stathis123 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 και ομως εμενα στην cyta οι τεχνικοι μου το ειχανε πει! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Σε οποιαδήποτε εταιρεία θα βρεις και 2-3 που ξέρουν 5 πράγματα.. Το θέμα είναι ότι αυτοί σπανίζουν... Πόσοι γνώριζαν τι εστί Fast Path μέχρι πριν λίγο καιρό?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 νεκρη η τηλεφωνια της τελλας απο το πρωι στην χαριλαου,νεκρωσε πριν κανα μισαωρο και στην τουμπα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 απαραδεκτη η wind.......ενω ειχα κανει ον λινε αιτηση με δωρο 3 μηνες τον προηγουμενο φλεβαρη,μου λεει τωρα πως εκεινη την περιοδο ειχε μονο 2 μηνες....Και δυστυχως δεν μπορω να το αποδειξω...Εχει πεσει και αλλος θυμα αυτης της εξαπατησης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 απαραδεκτη η wind.......ενω ειχα κανει ον λινε αιτηση με δωρο 3 μηνες τον προηγουμενο φλεβαρη,μου λεει τωρα πως εκεινη την περιοδο ειχε μονο 2 μηνες....Και δυστυχως δεν μπορω να το αποδειξω...Εχει πεσει και αλλος θυμα αυτης της εξαπατησης??? πότε διαπίστωσες αυτή την απάτη; τώρα; ή τότε; Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 απο το 2 λογαριασμο που μου ηρθε κανονικα!!!!Δλδ γυρω τελος απριλη,εκανα και τοτε "καταγγελια" και μου ειχαν δωσει την ιδια απαντηση οπως και σημερα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 eμενα μου χρεωσαν κλησεις οι οποιες δε θα επρεπε να χρεωθουν...συγκεκριμενα ενω εχω 60 ΄λεπτα δωρεαν προς κινητα,μου χρεωσαν τις κλησεις κανονικα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 eμενα μου χρεωσαν κλησεις οι οποιες δε θα επρεπε να χρεωθουν...συγκεκριμενα ενω εχω 60 ΄λεπτα δωρεαν προς κινητα,μου χρεωσαν τις κλησεις κανονικα Κοίταξες τον αναλυτικό και έχουν χρεωθεί όλες στα κινητά? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 οχι όλες...ορισμένες.εντωμεταξυ για ενα διαστημα δεν μου εστελνανα ανλυτικο(μεχρι που ζητησα να αρχισουν να τον στελνουν). ειχα υποψιαστει πως καποια μαμου-νιά γίνεται,απλα τωρα την επιβεβαιωσα πήρα τηλεφωνο και μια αγενεστατη μου ειπε να στειλω φαξ με τον αναλυτικο.. της ειπα "μα καλα εσεις μου τον στειλατε,δεν εχετε ενα αντιγραφο?" και μυο το εκλεισε... ξαναπηρα καπακι,και ενας νεαρος μου ειπε πως θα το τσεκαρουν. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 οχι όλες...ορισμένες.εντωμεταξυ για ενα διαστημα δεν μου εστελνανα ανλυτικο(μεχρι που ζητησα να αρχισουν να τον στελνουν). ειχα υποψιαστει πως καποια μαμου-νιά γίνεται,απλα τωρα την επιβεβαιωσα πήρα τηλεφωνο και μια αγενεστατη μου ειπε να στειλω φαξ με τον αναλυτικο.. της ειπα "μα καλα εσεις μου τον στειλατε,δεν εχετε ενα αντιγραφο?" και μυο το εκλεισε... ξαναπηρα καπακι,και ενας νεαρος μου ειπε πως θα το τσεκαρουν. Απορώ πώς παραμένεις ακόμα στην Tellas/Wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 και που να παω? εκανα αιτηση στην φορθνετ και με γραψανε κανονικοτατα. με την νεα χρονια τωρα θα κοιταξω να παω καπου αλλου... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 οχι όλες...ορισμένες.εντωμεταξυ για ενα διαστημα δεν μου εστελνανα ανλυτικο(μεχρι που ζητησα να αρχισουν να τον στελνουν). ειχα υποψιαστει πως καποια μαμου-νιά γίνεται,απλα τωρα την επιβεβαιωσα πήρα τηλεφωνο και μια αγενεστατη μου ειπε να στειλω φαξ με τον αναλυτικο.. της ειπα "μα καλα εσεις μου τον στειλατε,δεν εχετε ενα αντιγραφο?" και μυο το εκλεισε... ξαναπηρα καπακι,και ενας νεαρος μου ειπε πως θα το τσεκαρουν. Δεν τα τσεκάρεις και online? Από εκεί δεν μπορείς να του πεις να το δούνε και αυτοί? Μου φαίνεται κουλό να ζητήσανε τον αναλυτικό του λογαριασμού που βγάζουνε οι ίδιοι!!:wacko: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Λέμε τόσο καιρό μακρυά από Forthnet και Tellas. Δοκίμασε την On, είναι κάπως καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 ωωωω κι εμενα.. και ομως η τυπισα μου ειπε "ετσι γινεται,εχουμε πολλους πελατες και δε γινεται να ανατρεχουμε σε καθε λογαριασμο" οταν απαντησα "τοτε ή να κανετε σωστα την δουλεια σας και να μη χρεωνετε οπως να ναι ή να μην δεχεστε αιτησεις εφοσον δεν μπορειτε να εξυπηρετησετε σωστα" μου το εκλεισε... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Μου φαίνεται κουλό να ζητήσανε τον αναλυτικό του λογαριασμού που βγάζουνε οι ίδιοι!!:wacko: Προφανώς η υπάλληλος εννοούσε να κυκλώσεις πάνω στον αναλυτικό λογαριασμό τις χρεώσεις που θεωρείς λανθασμένες και να στείλεις τις σελίδες με φαξ ώστε να τις ελέγξουν και να σου απαντήσουν. Απλά δεν το εξήγησε τόσο αναλυτικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Μόλις συνδεθηκα στη wind.εβαλα το gennet και όλα πράσινο σε ρουτερ και μενού.σε σελίδες όμως δεν μπαινω. Τι να κανω? Δεν εχω κωδικούς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Θα σου στείλουν τους κωδικούς στο κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Μόλις συνδεθηκα στη wind.εβαλα το gennet και όλα πράσινο σε ρουτερ και μενού.σε σελίδες όμως δεν μπαινω. Τι να κανω? Δεν εχω κωδικούς. μην περιμενεις να ερθει μηνυμα στο κινητο παρε τωρα τηλεφωνο!να στους δωσουν επι τοπου εγω ετσι εκανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) μην περιμενεις να ερθει μηνυμα στο κινητο παρε τωρα τηλεφωνο!να στους δωσουν επι τοπου εγω ετσι εκανα! Και εγώ έτσι έκανα.Το μήνυμα ήρθε μετά από 2 μέρες. Edited December 17, 2010 by Mixahlid3 Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Πλέον δεν χρειάζονται κωδικούς παιδιά. Ό,τι ρούτερ και να βάλεις πάνω, η γραμμή συγχρονίζει αυτόματα και κάνεις παιχνίδι. :D Μέχρι στιγμής όλα καλά.Το μόνο ότι είμαι 2 mpbs κάτω από forthnet.Αυτό μάλλον λόγω υψηλού snr. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Ό,τι κωδικούς αρκεί να είναι οι σωστοί υποθέτω ή αρκεί να είναι συμπληρωμένα τα πεδία; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Μέχρι στιγμής όλα καλά.Το μόνο ότι είμαι 2 mpbs κάτω από forthnet.Αυτό μάλλον λόγω υψηλού snr. Μπορείς να κάνεις αίτηση να στο μειώσουν. Βέβαια, θα χάσεις σε σταθερότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Μπορείς να κάνεις αίτηση να στο μειώσουν. Βέβαια, θα χάσεις σε σταθερότητα. Κοίτα μέχρι προχτές ήμουν για 16 ημέρες με snr στο 2,5-3.Οπότε υποθέτω έχω αρκετά σταθερή γραμμή για να πέσω γύρω στο 5 για σιγουριά. Ό,τι κωδικούς αρκεί να είναι οι σωστοί υποθέτω ή αρκεί να είναι συμπληρωμένα τα πεδία; Οτιδήποτε θες μπορείς να βάλεις πάνω. ;) Να καταλάβεις έχω αφήσει τους προηγούμενους της forthnet. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 μπορει να εξηγήσει καποιος τι ειναι το SNR ? εμενα με HOL και FritzBox είναι πάντα σταθερο στα 11 & 13 είναι καλό ή κακό αυτό ; Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Δεν μπορεί να είναι και στο 11 και στο 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts