Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά ρώτησα πότε λήγει και μου έστειλαν αυτό :

" Το συμβόλαιο λήγει στις 03/07/2016 και η έκπτωση θα αποδοθεί έως και το τιμολόγιο με ημερομηνία έκδοσης 03/06/2016"

Δηλαδή ο τελευταίος θα έρθει αυξημενος?

Ειναι το γνωστό συμβόλαιο με 20 τον πρώτο χρόνο και 25 το δεύτερο

Βασικά ρώτησα πότε λήγει και μου έστειλαν αυτό :

" Το συμβόλαιο λήγει στις 03/07/2016 και η έκπτωση θα αποδοθεί έως και το τιμολόγιο με ημερομηνία έκδοσης 03/06/2016"

Δηλαδή ο τελευταίος θα έρθει αυξημενος?

Ειναι το γνωστό συμβόλαιο με 20 τον πρώτο χρόνο και 25 το δεύτερο

το επομενο μετα την ληξη ασφαλως θα σου ερθει αυξημενο. απλα επειδη εχουμε παντα προπληρωσει τον ενα μηνα, θυμισου να ζητησεις να σου κανουν πιστωση

το επομενο μετα την ληξη ασφαλως θα σου ερθει αυξημενο. απλα επειδη εχουμε παντα προπληρωσει τον ενα μηνα, θυμισου να ζητησεις να σου κανουν πιστωση

Το τελευταίο που μου είπες πρώτη φορά το ακούω! Αν είναι έτσι γιατί θα έπρεπε να το πω και να μην το κάνουν από μόνοι τους?

Ούτως ή άλλως θα κάνω αρχές Ιουνίου φορητοτητα σε Vodafone και ελπίζω σε καλή προσφορά για να παραμείνω

έτσι γιατί θα έπρεπε να το πω και να μην το κάνουν από μόνοι τους?

χαχαχχχχαχαχχχχχχ...... να σαι καλα ρε φιλε.....

σιγουρα μενεις ελλαδα?

:lol:

παντα προπληρωνεις ενα μηνα, με το που ξεκινα η συνδεση σου.... δες τα χαρτια σου αν τα κρατας.

Παιδιά σχετικό είναι το πόσο θα πιάνεις.

Αν το σπίτι σου είναι 50 χρονών και κατά συνέπεια και η καλωδίωση και 15 να πιάνεις είναι θαύμα.

Δεν φταίει η wind και ο κάθε πάροχος.

Xiaomi 12 Pro

χαχαχχχχαχαχχχχχχ...... να σαι καλα ρε φιλε.....

σιγουρα μενεις ελλαδα?

:lol:

παντα προπληρωνεις ενα μηνα, με το που ξεκινα η συνδεση σου.... δες τα χαρτια σου αν τα κρατας.

Χαχα:lol: άσε που πρέπει να πέταξα και το συμβόλαιο;)

Ήξερα ότι το προπληρώνω δεν κατάλαβα γιατί να τους το πω εγώ για τη πιστωση!

Θα δω αν φαίνεται τίποτα από το app

Ευχαριστώ

Χαχα:lol: άσε που πρέπει να πέταξα και το συμβόλαιο;)

Ήξερα ότι το προπληρώνω δεν κατάλαβα γιατί να τους το πω εγώ για τη πιστωση!

Θα δω αν φαίνεται τίποτα από το app

Ευχαριστώ

δεν χρειαζεται να δεις κανενα συμβολαιο φιλε μου.

με το που κανεις συνδεση... πληρωνεις τον μηνα ΠΟΥ δεν εχει ερθει ακομα...

ετσι και τωρα πριν ληξει το συμβόλαιο σου, εχεις πληρωσει τον επομενο... που θα κοψεις.

αυτον τον μηνα να τον ζητησεις πισω

Αίτηση φορητοτητας ποτέ μπορώ να κάνω?

03/07 λήγει

Αν κάνεις φορητότητα για καλύτερη προσφορά, δοκίμασε να τους κάνεις ένα τηλέφωνο να δεις τι πρόσφορα μπορούν να σου κάνουν, συνήθως είναι καλή

Αν κάνεις φορητότητα για καλύτερη προσφορά, δοκίμασε να τους κάνεις ένα τηλέφωνο να δεις τι πρόσφορα μπορούν να σου κάνουν, συνήθως είναι καλή

Ναι εμένα, αν και τελευταία στιγμή, μου κάναν καλή προσφορά

Εγώ είχα το dp στα 20€ κι έληγε προχθές. Με είχαν καλέσει 2 φορές τον τελευταίο μήνα και μου πρότειναν ανανέωση στα 22,5€.

Είχα αρνηθεί ζητώντας τουλάχιστον να μην υπάρξει καμία αύξηση. Δεν με ξανακάλεσαν.

Τελικά μια μέρα πριν τη λήξη κάλεσα εγώ στο 13800 και τους ρώτησα ποιά είναι η τελική τους προσφορά πριν ξεκινήσω τη διαδικασία για φορητότητα.

Μάλιστα είχα ήδη ανοιχτή σελίδα άλλης εταιρείας στο internet και ήμουν έτοιμος να συμπληρώσω τα στοιχεία μου.

Και "ω του θαύματος" η τηλεφωνήτρια μου απαντάει οτι η τιμή μένει ως έχει, στα 20€, με τη μόνη διαφορά οτι στον πρώτο λογαριασμό θα χρεωθώ τέλος ανανέωσης 5€.

Αυτό το τέλος ανανέωσης με χάλασε πρέπει να πω, όχι τόσο για το κόστος αλλά για την κοροϊδία, λες κι έχει κάποιο κόστος για αυτούς η ανανέωση... Στην πραγματικότητα απλά σου τσιμπάνε ενα τάληρο, μου φάνηκε φοβερή γελοιότητα.

Το λογικό θα ήταν να σου προσφέρουν κάτι, κάποιο δώρο ή κάποιας μορφής επιδότηση για να ανανεώσεις το συμβόλαιο με την εταιρεία τους, αντί αυτού σε χρεώνουν και πρόστιμο.

Ωστόσο το δέχτηκα, βασικά για να αποφύγω τη διαδικασία της φορητότητας κλπ.

Τώρα παραμένω επιφυλακτικός μέχρι να δω τον πρώτο λογαριασμό καθώς την προηγούμενη φορά που ανανέωσα χρειάστηκαν 3-4 λογαριασμοί και άπειρα τηλεφωνήματα μέχρι να δω τη σωστή χρέωση που είχαμε συμφωνήσει...

τελικως μου εδωσαν το vdsl στα 20 ευρω,αφου αρνηθηκα την πρωτη προσφορα τους στα 22.

μου ειπαν οτι θα μου στειλουν εξοπλισμο....αλλα ξεχασα να ρωτησω αν θα ειναι δωρεαν.

Στα πλην:θα δωσω 20 για τελη vdsl και δεν δεχθηκαν να μου πιστωσουν τον λογαριασμο που εκδοθηκε χωρις την εκπτωση λογω ληξης του συμβολαιου.

μπορώ να κάνω αίτηση ακύρωσης φορητότητας μέχρι 3 ημέρες πριν την ειδοποίηση ενεργοποίησης. σήμερα έκανα την ακύρωση αλλά 30 λεπτά πριν είδα ειδοποίηση ότι θα ενεργοποιηθεί η γραμμή στις 31/05.....δλδ την 3η εργάσιμη μέρα.......είμαι μέσα στις προθεσμίες ή θα μου την απορρίψει η forthnet;

τελικως μου εδωσαν το vdsl στα 20 ευρω,αφου αρνηθηκα την πρωτη προσφορα τους στα 22.

μου ειπαν οτι θα μου στειλουν εξοπλισμο....αλλα ξεχασα να ρωτησω αν θα ειναι δωρεαν.

Στα πλην:θα δωσω 20 για τελη vdsl και δεν δεχθηκαν να μου πιστωσουν τον λογαριασμο που εκδοθηκε χωρις την εκπτωση λογω ληξης του συμβολαιου.

μπορώ να κάνω αίτηση ακύρωσης φορητότητας μέχρι 3 ημέρες πριν την ειδοποίηση ενεργοποίησης. σήμερα έκανα την ακύρωση αλλά 30 λεπτά πριν είδα ειδοποίηση ότι θα ενεργοποιηθεί η γραμμή στις 31/05.....δλδ την 3η εργάσιμη μέρα.......είμαι μέσα στις προθεσμίες ή θα μου την απορρίψει η forthnet;

Πολύ καλό πακέτο με VDSL στα 20€! Πάρε αύριο ένα τηλέφωνο τη Forthnet να τους ρωτήσεις τι έγινε τελικά και αν έλαβαν την Υπαναχώρηση.

Τελικως το αιτημα ακυρωσης απορριφθηκε ως εκπροθεσμο και παω φορθνετ.ας προσεχε η wind διοτι εξαιτιας της ολιγωριας της υπαλληλου της εχασα τη προθεσμια.το μονο που θα μου λειψει θα ειναι το 1 gb που μου εδινε.

Εσείς από εδώ και από εκεί κερδίσατε μία έκπτωση ή μείνατε στα χρήμματα σας . Εμένα με πήραν τηλέφωνο την Παρασκευή μετά από email που τους έστειλα και με προθεσμία μέχρι την Πέμπτη για μια νέα προσφορά . Έχω και εγώ το πάγιο των 20 ευρώ και σίγουρα δεν περίμενα σημαντική έκπτωση αλλά τουλάχιστον να μείνω στα 20 ευρώ . Με πήραν λοιπόν τηλέφωνο για προσφορά στα ... 21 ευρώ δηλαδή αύξηση 1 ευρώ παραπάνω το μήνα συν τα 5 ευρώ για την ανανέωση του συμβολαίου . Λοιπόν τα πήρα τόσο πολύ στο κρανίο που λέω στην κοπέλα δεν ενδιαφέρομαι γιαυτήν την τιμή γιατί την ίδια θα την βρω και αλλού . Σήμερα έκανα αίτηση στην vodafone και περιμένω ενεργοποίηση . Εάν νομίζουν στην wind ότι θα με πάρουν τηλέφωνο να μου κάνουν καινούργια καλύτερη προσφορά είναι γελασμένη . Και το δηλώνω και δημοσια τσάμπα να μου την δίνουν δεν κάθομαι .
London for ever

Εσείς από εδώ και από εκεί κερδίσατε μία έκπτωση ή μείνατε στα χρήμματα σας . Εμένα με πήραν τηλέφωνο την Παρασκευή μετά από email που τους έστειλα και με προθεσμία μέχρι την Πέμπτη για μια νέα προσφορά . Έχω και εγώ το πάγιο των 20 ευρώ και σίγουρα δεν περίμενα σημαντική έκπτωση αλλά τουλάχιστον να μείνω στα 20 ευρώ . Με πήραν λοιπόν τηλέφωνο για προσφορά στα ... 21 ευρώ δηλαδή αύξηση 1 ευρώ παραπάνω το μήνα συν τα 5 ευρώ για την ανανέωση του συμβολαίου . Λοιπόν τα πήρα τόσο πολύ στο κρανίο που λέω στην κοπέλα δεν ενδιαφέρομαι γιαυτήν την τιμή γιατί την ίδια θα την βρω και αλλού . Σήμερα έκανα αίτηση στην vodafone και περιμένω ενεργοποίηση . Εάν νομίζουν στην wind ότι θα με πάρουν τηλέφωνο να μου κάνουν καινούργια καλύτερη προσφορά είναι γελασμένη . Και το δηλώνω και δημοσια τσάμπα να μου την δίνουν δεν κάθομαι .

Δήλωση....μείνε πιστός.

Το να απαιτείται αίτηση φορητότητας για να δώσουν στις τιμές που "μπορούν" οι εταιρείες (ειδικά στη Wind) είναι απίστευτο αυτό που γίνεται στη χώρα μας.

"Μίλα , φτάσε στα όρια...για να...."

Το "Μίλα" είναι και σύνθημα της Wind, βέβαια, οπότε...δικαιολογημένα.

Ας "μίλα"γες!!:lol:

όταν θα σε πάρουνε τηλέφωνο και σου πούν αυτά που είπαν και σε εμένα τα ξανασυζητάμε.χαχαχαχαχαχαχα (ποτέ μην λές ποτέ). (και όχι Μίλα αλλά όπως λέει και ο ποιητής <<ΝΙΛΑ>>).

Δήλωση....μείνε πιστός.

Το να απαιτείται αίτηση φορητότητας για να δώσουν στις τιμές που "μπορούν" οι εταιρείες (ειδικά στη Wind) είναι απίστευτο αυτό που γίνεται στη χώρα μας.

"Μίλα , φτάσε στα όρια...για να...."

Το "Μίλα" είναι και σύνθημα της Wind, βέβαια, οπότε...δικαιολογημένα.

Ας "μίλα"γες!!:lol:

όταν θα σε πάρουνε τηλέφωνο και σου πούν αυτά που είπαν και σε εμένα τα ξανασυζητάμε.χαχαχαχαχαχαχα (ποτέ μην λές ποτέ). (και όχι Μίλα αλλά όπως λέει και ο ποιητής <<ΝΙΛΑ>>).

Κύριοι , δεν καταλάβατε καλά ή εγώ δεν το έδωσα να καταλάβετε . Δεν διαπραγματεύομαι πλέον . Έχω μπλοκάρει το τηλέφωνο μου να μην δέχομαι εξωτερικές κλήσεις . Μετά από 8 χρόνια τους βαρέθηκα . Σαν καινούργιος πελάτης θα πλήρωνα 19,90 σαν παλιός θα πληρώνω 21 ευρώ .https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-broadband-aperiorista/ . Γιατί ; Εάν δεν υπολογίζουν τους παλιούς πελάτες και εγώ δεν υπολογίζω την wind . Επιτέλους τέλος .

Edited by impreza_sti
London for ever

Για το μόνο που τους βγάζω το καπέλο είναι ότι η γραμμή μου πάει σφαίρα σε συνάρτηση πάντα με την απόσταση και χωρίς σκαμπανεβάσματα ή αποσυνδέσεις . Ελπίζω και η vodafone να είναι εξίσου καλή(το μόνο που φοβάμαι . Μην είναι χειρότερη της wind ) γιατί σε αυτό τον τομέα η wind έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη .
London for ever

• 2 weeks later...
Δυστυχως στη Vodafone δεν εχουν καλες γραμμές, και εξηγούμαι, On telecoms συνδεση στα 23900 κατεβαζα με 2,2Μ/s και πανω (σε τορρεντ)... Wind στα 21000+ ... Vodafone με το ζορι στα 14800... Καθολου σταθερη γραμμη, εχω αλλαξει 2 ρουτερ στους 24 μηνες, facebook δεν μπορω να κανω σκρολ νταουν... Youtube σερνεται... Για torrent δε συζηταω καν. Μεγιστη τα 450 και μολις τα πιασει μηδενιζει και δωσ του παλι. Πιανει δεν πιανει 30-50k/s.... Ημουν στα 18€/μηνα και με ανανενωσαν αυτοματα στα 22 μετα το περας των 24 μηνων και μου εκαναν προσφορα στα 21€! Τους λεω θα φυγω γιατι δεν κατεβαζει και ακριβηναν και μου πουλουσαν ιστοριες οτι φταιει το πισι (το ταμπλετ, το κινητο... γενικα ολες μου οι συσκευες)... Λεω να γυρισω wind! Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Μετά την ολοκλήρωση της φορητότητας στην vodafone θα συμφωνήσω ότι η wind είναι καλύτερη αν και δεν έχω αποσυνδέσεις . Όμως έχω το ίδιο σχεδόν κλείδωμα με την wind μόνο που στην wind ήταν με snr 9 ενώ στην vodafone 6 . Αυτό σημαίνει ότι εάν στην wind μου έριχναν το snr στα 6 θα είχα μεγαλύτερο κλείδωμα .
London for ever

Υπάρχει κάποιος αριθμός εξυπηρέτησης πελατών που ακόμα δεν χρεώνεται?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Using Tapatalk

απο 31/05 υστερα απο φορητοτητα πηγα forthnet απο wind.σημερα μου τηλ η wind να ξαναρθω πισω χωρις να πληρωσω τελη φορητοτητας με 21.5 το DP με 5 ωρες wind και αλλες 5 ωρες προς τις αλλες εταιριες.τους ειπα οτι θα ηθελα την αρχικη τους προσφορα στα 20 το vdsl και μου ειπαν οτι θα μου ξανατηλ αλλα δε το βλεπω.θα ηθελα να ρωτησω, δεν θα πληρωσω πεναλτι στη forthnet αν τελικα παω πισω στη wind;

απο 31/05 υστερα απο φορητοτητα πηγα forthnet απο wind.σημερα μου τηλ η wind να ξαναρθω πισω χωρις να πληρωσω τελη φορητοτητας με 21.5 το DP με 5 ωρες wind και αλλες 5 ωρες προς τις αλλες εταιριες.τους ειπα οτι θα ηθελα την αρχικη τους προσφορα στα 20 το vdsl και μου ειπαν οτι θα μου ξανατηλ αλλα δε το βλεπω.θα ηθελα να ρωτησω, δεν θα πληρωσω πεναλτι στη forthnet αν τελικα παω πισω στη wind;

Θα πληρώσεις πέναλτι και αν το αγνοήσεις, η Forthnet ίσως θελήσει να σου στείλει εξώδικο, μιας και το συμβόλαιο το έχεις υπογράψει και έχει ισχύ για 2 (?) χρόνια. Αν έφευγες από τηλεφωνική ανανέωση, δε θα μπορούσε να σου κάνει κάτι, αλλά τώρα που είσαι νέος πελάτης, θα είναι πιο δύσκολο να γλιτώσεις.

• This topic was featured and featured