Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα τηλεφωνικη ενεργοποίηση στα 18.3κατι τελικη τιμη για ιντερνετ στο σπιτι. 24αρι χωρις δωρεαν κλησεις κλπ. Τεταρτη ερχετε ο κουριερ.

Δωρεάν τελη ενεργοποίησης

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Εκανα τηλεφωνικη ενεργοποίηση στα 18.3κατι τελικη τιμη για ιντερνετ στο σπιτι. 24αρι χωρις δωρεαν κλησεις κλπ. Τεταρτη ερχετε ο κουριερ.

Πολύ ακριβό ;)

Και με τη δωρεάν ενεργοποίηση μια χαρά βγαίνει για νέα σύνδεση. Εδώ για την ανανέωση κάτω από 18 στο ίδιο πακέτο πρέπει να το κουράσεις λίγο.

Ε ναι!

Για αυτο δεν ασχοληθηκα εκτενεστερα....

Ηταν και νεο συμβολαιο.

Για ανανεωση θα ζητουσα κατι παραπανω

"Δώρα" πήρες;....:lol:

Δηλαδή ποσο να εκανε?

Καλύτερη τιμη δε με εκανε

Τι να σου πω εσύ ξέρεις

Επειδή είναι wind το λέω και όχι cosmote πχ

Εγώ στη cyta με 15.65 έχω 24αρα απεριόριστα σταθερά 5 ώρες σε κινητά και το cyta4u για 2 χρόνια

Είχα δει πως με προπληρωμή η Nova έχει στα 15 μόνο ίντερνετ

Και το λέω για τη wind (ήμουν παλιά) είναι στα ίδια κακά επίπεδα με cyta

Επίσης είχα και εγώ δωρεάν τέλη ενεργοποίησης και το πρώτο πάγιο

Edited by sakis88888

Νοβα δε θελω καθαρα για την πρωπληρωμη.

Δεν εκαναν κατι, οσα και να ειπα...

Απο 'δωρα' μονο καρτουλα 1γβ

18,3 πρεπει να βγαίνει,τελική τιμή με το τέλος σταθερής,οπότε η κανονική τιμή είναι 17,5. Όσο το δίνει και online. Σε πολλές περιπτώσεις έχει ακουστεί οτι στην ανανέωση κυρίως αρκετά παλιών πελατών,πάνε και στα 14-15 στο συγκεκριμένο πακέτο. Σε μένα πέρα από τον 1ο χρόνο που η τιμή ήταν 15 λόγω προσφοράς,δεν κατέβηκαν κάτω από τα 17,5.(κλείνω 5 χρόνια). Στον αδελφό μου το έκαναν 15 και κάτι (4 χρόνια πελάτης αυτός,τους το έπαιξε πιό δύσκολος από μένα στην ανανέωση) . Δεν ξέρω με ποιά κριτήρια δουλεύουν. Η μόνη λεπτομέρεια είναι οτι εγώ πάντα πληρώνω εμπρόθεσμα,ο αδελφός μου αργεί αρκετά και πολλές φορές...τώρα αν το κριτήριο είναι "κοινωνικό" του τύπου όποιος δυσκολεύεται να πληρώσει του κάνουμε κάτι καλύτερο δεν ξέρω...λίγο χλωμό το κόβω βέβαια. Edited by kmpatra

Ακριβως αυτό! Νταξει, δε με χαλάει για 18.3κατι...

Αλλωστε δε θα μιλουσα απ το σταθερό...

Μονο νετ θελω

18,3 πρεπει να βγαίνει,τελική τιμή με το τέλος σταθερής,οπότε η κανονική τιμή είναι 17,5. Όσο το δίνει και online. Σε πολλές περιπτώσεις έχει ακουστεί οτι στην ανανέωση κυρίως αρκετά παλιών πελατών,πάνε και στα 14-15 στο συγκεκριμένο πακέτο. Σε μένα πέρα από τον 1ο χρόνο που η τιμή ήταν 15 λόγω προσφοράς,δεν κατέβηκαν κάτω από τα 17,5.(κλείνω 5 χρόνια). Στον αδελφό μου το έκαναν 15 και κάτι (4 χρόνια πελάτης αυτός,τους το έπαιξε πιό δύσκολος από μένα στην ανανέωση) . Δεν ξέρω με ποιά κριτήρια δουλεύουν. Η μόνη λεπτομέρεια είναι οτι εγώ πάντα πληρώνω εμπρόθεσμα,ο αδελφός μου αργεί αρκετά και πολλές φορές...τώρα αν το κριτήριο είναι "κοινωνικό" του τύπου όποιος δυσκολεύεται να πληρώσει του κάνουμε κάτι καλύτερο δεν ξέρω...λίγο χλωμό το κόβω βέβαια.

θα έλεγα ότι επειδή τους το παίζει δύσκολος το κάναν για να τον κρατήσουν. Όπως και να χει πάντως συμφέρει.

Τέλος του μήνα λήγει το 24μηνο συμβόλαιο μου με την Wind. Μου πρότειναν ανανέωση με πάγιο 23€ με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά, ίντερνετ (το οποίο από 10 σταθερά πλέον παίζει ανάλογα με τα κέφια του) και 5 ώρες κινητά. Τα κινητά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου επομένως δεν τα υπολογίζω καν. Τους είπα για κάτι καλύτερο και μου είπαν πως αυτό είναι το καλύτερο. Σκέφτομαι πλέον να κάνω φορητότητα μπας και δώσουν κάτι άλλο. Αν δεν κάτσει δεν με ενδιαφέρει κι όλας. Αν κάποιος φίλος αυτή την περίοδο έχει κάνει κάτι τέτοιο, τι του έχουν δώσει;

Σήμερα μου εκαναν προσφορα σταθερού 21,5/μηνα με απεριόριστα αστικα / υπεραστικά 5 ώρες προς κινητά με 24 αρα γραμμή ιντερνετ συν τα δώρα 120' μια κάρτα + 1gb σύν τάμπλετ και κινητό + 35 ευρώ τέλος ενεργοποίησης. αν γνωρίζει κανενας η ταχύτητα του ίντερνετ είναι καλή (αν έχει πρόβλημα γενικά το δίκτυο τους) καθώς από την γραμμή αυτή θα εξυπηρετείται ένας σταθερός υπολογιστής και ένα λαπτοπ με wifi. παλίοτερα με cyta είχα ψιλοπρόβλημα με το wifi τωρα με οτε κανένα, απλά η wind θα μου έρθει πιο οικονομικά. καρδίτσα εργαζομαι αν παιζει κάποιο ρόλο με την γραμμή

Από που σε πήραν; Μπορείς να μου στείλεις στοιχεία και τηλέφωνο; Τις κάρτες τις έχω, για ταμπλετ δεν μου είπαν κάτι.

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα μου εκαναν προσφορα σταθερού 21,5/μηνα με απεριόριστα αστικα / υπεραστικά 5 ώρες προς κινητά με 24 αρα γραμμή ιντερνετ συν τα δώρα 120' μια κάρτα + 1gb σύν τάμπλετ και κινητό + 35 ευρώ τέλος ενεργοποίησης. αν γνωρίζει κανενας η ταχύτητα του ίντερνετ είναι καλή (αν έχει πρόβλημα γενικά το δίκτυο τους) καθώς από την γραμμή αυτή θα εξυπηρετείται ένας σταθερός υπολογιστής και ένα λαπτοπ με wifi. παλίοτερα με cyta είχα ψιλοπρόβλημα με το wifi τωρα με οτε κανένα, απλά η wind θα μου έρθει πιο οικονομικά. καρδίτσα εργαζομαι αν παιζει κάποιο ρόλο με την γραμμή

Καλα εσυ του πηρες και τα σοβρακα. Και ταμπλετ και κινητο και το τελος ενεργοποιησης 35€. Λογικα 21,5€ ειναι για 2 χρονια ε;

ταμπλετ ή κινητο μου δίνουν λαθος έκανα εγω..για την ποιοτητα της γραμμής ξέρει κανένας αν είναι από καρδίτσα? ένας φίλος μου μου είπε πως σε παρόμοια προσφορά της wind μετά το πέρας του εξαμήνου αυξήθηκε το πάγιο τους χωρίς κάποια ενημέρωση. εχει κανένας υπ όψιν του κάτι τέτοιο?

Υπήρχε κάποτε νομίζω κάποια προσφορά που στο έδινε με χαμηλότερο πάγιο για ένα διάστημα.

Ωστόσο αυτό είναι κάτι που το αναφέρουν από την αρχή, και δεν έγινε απροειδοποίητα μετά το 6μηνο. Θα έπρεπε να το είχε δει αν έκανε αίτηση μόνος του ή να του το είχαν πει αν επρόκειτο για τηλεφωνική προσφορά.

Εκτός αν μιλάει για αύξηση στην αρχική τιμή του παγίου που αντιστοιχεί σε κάποια μικρή επιβάρυνση αυγκριτικά με ότι πλήρωνε, και του δίνει το δικαίωμα να το διακόψει ατελώς εντός 1 μήνα, εαν το επιθυμεί.

Αυτό πρέπει να το διευκρινίσεις εσύ,αν η τιμή είναι ίδια για το 24μηνο ή αλλάζει κάποια στιγμή. Αν και υποθέτω ότι θα στο έλεγαν,η τιμή της συγκεκριμένης προσφοράς τόσο είναι περίπου απ'οτι γράφουν και άλλοι εδώ.

ταμπλετ ή κινητο μου δίνουν λαθος έκανα εγω..για την ποιοτητα της γραμμής ξέρει κανένας αν είναι από καρδίτσα? ένας φίλος μου μου είπε πως σε παρόμοια προσφορά της wind μετά το πέρας του εξαμήνου αυξήθηκε το πάγιο τους χωρίς κάποια ενημέρωση. εχει κανένας υπ όψιν του κάτι τέτοιο?

Τι κανουμε τωρα??!!

Σε ποια περιοχή είσαι φίλε μου;; φαντάζομαι δε μπορείς να κάνεις και κάτι. Τώρα σε ποιο πάροχο εισαι;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Κέντρο Ευόσμου.

Δεν εχω παροχο.

Νεο συμβολαιο, νεα γραμμή.

Ακύρωσε την αίτηση και κάνε σε άλλο πάροχο.

Κι εγώ την "πάτησα" πρόσφατα, αλλά για άλλο λόγο... Έχω κάνει αίτηση για VDSL από τη Cyta και μου λένε τώρα ότι δεν υπάρχει πόρτα για να με συνδέσουν, γιατί η καμπίνα τους στο δικό μου Αστικό Κέντρο (Αθήνα) είναι "φουλ" και θα πρέπει να παραμείνω στη WIND, μέχρι να φύγει κάποιος πελάτης από τη Cyta!!! Μόνο τότε θα μπορέσει να γίνει η φορητότητα...

Το ωραίο είναι ότι αρνήθηκα κάθε προσφορά της WIND (μόνο για ADSL) και τους είπα να μη με καλέσουν ξανά, αφού δεν έχουν VDSL! :(

Παλι το ιδιο θεμα θα εχω. Εκτος αν παω κοσμοτε, αν δινουν και αυτοι αμεσα, ομως θα πρεπει να πληρωσω τελη συνδεσης, συν το παραπάνω παγιο (+10 ευρω)

Παλι το ιδιο θεμα θα εχω. Εκτος αν παω κοσμοτε, αν δινουν και αυτοι αμεσα, ομως θα πρεπει να πληρωσω τελη συνδεσης, συν το παραπάνω παγιο (+10 ευρω)

Κοιτα για τις ελληνικες ραδίουπηρεσιες (hrs) ή vodafone γιατι δεν κοιτας ; δεν πιανει; nova ; γιατι δεν κοιτας; . κοιτα και αυτους τους παροχους παραπανω.

• This topic was featured and featured