alex61 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 1,5GB ενημέρωσηηηηη 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter61 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 παιδια καλημερα μετα την τελευταια ενημερωση που ηρθε σημερα μου εβγαλε ενα σηματακη το LTE2 τι ειναι αυτο ρε παιδια και πως μπορω να το βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 (edited) 7 minutes ago, setter61 said: παιδια καλημερα μετα την τελευταια ενημερωση που ηρθε σημερα μου εβγαλε ενα σηματακη το LTE2 τι ειναι αυτο ρε παιδια και πως μπορω να το βγαλω? Γιατί να το βγάλεις? Ρυθμίσεις- συνδέσεις - δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και κάνε off το διακόπτη. Edited April 10, 2023 by mips Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter61 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 2 minutes ago, mips said: Γιατί να το βγάλεις? Ρυθμίσεις- συνδέσεις - δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και κάνε off το διακόπτη. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση δεν ηπαρχει διακόπτης που να είναι κλικαρισμενος πρέπει να το έχω αυτό; τι σημαίνει αυτό; πρέπει να κλικαρω και την άλλη κάρτα που έχω της wind ; και πάλι σ ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 (edited) 7 minutes ago, mips said: Γιατί να το βγάλεις? Ρυθμίσεις- συνδέσεις - δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και κάνε off το διακόπτη. Η διαφορά LTE1 με LTE2????? (εμένα έχει LTE1). Μάλλον θα είναι για τις κάρτες σύνδεσης, έχω μία. Edited April 10, 2023 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter61 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 1 minute ago, setter61 said: Σ ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση δεν ηπαρχει διακόπτης που να είναι κλικαρισμενος πρέπει να το έχω αυτό; τι σημαίνει αυτό; πρέπει να κλικαρω και την άλλη κάρτα που έχω της wind ; και πάλι σ ευχαριστώ πολύ Just now, setter61 said: Αυτό μου βγάζει Τι σημαίνει το VOLTE 1 KAI VOLTE 2 θα έχω καλύτερο σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 18 minutes ago, setter61 said: Αυτό μου βγάζει Τι σημαίνει το VOLTE 1 KAI VOLTE 2 θα έχω καλύτερο σήμα; Καλύτερη ποιότητα κλήσης. Ταυτόχρονη περιήγηση στο διαδίκτυο και ομιλία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter61 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 2 minutes ago, Andreaszel said: Καλύτερη ποιότητα κλήσης. Ταυτόχρονη περιήγηση στο διαδίκτυο και ομιλία Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Σα πολλά δεν είναι 1.5 Gigabyte μόνο για ενημέρωση ασφαλείας?Αν και λέει και για κάμερα κλπ και ίσως μας δίνουν ομορφιές κι απ'το S23Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 9 minutes ago, manan69t said: Σα πολλά δεν είναι 1.5 Gigabyte μόνο για ενημέρωση ασφαλείας? Αν και λέει και για κάμερα κλπ και ίσως μας δίνουν ομορφιές κι απ'το S23 Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δώσανε...το image clipper 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Ενδιαφερον παντως το image clipper!!! αν και θελει λιγο δουλιτσα σε αντικειμενα που εχουν σχεδον ιδιο χρωμα κανει πολυ καλυτερη δουλεια απο το "λασο" και με σαφως εντυπωσιακοτερα αποτελεσματα!! επισης για οποιον εχει tablet S6 (και λογικα και τα επομενα) ηρθε και εκει η αντιστοιχη ενημερωση η οποια επισης περλαμβανει το image clipper!!! Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dila1974 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Καλησπέρα, διαπίστωσα ότι με το april update, χάθηκε ο διακόπτης που κλείνει το VoLte. Είναι Cosmote και ενώ υπάρχει ο διακόπτης του wificalling δεν υπάρχει ο διακόπτης του VoLte. Αναφέρθηκε κάπου παραπάνω αλλά είναι σε nova δίκτυο. Το έχει παρατήρηση κάποιος σε Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 11 minutes ago, dila1974 said: Καλησπέρα, διαπίστωσα ότι με το april update, χάθηκε ο διακόπτης που κλείνει το VoLte. Είναι Cosmote και ενώ υπάρχει ο διακόπτης του wificalling δεν υπάρχει ο διακόπτης του VoLte. Αναφέρθηκε κάπου παραπάνω αλλά είναι σε nova δίκτυο. Το έχει παρατήρηση κάποιος σε Cosmote. Μόλις έβαλα τη σιμ της κοσμοτε να δω...όντως δεν υπαρχει ο διακόπτης πλέον..στη γραμμή κατάστασης δείχνει βέβαια το VOLTE αλλά αν θέλει κάποιος να το κάνει off??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Στο s23 ultra υπάρχει ακόμη πάντως...sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 On 1/3/2023 at 4:32 ΜΜ, challenge143 said: Κάτι δεν μας λες σωστά. Δεν γίνεται με 2g να μην μπορείς να πραγματοποιηθεί κλήση. Μήπως έχεις κάνει επίλογη κλήσης μέσο ίντερνετ; Έχει χαθεί και η επιλογή για 2G only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter61 Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 1 hour ago, Andreaszel said: Μόλις έβαλα τη σιμ της κοσμοτε να δω...όντως δεν υπαρχει ο διακόπτης πλέον..στη γραμμή κατάστασης δείχνει βέβαια το VOLTE αλλά αν θέλει κάποιος να το κάνει off??? και σε εμενα το ιδιο σε cosmote χαθηκε σε wind υπαρχει 21 minutes ago, hurin said: Έχει χαθεί και η επιλογή για 2G only και σε 3G εχει χαθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 17 ώρες πριν, setter61 said: και σε εμενα το ιδιο σε cosmote χαθηκε σε wind υπαρχει και σε 3G εχει χαθει To 3G έχει σταματήσει ή θα σταματήσει σύντομα όπου υπάρχει ακόμα. Cosmote (https://www.cosmote.gr/cs/otegroup/gr/5g_is_here.html), vodafone (Πότε και γιατί θα καταργηθεί το δίκτυο 3G; | Vodafone) Wind (Wind : Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κατάργησης και οι περιοχές του 3G δικτύου της - Techmaniacs) 1 Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 (edited) On 10/4/2023 at 10:57 ΠΜ, Andreaszel said: Καλύτερη ποιότητα κλήσης. Ταυτόχρονη περιήγηση στο διαδίκτυο και ομιλία Εμένα πάντως με galaxy note 10 plus και ενοργοποιημενο το volte 1 όταν κάνω κλήσεις διακόπτεται το ίντερνετ και επανέρχεται μετά την ολοκλήρωση της κλήσης. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είναι δικαρτο και η μία γραμμή είναι για κλήσεις και η άλλη για ίντερνετ. Edited April 11, 2023 by mips Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Niman72 Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 Ρε παιδιά με το προηγούμενο update η μπαταρία είχε πολύ χειρότερη απόδοση . Εκεί που είχα 4.5 με 5.5 ώρες SOT έπεσα στις 3.5 Ελπίζω με το νέο να το διορθώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι να διορθωσουν... Δεν χαλασαν κατι με τα update αντιθετως βελτιωσαν. 3.5 ωρες εμενα παει απο 100 σε 60%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 On 10/4/2023 at 3:23 ΜΜ, setter61 said: και σε εμενα το ιδιο σε cosmote χαθηκε σε wind υπαρχει και σε 3G εχει χαθει Και σε εμενα τα ιδια με Cosmote. Αρα εχει να κανει με την cosmote προφανως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 Σας κανει επανεκκινησεις ακομα κατα τη ληψη κλησεων που παγωνει η οθονη, ή μονον το δικο μου το κανει ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 4 minutes ago, thalassi said: Σας κανει επανεκκινησεις ακομα κατα τη ληψη κλησεων που παγωνει η οθονη, ή μονον το δικο μου το κανει ακομα? δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgouleo2 Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 On 7/4/2023 at 12:32 ΠΜ, Andreaszel said: Πρώτη φώτο βελτιστοποίηση κλειστή Δεύτερη φώτο βελτιστοποίηση ανοιχτή Σε καμία περίπτωση πλέον δεν βγάζει το δικό μου τέτοιες φώτο. Πριν την τελευταία αναβάθμιση έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες. Τώρα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts