Mark_K Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Αν όμως που και που δουλεύει, και εμφανίζει το σφάλμα ξανά μπορεί να είναι θέμα συσκευής. Αν μιλάμε για την broadband SIM που δίνει μαζί με σταθερή σύνδεση Wind, 1,5 έτους ήταν και η παλιά μου που τη βρήκα ληγμένη. (αλλά για να αναφέρεσαι σε παλιά συσκευή Nokia μάλλον γενικά μιλάς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 σε redmi3s την εχω, και το τηλεφωνο δεν εχει θεμα. Οταν αλλαζω τις ρυθμισεις για να εχει 4G η f2g sim βρισκει κανονικα 4G. Όμως το f2g το εχω μόνο για κλησεις. η καρτα για το mobilebroadband γραφει οτι ειναι 64K με ημερομηνια παραγωγης 7/2014. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Τότε πιθανότατα θέλει αλλαγή. Στην ανακοίνωση για τη δωρεάν αντικατάσταση για να πιάνεις 4G αναφέρει και το mobile broadband. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Αν όμως που και που δουλεύει, και εμφανίζει το σφάλμα ξανά μπορεί να είναι θέμα συσκευής. Αν μιλάμε για την broadband SIM που δίνει μαζί με σταθερή σύνδεση Wind, 1,5 έτους ήταν και η παλιά μου που τη βρήκα ληγμένη. (αλλά για να αναφέρεσαι σε παλιά συσκευή Nokia μάλλον γενικά μιλάς). καλημέρα δηλαδή όταν κάποιος πάρει το καρτοιντερνετ από την wind λόγω του σταθερου θα πρέπει να βάζει μια κάρτα κάθε πότε; για να μην λήξει; εξάλλου δεν είναι γραμμή τηλέφωνου άρα θα πρέπει να βάλει κάποιο πακέτο data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Από τη στιγμή που θα την πάρει θα χρειαστεί να βάλει έστω 5€ (που θα του δώσουν και επιπλέον 1gb) μετά από 12 μήνες. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Από τη στιγμή που θα την πάρει θα χρειαστεί να βάλει έστω 5€ (που θα του δώσουν και επιπλέον 1gb) μετά από 12 μήνες. Sent from my XT1562 Πολύ καλή είναι η συγκεκριμένη προσφορά της wind! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Πολύ καλή είναι η συγκεκριμένη προσφορά της wind! Τάσο καλή που εγώ ενώ την έχω χρόνια μετά τον πρώτο διάστημα την εγκατέλειψα... Κάθε τρίμηνο 5ευρα θέλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Για την κάρτα με το 1gb νομίζω πως λέει, που από ότι πληροφορηθήκαμε θέλει ανανέωση μία φορά το χρόνο. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι και εγώ γιατί έχω παραλάβει τις 2 κάρτες (f2g και internet) και ακόμα δεν έχουν ενεργοποιηθεί; Πως τις ενεργοποιώ; Στην f2g πχ όταν καλέσω το 1269 μου λέει να επισκεφτώ κάποιο κατάστημα wind για να την ενεργοποιήσω.. Μα εμένα μου τις έστειλαν δώρο οι εξωτερικοί συνεργάτες που μου έκαναν την προσφορά. Δεν έπρεπε να ενεργοποιηθούν τις επόμενες μέρες; Πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Ίσως χρειάζεται να γίνει ταυτοποίηση πρώτα και ενεργοποίηση, πράγμα που λογικά θα γίνει κάποια στιγμή. Πιστεύω πως αν τις πάρεις και πας σε κατάστημα θα γίνει πιο γρήγορα. Αν μέχρι αύριο δε δεις κάποια αλλαγή πχ, πήγαινε. Δεν χάνεις κάτι. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Για την κάρτα με το 1gb νομίζω πως λέει, που από ότι πληροφορηθήκαμε θέλει ανανέωση μία φορά το χρόνο. Sent from my XT1562 Λάθος, θέλει ανανέωση μία φορά το 3μηνο, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Η προηγούμενη που είχα, τους πρώτους 6 μήνες δεν χρειάστηκε τίποτα. Μετά την έδωσα σε φίλο μου που την χρησιμοποίησε 3-4 μήνες κανονικά. Την άλλαξα γιατί έληξε στο χρόνο. Την καινούρια την πήρα 1η Δεκεμβρίου και είναι νωρίς για να δω. Στο κατάστημα και στο chat της wind μου είπαν ότι θέλει ανανέωση στο 12μηνο. Και μιλάμε πάντα για την broadband SIM που δεν έχει χρηματικό υπόλοιπο. Ότι ποσό ανανεώσεις σου πιστώνει MB. Έχεις κάποια διαφορετική εμπειρία; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Λάθος, θέλει ανανέωση μία φορά το 3μηνο, Πότε σταμάτησε να λειτουργεί η δικιά σου και χρειάστηκε ανανέωση τελευταία φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι η Mobile Βroadband SIM με το δώρο του 1GB χρειάζεται ανανέωση κάθε 12 μήνες. Έκανα συμβόλαιο Double Play, τον Ιούλιο του 2015 και χρειάστηκε ανανέωση τον Αύγουστο του 2016. Στο κατάστημα μου είπαν κι εμένα ότι έχει διάρκεια 1 έτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Λάθος, θέλει ανανέωση μία φορά το 3μηνο, Υπάρχουν 2 συνοδευτικές προσφορές. 120' το μηνα σε f2g (αυτή θέλει ανανέωση κάθε 3μηνο) και 1gb σε ξεχωριστή broadband sim η οποία καθώς αναφέρουν και τα παιδιά θέλει 5 ευρώ το χρόνο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά να ρωτήσω κάτι και εγώ γιατί έχω παραλάβει τις 2 κάρτες (f2g και internet) και ακόμα δεν έχουν ενεργοποιηθεί; Πως τις ενεργοποιώ; Στην f2g πχ όταν καλέσω το 1269 μου λέει να επισκεφτώ κάποιο κατάστημα wind για να την ενεργοποιήσω.. Μα εμένα μου τις έστειλαν δώρο οι εξωτερικοί συνεργάτες που μου έκαναν την προσφορά. Δεν έπρεπε να ενεργοποιηθούν τις επόμενες μέρες; Πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Αν είχες δώσει φωτοτυπία ταυτότητας και είχες υπογράψει και την υπεύθυνη δήλωση για ταυτοποίηση όταν σου έστειλαν τις κάρτες,είναι θέμα χρόνου. Αν όχι πρέπει να πας σε κατάστημα. Φοβάμαι όμως εκεί μη σου ζητήσουν λεφτά για ενεργοποίηση οπότε καλύτερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες που σου έστειλαν τις κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Υπάρχουν 2 συνοδευτικές προσφορές. 120' το μηνα σε f2g (αυτή θέλει ανανέωση κάθε 3μηνο) και 1gb σε ξεχωριστή broadband sim η οποία καθώς αναφέρουν και τα παιδιά θέλει 5 ευρώ το χρόνο. Έχω την προσφορά των 120' το μήνα τα 3 τελευταία χρόνια, λόγω σύνδεσης σταθερού, και ουδέποτε μέχρι σήμερα χρειάστηκε ανανέωση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Πότε σταμάτησε να λειτουργεί η δικιά σου και χρειάστηκε ανανέωση τελευταία φορά; Ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ το Φεβρουάριο του 2014 μέχρι το 1ο εξάμηνο που μου ήρθε ςμς ότι δεν θα μου αποδοθεί η προσφορά λόγο μηδενικού υπόλοιπου, κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών και μου έκαναν "χάρη" και μου έβαλαν 0,10 λεπτά υπόλοιπο και δούλεψε για ακόμη 6 μήνες, μετά πάλι ςμς ότι δεν θα μου αποδοθεί η "προσφορά" λόγο μηδενικού υπόλοιπου, κάλεσα την Εξ. Πελ. και από εκεί μου είπαν να βάζω 5 ευρώ ανά 6μηνο για να έχω το 1 γβ της "προσφοράς". Μετά από πολλές επισκέψεις σε διάφορα καταστήματα και λογομαχίες, αψιμαχίες κατάφερα να πάρω νέα κάρτα. Και τσουπ στο 6μηνο πάλι τα ίδια, τώρα την χρησιμοποιεί η αδελφή μου της είπαν είναι ανά τρίμηνο η ανανέωση πριν έβαζε 5 ευρώ ανά 6μηνο και όλα καλά. Κ τώρα μάλλον θα την πετάξουμε γατί έβαλα φρογκ και με 5 ευρώ έχω 4,4 γβ κάθε μήνα. Με 60 ευρώ τον χρόνο απεριόριστο ιντερνέτ και σήμα, αντί 20 ευρώ τον χρόνο αν πιάσει σήμα και 2η σιμ στο κιν. Για μένα ψαρωτική η προσφορά για να μαζέψει κόσμο να παίρνει 5ευρα ανά 3μηνο και να δεσμεύει δικαρτο τηλ. Αν ήθελε να δώσει "δώρο" ας το έδινε στην ίδια σιμ που δίνει τα 120 λεπτά να την έχω ως κύρια κάρτα, άλλα όχι, τώρα πως οι άλλοι έχουν; Και την ομολογούν; Δεν ξέρω. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχουν 2 συνοδευτικές προσφορές. 120' το μηνα σε f2g (αυτή θέλει ανανέωση κάθε 3μηνο) και 1gb σε ξεχωριστή broadband sim η οποία καθώς αναφέρουν και τα παιδιά θέλει 5 ευρώ το χρόνο. Ακριβώς έτσι είναι για τα 120' το μηνα σε f2g, Την έχω δώσει στον μικρο και τώρα τον Δεκέμβριο που άλλαξαν ημερομηνίες χρηματικών υπολοίπων μηδενίστηκε το υπόλοιπο δεν το κατάλαβα και δεν είχε χρόνο ομιλίας το παιδί, με μια ανανέωση όλα στρώσανε. τώρα τι λένε οι αποπανω; δεν ξέρω τι να πω. ` Edited January 11, 2017 by strass32 edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 αυτο που γραφεις στην αρχη παντως για το μηδενικο υπολοιπο μπορει να συμβει και λογω εξαντλησης του 1 γιγα και οχι λογω ληξης ισχυος. Η γενικη εντυπωση που ειχα παντως απο αυτα που διαβασα εδω ειναι οτι μια φορα το χρονο χρειαζεται ανανεωση. Ή αλλιως αντικατασταση χωρις να πληρωσεις. Αρκει να πετυχεις υπαλληλο που ξερει τη δουλεια του και δεν λεει οτι ναναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Τώρα που το λέτε, η κοπέλα στο κατάστημα που μου έδωσε τη νέα SIM θυμάμαι να μου λέει πως καλό είναι να μην τα τρώω όλα τα MB που έχει διαθέσιμα. Το αιτιολόγησε λέγοντας "για να μπορούν να μπουν τα επόμενα τον άλλο μήνα". Ίσως έχει σχέση. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 αυτο που γραφεις στην αρχη παντως για το μηδενικο υπολοιπο μπορει να συμβει και λογω εξαντλησης του 1 γιγα και οχι λογω ληξης ισχυος. Η γενικη εντυπωση που ειχα παντως απο αυτα που διαβασα εδω ειναι οτι μια φορα το χρονο χρειαζεται ανανεωση. Ή αλλιως αντικατασταση χωρις να πληρωσεις. Αρκει να πετυχεις υπαλληλο που ξερει τη δουλεια του και δεν λεει οτι ναναι. Τώρα που το λέτε, η κοπέλα στο κατάστημα που μου έδωσε τη νέα SIM θυμάμαι να μου λέει πως καλό είναι να μην τα τρώω όλα τα MB που έχει διαθέσιμα. Το αιτιολόγησε λέγοντας "για να μπορούν να μπουν τα επόμενα τον άλλο μήνα". Ίσως έχει σχέση. Sent from my XT1562 Αυτά είναι δικά σας συμπεράσματα εγώ δεν είπα ποτέ ότι κατανάλωσα έστω και μια φορά όλο το 1 γβ, μην ωραιοποιείται καταστάσεις. Έληγε το υπόλοιπο και μου έδιναν το ιντερνέτ άλλα δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω λόγο μηδενικού υπόλοιπου όχι από κατανάλωση άλλα επειδή είχε παρέρθει το 6μηνο. Καπάκι έρχονταν κ 1 ςμς που έλεγε να ανανεώσω για να εξακολουθώ να "απολαμβάνω δωρεάν" ιντερνέτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Εγώ δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα, απλά αναφέρω τι μου είπε η υπάλληλος στο κατάστημα. Από εκεί και πέρα, οι δικές μας εμπειρίες διαφέρουν από τη δική σου εντελώς(λειτουργούσαν οι κάρτες πολύ περισσότερο χωρίς ανανέωση). Μια πιθανότητα είναι να ήταν διαφορετικού τύπου η δική σου(παλαιότερη ίσως; ποιος ξέρει). Το γεγονός είναι πως αυτές που δίνουν τώρα, έχουν διαφορετική "συμπεριφορά" από τα καρτοκινητά. Δεν μαζεύουν χρόνο ομιλίας(χρηματικό υπόλοιπο) που αν γινόταν αυτό όντως υπήρχε περίπτωση να λήγει στο 3μηνο. Βάζεις προκαθορισμένα ποσά που αντίστοιχούν σε συγκεκριμένο όγκο δεδομένων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα(π.χ. 5€ 1GB). Και έχουμε την πληροφόρηση από καταστήματα και Wind που λέει πως θέλει ανανέωση στο χρόνο για να μη λήξει. Η δικιά μου που είναι σχετικά "φρέσκια" (1/12/2016 την πήρα), πήρε το 1GB και τον Δεκέμβρη και το Γενάρη. Θα περιμένω μέχρι το Μάρτη(όπου αν δεν το πάρει θα ισχύει αυτό που λες) και θα ενημερώσω για να ξέρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Έχω την προσφορά των 120' το μήνα τα 3 τελευταία χρόνια, λόγω σύνδεσης σταθερού, και ουδέποτε μέχρι σήμερα χρειάστηκε ανανέωση. θες να μας πεις πως το κάνεις αυτό; Ο αριθμός f2g ή Q που παίρνει την προσφορά, δε λήγει; εγω ανανεώνω κάθε τρίμηνο πλέον (μέχρι πρότινος ανα 6μηνό και λίγο παλιότερα ανα 12μηνο) για να μη χάσω το υπόλοιπο που τυχόν έχω μέσα ή ανα 6/12μηνο για να μη χάσω το νούμερο. Αν έχεις βρει τρόπο να προσπεράσεις αυτό το πρόβλημα, θα σε παρακαλούσα να το μοιραστείς μαζί μας. Την κάρτα του 1GB την αλλάζω ανα 12μηνο μόλις λήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 θες να μας πεις πως το κάνεις αυτό; Ο αριθμός f2g ή Q που παίρνει την προσφορά, δε λήγει; εγω ανανεώνω κάθε τρίμηνο πλέον (μέχρι πρότινος ανα 6μηνό και λίγο παλιότερα ανα 12μηνο) για να μη χάσω το υπόλοιπο που τυχόν έχω μέσα ή ανα 6/12μηνο για να μη χάσω το νούμερο. Αν έχεις βρει τρόπο να προσπεράσεις αυτό το πρόβλημα, θα σε παρακαλούσα να το μοιραστείς μαζί μας. Την κάρτα του 1GB την αλλάζω ανα 12μηνο μόλις λήξει. Πριν από 3 χρόνια έκανα φορητότητα του σταθερού στην Wind για vdsl και στην προσφορά περιλαμβανόταν 1) 120' σε κινητό (δήλωσα το καρτοκινητό f2g του γιου μου) και 2) κάρτα Mobile Broadband αρχικά για 300ΜΒ που άλλαξε σταδιακά σε 1GB και 3) 120' σε κινητά από το σταθερό (αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα που συζητάμε). Από τότε, τα 120' στο κινητό του γιου μου μπαίνουν κάθε μήνα, όπως με βεβαιώνει ο ίδιος, και δέχεται επιβεβαιωτικό μήνυμα. Πέρυσι τον ΜΑΡ ή ΑΠΡ, αν θυμάμαι καλά, έληξε η κάρτα του Mobile Broadband, πήγα σε κατάστημα, και, αφού κάτι έκαναν στο σύστημα, μπήκα στην ιστοσελίδα και ανανέωσα με 5€. Υπολογίζω ότι θα την ανανεώσω στο χρόνο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Αυτό είναι απόλυτα λογικό. Αφού μπαίνουν στο καρτοκινητό που χρησιμοποιεί το παιδί, θα βάζει και κάρτα, άρα δεν σας απασχολεί να το ανανεώσετε. Αυτό που ρώτησε ο άλλος φίλος είναι πως γίνεται να το έχεις χωρίς ανανέωση. Δηλαδή και καλά ότι έχεις μια κάρτα sim που δεν βάζεις ποτέ χρήματα(ανανέωση), και έρχεται η προσφορά 3 χρόνια τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Τώρα που το λέτε, η κοπέλα στο κατάστημα που μου έδωσε τη νέα SIM θυμάμαι να μου λέει πως καλό είναι να μην τα τρώω όλα τα MB που έχει διαθέσιμα. Το αιτιολόγησε λέγοντας "για να μπορούν να μπουν τα επόμενα τον άλλο μήνα". Ίσως έχει σχέση. Sent from my XT1562 αν δε τα καταναλωσεις ολα τα ΜΒ τα προσθετουν στον επομενο μηνα η χανονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts