Mark_K Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Για τοo 1GB που δίνει, παίρνεις ειδική κάρτα sim που είναι μόνο για δεδομένα. Δεν μπορείς δηλαδή να το αποδώσεις σε κάποιο υπάρχον νούμερο, όπως τα 120'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Για τοo 1GB που δίνει, παίρνεις ειδική κάρτα sim που είναι μόνο για δεδομένα. Δεν μπορείς δηλαδή να το αποδώσεις σε κάποιο υπάρχον νούμερο, όπως τα 120'. Οχι μονο σε αλλη συσκευή ή αν εχεις μια με δυο σιμ. Εμένα σε ταμπλετ με έχει κατασώσει πάντως, δεν πληρώνω τίποτα εξτρα για ντατα πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Οχι μονο σε αλλη συσκευή ή αν εχεις μια με δυο σιμ. Εμένα σε ταμπλετ με έχει κατασώσει πάντως, δεν πληρώνω τίποτα εξτρα για ντατα πλεον Kαλημερα πιο μεγαλη μπουρδα απο το να δεσμευεις και την δευτερη υποδοχη sim για την ιδια εταιρεια δεν υπαρχη !! Δυστηχως αυτο εκανα αλλα το θεωρο τουλαχιστον απαραδεκτο !! Επισης εφοσον δινουν ταβλετ δωρο και ξεχωριστα sim data θα επρεπε το ταβλετ να εινα 4G ΚΑΙ να περνει sim !! Εκη θα το δικαιολογουσα παρε για το ταβλετ data Και οχι παρε 2η sim και αν δεν εχεις δικαρτο παρε και ενα δικαρτο κινητο !! καλυτερα να δινανε αντι ταβλετ 2καρτο 4G κινητο και ας ητανε και με διαφορα € ή ταβλετ με υποδοχη sim !!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ WIND ! Και μην μου πειτε Δωρο ειναι !! γιατι ειναι δωρο αδωρο οταν δεν ειναι λειτουργικο ακομα κι ετσι καταναλωνεις απο 2 συσκευες μπαταρια για να δωσεις με ταλερινγκ δεδομενα στο ταβλετ για πιο μεγαλη οθονη ας πουμε !! Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 ειναι οκ ο λογαριασμός? είναι ο πρωτος που ηρθε. συμβολαιο εκανα με 21.50€/μηνα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Φαντάζομαι είναι τυπογραφικό λάθος το ότι σου χρέωσαν περίπου 19€ για 2 μέρες υπηρεσίας. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Φαντάζομαι είναι τυπογραφικό λάθος το ότι σου χρέωσαν περίπου 19€ για 2 μέρες υπηρεσίας. nope. Συνήθως το δηλώνουν σαν αναλογία. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 μήπως προπληρωνω ενα μηνα? δε στεκει αλλιώς η χρεωση. μα αναλογια ειναι 19€ για 2 μέρες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 μήπως προπληρωνω ενα μηνα? δε στεκει αλλιώς η χρεωση. μα αναλογια ειναι 19€ για 2 μέρες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Νομίζω ναι,προπληρώνεις το πρώτο μήνα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 αν ειναι ετσι, οκ τοτε.θα ρωτησω στο καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 και σε εμένα έτσι είχε έρθει τότε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) nope. Συνήθως το δηλώνουν σαν αναλογία. Ακριβώς για αυτό λέω ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Αν για δύο μέρες είναι 19€, ο μήνας βγαίνει στα 95€. Για αυτό λέω ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Αναλογικά χρεώνουν τις Χ ημέρες μέχρι την τιμολόγηση και προσθέτουν την προπληρωμή του επόμενου μήνα που πάντα προπληρώνεται. Χμμμ.. Εκτός αν αυτή είναι η συνοπτική περιγραφή και στην πίσω σελίδα λέει αναλυτικά τις χρεώσεις, πως κατανέμονται τα πάγια στις περιόδους (προπληρωμή επόμενου μήνα και εκκαθάριση προηγούμενης περιόδου). @mol Στην πίσω σελίδα δεν αναφέρει πιο αναλυτικά τις χρεώσεις; Έχω την εντύπωση πως πρέπει να λέει πάγιο Χ περιόδου xx€, πάγιο Υ περιόδου xx€. Edited September 29, 2016 by Psylos_ Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 ουπς ναι! προπληρωμη μεχρι 17/10 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Μου εγινε σημερα η γνωση προσφορα adsl24+απεριοριστα σταθερα+300λεπτα κινητα στα 21ευρω,με δωρο το τελος ενεργοποιησης και τις γνωστες καρτες της wind.Σιγουρα η κοσμοτε θα μου κανει αντιπροσφορα,ξερει κανεις ποια ειναι συνηθως η αντιπροσφορα της wind σε περιπτωση υπαναχωρησης;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Ισχύει ακόμα οτι πρέπει το καρτοκινητο που συνδυάζεται με σταθερό (120') να κλείσει κάποιους μήνες στο δίκτυο για να μπει στο συνδυασμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 γιατι ποτε ισχυε κατι τετοιο? ο μονος περιορισμός που γνωρίζω ειναι να γίνεται εστω μια ανανέωση το 6μηνο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Πριν λίγο κάναμε αίτηση για σταθερό και ίντερνετ από τη WIND, στο σπίτι του αδερφού μου στη Μυτιλήνη, που πήγε να σπουδάσει. Από το κατάστημα μας πρότειναν ένα Double Play στα 18€, με Απεριόριστα Σταθερά και Ίντερνετ. Δωρεάν χρόνο προς κινητά δεν έχει, δεν πειράζει. Μας είπαν για δωρεάν νέο αριθμό και δωρεάν τέλος Ενεργοποίησης. Για να δούμε, θα είναι όντως δωρεάν ή θα μας στείλει κάνα λογαριασμό 100€ η WIND... :down: Το κακό είναι ότι δε σκέφτηκα να της πω να μου δώσει εγγραφως την προσφορά. Ρούτερ δεν έχει η τιμή. Εδώ θέλω να ρωτήσω. Αν πάω και αγοράσω οποιαδήποτε ADSL Router από κάποιο κατάστημα έξω, θα παίζει στη γραμμή της WIND; Στο δικό τους κατάστημα μου είπαν πως αυτές τις μέρες δεν έχουν κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Πριν λίγο κάναμε αίτηση για σταθερό και ίντερνετ από τη WIND, στο σπίτι του αδερφού μου στη Μυτιλήνη, που πήγε να σπουδάσει. Από το κατάστημα μας πρότειναν ένα Double Play στα 18€, με Απεριόριστα Σταθερά και Ίντερνετ. Δωρεάν χρόνο προς κινητά δεν έχει, δεν πειράζει. Μας είπαν για δωρεάν νέο αριθμό και δωρεάν τέλος Ενεργοποίησης. Για να δούμε, θα είναι όντως δωρεάν ή θα μας στείλει κάνα λογαριασμό 100€ η WIND... :down: Το κακό είναι ότι δε σκέφτηκα να της πω να μου δώσει εγγραφως την προσφορά. Ρούτερ δεν έχει η τιμή. Εδώ θέλω να ρωτήσω. Αν πάω και αγοράσω οποιαδήποτε ADSL Router από κάποιο κατάστημα έξω, θα παίζει στη γραμμή της WIND; Στο δικό τους κατάστημα μου είπαν πως αυτές τις μέρες δεν έχουν κανένα. Πάρε από wind ένα Asus στα 34,90€. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 @MitsosDaBest13 αν δεις παρπαανω, ποσταρα τον πρωτο λογαριασμο που ηρθε και οντως ΔΕ χρεωσαν τα τελη ενεργοποιησης δε βρισκω λογο να ανησυχεις :) επισης ρουτερ παιζει οποιο να ναι. εγω αφησα της hol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Στην περίπτωση αυτή, το ζήτημα δεν είναι τα τέλη ενεργοποίησης που είναι περίπου ένα 35άρι όταν μεταφέρεσαι από έναν πάροχο σε άλλον(και όντως έχει ακουστεί πως το κάνουν δώρο καμιά φορά), αλλά το κόστος για τη νέα γραμμή που είναι αρκετά μεγαλύτερο. Αν του είπαν πως το δίνουν δωρεάν, καλό θα ήταν να το έχει γραπτώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ετρεχε/τρεχει(?) μια προσφορα οπου τελη ενεργοποιησης σε μεταφορα ή νεα γραμμη ειναι δωρεαν. εγω παντως για καλο και για κακο ειχα/εχω γραπτως την προσφορα (παγιο+υπηρεσιες+τελος ενεργοποιησης+ταμπλετ) στα 21.5€/μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ετρεχε/τρεχει(?) μια προσφορα οπου τελη ενεργοποιησης σε μεταφορα ή νεα γραμμη ειναι δωρεαν. εγω παντως για καλο και για κακο ειχα/εχω γραπτως την προσφορα (παγιο+υπηρεσιες+τελος ενεργοποιησης+ταμπλετ) στα 21.5€/μηνα Και εμενα η ιδια προσφορα μου εγινε,αν και μου ειπαν πρωτους 6 μηνες 18ευρω,και τους επομενους 18 στα 23,με ενα παγιο δωρο.Οποτε βγαινει στα 21ε.Ρωτησα και ποιο πανω αν ξερει κανεις,αν η κοσμοτε μου κανει αντιπροσφορα,η wind ειναι πιθανον να κανει και αυτη αντιπροσφορα;;Και αν ναι,ποσο περιπου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ακριβώς για αυτό λέω ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Αν για δύο μέρες είναι 19€, ο μήνας βγαίνει στα 95€. Για αυτό λέω ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Αναλογικά χρεώνουν τις Χ ημέρες μέχρι την τιμολόγηση και προσθέτουν την προπληρωμή του επόμενου μήνα που πάντα προπληρώνεται. Χμμμ.. Εκτός αν αυτή είναι η συνοπτική περιγραφή και στην πίσω σελίδα λέει αναλυτικά τις χρεώσεις, πως κατανέμονται τα πάγια στις περιόδους (προπληρωμή επόμενου μήνα και εκκαθάριση προηγούμενης περιόδου). @mol Στην πίσω σελίδα δεν αναφέρει πιο αναλυτικά τις χρεώσεις; Έχω την εντύπωση πως πρέπει να λέει πάγιο Χ περιόδου xx€, πάγιο Υ περιόδου xx€. σαν αναλογία μήνα,όχι για 2 μέρες.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 σαν αναλογία μήνα,όχι για 2 μέρες.. Η όλη σκέψη είναι ότι αναφέρει 2 συνεχόμενες μέρες του ίδιου μήνα. Για αυτό μίλησα για τυπογραφικό, αλλά μετά είδαμε και πιο αναλυτικά τις χρεώσεις. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Πάρε από wind ένα Asus στα 34,90€. Μου είπε πως θα φέρουν Zyxel και Asus. Απλά επειδή τώρα δεν έχουν κανένα, ρωτάω αν θα δουλέψει κάποιο ρούτερ του εμπορίου (πχ από το e-shop), χωρίς να κάνω ρυθμίσεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 απ'οσο ξερω δουλευουν ολα,δεν χρειαζεται username/password για την συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts