chrismasgr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ναι, το διάβασα πριν λίγες μέρες και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, η ανακοίνωση λέει ότι όποιος δεν συμφωνεί μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση που έχει. Μήπως έχεις link; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Μήπως έχεις link; Το είχα διαβάσει σε κάποιο forum αλλά το βρήκα τώρα στην wind http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=331 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Το είχα διαβάσει σε κάποιο forum αλλά το βρήκα τώρα στην wind http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=331 Και εγώ μόλις μίλησα με το 13800 χρεώνοντας με πλέον με 0,25€ αλλά μου είπε ότι είναι για μη εμπορικά διαθέσιμα πακέτα. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 σε ποιο τηλεφωνο μπορω να καλεσω για να διαπραγματευτω το συμβολαιο? (εχω q card) δυστυχως δεν εχω χρονο για να τρεχω για φορητοτητες κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μόνο με φορητότητα θα πάρεις προσφορά δυστυχώς... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μόνο με φορητότητα θα πάρεις προσφορά δυστυχώς... Και ο άγιος φοβέρα θέλει:p Τουλάχιστον θα σου δώσουν κάτι καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Άρθρο ισχύει έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες τι μου είχαν προσφέρει και δεν έμεινα από δικιά τους βλακεία. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ρε σεις τελικά αυτές οι αυξήσεις που ακούω στη wind ισχύουν? Πληρώνω 20 ευρώ κανονικά για 2play αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα ο λογαριασμός, θα είναι φουσκωμένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ισχύει. Θα πληρώνεις μέχρι και την αναγνώριση κλήσεων. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ρε σεις τελικά αυτές οι αυξήσεις που ακούω στη wind ισχύουν? Πληρώνω 20 ευρώ κανονικά για 2play αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα ο λογαριασμός, θα είναι φουσκωμένος? ισχύει μόνο για τα μη εμπορικά διαθέσιμα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Αν καταλαβα καλα αυτο που λεει και ο φιλος απο πανω οι αυξησεις ειναι για τα πακετα που τα εχει καποιος σε ισχυ αλλα η wind πλεον δεν τα προσφερει σε νεους συνδρομητες ή ως προσφορες. Πλεον το double play ειναι ενα και οχι τα 3 διαφορετικα που υπηρχαν πρωτα οποτε οι αυξησεις ειναι μονο για οσους ειχαν τα παλιοτερα Δελτίο Τύπου: Η Wind ανακοινώνει ότι από 25 Ιουλίου 2014 θα ισχύσουν οι κάτωθι αυξήσεις στα πάγια των υπηρεσιών: Wind Double Play L από 41,24€ σε 42,00€ Wind Double Play Μ από 34,00€ σε 35,00€, Wind Double Play S από 23,67€ σε 25,00€ κτλ Εφαρμόζεται μηνιαίο πάγιο 0,50€ για την Ψηφιακή ευκολία «Αναγνώρισης κλήσεων», στα προγράμματα Wind Double Play L, Wind Double Play M , Wind Telephony L και Wind Telephony M Εφαρμόζεται μηνιαίο πάγιο 0,50€ στο πακέτο επιπλέον Ψηφιακών ευκολιών* στα προγράμματα Wind Double Play L, Wind Double Play M , Wind Telephony L και Wind Telephony M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σωστά. Αλλά όσοι πάνε στα καινούρια έχουν άλλα σοβαρότερα κατά την γνώμη μου μειονεκτήματα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σωστά. Αλλά όσοι πάνε στα καινούρια έχουν άλλα σοβαρότερα κατά την γνώμη μου μειονεκτήματα. ποια εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Αν θα ημουν στο παλιο double play s θα το ειχα στα 11.80 για ενα χρονο. Θα πληρωνα αναγνωριση κλησεων και ψηφιακες ευκολιες με ενα ευρω συνολικα και θα πηγαινε στα 12,80. Πρεπει να ειναι καποιος απλας για να φυγει αν εχει ανανεωσει. Στο double play απο την αλλη ειναι στα 15 ευρω για 2 χρονια οπου ο μονος φοβος ειναι μην γινει καποια στιγμη χαλια το δικτυο τους. Ετσι και αλλιως οποιος θελει φευγει απο το παλιο πακετο και θεωρω δεδομενο πως θα δεχτει αμεσως τηλεφωνημα για προσφορα στο double play αν εχει κανει αιτημα φορητοτητας Edited July 15, 2014 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αν θα ημουν στο παλιο double play s θα το ειχα στα 11.80 για ενα χρονο. Θα πληρωνα αναγνωριση κλησεων και ψηφιακες ευκολιες με ενα ευρω συνολικα και θα πηγαινε στα 12,80. Πρεπει να ειναι καποιος βλακας για να φυγει αν εχει ανανεωσει. Στο double play απο την αλλη ειναι στα 15 ευρω για 2 χρονια οπου ο μονος φοβος ειναι μην γινει καποια στιγμη χαλια το δικτυο τους. Ετσι και αλλιως οποιος θελει φευγει απο το παλιο πακετο και θεωρω δεδομενο πως θα δεχτει αμεσως τηλεφωνημα για προσφορα στο double play αν εχει κανει αιτημα φορητοτητας Αν ισχυουν οι ανακοινωσεις το double play s δεν θα εχει κοστος αναγνωρισης κλησεων. Θα ανεβει ελαφρα το παγιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 ποια εννοείς; Χάνεις εκπτώσεις από κάποια προγράμματα κινητής συν ότι μπαίνεις στο τρυπάκι για 24μηνο πρόγραμμα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 για το 24μηνο συμφωνω.αλλα για τις εκπτωσεις στη κινητη διαφωνω. Το double play δινει εκπτωσεις στη κινητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εμένα ο πατέρας μου θα έχανε 5€ έκπτωση αν πηγαίναμε στο καινούριο double-play. Άρα ξέρω τι λέω... ;) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εμένα ο πατέρας μου θα έχανε 5€ έκπτωση αν πηγαίναμε στο καινούριο double-play. Άρα ξέρω τι λέω... ;) σε εμένα πάντως μου έκαναν 15 ευρώ έκπτωση στο κινητό μου επειδή πήγα στο double play. διαφορετικά πράγματα λένε στον καθένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Τι πρόγραμμα έχεις όμως στο κινητό; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) το W έχω, εσύ ποιο έχεις ώστε έχασες την έκπτωση; Edited July 15, 2014 by Dimeos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δεν έχασα την έκπτωση αλλά θα έχανα τη μισή αν πήγαινα στο νέο double play. Τελικά έκανα το κινητό καρτοκινητό και το σταθερό χολ και ησύχασα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δεν έχασα την έκπτωση αλλά θα έχανα τη μισή αν πήγαινα στο νέο double play. Τελικά έκανα το κινητό καρτοκινητό και το σταθερό χολ και ησύχασα. πως γίνεται αυτό; αφού εδώ το λέει ξεκάθαρα: http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/ola-se-1/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εγώ είχα πάγιο 25€ περίπου και ενώ με το παλιό πρόγραμμα είχα έκπτωση 10€ αν πήγαινα στο καινούριο θα είχα 5€. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 έχει κάποιος να προτείνει πάροχο να κάνω αίτηση για να δεχτώ αντιπρόταση από την wind ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts