alfeios Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 δεν πρόλαβε να ενσωματωθεί, έτσι είχε γίνει και με μένα. μόλις ενσωματωθεί τους στέλνεις email εξηγώντας τους αναλυτικά τι έχει συμβεί Αυτο θα κανω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει τι ισχύει σε περίπτωση φυγής από την εταιρεία πριν την λήξη συμβολαίου; Δεν ξέρω αν έχει σημασία, δεν μιλάω για κινητό, αλλά για double play. Μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω ρήτρα επειδή είχα έκπτωση. Έχω μια μικρή έκπτωση τον μήνα. Η ανανέωση έγινε τον Ιανουάριο που πέρασε (ισχυρίζονται ότι είναι 24μηνη, αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ). Ποια είναι η πολιτική τους και ποιο είναι το νόμιμο; Θα πληρώσω την Χ έκπτωση επί πόσους μήνες; Επίσης βάζουν και κανένα άλλο τέλος διακοπής μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Στο δικό μου το συμβόλαιο με τη wind για double play έχει το εξής πινακάκι στους όρους : Οπότε μάλλον δεν συμφέρει να φύγεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο συμβόλαιο σε έγγραφο γιατί η ανανέωση έγινε τηλεφωνικά (δεν είμαι καν σίγουρος αν μιλάμε για 24μηνη δέσμευση, προσωπικά δεν το θυμάμαι). Τηλεφωνικά μου μίλησαν για 60κατι € ρήτρα, το οποίο δεν συμβαδίζει με το 24μηνο (καθώς ακόμα κι έτσι έχουν περάσει 9 μήνες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 99% 24μηνο συμβόλαιο εχεις. Μήπως είναι κάτι αλλο τα 60κατι ευρώ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Απλα σου εδωσαν καποια εκπτωση στο παγιο καθε μηνα και πληρωνεις τους μηνες που την εχεις παρει εως τωρα. πχ το εχεις 9 μηνες κανεις το μηναιο ποσο της εκπτωσης επι 9 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 99% 24μηνο συμβόλαιο εχεις. Μήπως είναι κάτι αλλο τα 60κατι ευρώ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όχι καθαρά για ρήτρα μου μίλησαν. Απλά επειδή γενικά δεν τους εμπιστεύομαι (για καιρό μου είχαν χρέωναν πακέτο για λεπτά ομιλίας προς κινητά που ουδέποτε ζήτησα) θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένος όταν έρθει εκκαθαριστικός λογαριασμός μην ζητούν ολόκληρο το ΑΕΠ της χώρας. Το ποσό ταιριάζει με αυτό που λέει ο alexm πάντως πάνω κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 (edited) Μπορεί κάποιος να μου πει τι ισχύει σε περίπτωση φυγής από την εταιρεία πριν την λήξη συμβολαίου; Δεν ξέρω αν έχει σημασία, δεν μιλάω για κινητό, αλλά για double play. Μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω ρήτρα επειδή είχα έκπτωση. Έχω μια μικρή έκπτωση τον μήνα. Η ανανέωση έγινε τον Ιανουάριο που πέρασε (ισχυρίζονται ότι είναι 24μηνη, αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ). Ποια είναι η πολιτική τους και ποιο είναι το νόμιμο; Θα πληρώσω την Χ έκπτωση επί πόσους μήνες; Επίσης βάζουν και κανένα άλλο τέλος διακοπής μέσα; Πληρώνεις το ποσό της έκπτωσης επί τους μήνες. Δεν μπορούν να βάλουν τέλος διακοπής επειδή είναι ανανέωση, η οποία έγινε τηλεφωνικά. Edited October 19, 2016 by akar2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Πληρώνεις το ποσό της έκπτωσης επί τους μήνες. Δεν μπορούν να βάλουν τέλος διακοπής επειδή είναι ανανέωση, η οποία τηλεφωνικά. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Πότε θα γίνουμε και εμείς σαν την Γερμανία; Εκεί αν έχεις γραμμή στο σπίτι σου και μετακομίσεις 50χλμ αν δεν κάνω λάθος από εκεί τότε κόβεται η γραμμή χωρίς πρόστιμο. Και μιλάμε για ταχύτητες το 2013 100 Mbps που Download είχες χαλαρά 80.... Τώρα θα είναι στα 200Mbps... Εμείς στο Ελλαδιστάν εκεί στο 24Mbps να πιάνουμε τα μισά.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Με έστειλε email το εεττ Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε την καταγγελία σας με Αρ. Πρωτ. ..... και ημερομηνία 14-10-2016. Η καταγγελία σας με αριθμό ..... έχει αποσταλεί στην/στις εταιρία/εταιρίες WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ Η προθεσμία για την απάντηση της καταγγελίας σας είναι 15-11-2016. Το παρόν μήνυμα είναι αυτοματοποιημένο. Παρακαλούμε μην απαντήσετε. Τομέας Εξυπηρέτησης Καταναλωτών Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 πειραια εδω και μιση ωρα δεν ανοιγε καμια σελιδα κι τωρα μονο οι μισες ανοιγουν!οι αλλες οχι!τι γινεται ξερει κανεις?εργα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ευοσμο ολα οκ πάντως Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Και στο Χαϊδάρι το ίδιο: κάποια ανοίγουν, κάποια όχι. (@23:15) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 κάτι πρέπει να παίζει.. Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Τώρα ψιλοσυνήλθε -- είδα αυτό, λέτε; Hackers Take Down Twitter, Reddit, Many Other Sites http://www.adweek.com/fishbowlny/hackers-take-down-twitter-reddit-many-other-sites/388461 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Εμένα τρόμαξε ν' ανοίξει το Google Maps στο PC... Και το κινητό μου με WiFi φορτώνει αρκετά πιο αργά σήμερα... Με 4G WIND μπαίνει σφαίρα. Δεν ξέρω τι "παίζει" με το WIND ADSL. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 χθες το βράδυ,έγινε χαμός με επιθέσει,σχεδόν τίποτα δεν άνοιγε. όπως και το psn. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) Ανάσταση!! Μετά από τόσα SMS με ψεύτικες (?) ημερομηνίες που μας έδινε η WIND, το τηλέφωνο και το ίντερνετ του αδερφού μου στη Μυτιλήνη, ενεργοποιήθηκαν σήμερα, 22 μέρες μετά την αίτηση! :yahoo: Με κάλεσαν από τη WIND την Πέμπτη και κλείσαμε ραντεβού για σήμερα 9-12 και τελικά ο τεχνικός πήγε στις 12:40... :cry: :p Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, αλλά έχει θέμα με την ταχύτητα... Μπήκα στο PC του αδερφού μου μέσω TeamViewer (βρίσκομαι Αθήνα) και βλέπω ότι έχει Attenuation 26db και κανονικά θα έπρεπε να κατεβάζει περίπου με 12-13 Mbps. Ωστόσο, το ρούτερ συγχρονίζει λιγότερο από 8 Mbps και η ταχύτητα download είναι η μισή, όπως βλέπετε και στο τεστ πιο κάτω! Λέτε η WIND να είναι "μπουκωμένη" από συνδρομητές στη Λέσβο και να του έχει βάλει περιορισμό στα 8 Mbps;;; Πάντως, η πρίζα του τηλεφώνου είναι παλιά (με 2 τρύπες) και έχουμε κάνει διάφορες πατέντες, ώστε το φις να κάθεται καλά μέσα. Επίσης, πάνω στο ρούτερ έχουμε 3 μέτρα καλώδιο τηλεφώνου. Δεν αποκλείεται να ευθύνονται και αυτά για τη χαμηλή ταχύτητα, όμως το Attenuation παραμένει λογικό για την περιοχή (πάνω από 1,5 χιλιόμετρο από το κέντρο). "Τις πταίει;" :worry: http://www.speedtest.net/my-result/5735898485 Υ.Γ. Βρίσκομαι στην Αθήνα και η WIND κολλάει απίστευτα! Ούτε σελίδα δεν ανοίγει! Θέλει refresh τουλάχιστον 3-4 φορές, για να καταφέρει να μπει! Σήμερα είναι χειρότερα από χθες και η γραμμή μου δεν έχει κανένα πρόβλημα και η ταχύτητα είναι κανονική (όποτε δουλεύει). Θα πάρω το 1212 να το δηλώσω βλάβη. :mad: Edited October 22, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Το οτι εχεις χαμηλή ταχύτητα μπορει να οφείλεται σε πολλα. Πχ καλωδίωση(εχεις παλια πρίζα, οποτε φαντασου τα καλωδια!!!). Κουμπωσε το ρουτερ απευθειας στην πριζα, με ελαχιστο καλωδιο. Επισης αυτο που σε ενδιαφέρει ειναι να εχεις σταθερή γραμμή, ασχετα στα ποσα κλειδωνει. . Πχ καλυτερα 8 και σταθερά, παρα 15-16 με αποσυνδεσεις κλπ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Αν τα 8mps,τα πιάνεις σταθερά,σε όλες τις συνθήκες είσαι μια χαρά. όπως λέει και ο mol,καλύτερα 8 και βράχος παρά να είσαι στα 12 και να βλαστημάς όλη μέρα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την διαφορά ότι εγώ είμαι 1,5 χρόνο ήδη στην Wind.;) Αφού με διαβεβαίωσαν και τηλεφωνικά και στο κατάστημα ότι αν βάλω Vdsl θα έρθει μόνο +5 ευρώ ο λογαρισμός,αφού είναι δωρεάν η αλλαγή,εμένα μου ήρθε 18 ευρώ παραπάνω. Εννοείται πως είχα ρωτήσει για έξτρα χρεώσεις όπως κάνουν κλασσικά σε κάθε αλλαγή,και ήταν Κάθετοι πως δεν υπάρχουν. Wind θέλαμε,καλά να πάθουμε. εν τέλη μου είπαν,ότι πρέπει να τα πληρώσω,γιατί...έτσι! Πάλι χρέωσαν αναλογία χρήσης και ας μην είμαι νέος συνδρομητής. όσο για το γεγονός πως δεν το ανέφεραν στο τηλέφωνο,η απάντηση ήταν η σιωπή τους. Τώρα να τους πω κλέφτες;Λωποδύτες;δεν ξέρω. Μάλιστα,είχαν και το θράσος να μου στείλουν μήνυμα να πληρώσω άμεσα στον λογαριασμό που έληξε(πριν το πληρώσω)ενώ στο αίτημα μου δεν είχαν απαντήσει,μέχρι να βγει και δεύτερος λογαριασμός. Wind ήθελα....:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Παντως και γω 8(-) πιανω. Είμαι οκ. Λεω να βαλω το ρουτερ της γουιντ που ειχα πριν 2 χρονια. Γιατι τωρα είμαι με της χολ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Ή τηλεφωνική εξυπηρέτηση της wind είναι από της πιο χάλια που έχω συναντήσει. Μπορεί να έχουν καλά προγράμματα αλλά στο τηλέφωνο είναι χάλια.. Μία φορά επέλεξα Wind και δεν πρόκειται να ξανά κάνω το ίδιο λάθος. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Ή τηλεφωνική εξυπηρέτηση της wind είναι από της πιο χάλια που έχω συναντήσει. Μπορεί να έχουν καλά προγράμματα αλλά στο τηλέφωνο είναι χάλια.. Μία φορά επέλεξα Wind και δεν πρόκειται να ξανά κάνω το ίδιο λάθος. Γιατί το λές αυτό, όποτε τους έχω καλέσει είναι ευγενέστατοι και κατατοπιστικοί Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Γιατί το λές αυτό, όποτε τους έχω καλέσει είναι ευγενέστατοι και κατατοπιστικοί Είναι το μόνο που τους αναγνωρίζω. Παρόλο το τόσο κράξιμο που τρώνε καθημερινά, παραμένουν ευγενικοι. :p Η WIND έχει τις καλύτερες προσφορές, αλλά τη χειρότερη εξυπηρέτηση, σαν να παίζεις χαλασμένο τηλέφωνο ένα πράγμα... Αν προκύψει πρόβλημα, είσαι μόνος σου. Έχω στείλει πόσες μέρες μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας, να μου επιστρέψουν πίσω τα 30€ που μου υποσχέθηκαν, ακόμα καμία απάντηση... Δε θα τους κάνω τη χάρη να καλέσω στο 13800 και να πληρώσω την κλήση. Θα βγάζει τρελά λεφτά η WIND από αυτό τον αριθμό, με τόσα προβλήματα που έχουμε... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts