Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ok.

και θα μπαινουν καθε πρωτη του μηνα, ή ανα 30 μερες απ την πρωτη ενεργοποιηση τους;

Κάθε 1η του μήνα.

Sent from my XT1562

Και πρέπει να βάζεις και τουλάχιστον 5€/6μηνο για να διατηρείς υπόλοιπο τουλάχιστον 0,01€ για να πιστώνονται κάθε 1η του μήνα τα λεπτά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έκανα χθες αίτηση διακοπής στο νούμερο της γιαγιάς μου που πλήρωνε 25€/μήνα με το γνωστό double play (απεριόριστα σταθερά, 300' κινητά και τις 2 κάρτες) + τα διεθνή σταθερά. Το 24μηνο έληγε σε ένα μήνα. Μίλησα μαζί τους πριν από λίγο και έκλεισα στα 17,5€ το ίδιο πακέτο χωρίς τα διεθνή που δεν την ενδιαφέρουν πλέον. Νομίζω καλή τιμή και χωρίς να χρειαστεί παζάρι.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Και πρέπει να βάζεις και τουλάχιστον 5€/6μηνο για να διατηρείς υπόλοιπο τουλάχιστον 0,01€ για να πιστώνονται κάθε 1η του μήνα τα λεπτά.

ουτως η αλλως το χρησιμοποιω το νουμερο. κανω ανανεώσεις πιο συχνά απο 6μηνο :)

σημερα ή αυριο θα παω wind να δηλωσω το νουμερο

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Με πηραν τηλεφωνο χτες καθως ληγει το συμβολαιο μου.

Ανανεωσα για 2 χρονια .

δωρεαν αστικα απεριοριστα, ιντερνετ. 300 λεπτα προς ολα τα κινητα απο το σταθερο, 300 λεπτα προς γουιντ και κιου(με εξτρα χρεωση 1 €/μηνα), 120΄στο κινητο, 1gb στο κινητο.

23 ευρω τελικη τιμη

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ανανεωσα για 2 χρονια .

δωρεαν αστικα απεριοριστα, ιντερνετ. 300 λεπτα προς ολα τα κινητα απο το σταθερο, 300 λεπτα προς γουιντ και κιου(με εξτρα χρεωση 1 €/μηνα), 120΄στο κινητο, 1gb στο κινητο.

23 ευρω τελικη τιμη

Πολλά είναι. Εγώ έκλεισα στα 17,5€ χωρίς τα 300' προς wind & Q.

Μερικοί υπάλληλοι της WIND από το 2119891893, είναι απίστευτα πρήχτες! :mad: Είχα ρωτήσει για διαθεσιμότητα ADSL στη Μυτιλήνη και για 1 εβδομάδα συνεχόμενα, είχα περίπου 10 κλήσεις καθημερινά στο κινητό, για να μην χάσω την (και καλά) προσφορά!! Στην πρώτη μας επικοινωνία, τους είπα ξεκάθαρα να μη με πάρουν ξανά (ο ίδιος μου είπε ότι θα με πάρει πάλι), γιατί εγώ δε θέλω προσφορά, αλλά να μάθω μόνο για διαθεσιμότητα στην περιοχή και θα δω τι θα κάνω.

Ε, σε μία εβδομάδα είχα πάνω από 50 κλήσεις, από τον "Αϊνστάιν" (ίσως και συναδέλφους του) που του είπα να μη με ξανά πάρει! Ακόμα και 3-4 η ώρα το μεσημέρι, που κοιμομουν! :mad: Για να μην το σηκώσω καμιά φορά και ακούσουν μπινελίκια, τους μπλοκάρα τον αριθμό μέσω της εφαρμογής Truecaller και όταν το κατάλαβαν, σταμάτησαν επιτέλους να με παίρνουν.

Εξυπηρέτηση WIND: Όταν τους θες για κάτι σημαντικό, σε αγνοούν και όταν δεν τους θες τίποτα, σε πρηζουν... :down:

Στην Wind, έχω ανοιχτό θέμα γιατί μου ήρθε ο λογαριασμός φουσκωμένος εδώ και 15 μέρες.

Μεθαύριο θα λήξει και ακόμα τίποτα.

Θα τον πληρώσω...:lol::lol::lol::lol:

Xiaomi 12 Pro

Στην Wind, έχω ανοιχτό θέμα γιατί μου ήρθε ο λογαριασμός φουσκωμένος εδώ και 15 μέρες.

Μεθαύριο θα λήξει και ακόμα τίποτα.

Θα τον πληρώσω...:lol::lol::lol::lol:

Κι εμένα ο πρώτος λογαριασμός στο σταθερό ήρθε 60€, για 2 μέρες υπηρεσία, μαζί με τα Τέλη Ενεργοποίησης (νέος πελάτης)! Αλλά όπως κατάλαβα, έλεγε ότι είναι προπληρωμή για πάνω από 1 μήνα και τον πλήρωσα. Ένα μήνα μετά, έλαβα κι άλλο λογαριασμό στα 23€ (που είναι κανονικά το πάγιο)! Τρέχα γύρευε τώρα... Με έκλεψαν, αλλά η εξυπηρέτηση τους είναι τόσο άθλια, που δεν έχω όρεξη να ανοίξω θέμα, γιατί στο τέλος με βγάλουν και τρελό... Καλά να πάθω, αφού έμπλεξα με αυτούς...

Υ.Γ. Στη Μυτιλήνη που σπουδάζει ο αδερφός μου, ρώτησα απλά για διαθεσιμότητα στο ίντερνετ (17,5€ πάγιο), αλλά δεν τους πιστεύω ότι θα μας κάνουν δώρο τα 75€, που στοιχίζει ο νέος αριθμός και τα Τέλη Ενεργοποίησης... Όλα κανονικά θα μας έρθουν και ίσως παραπάνω.

εγω εχω γραπτώς τα δωρεαν τέλη ενεργοποησης παντως.

μακαρι να μην χρειαστεί να χρησιμοποιησω το χαρτί...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Κι εμένα ο πρώτος λογαριασμός στο σταθερό ήρθε 60€, για 2 μέρες υπηρεσία, μαζί με τα Τέλη Ενεργοποίησης (νέος πελάτης)! .

Με την διαφορά ότι εγώ είμαι 1,5 χρόνο ήδη στην Wind.;)

Αφού με διαβεβαίωσαν και τηλεφωνικά και στο κατάστημα ότι αν βάλω Vdsl θα έρθει μόνο +5 ευρώ ο λογαρισμός,αφού είναι δωρεάν η αλλαγή,εμένα μου ήρθε 18 ευρώ παραπάνω.

Εννοείται πως είχα ρωτήσει για έξτρα χρεώσεις όπως κάνουν κλασσικά σε κάθε αλλαγή,και ήταν Κάθετοι πως δεν υπάρχουν.

Wind θέλαμε,καλά να πάθουμε.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Ειχα wind που εληγε, στα 26€, πηγα σε καταστημα cyta και εκανα αιτηση για προγραμμα δυο ετων στα 22€ σταθερα, μετα απο 2-3 μερες οταν εγινε η αιτηση προς την wind με πηραν τηλ. για αντιπροσφορα στα 15,5€ :) :) :)σταθερα για δυο χρονια:up: και ενα router που τους ζητησα!

Το ποιο κουφο ειναι οτι με ξανα πηραν απο wind λιγες μερες αργοτερα να μου προσφερουν ανανεωση στα 22€:dizzy: :lol: :lol: :lol:

Ανανεωσα για 2 χρονια .

23 ευρω τελικη τιμη

Πολλά είναι. Εγώ έκλεισα στα 17,5€ χωρίς τα 300' προς wind & Q.

Για το ιδιο πακετο

Για το ιδιο πακετο

Ωραίος, δεν περίμενα να πέσουν κάτω από 17€. Ρούτερ ζήτησα και εγώ αλλά δεν έδωσαν.

Ωραίος, δεν περίμενα να πέσουν κάτω από 17€. Ρούτερ ζήτησα και εγώ αλλά δεν έδωσαν.

Η προσφορα εγινε χωρις παζαρια, το ρουτερ το κουβεντιασαμε λιγο.

Τωρα περιμενω να ερθει και ο πρωτος λογαριασμος να τον δω για να ησυχασω

Με την διαφορά ότι εγώ είμαι 1,5 χρόνο ήδη στην Wind.;)

Αφού με διαβεβαίωσαν και τηλεφωνικά και στο κατάστημα ότι αν βάλω Vdsl θα έρθει μόνο +5 ευρώ ο λογαρισμός,αφού είναι δωρεάν η αλλαγή,εμένα μου ήρθε 18 ευρώ παραπάνω.

Εννοείται πως είχα ρωτήσει για έξτρα χρεώσεις όπως κάνουν κλασσικά σε κάθε αλλαγή,και ήταν Κάθετοι πως δεν υπάρχουν.

Wind θέλαμε,καλά να πάθουμε.

Η ανάλυση του λογαριασμού δεν δείχνει τι παραπάνω χρεώσεις έχεις;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

δηλωσα τον q αριθμο μου και πλεον εχω 120 λεπτα προς ολους καθε μηνα :)

πηρα και το tablet. ενα bitmore colourtab 7" (της κακιας ωρας-quad core, 512mb, 2500mah, ΔΕΝ παιρνει καρτα σιμ για το δωρεαν 1gb/μηνα). για τζαμπα ας πουμε οτι ειναι οκ.

Η ανάλυση του λογαριασμού δεν δείχνει τι παραπάνω χρεώσεις έχεις;

δείχνει.

Ανολογίες και τέλη ενεργοποίησης που τάχα μου ήταν δωρεάν.

Xiaomi 12 Pro

δείχνει.

Ανολογίες και τέλη ενεργοποίησης που τάχα μου ήταν δωρεάν.

Κι εμένα μου είχε πει η WIND ότι θα έχω δωρεάν Τέλη Ενεργοποίησης και θα μου αφαιρέσουν 15€ από το δεύτερο και 15€ από τον τρίτο λογαριασμό. Εκτός του ότι με έκλεψαν τουλάχιστον 25€ στον πρώτο για 2 μέρες υπηρεσία (τα υπόλοιπα 35 ήταν τα Τέλη Ενεργοποίησης), ο δεύτερος λογαριασμός ήρθε κανονικά στα 23€!! :mad:

ο φιλος με τα 17,5 ευρω μιλα για ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ !! αυτο ειναι κατι τελειος διαφορετικο !! εκτος αν λεει οτι εκανε μπλοφα !

Δεν είναι υποχρεωτικό να πρόκειται για μπλόφα. Αν έχεις σκεφτεί να κόψεις μια γραμμή γιατί ενδεχομένως μπορείς να κάνεις διαφορετικά τη δουλειά σου, και σου κάνουν μια καλύτερη προσφορά, το σκέφτεσαι ξανά. Αίτηση για διακοπή ή φορητότητα μικρή σημασία έχει, μιας και συνήθως θέλουν να κρατήσουν πελάτες και κάνουν κάτι καλύτερο. Χωρίς αυτά, μάλλον είναι πολύ πιο δύσκολο(λογικό, μιας και όταν υπάρχει μια αίτηση που αν προχωρήσει σε χάνουν, έχουν κίνητρο να σε κρατήσουν).

Sent from my XT1562

Κι εμένα μου είχε πει η WIND ότι θα έχω δωρεάν Τέλη Ενεργοποίησης και θα μου αφαιρέσουν 15€ από το δεύτερο και 15€ από τον τρίτο λογαριασμό. Εκτός του ότι με έκλεψαν τουλάχιστον 25€ στον πρώτο για 2 μέρες υπηρεσία (τα υπόλοιπα 35 ήταν τα Τέλη Ενεργοποίησης), ο δεύτερος λογαριασμός ήρθε κανονικά στα 23€!! :mad:

ο πρώτος λογαριασμός,πάντα έρχεται φουσκωμένος,απλά δε στο λένε για να μην πάθεις καρδιά.

Xiaomi 12 Pro

Λετε να κανω και εγω μια αιτηση διακοπης?Το συμβολαιο ληγει σε ενα μηνα.Εχω και εγω το πακετο με 24 mbs απεριοριστα και 300 προς κινητα με 25 ευρω.Με πηραν για προσφορα και μου ειπαν να ανανεωσω με την ιδια τιμη και μετα απο λιγη πιεση με ειπαν 23 ευρω.Μου την εχουν δωσει αντι να κανουν καμια προσφορα να κρατησουν πελατεια σε βαζουν να μπλεκεις με αιτησεις διακοπης και φορητοτητας.

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

ο φιλος με τα 17,5 ευρω μιλα για ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ !! αυτο ειναι κατι τελειος διαφορετικο !! εκτος αν λεει οτι εκανε μπλοφα !

Δεν είναι υποχρεωτικό να πρόκειται για μπλόφα. Αν έχεις σκεφτεί να κόψεις μια γραμμή γιατί ενδεχομένως μπορείς να κάνεις διαφορετικά τη δουλειά σου, και σου κάνουν μια καλύτερη προσφορά, το σκέφτεσαι ξανά. Αίτηση για διακοπή ή φορητότητα μικρή σημασία έχει, μιας και συνήθως θέλουν να κρατήσουν πελάτες και κάνουν κάτι καλύτερο. Χωρίς αυτά, μάλλον είναι πολύ πιο δύσκολο(λογικό, μιας και όταν υπάρχει μια αίτηση που αν προχωρήσει σε χάνουν, έχουν κίνητρο να σε κρατήσουν).

Sent from my XT1562

Μπλόφα παιδιά που γίνεται με επιτυχία για 2η φορά. Προωθείται και από καταστήματα Wind σε καλούς πελάτες και σε γνωστούς για να τους κρατήσουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση κέρδισε και η γιαγιά μου αλλά και η εταιρία που κράτησε έναν πελάτη που πληρώνει πάντα στην ώρα του.

Μπλόφα παιδιά που γίνεται με επιτυχία για 2η φορά. Προωθείται και από καταστήματα Wind σε καλούς πελάτες και σε γνωστούς για να τους κρατήσουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση κέρδισε και η γιαγιά μου αλλά και η εταιρία που κράτησε έναν πελάτη που πληρώνει πάντα στην ώρα του.

Συμφωνω μαζι σου εκανα και εγω χθες διακοπη και με πηραν τηλ σημερα και εκλεισα στα 17.5. ευρω.Τι να κανουμε αφου δεν μας κανουν απευθειας προσφορα κανουμε αυτο που πρεπει.Να μιλησω και λιγο σοβαρα αυτο που καταλαβα ειναι επειδη ετσι ειναι δομημενο το συστημα με τις εταιριες κινητης δεν παιζει ρολο αν εχεις 10 χρονια συνδρομητης.Πρεπει να κανεις διακοπη η μεταφορα σε αλλη εταιρια για να παρεις καλη προσφορα.Το λενε κι οι ιδιοι απλως ετσι λειτουργει το ολο συστημα

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Ανανεωσα για 2 χρονια .

23 ευρω τελικη τιμη

δηλωσα τον q αριθμο μου και πλεον εχω 120 λεπτα προς ολους καθε μηνα :)

πηρα και το tablet. ενα bitmore colourtab 7" (της κακιας ωρας-quad core, 512mb, 2500mah, ΔΕΝ παιρνει καρτα σιμ για το δωρεαν 1gb/μηνα). για τζαμπα ας πουμε οτι ειναι οκ.

Καλημερα να κανω κι εγω καποιες ερωτησεις σχετικα με τα δωρεαν 120΄λεπτα στο κινητο και το 1gb για ιντερνετ επειδη η ολη διαδικασια εγινε μεσω τηλ για δικο μου ανθρωπο και την εκανα εγω ! ενω απο χθες ενεργοποιηθηκε το σταθερο τα λεπτα ομιλιας και το 1 gb ακομη δεν εβγαλα ακρη πως θα τα παρουμε , ενω με διαβεβαιωσαν οτι δεν θα χρειαστη τιποτα αλλο και θα μπενουν στο νουμερο που εδωσα τωρα λενε οτι πρεπη σε αλλη καρτα να μπουν τα λεπτα ομιλιας και σε αλλη το ιντερνετ ισχυει ? και αν ναι αφου το bit more ( το οποιο δεν ξερω και αυτο πως θα το παρουμε ? ) δεν περνη sim πως θα δωσουμε ιντερνετ με 2η σιμ που θα την βαλουμε γιατι δεν τα δινουνε λενε στην ιδια sim τα data kαι τον χρονο ομιλιας !! εσεις πως τα εχετε σε 2 sim σας τα εδωσαν ? Επισης στην αναλυση λογαριασμου με χαρτι για τον λογαριασμο !! δειχνη και τις κλησεις του κινητου ? με νουμερα και χρονο ομιλιας ? και μου ειπαν οτι και απο το κινητο η χρεωση ειναι ανα 1 λεπτο ισχυει ?και οχι 3 λεπτα ελαχιστο και μετα ανα λεπτο ειπαν !!!

Edited by powerser
ΝΙΚΟΣ

• This topic was featured and featured