stelakis1914 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Επειδή αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα τελευταία με τον συγχρονισμό της γραμμής μου, θα ήθελα κάποια πρόταση, αν έχει κάποιος για modem/router που να τα πάει καλά με το δίκτυο της WIND. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Επειδή αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα τελευταία με τον συγχρονισμό της γραμμής μου, θα ήθελα κάποια πρόταση, αν έχει κάποιος για modem/router που να τα πάει καλά με το δίκτυο της WIND. Ευχαριστώ. Dgn2200 Από τα καλύτερα ρουτερ που έχουν βγει για adsl. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Dgn2200 Από τα καλύτερα ρουτερ που έχουν βγει για adsl. Έχω το DGN3500 με custom AMOD firmware. Μετά το τελευταίο update όμως άρχισε να μην μου τα λέει καλά και σκέφτομαι την αντικατάσταση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Έχω το DGN3500 με custom AMOD firmware. Μετά το τελευταίο update όμως άρχισε να μην μου τα λέει καλά και σκέφτομαι την αντικατάσταση του. Άλλαξε τότε το firmware, όχι το ρουτερ!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Το είχα κάνει downgrade αλλά δεν επανερχόταν στην προηγούμενη κατάσταση και συνέχιζε να παρουσιάζει προβλήματα. Πρέπει να υπήρχε πρόβλημα με την θύρα ethernet. Το σύνδεσα με άλλη θύρα και δείχνει ομαλή συμπεριφορά τις τελευταίες ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Έκανα αίτηση φορητοτητας για hol και μετά από δύο ώρες μου κόπηκε το ίντερνετ. Τυχαιο; ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα αίτηση φορητοτητας για hol και μετά από δύο ώρες μου κόπηκε το ίντερνετ. Τυχαιο; Για να είμαι δίκαιος αποκαταστάθηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ερώτηση προς τους γνώστες. Έκανα ηλεκτρονικά αίτηση στην hol και έστειλα με fax τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Εξακολουθώ να έχω δικαίωμα υπαναχωρησης μέχρι να παραλάβω συμβόλαιο και εξοπλισμό η επειδή υπέγραψα τέλος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Έκανα φορητοτητα σε χολ. Έγινε στις 28/8 Ήρθε λογαριασμός της γουιντ χθες που χρεώνει παγιο από 20/8 έως 19/9. Τον πληρώνω κανονικά? Θα έρθει και άλλος που θα αφαιρεί το συγκεκριμένο παγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Πέρνα από ένα κατάστημα wind, αν μπορούν να σου βγάλουν τον εκκαθαριστικό να ξεμπερδεύεις μια και καλή. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ωχ... Θα πλακωθω πάλι εκεί ΠΟυ θα πάω... Δε θα βγάλω άκρη. Μέσω τηλεφώνου η ίντερνετ θα μπορέσω να δω τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Έκανα φορητοτητα σε χολ. Έγινε στις 28/8 Ήρθε λογαριασμός της γουιντ χθες που χρεώνει παγιο από 20/8 έως 19/9. Τον πληρώνω κανονικά? Θα έρθει και άλλος που θα αφαιρεί το συγκεκριμένο παγιο? Δεν χρειάζεται να πλακωθείς. Ο λογαριασμός σωστά χρέωσε στις 20 του μήνα πάγιο έως και 19 Σεπτεμβρίου, καθώς κάθε 20 του μήνα έβγαζε λογαριασμό για τον αριθμό σου και στις 20 Αυγούστου ήσουν ακόμα ενεργός στην Wind. Στις 20 Σεπτεμβρίου θα εκδοθεί εκκαθαριστικος λογαριασμός που θα σε χρεώνει μέχρι και 28.08 που ήσουν στην Wind και θα πιστώσει το υπόλοιπο διάστημα που είχες χρεωθεί. Edited September 8, 2014 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εχω σταθερο wind και ενα modem της hol...εψαξα λιγο τα νουμερα snr και Line Attenuation και ειναι τα παρακατω: line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 91 131 Attenuation (0.1 dB): 270 128 Output Power (0.1 dBm): 0 126 Attainable Rate (Kbps): 17140 1196 επειδη εχω μπερδευτει με αυτα που διαβαζω....ειναι τοσο χαλια? να τους παρω τηλ, θα το φτιαξουν....γενικα αργει καπως να ανοιξει τις σελιδες και ειδικα με τορρεντ μαζι δεν τις ανοιγει καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δοκίμασε να αλλάξεις τους DNS servers στο router σου. Εγώ με αυτούς της WIND είχα προβλήματα, έβαλα της Google και πηγαίνω πολύ καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δοκίμασε να αλλάξεις τους DNS servers στο router σου. Εγώ με αυτούς της WIND είχα προβλήματα, έβαλα της Google και πηγαίνω πολύ καλύτερα! ενα λινκ ή πως να το κανω θα με βοηθουσε πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δεν χρειάζεται να πλακωθείς. Ο λογαριασμός σωστά χρέωσε στις 20 του μήνα πάγιο έως και 19 Σεπτεμβρίου, καθώς κάθε 20 του μήνα έβγαζε λογαριασμό για τον αριθμό σου και στις 20 Αυγούστου ήσουν ακόμα ενεργός στην Wind. Στις 20 Σεπτεμβρίου θα εκδοθεί εκκαθαριστικος λογαριασμός που θα σε χρεώνει μέχρι και 28.08 που ήσουν στην Wind και θα πιστώσει το υπόλοιπο διάστημα που είχες χρεωθεί. Άρα θα με αφαιρέσει σχεδόν ένα πάγιο. Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 ενα λινκ ή πως να το κανω θα με βοηθουσε πολυ! Βρες την μάρκα του router σου και ακολούθησε τον οδηγό σε αυτήν την ιστοσελίδα Oι openDNS servers κάνουν την ίδια δουλειά με αυτούς της Google (είναι θέμα προσωπικής προτίμησης η επιλογή) αλλά αν θέλεις να βάλεις την Google μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας τον παραπάνω οδηγό. Οι DNS servers είναι: Google DNS Preferred: 8.8.8.8 Alternate: 8.8.4.4 OpenDNS Preferred: 208.67.222.222 Alternate: 208.67.220.220 Γενικά είναι μια εύκολη διαδικασία που δεν πρέπει να σε φοβίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Δοκίμασε να αλλάξεις τους DNS servers στο router σου. Εγώ με αυτούς της WIND είχα προβλήματα, έβαλα της Google και πηγαίνω πολύ καλύτερα! Τι σχέση έχουν οι dns servers με το αν η γραμμή είναι καλή ή όχι; Δεν πρόκειται να βοηθήσουν σε κάτι στην ποιότητα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Άρα θα με αφαιρέσει σχεδόν ένα πάγιο. Σωστά? Θα σε χρεώσει πάγιο και χρήση μέχρι την ημερα που ενεργοποιηθηκες στην HOL. Το υπόλοιπο θα πιστωθεί κανονικά. Απλά δεν πληρώνεις τον λογαριασμό που εκδόθηκε τον Αύγουστο και περιμένεις την εκκαθάριση που θα γίνει στον λογαριασμό του Σεπτεμβρίου. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Εχω σταθερο wind και ενα modem της hol...εψαξα λιγο τα νουμερα snr και Line Attenuation και ειναι τα παρακατω: line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 91 131 Attenuation (0.1 dB): 270 128 Output Power (0.1 dBm): 0 126 Attainable Rate (Kbps): 17140 1196 επειδη εχω μπερδευτει με αυτα που διαβαζω....ειναι τοσο χαλια? να τους παρω τηλ, θα το φτιαξουν....γενικα αργει καπως να ανοιξει τις σελιδες και ειδικα με τορρεντ μαζι δεν τις ανοιγει καν! θα επιμεινω λιγακι για να καταλαβω...απο τα αποτελεσματα αυτα βλεπετε οτι υπαρχει προβλημα? γιατι διαβασα οτι το line attenuation πρεπει να ειναι τουλαχιστον εως 50 και εγω εχω 270! θα κανουν κατι λετε αν τους παρω τηλ ή ειναι θεμα κατασκευαστικο της γραμμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 θα επιμεινω λιγακι για να καταλαβω...απο τα αποτελεσματα αυτα βλεπετε οτι υπαρχει προβλημα? γιατι διαβασα οτι το line attenuation πρεπει να ειναι τουλαχιστον εως 50 και εγω εχω 270! θα κανουν κατι λετε αν τους παρω τηλ ή ειναι θεμα κατασκευαστικο της γραμμης? Στα στατιστικά που ανέβασες λείπει το κόμμα (ή η τελεία για τα αμερικάνικα δεδομένα) για τα δεκαδικά. Στην πραγματικότητα έχεις 9,1 snr και attenuation 27,0 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Θα σε χρεώσει πάγιο και χρήση μέχρι την ημερα που ενεργοποιηθηκες στην HOL. Το υπόλοιπο θα πιστωθεί κανονικά. Απλά δεν πληρώνεις τον λογαριασμό που εκδόθηκε τον Αύγουστο και περιμένεις την εκκαθάριση που θα γίνει στον λογαριασμό του Σεπτεμβρίου. Καλώς! Θα περιμενω να εκδοθεί τότε Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Στα στατιστικά που ανέβασες λείπει το κόμμα (ή η τελεία για τα αμερικάνικα δεδομένα) για τα δεκαδικά. Στην πραγματικότητα έχεις 9,1 snr και attenuation 27,0 Οκ δικο μου λαθος...αλλα τα εκανα αντιγραφη οπως τα εβγαλε η οθονη, αρα νομιζω δεν ειναι χαλια τα πραγματα? και κατι τελευταιο και παραξενο... οταν βαζω ενα thomson που ειχα απο forthnet δεν υπαρχει αυτο το "μπουκωμα" αλλα συγχρονιζει στο 8,5! ενω οτα βαζω το μοντεμ της hol συγχρονιζει στο 14,5 αλλα παρουσιαζεται αυτο το φαινομενο πιο εντονα. Δεν μπορω να σταθεροποιησω το thomson στα 14,5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Το πρόβλημα ξεκινάει από το snr που η wind αλλά και άλλοι πάροχοι το ορίζουν στο 9 ή και στο 12 ενώ η forthnet στο 6. Εάν επικοινωνήσεις με την τεχνική βοήθεια, ζήτησε να στο κατεβάσουν στο 6. Πιθανά να έχεις αποσυνδέσεις αλλά μια δοκιμή αξίζει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τι σχέση έχουν οι dns servers με το αν η γραμμή είναι καλή ή όχι; Δεν πρόκειται να βοηθήσουν σε κάτι στην ποιότητα. Φυσικά και δεν βοηθάνε στην ποιότητα της γραμμής αλλά βοηθάνε στο να ανοίγουν γρήγορα οι σελίδες που ήταν και το πρόβλημα που παρατήρησε ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 θα επιμεινω λιγακι για να καταλαβω...απο τα αποτελεσματα αυτα βλεπετε οτι υπαρχει προβλημα? γιατι διαβασα οτι το line attenuation πρεπει να ειναι τουλαχιστον εως 50 και εγω εχω 270! θα κανουν κατι λετε αν τους παρω τηλ ή ειναι θεμα κατασκευαστικο της γραμμης? Όχι τα νούμερα σου είναι μια χαρά. Αν μπουκωνει το ίντερνετ όταν έχεις torrent ανοιχτό μπορεί να φταίει το ρουτερ ή και οι ρυθμίσεις μέσα στο πρόγραμμα του torrent. Μπορεί πχ να μειώσεις το πόσο θα τραβάει το torrent για να αφήνει bandwidth και για browsing. Εγώ πχ στο android box μπορώ με την 50αρα vdsl να κατεβάζω κάτι με μια καλή ταχύτητα και ταυτόχρονα να streamaro ταινίες μέσω XBMC χωρίς πρόβλημα μεταξύ τους. Έχω ρυθμίσει το Torrent ανάλογα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts