Fast Charging 2.0 specification" 2 Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtax Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 14 ώρες πριν, JimmisKon said: Θελω να ρωτησω μιας και το S22 το εχω μερικες μερες, ειχα φορτιστη 15watt samsung, το βαζω να φορτισει ( απο 20% ) , και λεει μενει 1 ωρα και 20 λεπτα μεχρι να φορτισει πληρως. Του βαζω και φορτιστη 45watt που ειναι Dell απο λαπτοπ Dell XPS 13 και παλι λεει 1 ωρα και 20 λεπτα, ειναι φυσιολογικο ? Η επιλογη γρηγορη φορτιση ειναι ενεργοποιημενη στις ρυθμισεις μπαταριας. Η επιλογή "γρήγορη φόρτιση" είναι για τα 15W. Από κάτω έχει και την επιλογή "εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση". Την έχεις ενεργοποιημένη? Πέρα από αυτό, τώρα το καλοκαίρι, βλέπω ότι το κινητό δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί πλήρως ακόμη και τον 15W φορτιστή. Όταν δεν έχω ανοιχτό το κλιματιστικό και με 30βαθμούς στο δωμάτιο, ξεκινάει να φορτίζει με 15W (9V/1,6A) και μετά από λίγο κατεβαίνει στα 9W (9V/1A). Ακόμα και με 29βαθμούς στο δωμάτιο ανεβοκατεβαίνει ανάμεσα στα 15W και στα 9W. Με το κλιματιστικό ανοιχτό φορτίζει με 15W κανονικά. Παράθεση HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4) Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmisKon Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 11 ώρες πριν, taxtax said: Η επιλογή "γρήγορη φόρτιση" είναι για τα 15W. Από κάτω έχει και την επιλογή "εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση". Την έχεις ενεργοποιημένη? Πέρα από αυτό, τώρα το καλοκαίρι, βλέπω ότι το κινητό δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί πλήρως ακόμη και τον 15W φορτιστή. Όταν δεν έχω ανοιχτό το κλιματιστικό και με 30βαθμούς στο δωμάτιο, ξεκινάει να φορτίζει με 15W (9V/1,6A) και μετά από λίγο κατεβαίνει στα 9W (9V/1A). Ακόμα και με 29βαθμούς στο δωμάτιο ανεβοκατεβαίνει ανάμεσα στα 15W και στα 9W. Με το κλιματιστικό ανοιχτό φορτίζει με 15W κανονικά. Ναι ενεργοποιημενη ειναι η επιλογη "εξαιρετικα γρηγορη φορτιση " , νταξει δεν εχω τοσο θεμα με την 1ωρα και 20 λεπτα, αλλα μου κανει εντυπωση γιατι και με 15watt και με 45watt φορτιζει το ιδιο . Γιατι και ο 45watt φορτιστης δεν ειναι κανας τυχαιος , ειναι γνησιος Dell που εχω απο λαπτοπ XPS 9300 . Τον 15Watt τον ειχα , και σκεφτομουν να παρω τον 25watt της Samsung ( αυτον που ειχα και στο Note 20 Ultra και σε μια ωρα μου το φορτιζε ) , αλλα λογικα δεν θα δω καμια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 8 ώρες πριν, JimmisKon said: Ναι ενεργοποιημενη ειναι η επιλογη "εξαιρετικα γρηγορη φορτιση " , νταξει δεν εχω τοσο θεμα με την 1ωρα και 20 λεπτα, αλλα μου κανει εντυπωση γιατι και με 15watt και με 45watt φορτιζει το ιδιο . Γιατι και ο 45watt φορτιστης δεν ειναι κανας τυχαιος , ειναι γνησιος Dell που εχω απο λαπτοπ XPS 9300 . Τον 15Watt τον ειχα , και σκεφτομουν να παρω τον 25watt της Samsung ( αυτον που ειχα και στο Note 20 Ultra και σε μια ωρα μου το φορτιζε ) , αλλα λογικα δεν θα δω καμια διαφορα Δεν εχουν σχεση τα watt. Θες εναν καινουργιο φορτιστη μαμισιο 45 watt ή εναν αλλο αξιοπιστο 45αρι (πχ. ugreen, anker) που να υποστηριζει power deliveri. Ειναι θεμα πρωτοκολλων φορτισης. Αλλα και 25απι να παρεις δεν εχει τρελη διαφορα, αρκει να ειναι power deliveri. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 Έτσι ακριβώς όπως το λέει ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmisKon Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 (edited) Eιδα καπου οτι πρεπει να λεει το κινητο οταν μπαινει φορτιστης " Εξαιρετικα γρηγορη φορτιση " , εμενα λεει μονο " Γρηγορη φορτιση " , αρα θεμα φορτιστη τοτε ... ισως και του Dell XPS μου ο 45watt δεν ειναι power delivery , οποτε δεν μπορει να πιασει " Εξαιρετικη γρηγορη φορτιση " , σωστα ? Αυτον πως το βλεπετε ? λεω να τον παρω να τον εχω και για το λαπτοπ μου ? πειραζει που ειναι 65 watt ? απλα τον ηθελα 65 watt και για το λαπτοπ να φορτιζει ενα κλικ πιο γρηγορα, η πρεπει να παρω αναγκαστικα αντίστοιχο σε 45 watt Edited August 20, 2023 by JimmisKon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Η διαφορα απο γρηγορη φορτιση σε εξαιρετικα γρηγορη δεν ειναι πολυ μεγαλη... Τουλαχιστον στα 25watt. Για 45 δεν ξερω γιατι εχω 25 αρη. Μεχρι 45 δεχεται το κινητο οσα και να ειναι ο φορτιστης. Δλδ με 65 αρη θα φορτιζεις στα 45. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 (edited) On 14/8/2023 at 11:04 ΜΜ, JimmisKon said: Θελω να ρωτησω μιας και το S22 το εχω μερικες μερες, ειχα φορτιστη 15watt samsung, το βαζω να φορτισει ( απο 20% ) , και λεει μενει 1 ωρα και 20 λεπτα μεχρι να φορτισει πληρως. Του βαζω και φορτιστη 45watt που ειναι Dell απο λαπτοπ Dell XPS 13 και παλι λεει 1 ωρα και 20 λεπτα, ειναι φυσιολογικο ? Η επιλογη γρηγορη φορτιση ειναι ενεργοποιημενη στις ρυθμισεις μπαταριας. Εγώ έχω τον καινούριο 65w της samsung και μου φορτίζει σε 1 ωρα το s22 Και γράφει εξαιρετικά γρηγορη φορτιση όταν φορτιζει Καλησπέρα και από εμένα καινούρια στην ομάδα. Είμαι στο phone forum χρόνια αλλά για samsung note 4 🤪 ναι ναι δούλευε σαν σκυλί απο το 2016 που το πήρα και εκανε ακομα πραγματα που ουτε καινουρια κινητα δεν εκαναν . Ήρθε η ώρα για αλλαγή λοιπόν και φυσικά ήθελα πάλι πενάκι. Απέκτησα το s22 512gb απο κοτσωβολο τον Μάιο. Σούπερ ευχαριστημένη κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα GPS που άκουγα θέματα εγώ μια χαρά. Μόνο στις κλήσεις στην αρχή δεν ακούγεται ο ήχος αλλά αυτό το κάνει μόνο όταν έχω συνδεδεμένο το Bluetooth στο αυτί. Το παλιό μου κινητό υπερθερμενοταν με το παραμικρό και τι χαρά που το s22 δεν το έκανε αυτό ακόμα και αν έκανα Hotspot και έπερναν πολλοί. Και ξαφνικά με την τελευταία αναβάθμιση πριν λίγες μέρες υπερθέρμενετε με το παραμικρό καίει απίστευτα. Το πρόσεξε κάνεις τώρα με την τελευταία αναβάθμιση? Edited August 20, 2023 by bilibina 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 @bilibina καλησπέρα, καλός ήρθες στην παρέα. Όντως κάνει αυτός ο φορτιστής κ παρεμπιπτόντως χωρίς παρεξήγηση εχεις όμορφα νύχια 😄. Οσο για την υπερθέρμανση δες αν έχεις βάλει τελευταία καμία περίεργη θήκη ή λόγο παραλίας κ καιρικές συνθήκες ζεσταίνετε με αυτό τον συνδυασμό ή κάποια εφαρμογή. Κάνε ένα clear cache στην εσχάτως των περιπτώσεων κ παρατήρησε το ξανά. Δεν έχει αναφερθεί να έχει επηρεάσει η τελευταία αναβάθμιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 (edited) Στα s22 και s23 για να ενεργοποιηθεί το Super Fast Charging 2.0 πρέπει ο φορτιστής να υποστηρίζει PD 3.0 (power delivery) και PPS (Programmable Power Supply) , Επίσης πρέπει να υποστηρίζει 9V/5A (ακόμα πιο σπάνιο), άρα χρειάζεται και καλώδιο 5Α ( 100W ) !!! Αρά πολλοί παράγοντες πρέπει να συντρέχουν, και πάλι τα 45W δύσκολα ... προσωπικά ποτέ δεν είδα πάνω από 30W, και αυτά για πολύ λίγο ..... Τα 18W (κατά μέσο όρο) είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο .... (ακόμα και με φορτιστή 100W που υποστηρίζει όλα τα προαναφερθέντα) Και φυσικά μπορούμε να χρησιμοποιούμε και μεγαλύτερους φορτιστές 65W - 100W .. 250W.... η συσκευή θα τραβήξει όσο χρειάζεται .... καλό θα είναι ο φορτιστής να είναι επώνυμος (πχ Anker - ugreen -baseus - samsung ....κτλ) και να έχει όλα τα σύγχρονα πρωτόκολλα ασφάλειας ...) Edited August 21, 2023 by greda 1 Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 (edited) Ενημέρωσηηηηηηη (μεγάάάλη - 2GB) Edited August 22, 2023 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 1 hour ago, alex61 said: Ενημέρωσηηηηηηη (μεγάάάλη - 2GB) Ξέρει κάποιος τι περιλαμβάνει; είναι πολύ μεγάλη για να είναι μόνο security patch... Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 On 20/8/2023 at 10:07 ΜΜ, challenge143 said: @bilibina καλησπέρα, καλός ήρθες στην παρέα. Όντως κάνει αυτός ο φορτιστής κ παρεμπιπτόντως χωρίς παρεξήγηση εχεις όμορφα νύχια 😄. Οσο για την υπερθέρμανση δες αν έχεις βάλει τελευταία καμία περίεργη θήκη ή λόγο παραλίας κ καιρικές συνθήκες ζεσταίνετε με αυτό τον συνδυασμό ή κάποια εφαρμογή. Κάνε ένα clear cache στην εσχάτως των περιπτώσεων κ παρατήρησε το ξανά. Δεν έχει αναφερθεί να έχει επηρεάσει η τελευταία αναβάθμιση. Καλημέρα και ευχαριστώ για τα νυχια🤣 Λοιπόν καμιά αλλαγή σε θήκη και Έχω πετύχει πάλι καύσωνα και μου έκανε εντύπωση που δεν υπερθερμενοταν.Την διαφορά την είδα αμέσως μετά την μικρή αναβάθμιση. Δεν θυμάμαι να κατέβασα καμιά καινούρια εφαρμογή 🤔 θα της ξαναψαξω ομως. Τα cache τα καθαρίζω συχνά. Αυτή η καινούρια αναβάθμιση που λέτε σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα. Λοιπόν πήγα τώρα να δω και πάτησα να ξεκινήσει και μου λέει 1 ώρα και 10 λεπτά θα κάνει 🫨. Αν και έχω δεδομένα την παράτησα να την κάνω αργότερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 Σχετικα με το update 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 56 minutes ago, GMF80 said: Σχετικα με το update ...δυστυχώς τίποτα το σπουδαίο... Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts