Dark_Lord Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 23 minutes ago, nasosvasedis said: Μηνύματα από Κωτσόβολο. Σερί. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι.... Εκεί που χάρηκα με το πρώτο, σκάει καπάκι το δεύτερο. Edit: Μίλησα μόλις στο τηλ, μου είπαν να το αγνοήσω και ότι θα προετοιμαστεί σύντομα γιατί είμαι από τους πολύ πρώτους που παρήγγειλα, απλά υπάρχει πληθώρα παραγγελιών και γίνεται χαμός. Ευτυχώς. τυχερός είσαι. εγώ που έκανα αίτημα αντικατάστασης τρέμω μην χρειαστεί να περιμένω κανα μήνα μέχρι να μου φέρουν άλλη συσκευή Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 3 minutes ago, Konstantine73 said: Τα χρήματα όμως τα έδωσες.... Sent from Poco F3 8/256 τα χρήματα τα έδωσα, ναι, όμως δεν έχω άλλη συσκευή και εντός Μαρτίου θα πάω επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό για αρκετές ημέρες. Δεν παύει να είναι μία ατυχής συγκυρία. ούτε θα άλλαζε κάτι αν το αγόραζα στις 26 του μήνα. τα ίδια bugs θα έχει, εδώ είμαστε και θα το δούμε 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chr1stospap Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 (edited) 36 minutes ago, nasosvasedis said: Μηνύματα από Κωτσόβολο. Σερί. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι.... Εκεί που χάρηκα με το πρώτο, σκάει καπάκι το δεύτερο. Edit: Μίλησα μόλις στο τηλ, μου είπαν να το αγνοήσω και ότι θα προετοιμαστεί σύντομα γιατί είμαι από τους πολύ πρώτους που παρήγγειλα, απλά υπάρχει πληθώρα παραγγελιών και γίνεται χαμός. Ευτυχώς. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους ! Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πότε έκανες την παραγγελία στον Κωτσόβολο ; Θεωρώ ότι την έκανα κι εγώ πολύ νωρίς, αλλά πήρα μόνο το δεύτερο μήνυμα ! 😞 Edited February 21, 2022 by Chr1stospap 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 1 minute ago, Konstantine73 said: Όπως είπα και πιο πάνω... Δεν έχετε την υπομονή να ρολαρει λίγο η συσκευή στην αγορά και να το αγοράσετε μετά... Το αποτέλεσμα είναι το πρόβλημα που σου έτυχε. Ποια ήταν η προηγούμενη συσκευή σου? Τόσο τεράστια διαφορετική εμπειρία χρήσης θα είχες και βιαστηκες day one που λέμε? Sent from Poco F3 8/256 Έχω προπαραγγείλει και άλλη φορά συσκευή, χωρίς πρόβλημα. επίσης ο κουμπάρος μου πήρε πρόσφατα το 13 pro max με προπαραγγελία. Χωρίς πρόβλημα και πάλι. Για διάφορους λόγους (το iphone 7 plus έχω αν ρωτάς), ήθελα να πάρω κινητό εντός Φεβρουαρίου. Κοίταξα τι υπάρχει στην αγορά και επέλεξα αυτό που μου άρεσε. Αν είναι ανέτοιμο το τηλ ας το έκανε σαφές η εταιρεία και ας έλεγε ότι ως beta testers θα το πάρουμε στη μισή τιμή. Εκτός των άλλων, αυτοί που δε "βιάστηκαν" με το A52s, έχουν πρόβλημα μήνες μετά. Αν ψάξεις στο xda, στο galaxy s20 ultra υπήρχαν θέματα flickering έναν χρόνο μετά (ίσως υπάρχουν ακόμα). Όπως και να χει, εγώ δεν έχω πρόβλημα να κρατήσω το κινητό αν διαβεβαιωθώ ότι είναι θέμα software και λυθεί εντός Μαρτίου. Το ξέρω ότι οι συσκευές βγάζουν παιδικές ασθένειες. Είναι όμως κάτι τέτοιο ή θα σκάσει καμία βόμβα όπως με το note 7? Ποιός μου το εγγυάται? 2 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 13 ώρες πριν, montoya_42 said: Όλα τα φυσικά καταστήματα Γερμανός δίνουν - 100 (και τα ακουστικά βέβαια). Επαρχία είμαι και το επιβεβαίωσαν και τα 3 καταστήματα της πόλης. Κι εγώ επαρχία είμαι και κανένα από τα 2 δεν γνωρίζει τίποτα (Ρέθυμνο) 1 ώρα πριν, Anlibafojo said: Αν αναφέρεσαι σε κατάστημα Γερμανός, ΟΛΑ τα φυσικά καταστήματα έχουν την έκπτωση των 100 €. Διάβασε παραπάνω δικά μου ποστ και θα καταλάβεις. Επικοινώνησα με τα κεντρικά μέσω φόρμας και μου είπαν θα το εξετάσουν και θα με καλέσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 2 minutes ago, Konstantine73 said: Η διαφορά με την απλ όμως είναι ότι σοβαρα προβλήματα σε day one συσκευές της είναι σπάνια. Η samsung έχει μια κακή παράδοση γενικότερα σε αυτόν τον τομέα, ακόμη και συσκευές της με χρόνο παραμονής στην αγορά έχουν θέματα όπως σωστά ανέφερες για το Α52s. Τα πάντα είναι θέμα πόσα χρήματα έχω δώσει και τι περιμένω από την συσκευή μου... Άλλο να δώσει κάποιος 300€ και άλλο 1400€ εκεί οι απαιτήσεις του αγοραστή είναι μεγάλες και οι ανοχές του μηδενικές! Εκτός και αν έχει τόσο χρήμα που δεν τον ενδιαφέρει... Sent from Poco F3 8/256 Μα για αυτό και έκανα αίτημα αντικατάστασης. επειδή έχω απαιτήσεις. Πίστευα ότι μια τέτοια συσκευή δε θα έβγαζε σοβαρό θέμα, που δεν είναι glitch εφαρμογής δηλαδή. Το xiaomi pad 5 το είχα πάρει προπαραγγελία με κάτω από 400 ευρώ και ήταν απροβλημάτιστο από την πρώτη ημέρα. Ήθελα να ξαναγυρίσω στη samsung επειδή το κινητό είναι πολυεργαλείο. Αν με απογοητεύσει, θα φύγω. 2 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 3 minutes ago, Konstantine73 said: Θα έπρεπε όμως η κάθε samsung που σου ζητάει έναν σκασμό λεφτά να σε υπολογίζει σαν πελάτη.. Επίσης θα δεις ότι όλη την χρονιά το θέμα διαχείριση μπαταρίας θα παίξει πολύ... Χωρίς να θέλω να συγκρίνω την δική μου συσκευή με την δική σου καθώς η διαφορά τιμής είναι χαοτική, έχοντας έναν 870 με 8/256 και όλα τα λοιπά Specs δες διαχείριση... Sent from Poco F3 8/256 Ομολογουμένως, είναι εντυπωσιακό. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές αν αξίζουν οι ενεργοβόροι top notch επεξεργαστές σε κινητα τηλέφωνα, με την εξαίρεση της apple Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 1 hour ago, Dark_Lord said: τυχερός είσαι. εγώ που έκανα αίτημα αντικατάστασης τρέμω μην χρειαστεί να περιμένω κανα μήνα μέχρι να μου φέρουν άλλη συσκευή Σκέψου έκανα προπαραγγελία στις 9/2, στις 6:00.... Από τους πρώτους... 1 hour ago, Chr1stospap said: Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους ! Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πότε έκανες την παραγγελία στον Κωτσόβολο ; Θεωρώ ότι την έκανα κι εγώ πολύ νωρίς, αλλά πήρα μόνο το δεύτερο μήνυμα ! 😞 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chr1stospap Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 28 minutes ago, nasosvasedis said: Σκέψου έκανα προπαραγγελία στις 9/2, στις 6:00.... Από τους πρώτους... Εγώ, στις 10/2, 10 το πρωϊ. Μόλις άνοιξαν... 🙂 Πέρσι είχα προπαραγγείλει το Z Fold 3, και ενώ είχε ημερομηνία κυκλοφορίας 25/8, εμένα μου το έφεραν 23/8. Και τώρα ημ/νία κυκλοφορίας 25/2 έχει. Ας ελπίσουμε ότι πριν το τέλος της εβδομάδας θα το έχουμε... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Just now, Chr1stospap said: Εγώ, στις 10/2, 10 το πρωϊ. Μόλις άνοιξαν... 🙂 Πέρσι είχα προπαραγγείλει το Z Fold 3, και ενώ είχε ημερομηνία κυκλοφορίας 25/8, εμένα μου το έφεραν 23/8. Και τώρα ημ/νία κυκλοφορίας 25/2 έχει. Ας ελπίσουμε ότι πριν το τέλος της εβδομάδας θα το έχουμε... Τώρα μου γράφει στο site ότι αύριο θα παραδοθεί σε συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ... Αυτό το πράγμα που ο Κωτσόβολος δεν έχει δικά του φορτηγά.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 1 ώρα πριν, fandango said: Κι εγώ επαρχία είμαι και κανένα από τα 2 δεν γνωρίζει τίποτα (Ρέθυμνο) Επικοινώνησα με τα κεντρικά μέσω φόρμας και μου είπαν θα το εξετάσουν και θα με καλέσουν Δύο έχω παραγγείλει από κατάστημα Σαλαμίνας με -100€ δείχτους τις αποδείξεις μπας και πειστούν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Πηρα τηλ στο Γερμανο Λαμιας καιβδεν ειχαν ιδεα.οταν τους ειπα πως γινεται με καποιο τροπο μεσω του συστηματος τους,το εψαξε το παιδι και μ ειπε πως εχω δικιο.-100€ εκπτωση τους το δειχνει 2 Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Ενημέρωση: με πήραν από τη samsung να το πάω σε εξουσιοδοτημενο σέρβις σε πρώτη φάση και μετά βλεπουμε 7 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Just now, costsa41 said: Μακάρι όλα να πάνε καλά!!! Πάντως στο πλαίσιο κοιμούνται. Μετά από τηλέφωνο μου είπαν μετά τις 25 ...... ή ήταν άσχετος ή πραγματικά έτσι θα γίνει. Υπάρχει κάποιος που έχει διαφορετική πληροφόρηση από το πλαίσιο; Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σας ευχαριστώ πολύ αν και αμφιβαλλω για το γοργο του πραγματος Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 5 minutes ago, Dark_Lord said: Ενημέρωση: με πήραν από τη samsung να το πάω σε εξουσιοδοτημενο σέρβις σε πρώτη φάση και μετά βλεπουμε Μακάρι να είναι κάτι απλό. Να μας πεις το αποτέλεσμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 33 minutes ago, Anlibafojo said: Δύο έχω παραγγείλει από κατάστημα Σαλαμίνας με -100€ δείχτους τις αποδείξεις μπας και πειστούν. Τελικά πήγα από το κατάστημα και μου είπαν ότι όντως ισχύει το -100€ οπότε και το προπαρήγγειλα! Σας ευχαριστώ όλους για την ενημέρωση, έτσι τουλάχιστον βγάλαμε και τον ταχυφορτιστή που θα πάρω! 😄 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 12 minutes ago, Dark_Lord said: Ενημέρωση: με πήραν από τη samsung να το πάω σε εξουσιοδοτημενο σέρβις σε πρώτη φάση και μετά βλεπουμε Η smartech (εξουσιοδοτημένο service Samsung) είναι πολύ γρήγορη πάντως στην εξυπηρέτηση 1 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 6 minutes ago, suspect21 said: Η smartech (εξουσιοδοτημένο service Samsung) είναι πολύ γρήγορη πάντως στην εξυπηρέτηση εμένα με παρέπεμψασ σε άλλα λόγω περιοχής 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 9 minutes ago, Dark_Lord said: εμένα με παρέπεμψασ σε άλλα λόγω περιοχής Σου εύχομαι να το κάνει μπροστά τους, να το δουν και να έχεις νέα συσκευή αμεσότατα φίλε Βασίλη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Η εκπτωση 100 ευρω στον γερμανο ισχυει μονο για προπαραγγελιες; Και μονο με φυσικη παρουσια στο καταστημα; Σας ειπαν ποτε θα παραλαβετε; Λογικα 100 ευρω εκπτωση και τιμολογιο για καποιον που μπορει να το περασει στα εξοδα ριχνει την συσκευη κατω απο 1000 ευρω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 1 minute ago, merkon said: Η εκπτωση 100 ευρω στον γερμανο ισχυει μονο για προπαραγγελιες; Και μονο με φυσικη παρουσια στο καταστημα; Σας ειπαν ποτε θα παραλαβετε; Λογικα 100 ευρω εκπτωση και τιμολογιο για καποιον που μπορει να το περασει στα εξοδα ριχνει την συσκευη κατω απο 1000 ευρω! Αμα παρεις την 12/256 πεφτει στα 1047,58€ με τιμολογιο και την εκπτωση!! 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 19 minutes ago, arxontas2323 said: Αμα παρεις την 12/256 πεφτει στα 1047,58€ με τιμολογιο και την εκπτωση!! Αν δεν κανω λαθος δε πεφτει κατω απο 1000αρικο; Η εκπτωση των 100 ευρω παει πριν η μετα την αφαιρεση του ΦΠΑ; Επισης η εκπτωση ισχυει μονο για προπαραγγελιες με φυσικη παρουσια στο καταστημα; Ή και για παραγγελιες και μετα το περας της 25ης Φλεβαρη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 εμένα με παρέπεμψασ σε άλλα λόγω περιοχήςΘα σου προτεινα να τους παρεις τηλ και να ζητησεις να πας στην smartec που εχουν και service 1h αν χρειαστει...Και να τους εξηγησεις κατ ιδιαν το προβλημα 2 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 9 minutes ago, merkon said: Αν δεν κανω λαθος δε πεφτει κατω απο 1000αρικο; Η εκπτωση των 100 ευρω παει πριν η μετα την αφαιρεση του ΦΠΑ; Επισης η εκπτωση ισχυει μονο για προπαραγγελιες με φυσικη παρουσια στο καταστημα; Ή και για παραγγελιες και μετα το περας της 25ης Φλεβαρη; Μεχρι 25 Φλεβάρη ισχύει τα 100€ απ οσο μου είπαν!!σε εμένα εγινε 1399-100=1299÷1,24=1047.58€ 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 9 minutes ago, arxontas2323 said: Μεχρι 25 Φλεβάρη ισχύει τα 100€ απ οσο μου είπαν!!σε εμένα εγινε 1399-100=1299÷1,24=1047.58€ Ευχαριστω πολυ και εγω για το ιδιο μοντελο παω! Σου ειπαν ποτε θα παραλαβεις; Ισχυει η προωθητικη με τα ακουστικα κανονικα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts