Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί, η Wind και η κάθε Wind, δεν μπορούν να κατασκευάσουν δικές τους καμπίνες VDSL; Σόρρυ κιόλας, αλλά αυτή είναι δικαιολογία του 2003..

Τι σόι εναλλακτικοί πάροχοι είναι αν εξαρτώνται απ'τον ΟΤΕ; Και αυτό πάει σε όλες (όπως πχ HOL, που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου)

Το last mile network που έρχεται στο σπίτι σου παραμένει και θα παραμείνει του ΟΤΕ. Το δίκτυο κορμού είναι του κάθε πάροχου. Το vdsl είναι η μετατροπή του καλωδίου χαλκού σε οπτική ίνα από το Αστικό Κέντρο μέχρι το ΚΑΦΑΟ της γειτονιάς σου και από εκεί και πέρα χαλκός. Αυτό είναι κομμάτι του ΟΤΕ και μόνο αυτός έχει δικαίωμα και να το φτιάξει και να το πειράξει αντίστοιχα. Οι εναλλακτικοί δεν έχουν δικαίωμα να στρώσουν τέτοιο δίκτυο.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

τον νοεμβριο ληγει το συμβολαιο που εχω στη wind μς 24.99.

Δεν με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο για το τι γνεται απο εδω και περα.

τι ειναι καλυτερο να κανω; να τους παρω εγω?

να τους πω πως εχω προσφορα απο αλλο παροχο?

εσεις πως καταφερνετε να κλεισετε παγιο 17-19/μηνα και ενιοτε να σας κανουν και ταμπλετακια δωρο?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

το τάμπλετ κυρίως πάει σε νέες συνδέσεις.

τώρα αν θα πρεπει να περιμένεις να σε πάρουν δε γνωρίζω.

Xiaomi 12 Pro

εσεις πως καταφερνετε να κλεισετε παγιο 17-19/μηνα και ενιοτε να σας κανουν και ταμπλετακια δωρο?

Δεν πρόκειται να σου τηλεφωνήσουν πριν τη λήξη του συμβολαίου γιατί ακολουθούν άλλη πρακτική.

Θα πάρεις είτε την ημέρα λήξης είτε την επομένη και θα σου πουν την προσφορά που έχουν.

Το να πεις ότι έχεις προσφορά από άλλο πάροχο δεν πιάνει.

Μόνο αν διακινδυνεύσεις να ζητήσεις φορητότητα θα σου δώσουν καλή προσφορά αλλά μπορεί να περάσεις στον άλλο πάροχο και να μπλέξεις.

Το συμβολαιο μου σταθερης τηλεφωνιας εληγε χθες 29 Οκτωβρη.

Πήραν μονοι τους τηλεφωνο δηθεν να ρωτησουν αν σαν πελατες εχουμε καποιο προβλημα.

Ειχα ενα προγραμμα απο παλια που με ενα μικρό παζαρι πριν 18 μηνες μου ειχαν δωσει :

• Απεριοριστα σταθερα

• 24/αρι ιντερνετ
  • 30 λεπτα σε κινητά απο το σταθερό
  • 120 λεπτα προς ολους απο καρτοκινητο και
  • 1 Gb δεδομενα στο ταμλετ

Για ολα αυτα διναμε 22,00 €

Απάντησα οτι θελουμε να μας πανε στο double play που δινει τα ιδια με μονη διαφορα 300 λεπτα προς κινητα αντι για 30λεπτα, με 20,99 € τον μηνα.

Ειπαν οτι αυτο ειναι μονο για τους νεους πελατες, και οτι μπορουν να μου δωσουν αυτο το επιπλεον που ζητησα αλλα με 22,50 € τον μηνα .

Το δεχτηκα κι εληξε η υποθεση.

Πιθανον αν τους πιεζα, ισως και με αιτηση σε αλλη εταιρια να πετυχαινα καλυτερη τιμη, αλλα δεν ειμαι καλος στα παζαρια

Edited by alfeios
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

πλεον ειναι ρισκο τα παζαρια υπο την αιτηση φορητοτητας.

η αμεση φορητοτητα εχει ενα μειον: μπορει να γινει η φορητοτητα προτου σε παρουν για προσφορα.

προσφατα συνεβη σε καποιο ατομο του φορουμ, δε θυμαμαι σε ποιο θεμα το αναφερε.

Το συμβολαιο μου σταθερης τηλεφωνιας εληγε χθες 29 Οκτωβρη.

Πήραν μονοι τους τηλεφωνο δηθεν να ρωτησουν αν σαν πελατες εχουμε καποιο προβλημα.

Ειχα ενα προγραμμα απο παλια που με ενα μικρό παζαρι πριν 18 μηνες μου ειχαν δωσει :

• Απεριοριστα σταθερα

• 24/αρι ιντερνετ
  • 30 λεπτα σε κινητά απο το σταθερό
  • 120 λεπτα προς ολους απο καρτοκινητο και
  • 1 Gb δεδομενα στο ταμλετ

Για ολα αυτα διναμε 22,00 €

Απάντησα οτι θελουμε να μας πανε στο double play που δινει τα ιδια με μονη διαφορα 300 λεπτα προς κινητα αντι για 30λεπτα, με 20,99 € τον μηνα.

Ειπαν οτι αυτο ειναι μονο για τους νεους πελατες, και οτι μπορουν να μου δωσουν αυτο το επιπλεον που ζητησα αλλα με 22,50 € τον μηνα .

Το δεχτηκα κι εληξε η υποθεση.

Πιθανον αν τους πιεζα, ισως και με αιτηση σε αλλη εταιρια να πετυχαινα καλυτερη τιμη, αλλα δεν ειμαι καλος στα παζαρια

αυτα που σου δινουν πλεον με 22.50 τα ειχα με 24.99...

περασα απο μια wind που η κοπελα ειναι πολυ εξυπηρετικη να ρωτησω , αλλα εκει μου ειπε πως το συμβολαιο μου ληγει 31-10-2016!

Οποτε αλλο ενα χρονο με 25/μηνα...

περασα απο μια wind που η κοπελα ειναι πολυ εξυπηρετικη να ρωτησω , αλλα εκει μου ειπε πως το συμβολαιο μου ληγει 31-10-2016!

κι εγω περασα απο μια wind που η κοπελα ειναι πολυ εξυπηρετικη να ρωτησω και μου ειπαν ολα γινονται μεσω του 13800. Τιποτα δεν μπορουν να κανουν στο καταστημα

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

μαζι με αυτά στα 25 έχω πάρει και φουλ εξωτερικό.

Xiaomi 12 Pro

πλεον ειναι ρισκο τα παζαρια υπο την αιτηση φορητοτητας.

η αμεση φορητοτητα εχει ενα μειον: μπορει να γινει η φορητοτητα προτου σε παρουν για προσφορα.

προσφατα συνεβη σε καποιο ατομο του φορουμ, δε θυμαμαι σε ποιο θεμα το αναφερε.

Ναι και σε μένα συνέβη, από ΟΤΕ σε wind, με πήρε ο ΟΤΕ για αντί προσφορά που ήταν πολύ καλή αλλά ήταν 2 μέρες πριν την ενεργοποίηση οπότε θα πλήρωνα ακυρωτικα

http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg

M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage

Τις καλύτερες προσφορές τις παίρνεις με φορητότητα σε άλλο πάροχο, αλλά είναι μεγάλο το ρίσκο, γιατί υπάρχει πιθανότητα (4 στις 10) να σε ενεργοποιήσουν, ακόμα και αν τους στείλεις Υπαναχώρηση εγκαίρως (το πολύ 4-5 μέρες πριν την ημερομηνία ενεργοποίησης και αφού έχεις πάρει προσφορά). Αλλά πριν να λήξει το υπάρχον συμβόλαιο, μην κάνεις τίποτα!

Εγώ πέρσι το Καλοκαίρι, είχα κάνει φορητότητα το σταθερό των γονιών μου από WIND σε HOL (με 22€ είχε 24άρι ίντερνετ + Απερ.Σταθερά + 300' κινητά + Απεριόριστα Διεθνή προς 47 χώρες). Μετά μας παίρνει η WIND και μας λέει τα ίδια με 17€ και αφού θέλαμε και Διεθνείς Κλήσεις (όχι και τόσο), μας έδωσαν και αυτές στην τιμή των 17€!

Αφού έστειλα Υπαναχώρηση με FAX στη HOL, μας παίρνει και αυτή και μας λέει τα ίδια με 15,66€ και αφού πίεσα λίγο, μας χάρισαν και τα Τέλη Ενεργοποίησης αξίας 36€!! Δεν είχαμε αποδεχθεί όμως την προσφορά και τελικά την "πατήσαμε" και η HOL μας ενεργοποίησε παρά την έγκαιρη Υπαναχώρηση, αλλά μια χαρά παίζει, ταχύτητα ίντερνετ στα 17 Mbps και η τιμή παραμένει σταθερή. Ούτε περίεργες χρεώσεις, ούτε τίποτα. Να δω τι θα μας δώσουν τον Ιούλιο του 2016 που τελειώνει το 2ετές συμβόλαιο. Μάλλον θα χρειαστεί φορητότητα στη WIND για να πάρουμε κάτι καλό. :lol:

Edited by MitsosDaBest13

Τις καλύτερες προσφορές τις παίρνεις με φορητότητα σε άλλο πάροχο, αλλά είναι μεγάλο το ρίσκο, γιατί υπάρχει πιθανότητα (4 στις 10) να σε ενεργοποιήσουν, ακόμα και αν τους στείλεις Υπαναχώρηση εγκαίρως (το πολύ 4-5 μέρες πριν την ημερομηνία ενεργοποίησης και αφού έχεις πάρει προσφορά). Αλλά πριν να λήξει το υπάρχον συμβόλαιο, μην κάνεις τίποτα!

Εγώ πέρσι το Καλοκαίρι, είχα κάνει φορητότητα το σταθερό των γονιών μου από WIND σε HOL (με 22€ είχε 24άρι ίντερνετ + Απερ.Σταθερά + 300' κινητά + Απεριόριστα Διεθνή προς 47 χώρες). Μετά μας παίρνει η WIND και μας λέει τα ίδια με 17€ και αφού θέλαμε και Διεθνείς Κλήσεις (όχι και τόσο), μας έδωσαν και αυτές στην τιμή των 17€!

Αφού έστειλα Υπαναχώρηση με FAX στη HOL, μας παίρνει και αυτή και μας λέει τα ίδια με 15,66€ και αφού πίεσα λίγο, μας χάρισαν και τα Τέλη Ενεργοποίησης αξίας 36€!! Δεν είχαμε αποδεχθεί όμως την προσφορά και τελικά την "πατήσαμε" και η HOL μας ενεργοποίησε παρά την έγκαιρη Υπαναχώρηση, αλλά μια χαρά παίζει, ταχύτητα ίντερνετ στα 17 Mbps και η τιμή παραμένει σταθερή. Ούτε περίεργες χρεώσεις, ούτε τίποτα. Να δω τι θα μας δώσουν τον Ιούλιο του 2016 που τελειώνει το 2ετές συμβόλαιο. Μάλλον θα χρειαστεί φορητότητα στη WIND για να πάρουμε κάτι καλό. :lol:

Ποια προσφορά πήρες?

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Ποια προσφορά πήρες?

Αφού μας ενεργοποίησε η HOL και μας έκανε και δώρο τα 36€ Τέλη και όλα ήταν και είναι μια χαρά, επιλέξαμε να μείνουμε σε εκείνη με 15,66€ το μήνα, για όλα αυτά που έγραψα (24Mbps, Απερ. Σταθ.- 300 κιν., Διεθνή 47 χώρες)! Απ' ό,τι υπολογίζω, η εταιρία παίζει να μην έχει κέρδος από εμάς, αντιθέτως μπορεί να την έβαλα και "μέσα". :lol: Ούτως ή άλλως, την προσφορά της WIND στα 17€ μάλλον τη χάσαμε, από τη στιγμή που μας πήρε η HOL στο δίκτυό της και η δεύτερη ήταν και πιο φθηνή, οπότε ΟΚ...

Εγώ στη δική μου γραμμή, έχω 50άρι VDSL (Aπερ.σταθ. - 300 κιν. - 2 αριθμοί κινητού Vodafone με 120' τσάμπα κάθε μήνα) από HOL στα 24€. Όλες τις εταιρίες τις βάζω "μέσα". :rotfl: Την προσφορά την πήρα μετά από φορητότητα για VDSL στη WIND, όπως έγραψα και σε άλλη σελίδα. Την ακύρωσα κανονικά τη WIND από δικό της κατάστημα κιόλας κι έμεινα στη HOL. Το VDSL ρούτερ που μου έστειλε η WIND δεν το παρέλαβα.

Edited by MitsosDaBest13

Αφού μας ενεργοποίησε η HOL και μας έκανε και δώρο τα 36€ Τέλη και όλα ήταν και είναι μια χαρά, επιλέξαμε να μείνουμε σε εκείνη με 15,66€ το μήνα, για όλα αυτά που έγραψα (24Mbps, Απερ. Σταθ.- 300 κιν., Διεθνή 47 χώρες)! Απ' ό,τι υπολογίζω, η εταιρία παίζει να μην έχει κέρδος από εμάς, αντιθέτως μπορεί να την έβαλα και "μέσα". :lol: Ούτως ή άλλως, την προσφορά της WIND στα 17€ μάλλον τη χάσαμε, από τη στιγμή που μας πήρε η HOL στο δίκτυό της και η δεύτερη ήταν και πιο φθηνή, οπότε ΟΚ...

Εγώ στη δική μου γραμμή, έχω 50άρι VDSL (Aπερ.σταθ. - 300 κιν. - 2 αριθμοί κινητού Vodafone με 120' τσάμπα κάθε μήνα) από HOL στα 24€. Όλες τις εταιρίες τις βάζω "μέσα". :rotfl: Την προσφορά την πήρα μετά από φορητότητα για VDSL στη WIND, όπως έγραψα και σε άλλη σελίδα. Την ακύρωσα κανονικά τη WIND από δικό της κατάστημα κιόλας κι έμεινα στη HOL. Το VDSL ρούτερ που μου έστειλε η WIND δεν το παρέλαβα.

Είσαι σαν την γιαγιά μου όταν πάει στην λαική!!Τα παζάρια είναι η ειδικότητά σας!χαχαχαχαχαχαχαΜπράβο πάντως!!Και αν σκεφτείς ότι οι εταιρείς δίνουν 8 ευρώ στον οτε το μήνα για τη γραμμή+23% φπα στο κράτος από τη δική σου περίπτωση της μένουν ψίχουλα και αυτά αν...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Για να δινουν παρομοια προγραμματα (ιντερνετ+απεριοριστα σταθερα+300 προς κινητα+1gb καρτα δεδομενων+νεο ρουτερ+120 λεπτα καθε μηνα στο f2g 15 ευρω) το θεωρω καπως δυσκολο να μπαινουν μεσα και οι δυο εταιρίες. Και πολυ περισσοτερο απο την στιγμη που δινουν αυτες τις προσφορες μονο μετα απο αιτημα φορητοτητας αλλιως σε ληστευουν με τις τιμες τους

του χρόνου τον οκτωβριο θα χρειαστώ κάποιον απο εσας τους παζαρτζίδες, να μου κλείσετε καλή τιμη. εγω δε το έχω..

του χρόνου τον οκτωβριο θα χρειαστώ κάποιον απο εσας τους παζαρτζίδες, να μου κλείσετε καλή τιμη. εγω δε το έχω..

Μια φορά να το κάνεις τελείωσε! Το πήρες το κολάη. Πάντως είμαι αρκετό καιρό με Wind και δεν έχει χρειαστεί να κάνω παζάρι ακόμη... για να δούμε!

Μια φορά να το κάνεις τελείωσε! Το πήρες το κολάη. Πάντως είμαι αρκετό καιρό με Wind και δεν έχει χρειαστεί να κάνω παζάρι ακόμη... για να δούμε!

οταν περυσι εληγε το συμβολαιο μου και το προσπαθησα, μου ειπαν απο το 13800 πως οι προσφορες που υπαρχουν ειναι για νεους συνδρομητες.

οταν τους ειπα "για εμας τους υφισταμενους τι γινεται; πρεπει να φυγουμε απο εσας και να παμε σε αλλη εταιρεια για να γυρισουμε ως νεοι πελατες μετα ενα χρονο;" μου ειπε πως ετσι ειναι η πολιτικη της εταιρειας και πως το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να με παει σε αυτο το προγραμμα με τα 25 ευρω.

Πήραν φίλο μου με hol σήμερα και του είπαν 20,9 με απεριόριστα σταθερά, tablet δώρο, 10- ώρες σε κινητά, 24άρι ίντερνετ, διεθνής κλήσεις και 1 σιμ με 1gb το μήνα δώρο!

Πήραν φίλο μου με hol σήμερα και του είπαν 20,9 με απεριόριστα σταθερά, tablet δώρο, 10- ώρες σε κινητά, 24άρι ίντερνετ, διεθνής κλήσεις και 1 σιμ με 1gb το μήνα δώρο!

Μια χαρα ομως!

προφανως πήρε εξωτερικος συνεργατης της wind , ετσι;

Η προσφορά καταπληκτική, θα φύγει απευθείας

Καλησπερα σας.

πληρωνω 17 ευρω με 5 ωρες σε κινητα και 2 ωρες σε καρτοκινητο + απεριοριστα σταθερα.. με πηραν απο την wind και μου ειπαν 23 ευρω ειπα οχι και ξαναπηραν σημερα με 20 ευρω και ειπα οχι παλι. αν κανω αιτηση φορητοτητας στην hol λετε να πεσει?

www.All-In-Stock.com

Σημερα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο να κανω ανανεωση καθε μηνα για να εχω υπολοιπο και να λαμβανω τα 120 λεπτα ομιλιας.

Αλλαξε κατι στην συγκεκριμενη υπηρεσια;

• This topic was featured and featured