Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το vdsl 50, από το ΦΕΒ, χωρίς τα 300' σε κινητά που δεν περιλαμβάνονταν στην προσφορά τότε, αλλά με 300' σε Wind/Q, που μου έδωσαν μετά από πίεση, και φυσικά τα 120' σε f2g.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ίντερνετ αφού το KV απέχει 80μ. από το χώρο μου και δεν έχω προβλήματα μέχρι σήμερα ούτε σε τηλεφωνία.

Edited by makap

Καλημερα. Οσοι εχουνε βαλει το προγραμμα vdsl στα 30ε που δινει 50αρη ιντερνετ μαζι με απεριοριστα σταθερα και 300΄σε κινητα ειναι ευχαριστημενη με την wind? απο αποψη τ/υ, ποιοτητα τηλεφωνιας και ιντερνετ τι λεη?

Αν είσαι κοντά σε καμπίνα του ΟΤΕ, θα πιάσεις πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Αλλιώς δεν αξίζει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

μετά απο λίγες ώρες, μου απάντησαν στο φεις πως αρκει να εισαι συνδρομητής στην κινητή τους..

... για να το πάρουν πίσω μετά όταν πήγα να κάνω ανανέωση.

Για την ιστορία, έκανα με 25 ευρω το μηνα τελικη τιμη για εως 24ρι ιντερνετ,απεριοριστα αστικα+υπεραστικα, 5 ωρες απο το σταθερο προς κινητα και 120' στο κινητο μου προς ολους.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Για την ιστορία, έκανα με 25 ευρω το μηνα τελικη τιμη για εως 24ρι ιντερνετ,απεριοριστα αστικα+υπεραστικα, 5 ωρες απο το σταθερο προς κινητα και 120' στο κινητο μου προς ολους.

τι ταχυτητα πιανεις; και για ποσο καιρο εγινε η ανανεωση; 12/18/24 μηνες;

Αν είσαι κοντά σε καμπίνα του ΟΤΕ, θα πιάσεις πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Αλλιώς δεν αξίζει.

Απο οτι μου είπε τεχνικός του ΟΤΕ μιας και έχω τώρα ΟΤΕ και θέλω να κάνω φοριτοτητα πως είμαι στα 260 μετρα και περιπου τόσο το υπολιγιζα και εγώ 300-350μ

Καλορίζικος. Τι εννοείς όμως 25 ευρώ; Στους όρους της σελίδας γράφει ξεκάθαρα ότι:

Η προσφορά ισχύει για 24μηνη διάρκεια συμβολαίου σε συνδρομητές κινητής WIND. Σε διαφορετική περίπτωση η τιμή διαμορφώνεται στα 20,00€ για τον πρώτο χρόνο και σε 25,00€ για τον δεύτερο χρόνο. Μήπως λοιπόν αναφέρεσαι στο 2ο έτος;

εγω παντως στο καταστημα που εκανα την αιτηση φορητοτητας της ειπα οτι θελω και το 2ο χρονο 20 ευρω και μου ειπε οκ.ομως μετα ειδα στα συμβολαια οτι ελεγε 25 τον δευτερο ,τα πηρα στην κρανα τους εγραψα ενα "περιποιημενο" email και σημερα με πηρανε και μου το κανανε 20 και τον δευτερο χρονο

εγω παντως στο καταστημα που εκανα την αιτηση φορητοτητας της ειπα οτι θελω και το 2ο χρονο 20 ευρω και μου ειπε οκ.ομως μετα ειδα στα συμβολαια οτι ελεγε 25 τον δευτερο ,τα πηρα στην κρανα τους εγραψα ενα "περιποιημενο" email και σημερα με πηρανε και μου το κανανε 20 και τον δευτερο χρονο

Παιδεια θελω να κανω φοριτοτητα απο ΟΤΕ σε wind vdsl στο 30αρι που ειναι τον μηνα και δεν θελω να πληρωσω τελη φοριτοτητας που ειναι 35ε και 15ε για τελη ενεργοποιησης vdsl τι μπορω να κανω εστω να γλυτωσω καποιο απο τα δυο η και τα δυο?

τι ταχυτητα πιανεις; και για ποσο καιρο εγινε η ανανεωση; 12/18/24 μηνες;

Καλορίζικος. Τι εννοείς όμως 25 ευρώ; Στους όρους της σελίδας γράφει ξεκάθαρα ότι:

Η προσφορά ισχύει για 24μηνη διάρκεια συμβολαίου σε συνδρομητές κινητής WIND. Σε διαφορετική περίπτωση η τιμή διαμορφώνεται στα 20,00€ για τον πρώτο χρόνο και σε 25,00€ για τον δεύτερο χρόνο. Μήπως λοιπόν αναφέρεσαι στο 2ο έτος;

ειμαι παλια πελατισσα ,αρα το 20/μηνα δεν ισχύει για μένα.Μόνο για νέες συνδέσεις.ειχα 12 μηνο με 19.90 που στην πορεια εγινε 23 επειδη αποφασισαν να χρεωνουν και την αναγνωριση κλήεων, τωρα εκλεισα με 25 για 2 χρόνια

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Παιδεια θελω να κανω φοριτοτητα απο ΟΤΕ σε wind vdsl στο 30αρι που ειναι τον μηνα και δεν θελω να πληρωσω τελη φοριτοτητας που ειναι 35ε και 15ε για τελη ενεργοποιησης vdsl τι μπορω να κανω εστω να γλυτωσω καποιο απο τα δυο η και τα δυο?

Η φορητότητα παζαρεύεται όχι όμως το τέλος ενεργοποίησης αφού το πληρώνει η Wind στον ΟΤΕ.

Η φορητότητα παζαρεύεται όχι όμως το τέλος ενεργοποίησης αφού το πληρώνει η Wind στον ΟΤΕ.

Kαλημερα. Τελος ενεργοποιησης ενοης για το vdsl? Φορητοτητα ενοης τα 35ε? καλα οτι μπορω να γλυτωσω καλο ειναι σε τετοια κατασταση που μας φτασανε κοιταμε και το ενα ευρω.:lol:

Φορητότητα (όταν μεταφέρεσαι από άλλο πάροχο) = 35 ευρώ

Τέλος ενεργοποίησης = 15 ευρώ

Φορητότητα (όταν μεταφέρεσαι από άλλο πάροχο) = 35 ευρώ

Τέλος ενεργοποίησης = 15 ευρώ

Σε ευχαριστω φιλε:)

Επίσης λες να τους πιεσω μήπως κανουν κάτι καλυτερο στην τιμή του παγίου;

Edited by kostas123464

Δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις, άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν έχουν γίνει καλύτερες τιμές.

Πολλα μπορουν να κανουν,δωρο φορητοτητα, επιπλεον λεπτα ομιλιας στο σταθερο, δευτερο καρτοτηλ. με 120' καθε μηνα, καλυτερο παγιο. Ολα παιζουν.

Ειχα Hol και πηγα και εκανα αιτηση στη wind, επειδη περιπου 6 χρονια στη Hol με ειχανε ξεχασει :mad:, μου εκανε αντι προταση η Hol τη δεχτηκα, πηγα στη wind να ακυρωσω την αιτηση μου και εκει αρχησε το "παρε-δωσε", με τελευταιο δωρο τη φορητοτητα:D:D:D.

Μιλαω για υπαρχουσα γραμμη, οχι VDSL.

Και να ξερεις οτι γνωριζουν τι δινει "ο ανταγωνισμος"!;)

Πολλα μπορουν να κανουν,δωρο φορητοτητα, επιπλεον λεπτα ομιλιας στο σταθερο, δευτερο καρτοτηλ. με 120' καθε μηνα, καλυτερο παγιο. Ολα παιζουν.

Ειχα Hol και πηγα και εκανα αιτηση στη wind, επειδη περιπου 6 χρονια στη Hol με ειχανε ξεχασει :mad:, μου εκανε αντι προταση η Hol τη δεχτηκα, πηγα στη wind να ακυρωσω την αιτηση μου και εκει αρχησε το "παρε-δωσε", με τελευταιο δωρο τη φορητοτητα:D:D:D.

Καλησπερα και ευχαριστω για της απαντησεις. Θα μιλησω αυριο μαζι τους και οτι πετυχω θα το αναφερω και σε εσας. λογικα σε 2-3 μερες θα δουνε και το αιτημα φορητοτητας τα τζιμανια του πΟΤΕ και θα με παρουνε για αντιπροσφορα. Λογικα δεν θα ειναι στα επιπεδα και τις τιμες της wind αλλα θα το χαρω πολυ να τους ριξω ενα τρελλο ακυρο να το ευχαριστηθη η καρδια μου μιας και 2 χρονια δεν εχω ανανεωσω το συμβολαιο μου και ειμαι με το παλιο και δεν με πηρανε να μου κανουνε καμια προσφορα αν και τους εχω πρηξη για vdsl και ανανεωση.:lol:

Απο αυτη τη φαση περναω και εγω ,αλλά τα εχω παρει με τη wind που αποκρυπτει το γεγονός ότι πληρωνεις 25 ευρω τον 2ο-χρονο για το douple play κι ετσι εκαν αιτηση ακυρωσης και θα γυρισω στη Hol me 15,6ευρω/μηνα για 300' προς ολους & 24αρι internet με 12μηνο συμβολαιο ,εκτός αν ,δεν ξερω και γω τι...

Υ.Γ παντως στην αιτηση ακυρωσης τους εγραψα τι μου δινει η Hol ..xa xa

Edited by tpapo
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

θέλω να πω στον θείο μου να βάλει σταθερό από την wind μένει στην περιοχή του κουβαρά αττικής πως μπορώ να μάθω πόσο ταχύτητα ίντερνετ θα πιάνει ;. Έχει σίγουρα διαθέσιμο δίκτυο το εχω ψάξει αλλά δεν ξέρω τι ταχύτητα θα έχει, έχει ήδη χολ και ενώ έχει ταχύτητα σε παλιό πρόγραμμα έως 6mbs πιάνει 2,5mbς και όχι παραπάνω και από ελενχο που έγινε στην χολ δεν αλλάζει αυτό , και σκεφτόμουνα του πω να πάει στην wind στο πρόγραμμα με είκοσι ευρώ για 24μήνες αλλά δεν ξέρω πόσο χρόνο θέλει για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση , πόσες μέρες μένει χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ ;. Και πόση ταχύτητα θα πιάνει ;. Η wind δίνει έως 24 οπότε πιστεύω να πιάνει καλύτερα αλλά θέλω να μάθω πόσο στο περίπου πως μπορώ ; τέλος ο θείος μου είναι πυροσβέστης και έχει ένα κινητό από την wind με σύνδεση στο πρόγραμμα των πυροσβεστών benefit λέγεται χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας απλά μιλάει απεριόριστα στους άλλους πυροσβέστες. Εάν κάνει μεταφορά του σταθερού στην wind επειδή η γραμμή του είναι στο όνομα του και το τηλέφωνο το ίδιο θα δικαιούτε έκπτωση ;. Edited by Vasileios

Η ταχύτητα που πιάνει λογικά θα είναι περίπου η ίδια. Η διαδικασία θέλει περίπου 3 εβδομάδες και μένει χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ περίπου 20 λεπτά το πολύ μέχρι να μεταφερθούν τα καλώδια στο κέντρο. Για τη συνδιαστική έκπτωση δεν γνωρίζω για να σε πω κάτι. Λογικά για να πιάνεις 2,5Mbps σημαίνει ότι απέχει πάνω απο 3 χλμ από το αστικό κέντρο και δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν από μεριά πελάτη.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

θέλω να πω στον θείο μου να βάλει σταθερό από την wind μένει στην περιοχή του κουβαρά αττικής πως μπορώ να μάθω πόσο ταχύτητα ίντερνετ θα πιάνει ;. Έχει σίγουρα διαθέσιμο δίκτυο το εχω ψάξει αλλά δεν ξέρω τι ταχύτητα θα έχει, έχει ήδη χολ και ενώ έχει ταχύτητα σε παλιό πρόγραμμα έως 6mbs πιάνει 2,5mbς και όχι παραπάνω και από ελενχο που έγινε στην χολ δεν αλλάζει αυτό , και σκεφτόμουνα του πω να πάει στην wind στο πρόγραμμα με είκοσι ευρώ για 24μήνες αλλά δεν ξέρω πόσο χρόνο θέλει για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση , πόσες μέρες μένει χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ ;. Και πόση ταχύτητα θα πιάνει ;. Η wind δίνει έως 24 οπότε πιστεύω να πιάνει καλύτερα αλλά θέλω να μάθω πόσο στο περίπου πως μπορώ ; τέλος ο θείος μου είναι πυροσβέστης και έχει ένα κινητό από την wind με σύνδεση στο πρόγραμμα των πυροσβεστών benefit λέγεται χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας απλά μιλάει απεριόριστα στους άλλους πυροσβέστες. Εάν κάνει μεταφορά του σταθερού στην wind επειδή η γραμμή του είναι στο όνομα του και το τηλέφωνο το ίδιο θα δικαιούτε έκπτωση ;.

Καλημερα.για ανεβασε τα στατιστικα της γραμμης του να σου πουμε σιγουρα. εχω δει συνδεσης να πιανουνε 3mbps και αλλαζοντας εταιρεια να ανεβαινει στα 6mbps εξαρταται απο την γραμμη,το μοντεμ και την εταιρεια σε τι προφιλ σε βαζη.

Καλημερα.για ανεβασε τα στατιστικα της γραμμης του να σου πουμε σιγουρα. εχω δει συνδεσης να πιανουνε 3mbps και αλλαζοντας εταιρεια να ανεβαινει στα 6mbps εξαρταται απο την γραμμη,το μοντεμ και την εταιρεια σε τι προφιλ σε βαζη.

Μόνο αν η γραμμή είχε πρόβλημα πρινθα δεις τέτοιες διαφορές.

ΑλλΙώς κανένα μόντεμ ή αλλαγή εταιρείας δεν θα σου διπλασιάσει την ταχύτητα.

Amazon Fire stick 4k max

Μόνο αν η γραμμή είχε πρόβλημα πρινθα δεις τέτοιες διαφορές.

ΑλλΙώς κανένα μόντεμ ή αλλαγή εταιρείας δεν θα σου διπλασιάσει την ταχύτητα.

Σιγουρα καμια εταιρεια δεν θα του διπλασιαση την ταχυτητα απλως αρκετες εταιρειες ενω εχεις μεχρι 24αρα σε κλειδωνουνε επιτηδες σε μικροτερο προφιλ ωστε να ειναι ποιο σταθερη η γραμμη και να μην κανει αποσυνδεσης. επισης μια καλη γραμμη φενεται απο τα στατιστικα του μοντεμ snr και att. Βλεπωντας αυτα τα στοιχεια υπολογιζης περιπου ποσο θα πιανης. Και με μια αναζητηση απο το σαιτ της καθε εταιρεια για διαθεσιμοτητα δικτυου βλεπεις ποσο εισαι απο το αστικο κεντρο

Εγώ μετά από χρόνια στην WIND αποφάσισα να φύγω μονίμως ....

Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι σε όλα, και έχουν πανικοβληθεί γιατί στον ένα πελάτη που παίρνουν χάνουν 10.

Εκτός απότην πρόσφατη τιμωρία της εταιρείας λόγω των αυθαιρέτων χρεώσεων, η τεχνική υποστήριξη είναι ανύπαρκτη.

Σας εκθέτω την εμπειρία μου και σας συνιστώ να μην πλησιάσετε την εν λόγω εταιρεία....

Προ μηνών έκανα αίτηση φορητότητος γιατί όταν επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη και τους είπα ότι το ρούτερ τους δεν δούλευε και ότι ήθελα να το αλλάξουν μου είπαν ότι δεν το αλλάζουν και ή θα πλήρωνα το δικό τους ή να πάω να αγοράσω από το εμπόριο.

Μόλις πήγε η αίτηση γιά να φύγω, έσπασαν τα τηλέφωνα με τελική προσφορά να μην ισχύει καμμία από τις καινούρις χρεώσεις, και να πληρώνω γιά 24σάρι, απεριόριστα αστικά και υπεραστικά μόνο 17 ευρώ και δώρο 5 ώρες προς κινητά.

Δέχθηκα, ακύρωσα την φορητότητα, και μερικές ημέρςες μετά τους πήρα τηλ. γιά να δώ από πότε θα ισχύσει η νέα σύμβαση.

Η απάντηση ήταν: "Τι λέτε κύριε, δεν υπάρχει τέτοια προσφορά", και μου είπαν να παραμείνω με 25 ευρώ μηνιαίως και δώρο 3 ώρες προς κινητά.

Έκανα ξανά αίτηση γιά να φύγω, και ως εκ θαύματος η "ανύπαρκτη" προσφορά επανήλθε και με επιπλέον δώρο συσκευή (καρτοκινητό )με 2 ώρες δωρεάν κάθε μήνα προς όλα τα δίκτυα. Τους διαολόστειλα και από την Τετάρτη θα είμαι σε άλλη εταιρεία.

Τέτοιο αίσχος δεν είδα στα 15 χρόνια που έχω ίντερνετ ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εγώ μετά από χρόνια στην WIND αποφάσισα να φύγω μονίμως ....

Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι σε όλα, και έχουν πανικοβληθεί γιατί στον ένα πελάτη που παίρνουν χάνουν 10.

Εκτός απότην πρόσφατη τιμωρία της εταιρείας λόγω των αυθαιρέτων χρεώσεων, η τεχνική υποστήριξη είναι ανύπαρκτη.

Σας εκθέτω την εμπειρία μου και σας συνιστώ να μην πλησιάσετε την εν λόγω εταιρεία....

Προ μηνών έκανα αίτηση φορητότητος γιατί όταν επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη και τους είπα ότι το ρούτερ τους δεν δούλευε και ότι ήθελα να το αλλάξουν μου είπαν ότι δεν το αλλάζουν και ή θα πλήρωνα το δικό τους ή να πάω να αγοράσω από το εμπόριο.

Μόλις πήγε η αίτηση γιά να φύγω, έσπασαν τα τηλέφωνα με τελική προσφορά να μην ισχύει καμμία από τις καινούρις χρεώσεις, και να πληρώνω γιά 24σάρι, απεριόριστα αστικά και υπεραστικά μόνο 17 ευρώ και δώρο 5 ώρες προς κινητά.

Δέχθηκα, ακύρωσα την φορητότητα, και μερικές ημέρςες μετά τους πήρα τηλ. γιά να δώ από πότε θα ισχύσει η νέα σύμβαση.

Η απάντηση ήταν: "Τι λέτε κύριε, δεν υπάρχει τέτοια προσφορά", και μου είπαν να παραμείνω με 25 ευρώ μηνιαίως και δώρο 3 ώρες προς κινητά.

Έκανα ξανά αίτηση γιά να φύγω, και ως εκ θαύματος η "ανύπαρκτη" προσφορά επανήλθε και με επιπλέον δώρο συσκευή (καρτοκινητό )με 2 ώρες δωρεάν κάθε μήνα προς όλα τα δίκτυα. Τους διαολόστειλα και από την Τετάρτη θα είμαι σε άλλη εταιρεία.

Τέτοιο αίσχος δεν είδα στα 15 χρόνια που έχω ίντερνετ ...

Eνταξη ρε συ ετυχε σε εσενα τι να πω. Και εμενα περιπου το ιδιο πραγμα ειχε γινει πριν 5 χρονια με την hol με αποτελεσμα να βαλω οτε και να βρω την υγεια μου αλλα πλεον το κακο με τον πανακριβο οτε εχει παραγινει για την συνδεση μου.

Τέτοιες ιστορίες συμβαίνουν σε όλες τις εταιρείες.

Με αυτή την λογική δεν θα πλησιάζαμε καμία εταιρεία.

Amazon Fire stick 4k max

• This topic was featured and featured