Vlasismiriagos Δημ. October 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2022 Άλλη μία αστροφωτογραφία με επεξεργασία του raw αρχείου στο Snapseedhttps://drive.google.com/file/d/17GvKBGIcL49pWDqH84WRuupVXEhYa8tL/view?usp=drivesdkΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 5 ώρες πριν, Vlasismiriagos said: Άλλη μία αστροφωτογραφία με επεξεργασία του raw αρχείου στο Snapseed https://drive.google.com/file/d/17GvKBGIcL49pWDqH84WRuupVXEhYa8tL/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φοβερή Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 Πάρα πολύ καλή η αστροφωτογραφία!! Ακόμα εκπλήσσει αυτό το καταπληκτικό τηλέφωνο. Απλά το σηκώνεις, ανοίγει μόνο του με το πρόσωπο σου και είσαι έτοιμος!! Απίθανο πόση βελτίωση έφερε η νέα έκδοση και πόσο καλή δουλειά έκαναν. Το δε δαχτυλικό καλύτερο από ποτέ. Ήταν που ήταν τώρα είναι ακόμα πιο τέλειο. Καλά για την μπαταρία δε μιλάμε. Είναι πια από άλλο πλανήτη. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 Πάντως μετά την αναβάθμιση η μπαταρία έχει βελτιωθεί αρκεταΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε το viber μόνο έχω ένα θεματακια, δεν μου βγάζει τις φώτο για να τις στειλωΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆκυρο το πρόβλημα με το viber, είδα το ποστ ποιο πάνω και το ελυσαΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 Πάντως μετά την αναβάθμιση η μπαταρία έχει βελτιωθεί αρκεταΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε το viber μόνο έχω ένα θεματακια, δεν μου βγάζει τις φώτο για να τις στειλωΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆκυρο το πρόβλημα με το viber, είδα το ποστ ποιο πάνω και το ελυσαΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔιάβασε λίγο παραπάνω. Είπαμε για το Viber . Δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά άλλαξε φιλοσοφία. Διάλεξε από πού θέλεις να αντλεί τις φωτογραφίες που θα ανεβάζεις σε αυτό με σκρολαρισμα. Τικαρε εκείνο που θέλεις. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 (edited) Καλησπέρα παιδιά . Μετά την αναβάθμιση στο ui 5 δεν βρίσκω τις ρυθμίσεις για το κλείδωμα οθόνης . Εκεί που έμπαινες και έκανες προσαρμογή την οθόνη του κλειδώματος. Θόλωση του background κτλ. Ασχολήθηκε κανένας ; Όπως όταν πατάω στην οθόνη και δεν μου βγάζει λεπτομέρειες από τα μηνύματα που μου ήρθαν απλά βγάζει την ένδειξη της εφαρμογής με την ειδοποίηση. Άκυρο , βρήκα . Edited October 29, 2022 by SpeedRacer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 Καλησπέρα παιδιά . Μετά την αναβάθμιση στο ui 5 δεν βρίσκω τις ρυθμίσεις για το κλείδωμα οθόνης . Εκεί που έμπαινες και έκανες προσαρμογή την οθόνη του κλειδώματος. Θόλωση του background κτλ. Ασχολήθηκε κανένας ; Όπως όταν πατάω στην οθόνη και δεν μου βγάζει λεπτομέρειες από τα μηνύματα που μου ήρθαν απλά βγάζει την ένδειξη της εφαρμογής με την ειδοποίηση. Άκυρο , βρήκα .Για το θόλωμα της οθόνης γίνεται με το nicelock και το home up. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 (edited) 7 minutes ago, geotrvs said: Για το θόλωμα της οθόνης γίνεται με το nicelock και το home up. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεται το nicelock , αυτό έψαχνα Edited October 29, 2022 by SpeedRacer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 Δεν χρειάζεται το nicelock , αυτό έψαχνα Aυτη τη γραμματοσειρα πως την εβαλες στην AOD? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 Δεν χρειάζεται το nicelock , αυτό έψαχνα Για θόλωμα δεν έκανες ερώτηση; Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 8 ώρες πριν, doganos said: Φοβερή πως βγάζουμε αστροφωτογραφια γιατι δεν το βρίσκω πουθενά στο μενού ? Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 πως βγάζουμε αστροφωτογραφια γιατι δεν το βρίσκω πουθενά στο μενού ?Πρέπει να κατεβάσεις από το Galaxy store την εφαρμογή expert raw.Εδώ το λινκ https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.app.galaxyraw&cId=000006436974Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 Απο οτι ειδα για καλυτερα αποτελεαματα η Samsung προτεινει χρηση τριποδου στην αστροφωτογραφηση...Στάλθηκε από το ZER-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 Απο οτι ειδα για καλυτερα αποτελεαματα η Samsung προτεινει χρηση τριποδου στην αστροφωτογραφηση...Στάλθηκε από το ZER-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕννοείται αυτό! Μιλάμε για 4 λεπτά το λιγότερο. Εκτός κι αν είσαι εύζωνας της Βουλής σε σταθερότητα Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 4 λεπτα? Νομιζα οτι βγαζεις κανονικη φωτο. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα.... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 4 λεπτα? Νομιζα οτι βγαζεις κανονικη φωτο. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα.... Όχι όχι! Θέλει το λιγότερο 4 λεπτά και φτάνει μέχρι 10 λεπτά!Και μια πρώτη απόπειρα με το φεγγάρι με Android 13 πλέον και ελαφριά επεξεργασία στο Snapseed https://drive.google.com/file/d/17aAzyhyVPfmxBKH6DIiLuxuaPbOfVaCa/view?usp=drivesdkΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 Πολυ ωραια φωτο του φεγγαριου.👍 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 ξέρει κανείς γιατί ενώ διαλέγουμε ένα ωραίο theme από το galaxy store όταν βάζουμε dark mode στο κινητό χαλάει το theme; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 (edited) Πάμε άλλη μια astrophotography με expert raw και λίγο Snapseed Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 30, 2022 by Vlasismiriagos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios18120 Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 με την αστροφωτογραφηση το κινητό που το βάλατε τουλάχιστον 4 λεπτά να βγάζει,σας ζεστάθηκε? Η έμεινε σε νορμάλ θερμοκρασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 6 ώρες πριν, Vlasismiriagos said: Πάμε άλλη μια astrophotography με expert raw και λίγο Snapseed Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις χρησιμοποιήσει τρίποδο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 (edited) 52 minutes ago, vastegial_74 said: Έχεις χρησιμοποιήσει τρίποδο; Δεν είναι λογικές ερωτήσεις αυτές. Και να μην έχει τρίποδο, μπορεί να το βάλει σε ένα τραπέζι να ακουμπάει με κλίση σε ένα ποτήρι, ιδανικά με θήκη σιλικόνης φορεμένη για να μη γλιστράει. Όλες οι νυχτερινές λήψεις θέλουν να έχει κάποιος σταθερό χέρι. Και όταν μιλάμε για πάνω από ένα λεπτό λήψη, αν κουνηθείς λίγο τα φώτακια θα μοιάζουν με γραμμές. Στην αστροφωτογραφια μπορεί να βγάλει φωτο στα 4 με 10 συν λεπτά. Άμα το βάλεις σε λειτουργία προ την κάμερα, σε οποιαδήποτε κινητό, και αυξήσεις τα s δευτερόλεπτα, μπορείς να πετύχεις παρόμοια αποτελέσματα. Και εκτός τα άστρα, μπορείς να τραβήξεις έναν σταθερό αυτοκινητόδρομο με σταθερό τοπίο, και τα φώτα των αυτοκινήτων να μοιάζουν με συνεχόμενες γραμμές. Ο GMF80 στη πίσω σελίδα έλεγε για παγούρια και ποιος έχει το καλύτερο. Εσύ έχεις το καλύτερο. Αλλά εγώ ξέρω να το χρησιμοποιώ καλύτερα. Και μπορώ με το κινητό των 200 ευρώ (600€ ήταν η αρχική, αλλά μιλάω και για κινητά που έχουν σήμερα αρχική στα διακόσια) να τραβήξω καλύτερες φωτογραφίες από εσένα με κινητό των 1000. Δεν ξέρει τι έχει ένα πραμα, το έχει μόνο για να το έχει.. Edited October 30, 2022 by REDHOTSTEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 Έχετε να προτείνετε κανένα τρίποδο; Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 (edited) 32 minutes ago, REDHOTSTEF said: Ο GMF80 στη πίσω σελίδα έλεγε για παγούρια και ποιος έχει το καλύτερο. Εσύ έχεις το καλύτερο. Αλλά εγώ ξέρω να το χρησιμοποιώ καλύτερα. Και μπορώ με το κινητό των 200 ευρώ (600€ ήταν η αρχική, αλλά μιλάω και για κινητά που έχουν σήμερα αρχική στα διακόσια) να τραβήξω καλύτερες φωτογραφίες από εσένα με κινητό των 1000. Δεν ξέρει τι έχει ένα πραμα, το έχει μόνο για να το έχει.. Αυτο που ειπα φιλε μου οτι δεν εχει νοημα για ανουσιες συγκρισεις. Μπαινει καποιος κ γραφει για αλλο κινητο και αρχιζουν τα παιδακια να μαλωνουν χωρις λογο κανοντας κουραστικη την αναγνωση του θεματος. Edited October 30, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 Δεν είναι λογικές ερωτήσεις αυτές. Και να μην έχει τρίποδο, μπορεί να το βάλει σε ένα τραπέζι να ακουμπάει με κλίση σε ένα ποτήρι, ιδανικά με θήκη σιλικόνης φορεμένη για να μη γλιστράει. Όλες οι νυχτερινές λήψεις θέλουν να έχει κάποιος σταθερό χέρι. Και όταν μιλάμε για πάνω από ένα λεπτό λήψη, αν κουνηθείς λίγο τα φώτακια θα μοιάζουν με γραμμές. Στην αστροφωτογραφια μπορεί να βγάλει φωτο στα 4 με 10 συν λεπτά. Άμα το βάλεις σε λειτουργία προ την κάμερα, σε οποιαδήποτε κινητό, και αυξήσεις τα s δευτερόλεπτα, μπορείς να πετύχεις παρόμοια αποτελέσματα. Και εκτός τα άστρα, μπορείς να τραβήξεις έναν σταθερό αυτοκινητόδρομο με σταθερό τοπίο, και τα φώτα των αυτοκινήτων να μοιάζουν με συνεχόμενες γραμμές. Ο GMF80 στη πίσω σελίδα έλεγε για παγούρια και ποιος έχει το καλύτερο. Εσύ έχεις το καλύτερο. Αλλά εγώ ξέρω να το χρησιμοποιώ καλύτερα. Και μπορώ με το κινητό των 200 ευρώ (600€ ήταν η αρχική, αλλά μιλάω και για κινητά που έχουν σήμερα αρχική στα διακόσια) να τραβήξω καλύτερες φωτογραφίες από εσένα με κινητό των 1000. Δεν ξέρει τι έχει ένα πραμα, το έχει μόνο για να το έχει.. Με έκανες και γέλασα. Με αυτή τη λογική οι φωτογράφοι επαγγελματίες δεν χρειάζεται να έχουν ακριβό εξοπλισμό γιατί ξέρουν να τραβάνε φωτογραφίες.Είναι ιδέα σου ότι μπορείς να τραβήξεις καλύτερες φωτογραφίες επειδή ξέρεις να πειράζεις τα F stop shutter speed κτλ.Με αυτή τη λογική ο καθενας θα αναλάμβανε γάμους κτλ. Εννοείται πρέπει να υπάρχει και ο ανάλογος εξοπλισμός.Και συγκεκριμένα επειδή το S22 έχει πολύ καλό ΑΙ , δεν νομιζω ότι μπορείς να βγάλεις καλύτερες φωτο με το xiaomi. Απλά!Όσο για τη φωτογραφία πιο πάνω, απλώς δεν θα σχολιάσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts