Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και 1-2 ώρες, το ίντερνετ της WIND-άρας σέρνεται στο σπίτι μου (Αθήνα). Ενώ το ρούτερ συγχρονίζει κανονικά κοντά στα 14000 Kbps και ο θόρυβος στη γραμμή κινείται στα ίδια επίπεδα, οι σελίδες τρομάζουν ν' ανοίξουν (σε PC και κινητό) και στα speedtests μου δείχνει 5 Mbps, αντί για 12!! Είτε με Wi-Fi, είτε με καλώδιο, το ίδιο πιάνει... Κάποιες φορές μου έδειξε και 3 Mbps!

Παίρνω τηλέφωνο για να δηλώσω βλάβη στο 1212 και μου λέει ο αυτόματος τηλεφ/τής: "Αυτή τη στιγμή, δε μπορούσε να σας εξυπηρετήσουμε, παρακαλούμε καλέστε αργότερα"! Τρομερή εξυπηρέτηση... WIND rules! :bow: :yahoo:

Εδώ και 1-2 ώρες, το ίντερνετ της WIND-άρας σέρνεται στο σπίτι μου (Αθήνα). Ενώ το ρούτερ συγχρονίζει κανονικά κοντά στα 14000 Kbps και ο θόρυβος στη γραμμή κινείται στα ίδια επίπεδα, οι σελίδες τρομάζουν ν' ανοίξουν (σε PC και κινητό) και στα speedtests μου δείχνει 5 Mbps, αντί για 12!! Είτε με Wi-Fi, είτε με καλώδιο, το ίδιο πιάνει... Κάποιες φορές μου έδειξε και 3 Mbps!

Παίρνω τηλέφωνο για να δηλώσω βλάβη στο 1212 και μου λέει ο αυτόματος τηλεφ/τής: "Αυτή τη στιγμή, δε μπορούσε να σας εξυπηρετήσουμε, παρακαλούμε καλέστε αργότερα"! Τρομερή εξυπηρέτηση... WIND rules! :bow: :yahoo:

Στείλτους στο fb σε μύνημα, απαντάνε άμεσα σχεδόν

Περίπου στις 22:30, έφτιαξε η κατάσταση. Άρχισε λίγο μετά τις 19:30, την ώρα που το ίντερνετ έχει την περισσότερη κίνηση. Πράγμα που σημαίνει, πως η WIND-άρα μάλλον ξέμεινε από bandwidth και κολλούσε το σύμπαν... Το ίδιο πρόβλημα παρατήρησα και την Κυριακή το βράδυ, με τις σελίδες που αργούσαν να ανοίξουν, αλλά τη Δευτέρα "απογειώθηκε"... Είμαι 5 μήνες συνδρομητής και πρώτη φορά το βλέπω αυτό...

Υ.Γ. Μ' αρέσει που σκέφτομαι να βάλω και VDSL. Να συγχρόνιζω 50 Mbps και να κατεβάζω με 5... :lol: :rotfl:

Γενικά δεν είναι καλό να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς να έχεις ιδέα αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. 1,5 χρόνο δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο, και ότι περίεργο έχω παρατηρήσει έχω στη συνέχεια έχω διαπιστώσει πως οφείλεται στη σύνδεση του ρούτερ με τη συσκευή μου(και όχι θέμα bandwidth κλπ).

:blink: - οταν μιλαμε για ταχυτατη εξυπηρετηση πελατη που ειναι επι χρονια το εννοουμε:

wind_parapono1.jpg

απο τις 8 Δεκεμβριου μου απαντησαν γραπτως σημερα 23 Δεκεμβριου,τους ειχα βαλει σταθερο-κινητο να με παρουν για θεμα πληρωμης που ηθελα να με βοηθησουν αλλα απαξιωσαν (!)

WIND_Customer_Experience_Team@wind.gr

Σήμερα στις 10:44 π.μ

LAMBRINI SIAMANI

Wind Customer Experience Team

η απαντηση που πηρα στο mail μου δεν με βοηθησε καθολου στο προβλημα μου,αυτο θα πει σεβασμος στον πελατη ?

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

σορρυ παιδια, δε μπορω να το ψαξω τωρα, οποτε ρωταω.

τελη συνδεσης σε ΝΕΑ γραμμη ειναι ακομη δωρεαν; αν ναι, μεχρι ποτε;

σορρυ παιδια, δε μπορω να το ψαξω τωρα, οποτε ρωταω.

τελη συνδεσης σε ΝΕΑ γραμμη ειναι ακομη δωρεαν; αν ναι, μεχρι ποτε;

Ρώτα σε ένα κατάστημα WIND. Σε συνεργάτη κυρίως.

Στον αδερφό μου πάντως δεν είπαν ψέματα, όντως μας έκαναν τα Τέλη Νέου Αριθμού αξίας 75€, δώρο!!

Πηρα τηλ προσφορα απο wind για 2play 24ΜΒ Internet ,απεριοριστα αστικα , υπεραστικα 300΄ κινητα Εθνικά 300' κινητα wind 1 καρτα κινητης με 120' oμιλιας καθε μηνα και 1 καρτα με 1GB καθε μηνα με 18E τους 6 πρώτους μήνες και 23 τους επομενους 18 μηνες με δωρεαν τα 3 πρωτα πάγια και δωρεαν το τελος ενεργοποιησης.

Συμφωνησαμε με τον πωλητή η εναρξη να ειναι την 1/2/2017 που ληγει και το προηγουμενο συμβολαιο CYTA

Μου εφερε το συμβολαιο και το υπογραψα χτες τριτη αλλά δεν μπορεσα να δω ημερομηνια εναρξης .

Με πηραν απο τα κεντρικα για την επιβεβαιωση της υπογραφής και τους επισημανα την συμφωνια που εκανα με τον πωλητή.

Πως μπορω να μαθω την ημερομηνία εναρξης του συμβαολαιου και μεχρι ποτε εχω προθεσμία να υπαναχωρήσω στην αιτηση μου ?

Εγώ θα δοκίμαζα να πάρω εξυπηρέτηση πελατών και να ρωτήσω.

Προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ συμβόλαιο να υπογράφεται τώρα και να ξεκινάει ένα μήνα και βάλε μετά. Συνήθως ξεκινάει άμεσα κάποια διαδικασία γιατί ίσως να πρέπει να μεσολαβήσει και ο ΟΤΕ για την φορητότητα. Αλλά ακόμα και να γίνεται να τα κανονίσουν, θα πρέπει να το ξεκαθαρίσεις.

Είναι γνωστό πως οι πωλητές λένε διάφορες "ανακρίβειες" για να πετύχουν στόχους. Ειδικά τώρα που κλείνει και ο χρόνος ίσως έχουν μεγαλύτερο κίνητρο. Το θέμα είναι να μην βρεθείς με εκρεμότητες προς τον προηγούμενο πάροχο.

Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου

Θα πάω αυριο σε καταστημα WInd να ρωτήσω τι συμβαινει και αν δεν βγάλω ακρη θα κάνω αιτηση υπαναχωρησης

Νέες τιμολογιακες αλλαγές και νέα ευκαιρία να φύγουμε από τη WIND ή να πάρουμε προσφορά! :clap: :clap:

Screenshot_2016_12_29_15_07_58.jpg' alt=

Δε φαίνονται οι εικονες

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Κάνε κλικ στην εικόνα για να ανοίξει το λινκ και μετά κάνε κλικ ξανά, για να μεγαλώσει. Απ' ό,τι φαίνεται επηρεάζονται όλοι οι συνδρομητές από τις αυξήσεις, γιατί αλλάζει τις τιμές καταλόγου...

Τα Τέλη Ενεργοποίησης δε, για αναβάθμιση σε VDSL, τραγικά! Καλύτερα να βάλεις από άλλο πάροχο (εκτός κι αν τα κάνουν δωρεάν).

Καλημέρα

Υπάρχει πουθενά το εντυπο δηλωσης υπαναχωρησης της WIND για προγραμμα 2Play

βρηκα αυτο https://www.wind.gr/files/1/FAQs/dilwsi_upanaxwrisis2.pdf αλλά μάλον ειναι για κινητη τκεφωνια

Κανονικά πρέπει να είναι μαζί με τα αρχικά συμβόλαια.. Αλλά φαντάζομαι θα χαθηκε

Send By Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Κανονικά πρέπει να είναι μαζί με τα αρχικά συμβόλαια.. Αλλά φαντάζομαι θα χαθηκε

Send By Opto

Μάλλον "Χάθηκε"

Θα παω σε καταστημα της wind να την στειλω απο κει

Νέες τιμολογιακες αλλαγές και νέα ευκαιρία να φύγουμε από τη WIND ή να πάρουμε προσφορά! :clap: :clap:

Screenshot_2016_12_29_15_07_58.jpg' alt=

δηλαδη για το τελος του double play που γινεται στα 40,99 ευρω αφορα συνδρομητες που εχουνε συμβολαιο ηδη; ή αυτους που εχει ληξει ο χρονος δεσμευσης; .

Επειδή απο ταπαταλκ οι εικονες δεν ανοίγουν, εγω που έχω συμβόλαιο για 2 χρονια στα 21.5 το μηνα, αλλαζει κατι?

Επειδή απο ταπαταλκ οι εικονες δεν ανοίγουν, εγω που έχω συμβόλαιο για 2 χρονια στα 21.5 το μηνα, αλλαζει κατι?

Και να υπάρχει αλλαγή θα είναι κάποια λεπτά.

Αλλάζει η αρχική τιμή του πακέτου. Αν με αρχική τιμή 40,32€ στο έχουν δώσει 21,5€ έχεις μια έκπτωση περίπου 46,5%.

Αν η αρχική τιμή του double play πάει στα 40,99€, τότε το πάγιό σου(χωρίς επιπλέον χρεώσεις από τυχόν χρήση εκτός παγίου) θα πάει 40,99χ0,535 περίπου 21,93€. Αν διαφωνείς με αυτήν την αύξηση των 43 λεπτών περίπου μπορείς να φύγεις ατελώς ακόμα και αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιό σου.

δηλαδη για το τελος του double play που γινεται στα 40,99 ευρω αφορα συνδρομητες που εχουνε συμβολαιο ηδη; ή αυτους που εχει ληξει ο χρονος δεσμευσης; .

Αυτή η τιμολογιακή αλλαγή, αφορά όλους όσους έχουν το Double Play, άσχετα με τη δέσμευση.

Υ.Γ. Βάλτε μαζί και το νέο φόρο και το πάγιο μου από 23€, βλέπω να πηγαίνει στα 25... Αυτή τη φορά θα κάνω καταγγελία, γιατί τον προηγούμενο μήνα βαριόμουν να την κάνω. :p Να πάρω μια καλή τιμή τουλάχιστον.

:confused: - εκανα παραπονα τηλεφωνικα στην wind για διακοπες,καθυστερηση να παιξει Youtube βιντεο ή κολλημα στην μεση της λειτουργιας του,ειπαν η γραμμη ειναι "πολυ καλη" (μα τι πολυ αφου ειμαι με το ζορι στα 7 Mbps) και πως ολη μερα ειδαν μοναχα 1 διακοπη (!) απορω πως δεν με εβγαλαν και τρελο δηλαδη

fighting0060.gif

Η απόλυτη ταχύτητα εξαρτάται από την απόσταση που έχεις από το αστικό κέντρο. Το αν είναι καλή η γραμμή έχει να κάνει με άλλα πράγματα όπως να μην έχει αποσυνδέσεις κλπ. Από εκεί και πέρα, τα 7 Mbps πρέπει να είναι αρκετά για να δεις YouTube τουλάχιστον μέχρι 720p. Αν μπαίνεις με Wi-Fi ίσως χρειάζεται έλεγχο σε αυτό. Πχ να δεις αν υπάρχουν πολλά γειτονικά δίκτυα στο ίδιο κανάλι, κλπ.

Sent from my XT1562

Η απόλυτη ταχύτητα εξαρτάται από την απόσταση που έχεις από το αστικό κέντρο.

Τους λεω απο το κτηριο του οτε ειμαι σε ευθεια καμια 500αρια μετρα, λεει δεν παιζει ρολο αυτο μπορει να παιρνετε απο αλλου (!)

Από εκεί και πέρα, τα 7 Mbps πρέπει να είναι αρκετά για να δεις YouTube τουλάχιστον μέχρι 720p. Αν μπαίνεις με Wi-Fi ίσως χρειάζεται έλεγχο σε αυτό. Πχ να δεις αν υπάρχουν πολλά γειτονικά δίκτυα στο ίδιο κανάλι, κλπ.

για πολυ καιρο δεν ειχα προβλημα, τωρα τελευταια αρχισε τα νουμερα, και το pc και στα tablet και στο κινητο ειχαμε ολοι εδω στο σπιτι θεμα με κολληματα κλπ τελευταια.

fighting0060.gif

• This topic was featured and featured