Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω μενω καστελλα πειραια και εχω τελλας κανενα 9μηνο χωρις κανενα προβλημα! βεβαια συγχρονιζω στα 12000 αλλα και με οτενετ πριν τοσο ειχα.την πρωτη εβδομαδα προεκυψε ενα προβλημα αλλα εφταιγε ο κολο οτε και τα δικα του συστηματα και οχι η τελλας.πολυ καλη εξυπηρετηση.μεχρι και κυριακη με πηρανε τοτε τηλ για να ερχοντουσαν σπιτι αλλα εγω ελλειπα :))

Παιδια με λενε αλεξαντρο και εχω ενα προβλημα με το μοντεμ του σπιτιου μου...εχω τελλας για ιντερνετ και εχει πολυ γρηγορες ταχυτητες αλλα αγορασα ενα λαπτοπ στον γιο μου για να παιζει ειναι 13 χρονων ξυραφη στους υπολογιστες αλλα δοκιμαζει να μπει στο μοντεμ μας που ειναι το Oxygen αλλα δεν βρισκουμαι τον κωδικο για να κανει δικτυωσει με το μοντεμ μας...περνουμε τηλ. στην τελλας και οταν λεμε για τον κωδικο μας βαζουν σε αναμονη....για 1.5 ωρα περιπου και δεν απαντανε μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? σας παρακαλω μονο τον κωδικο αμα ξερει κανεις να μου δωσει να κανουμε δουλεια μας ευχαριστω πολυ καθε βοηθεια δεκτη απο ολους

τον κωδικο για το ασυρματο wifi τον γραφει απο κατω απο το ρουτερ WPA,και για να μπης στο ρουτερ απο mozila πχ. πατα σκετο 192.168.1.254 ,admin admin και πανε στο μενου ασυρματο ,ειναι ελληνικα θα καταλαβεις το πρωτο ρυθμισεις για ενεργοποιηση η οχι (το οποιο γινεται και αυτοματα απο το φωτακι του wifi ειναι κουμπι)και το δευτερο ασφαλεια βλεπεις η αλλαζεις τον κωδικο.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Νικοπολη Θεσσαλονικης 8.400 Mbp σταθερα χωρις αποσυνδεσεις 1 μηνας.

Edited by evangelos1214

• 2 weeks later...

παιδια εχω παρει κατι κουπονια απο τελασ που εχουν 6 μηνες δωρο τα παγια. να την κανω την αιτηση η να μην την κανω???

η μια γραμμη που εχω ειναι στην αγια παρασκευη και τωρα εχει οντελεκομς, πιανει χαλια ταχυτητες στο ιντερνετ 8mbps ποιοτητα τηλεφωνου ετσι κ ετσι, ενω η αλλη ειναι στην χιο εχει τωρα φορθνετ πιανει πολυ καλεσ ταχυτητες επειδη ειμαι κοντα στο κεντρο του οτε 16mbps

ακουω γνωμες...

παιδια εχω παρει κατι κουπονια απο τελασ που εχουν 6 μηνες δωρο τα παγια. να την κανω την αιτηση η να μην την κανω???

η μια γραμμη που εχω ειναι στην αγια παρασκευη και τωρα εχει οντελεκομς, πιανει χαλια ταχυτητες στο ιντερνετ 8mbps ποιοτητα τηλεφωνου ετσι κ ετσι, ενω η αλλη ειναι στην χιο εχει τωρα φορθνετ πιανει πολυ καλεσ ταχυτητες επειδη ειμαι κοντα στο κεντρο του οτε 16mbps

ακουω γνωμες...

Άσχετα από το αν τα κάνεις δε μας λες που βρήκες τα κουπόνια μήπως και ωφεληθεί και κανένας άλλος ; Για αυτό είναι τα φόρουμ άλλωστε...:)

ναι!! στην εφημεριδα "κεφαλαιο" ηταν που ειχε βγει το σαββατο, δεν ξερω αν υπαρχει ακομα...

• 4 weeks later...
Δεν λέγεται πια Tellas, αλλά Wind.

Δίκιο έχεις, στον λογαριασμό που ήρθε προχθές δεν λέει πουθενά 'Tellas'. Μα καλά, δεν ενημερώνουν καθόλου;

προσοχη οσοι θελετε να βαλετε τελλας διαβαστε τη επαθα εγω :( http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=399087 :cry::cry: τα ατομα εκει μεσα ειναι σκετο τσιρκο! Edited by mples

προσοχη οσοι θελετε να βαλετε τελλας διαβαστε τη επαθα εγω :( http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=399087 :cry::cry: τα ατομα εκει μεσα ειναι σκετο τσιρκο!

Πολλοί την έχουνε πατήσει. Οικογενειακή μας φίλη έφυγε από οτέ και πήγε τελλάς και από την πρώτη μέρα καταριέται την ώρα και τη στιγμή. Το χειρότερο δε είναι ότι για κάποιους μήνες δεν λειτουργούσε το τηλέφωνό της και της ζητάγανε πάγια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά Tellas και Forthnet είναι οι χειρότερες εταιρείες.

η φορθνετ δεν εχει καμια σχεση με την τελλας εγω απο φορθνετ που εφηγα τα 3 χρονια που ειμουν δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα το μεγαλο το τσιρκο ειναι η wind και μαλιστα με διαφορα!:worry:

Μάλλον δεν ξέρεις για την υπόθεση των 500...
οχι δεν την ξερω αλλα πιστευω οτι τσιρκο σαν την τελλας δεν νομιζω οτι ειναι

οχι δεν την ξερω αλλα πιστευω οτι τσιρκο σαν την τελλας δεν νομιζω οτι ειναι

Διάβασε λιγο adslgr και θα μάθεις πολλά...:rolleyes:

Διάβασε λιγο adslgr και θα μάθεις πολλά...:rolleyes:

Εκεί να μπει και να καμαρώσει και την ΕΕΤΤ που για άλλη μια φορά έδειξε πόσο αξίζει τα χρήματα που κοστίζει σε όλους εμάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ποστ "μάλλον δε ξέρεις αυτό" ή "μπείτε εκεί να δείτε τι έπαθα" δεν είναι χρήσιμα για όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί διαβάζοντας το thread. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε όταν αναφέρετε κάτι είναι να δώσετε μια μικρή περίληψη. Με αυτόν τον τρόπο σέβεστε όσους διαβάζουν. Άλλιως μη γράφετε καθόλου. Δεν είναι χώρος εδώ για να αυξήσετε τον αριθμό των ποστς σας.:!:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Τα ποστ "μάλλον δε ξέρεις αυτό" ή "μπείτε εκεί να δείτε τι έπαθα" δεν είναι χρήσιμα για όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί διαβάζοντας το thread. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε όταν αναφέρετε κάτι είναι να δώσετε μια μικρή περίληψη. Με αυτόν τον τρόπο σέβεστε όσους διαβάζουν. Άλλιως μη γράφετε καθόλου. Δεν είναι χώρος εδώ για να αυξήσετε τον αριθμό των ποστς σας.:!:

σου ευχωμαι φιλε να μην παθεις αυτο που επαθα εγω απο τους ξευτιλες τις τελλας τωρα αυτο που γραφεις οτι θελω να αυξησω τα ποστ μου ειλικρινα λυπαμαι εγω το μονο που ειθελα ειταν να γλυτωσω κανεναν ταλαιπορο απο τους αχρηστους τις τελλας :(

σου ευχωμαι φιλε να μην παθεις αυτο που επαθα εγω απο τους ξευτιλες τις τελλας τωρα αυτο που γραφεις οτι θελω να αυξησω τα ποστ μου ειλικρινα λυπαμαι εγω το μονο που ειθελα ειταν να γλυτωσω κανεναν ταλαιπορο απο τους αχρηστους τις τελλας :(

Όμως φίλε μου φτάνει μιά φορά να το γράψεις, άντε δύο. Εσύ το έγραψες πολλές, και σου έκανα ήδη παρατήρηση στο άλλο θέμα που σβήστηκε, ελπίζω να την είδες.

Δε λέμε να μη το γράψεις, απλά μην spamάρεις.

Γιατί κερδίζουμε κάτι αν αυξηθούν τα post μας;

Όσον αφορά την υπόθεση που μνημονεύσαμε ο σουβλάκι-3 και εγώ και αναφέρθηκε στο adslgr.com, αφορά μία κίνηση 500 συνδρομητών της forthnet που διαμαρτυρήθηκαν με κοινό έγγραφο στην ΕΕΤΤ για τις χαμηλές ταχύτητες των ευρυζωνικών τους συνδέσεων καθώς και για τα υψηλά pings. Δυστυχώς η ΕΕΤΤ δεν εξήντλησε την αρμοδιότητά της, παρά το γεγονός ότι η μαζική αυτή διαμαρτυρία των συνδρομητών ήταν εμπεριστατωμένη και συνοδευόμενη από πειστήρια και άλλα στοιχεία. Η ΕΕΤΤ ένιψε τας χείρας της. Αξιοσημείωτη ήταν η απάντηση της forthnet που σε γενικές γραμμές το νόημά της θα μπορούσε να αποδοθεί με το «άμα σας αρέσει, αν δε σας αρέσει πάτε αλλού».

Edited by hostis
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια 37 και σημερα χωρις τηλ και τα τσιρκα στην τελλας ακομα δεν μου εχουν πει τη εχει γινει θα τις μετραω καθε μερα σαν τους φανταρους α ρε wind κλοτσιες που θελετε:mad::mad:

• This topic was featured and featured