Panagioths Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Όχι απλά είναι υπεράσχετοι οι περισσότεροι και πετάνε μπούρδες... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Ουααααχαχαχα,ακου τι ειπε η τυπισα...φοβερη,που τα βρισκουν... Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 οκ, παιδιά, κατάλαβα.. αν άρχισαν τα ψέματα και τις λαμογιές πριν ακόμα υπογράψω, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στη συνέχεια.. όταν λένε ότι αν συνδυάσω έναν αριθμό WIND μαζί με το σταθερό θα'χω έκπτωση στο πάγιο, αυτό σημαίνει ότι μπορώ να βάλω ως αριθμό WIND ακόμη και ένα καρτοκινητό ή ισχύει μόνο για συμβόλαια? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 οκ, παιδιά, κατάλαβα.. αν άρχισαν τα ψέματα και τις λαμογιές πριν ακόμα υπογράψω, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στη συνέχεια.. όταν λένε ότι αν συνδυάσω έναν αριθμό WIND μαζί με το σταθερό θα'χω έκπτωση στο πάγιο, αυτό σημαίνει ότι μπορώ να βάλω ως αριθμό WIND ακόμη και ένα καρτοκινητό ή ισχύει μόνο για συμβόλαια? :confused: Μόνο για συμβόλαια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Μένω στην Κάτω Τούμπα, κοντά στον Άγιο Θεράπωντα. Υπάρχει κανείς γείτονας να μου πει τι ταχύτητες πιάνει κι αν είναι ευχαριστημένος? Εγώ. ΑΚριβώς πάνω από τον άη θεράπη. κανένα πρόβλημα. κλειδώνω στα 14.5Mbps και παίζει απροβλημάτιστα όλη μέρα. Προβλήματα υπήρχαν μόνο πριν από κανα 2 χρόνια, που είχε γενικά πρόβλημα η τελλάς σε όλη την ελλάδα. προχώρα άφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Πάντως μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά μπερδεμένος σχετικά με την wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babas Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Κι εγώ κάπως έτσι Μιλανμανιακ. Είχα και έχω φορθνετ στην Νεάπολη και κανονικά συγχρονίζω στα 12 αλλά δεν μου δίνει ουτε 2. Εκανα αίτηση για τελλάς γιατί έχει ένας γείτονας που μου εδωσε τον κωδικό του κι έπαθα πλάκα γιατί με 0 γραμμές σήμα είναι διπλάσια πιο γρήγορο απο Φορθνετ. Τι να πω , ίσως επειδή στην γειτονία όλοι έχουν φορθνετ. Αλλά και πάλι είμαι επιφυλακτικός γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 παιδιά έκανα online αίτηση για το wind double play s. έχω ήδη συμβόλαιο στη wind οπότε θα μειωθούν αρκετά τα έξοδά μου αυτή την δύσκολη εποχή. αυτή τη στιγμή είμαι στο δίκτυο της forthnet και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη γραμμή. νομίζω ότι πάνω-κάτω η ίδια ποιότητα θα είναι και στη wind, αλλά παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο αν διάβαζε κανείς το φόρουμ από Αγρίνιο και μου έλεγε λίγο τι εντυπώσεις έχει. ;-) Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Forthnet και Tellas είναι στα ίδια περίπου χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Forthnet και Tellas είναι στα ίδια περίπου χάλια. ok η εταιρεία παίζει οπωσδήποτε ρόλο, αλλά νομίζω υπερτερεί η περιοχή που θα γίνει ενεργοποίηση. το καλύτερο είναι να βρεις 2-3 στην περιοχή σου που έχουν τον ίδιο πάροχο. Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 O παραπάνω φίλος έχει απόλυτο δίκιο. Από περιοχή σε περιοχή υπάρχουν διαφορές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babas Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Γενικά αυτό που έχω καταλάβει εγώ και παρακαλώ να με διορθώσετε αν κάνω λάθος είναι οτι η φορθνετ είναι ναι μεν πολύ καλή αλλά εξυπηρετεί παααααααρα πολλούς συνδρομητές για την χωρητικότητα του δικτύου της και καταντάει σπαστικό. Η ταχύτητα πέφτει κάθε μέρα και περισσότερο. Κάτι σαν την κοσμοτέ δηλαδή που δεν μπορείς να βγάλεις κλήση. Ψηφίζω τελλάς που έχουν οι λιγότεροι και φυσικά αν είναι νορμάλ στην εκάστοτε περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 σταθερο για wind σε δινουν καρτα σιμ οπως στη vodafone η κανονικα απο γραμη οτε? Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 σταθερο για wind σε δινουν καρτα σιμ οπως στη vodafone η κανονικα απο γραμη οτε? Οπως ΟΤΕ, PSTN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καλημέρα σας, Χθες με πήραν τηλεφωνο από την wind(εξωτερικός συνεργάτης) και μου πρότεινε Πακέτο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας (έχω ήδη από τελλας). Συγκεκριμένα θα εχω το Πακέτο κινητής wind S και σταθερή με απεριοριστα ΕΛλαδα. Κινητο με 16,20 περίπου με φόρους και 2 πάγια δώρο που μαζί με την τελλας που έχω είναι 50 ευρώ. Μειωνεκτημα θα πληρώσω 64 ευρώ πρόστιμο στην Voadafone για να κόψω το συμβόλαιο . Όμως πήρα ΤΗΛΕΦΩΝΟ την vodaFone για να τους ενημερώσω για την διακοπή και μου αντιπροτειναν δικό τους Πακέτο με 26 ευρώ κινητή και να φύγω από την σταθερή wind και να πάω στην HOL double play GR. Η διαφορα είναι 1,20 ευρώ το μήνα ποιο ακριβή η vodafone και 200mb λιγότερα από την wind . Καμία συμβουλή για το τι να κάνω ; Ps είμαι ευχαριστημένος με την wind σταθερή . Περιμένω τις συμβουλές σας . Ευχαριστω Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 συμβουλή: αν είσαι ευχαριστημένος με τον πάροχό σου σε θέματα ιντερνετ, μην αλλάζεις για ένα τόσο μικρό ποσό. Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 συμφωνω που να μπλεξεις παλι με αιτησεις κλπ... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 chrismasgr, βάλε NetOne να βρεις την υγειά σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 (edited) Άρα μου προτείνετε να πάω στην wind και το κινητό μου από vodafone που είμαι τώρα. H αλλαγή που θα γίνει γίνεται μόνο για οικονομικούς λόγους . Ειμαι ευχαριστημένος και από την wind σταθερη και από την vodafone. Souvlaki netone δεν θα έβαζα γιατί δεν έχει pots τηλεφωνία αλλά voip . Edited October 9, 2010 by chrismasgr Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Souvlaki netone δεν θα έβαζα γιατί δεν έχει pots τηλεφωνία αλλά voip . Και που το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Και που το πρόβλημα; Βασικά δεν είχα ποτέ voip τηλέφωνο από ελληνική εταιρεία . Στην προκειμένη περίπτωση μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την wind και όπως είπαν και τα παιδιά ποιό πάνω εάν είσαι από κάτι ευχαριστημένος παραμένεις . Ο μόνος λόγος που ήθελα να φέρω την κινητή vodafone στην wind ή την σταθερή wind στην vodafone-hol είναι οικονομικοί και μόνον γιαυτό έγραψα και εδώ . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Εχοντας δοκιμάσει όλες τις εταιρείες εχω να πω ότι η NetOne είναι η πιο αξιόπιστη στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Εχοντας δοκιμάσει όλες τις εταιρείες εχω να πω ότι η NetOne είναι η πιο αξιόπιστη στην Ελλάδα. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου άλλωστε παντού ακούω τα καλλίτερα γιαυτή την εταιρεία . Αλλά όπως είπα και πριν για μένα ό λογος που δεν την προτιμώ είναι η voip τηλεφωνία . Κάτι άλλο το πρόγραμμα wind S στην κινητή έχει 300 mb mobile internet . Αυτά είναι στην ίδια τιμή για ένα χρόνο . Μετά το χρόνο τι γίνεται σταματάει ή πληρώνεις επιπλέων χρημματα ; Και ένα δεύτερο ερώτημα εάν θα "παίξει" το i-phone με την wind ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Πήραν τηλέφωνο από τη Wind τις προάλλες και μου πρόσφεραν πακέτο με 24Mbps Internet, δωρεάν κλήσεις από το σταθερό με 19 ευρώ για πάντα και τον πρώτο μήνα δωρεάν. Είναι αλήθεια ή με δουλεύουν ;; Κάτι παρόμοιο είδα στο site της Wind (Wind S) με 23 ευρώ. Ακόμη και αν είναι 23 ευρώ μετά από ένα χρόνο, θα είναι καλύτερο σε σχέση με το υπάρχον μου πακέτο (Hol double play) που με το ίδιο ποσό μου δίνει μόνο 6Mbps (και φτάνει μόνο μέχρι 2,5-3). Κανείς από Κέρκυρα που να έχει Wind-Tellas ;; Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου άλλωστε παντού ακούω τα καλλίτερα γιαυτή την εταιρεία . Αλλά όπως είπα και πριν για μένα ό λογος που δεν την προτιμώ είναι η voip τηλεφωνία . Αν το πρόβλημά σου είναι τι θα κάνεις σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, βάζεις ένα UPS και είσαι καλυμμένος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts