kostas197 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 εβαλα την samsung προστασια οθονης πολυ ευχαριστημενος σαν να μη φοραει η αισθηση και οι 2 εχουνε 11 ευρω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Εγω ειχα τον τελευταίο καιρό τεράστια μείωση απόδοσης μπαταρίας και έκλεισα 1 ρουτίνα που για κάποιο λόγο έτρεχε συνέχεια και επανήλθε η μπαταρία...μπες στην καθε εφαρμογή μεσα απο το ρυθμίσεις - εφαρμογές και δες εκει που λεει μπαταρία πόσο τρώει μετά απο πλήρη φόρτιση και δες ποια εφαρμογή σου τρωει την μπαταρία Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να αγινει αυτό.ςσω της φροντιδας συσκευής, μπαταρία βλέπεις ποιες εφαρμογές έχουν καταναλώσει μπαταρία από την τελευταια φόρτιση! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas197 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 σε 13 android γινεται αλλαγη του csc για την ηχογραφηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Το good lock από που μπορούμε να το κατεβάσουμε? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 1 hour ago, pank said: 2 ώρες πριν, arxontas2323 said: Εγω ειχα τον τελευταίο καιρό τεράστια μείωση απόδοσης μπαταρίας και έκλεισα 1 ρουτίνα που για κάποιο λόγο έτρεχε συνέχεια και επανήλθε η μπαταρία...μπες στην καθε εφαρμογή μεσα απο το ρυθμίσεις - εφαρμογές και δες εκει που λεει μπαταρία πόσο τρώει μετά απο πλήρη φόρτιση και δες ποια εφαρμογή σου τρωει την μπαταρία Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να αγινει αυτό.ςσω της φροντιδας συσκευής, μπαταρία βλέπεις ποιες εφαρμογές έχουν καταναλώσει μπαταρία από την τελευταια φόρτιση! Δεν βλέπεις όμως ποιες εφαρμογές συστήματος καταναλώνουν μπαταρία... βλέπεις μόνο τς εφαρμογές που έκανες εγκατάσταση...την ρουτίνα ετσι την βρηκα και επανήλθε η μπαταρία Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 (edited) 1 minute ago, arxontas2323 said: Δεν βλέπεις όμως ποιες εφαρμογές συστήματος καταναλώνουν μπαταρία... βλέπεις μόνο τς εφαρμογές που έκανες εγκατάσταση...την ρουτίνα ετσι την βρηκα και επανήλθε η μπαταρία Οι ρουτίνες γενικώς καταναλώνουν μπαταρία. Το είχα προσέξει και εγώ. Edited December 10, 2022 by vastegial_74 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 6 minutes ago, vastegial_74 said: Οι ρουτίνες γενικώς καταναλώνουν μπαταρία. Το είχα προσέξει και εγώ. Συγνώμη, ποιες είναι οι ρουτίνες με κάποιο παράδειγμα. Και αν βρεθεί ποια καταναλώνει μπαταρία, τι ακριβώς κάνουμε? Sorry για την ασχετοσύνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 1 ώρα πριν, kostas197 said: σε 13 android γινεται αλλαγη του csc για την ηχογραφηση? Προσωπικά, το προσπάθησα αλλά δεν... 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Το good lock από που μπορούμε να το κατεβάσουμε? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠρος το παρών από πουθενά,δεν διατίθεται στην Ελλάδα, όταν το δώσει η Samsung θα το κατεβάσεις από το Galaxy store, ήδη έχουν προστεθεί εφαρμογές μεμονωμένες στο store από το Good lock που σημαίνει ότι σύντομα θα το δούμε και εμείς. Εάν βιάζεσαι να το δοκιμάσεις υπάρχει το nice Lock που δίνει την δυνατότητα στις μη υποστηριζόμενες αγορές να το έχουν στην συσκευή τους Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 1 hour ago, steliosk said: Προσωπικά, το προσπάθησα αλλά δεν... Προσπάθησες με το βιντεάκι να βάλεις sek και δεν τα κατάφερες;με wifi calling δεν λειτουργεί η ηχογράφηση Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 1 ώρα πριν, KLEO67 said: Συγνώμη, ποιες είναι οι ρουτίνες με κάποιο παράδειγμα. Και αν βρεθεί ποια καταναλώνει μπαταρία, τι ακριβώς κάνουμε? Sorry για την ασχετοσύνη. Οι ρουτίνες είναι στις ρυθμίσεις της συσκευής, η επιλογή modes and routines. Πρόκειται για προκαθορισμένες εργασίες που εσύ θέτεις στη συσκευή. Αυτοματοποιείς ενέργειες που κάνεις χειροκίνητα αντί να τις κάνεις εσύ. Από τη μαμά δεν έχει καμία ρουτίνα βέβαια. Μπες και παίξε, πλάκα έχει. Έχει κάποιες έτοιμες και μπορείς να κάνεις και δικές σου. Αν δεις ότι από την ώρα που έβαλες κάποια ρουτίνα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση και υποπτεύεσαι πως αυτή ευθύνεται την καταργείς απλά. Εγώ πάντως παρατήρησα πως όταν έχω ενεργή οποιαδήποτε ρουτίνα έχω και παραπάνω κατανάλωση. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 36 minutes ago, vastegial_74 said: Οι ρουτίνες είναι στις ρυθμίσεις της συσκευής, η επιλογή modes and routines. Πρόκειται για προκαθορισμένες εργασίες που εσύ θέτεις στη συσκευή. Αυτοματοποιείς ενέργειες που κάνεις χειροκίνητα αντί να τις κάνεις εσύ. Από τη μαμά δεν έχει καμία ρουτίνα βέβαια. Μπες και παίξε, πλάκα έχει. Έχει κάποιες έτοιμες και μπορείς να κάνεις και δικές σου. Αν δεις ότι από την ώρα που έβαλες κάποια ρουτίνα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση και υποπτεύεσαι πως αυτή ευθύνεται την καταργείς απλά. Εγώ πάντως παρατήρησα πως όταν έχω ενεργή οποιαδήποτε ρουτίνα έχω και παραπάνω κατανάλωση. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Καλησπερα. Εχει κανεις με EUX αυτη την ενημερωση OTA; Ειναι και αυτη με patch Νοεμβριου Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 1 ώρα πριν, arxontas2323 said: Προσπάθησες με το βιντεάκι να βάλεις sek και δεν τα κατάφερες;με wifi calling δεν λειτουργεί η ηχογράφηση Ναι έκανα ακριβώς ότι έλεγε, αλλά δεν τα κατάφερα. Ενώ μου έλεγε οκ, μετά έβλεπα το ινδικό csc Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 51 minutes ago, steliosk said: Ναι έκανα ακριβώς ότι έλεγε, αλλά δεν τα κατάφερα. Ενώ μου έλεγε οκ, μετά έβλεπα το ινδικό csc Ινδικό; παράξενο... νομίζω πλέον το ινδικό το έχουν σταματήσει κάπως... αρχικά τι είχες;eux; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 1 hour ago, arxontas2323 said: Ινδικό; παράξενο... νομίζω πλέον το ινδικό το έχουν σταματήσει κάπως... αρχικά τι είχες;eux; Έχω καταλάβει πως έχει ινδικό και θέλει να το αλλάξει. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 4 ώρες πριν, vastegial_74 said: Έχω καταλάβει πως έχει ινδικό και θέλει να το αλλάξει. Το ινδικό εχει ηχογράφηση κλήσεων 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 ένα smart suggestion widget που διάβασα ότι ήρθε με το one ui 5 που είναι και δεν το βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 ένα smart suggestion widget που διάβασα ότι ήρθε με το one ui 5 που είναι και δεν το βρίσκω; Πρωτο πρωτο ειναι στη λιστα. Ειναι το "εξυπνες προτάσεις".Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Πρωτο πρωτο ειναι στη λιστα. Ειναι το "εξυπνες προτάσεις".Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεμένα δεν το έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, arxontas2323 said: Ινδικό; παράξενο... νομίζω πλέον το ινδικό το έχουν σταματήσει κάπως... αρχικά τι είχες;eux; Είναι ινδικό γιατί είναι αγοράσαμενο από εδώ, είμαι Ινδία τώρα. Το ήθελα ευρωπαϊκό για να έχω όλες τις δυνατότητες του watch 5 pro. Edited December 11, 2022 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 εμένα δεν το έχειΤι ειναι παλι αυτο? Ελα Παναιαμ.....Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 9 ώρες πριν, ilka71 said: εμένα δεν το έχει Αν έχεις κάποιο άλλο launcher εκτός της "μαμάς", τότε τα widgets που βγάζει είναι διαφορετικά. Αποενεργοποίησέ το (το launcher), θα δεις και το widget που σε ενδιαφέρει. Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Αν έχεις κάποιο άλλο launcher εκτός της "μαμάς", τότε τα widgets που βγάζει είναι διαφορετικά. Αποενεργοποίησέ το (το launcher), θα δεις και το widget που σε ενδιαφέρει.τον μαμά launcher έχω! (εγκατεστημενος είναι και ο nova αλλά προεπιλεγμενος είναι ο μαμά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 8 ώρες πριν, steliosk said: Είναι ινδικό γιατί είναι αγοράσαμενο από εδώ, είμαι Ινδία τώρα. Το ήθελα ευρωπαϊκό για να έχω όλες τις δυνατότητες του watch 5 pro. Τα ινδικα μπορούν να πάρουν sek ή eux;;δν ξέρω τι άλλο να κάνεις 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts