SLAYER Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Το κινητό ήρθε !!! Πως θα ενεργοποιήσω το 5G στην Cosmote? Έστειλα 5G & wificall (στο 1333) και έλαβα μήνυμα ότι η συσκευή του κινητού που διαθέτω, δεν υποστηρίζει την ενεργοποίηση του δικτύου cosmote 5g. Δυστυχώς, δεν διαθέτω κάποια άλλη πιστοποιημένη συσκευή (ώστε να αλλάξω την sim και να στείλω από εκεί το sms). Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να το ενεργοποιήσω? Άμα πάρω τηλ στη εξυπηρέτηση πελατών θα βγάλω άκρη? (υποθέτω ότι το γνωρίζουν στην cosmote ότι αμα δεν είναι πιστοποιημένη η συσκευή, απλά μπορείς να στείλεις το sms βάζοντας την sim σε μια πιστοποιημένη συσκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 32 minutes ago, SLAYER said: Το κινητό ήρθε !!! Πως θα ενεργοποιήσω το 5G στην Cosmote? Έστειλα 5G & wificall (στο 1333) και έλαβα μήνυμα ότι η συσκευή του κινητού που διαθέτω, δεν υποστηρίζει την ενεργοποίηση του δικτύου cosmote 5g. Δυστυχώς, δεν διαθέτω κάποια άλλη πιστοποιημένη συσκευή (ώστε να αλλάξω την sim και να στείλω από εκεί το sms). Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να το ενεργοποιήσω? Άμα πάρω τηλ στη εξυπηρέτηση πελατών θα βγάλω άκρη? (υποθέτω ότι το γνωρίζουν στην cosmote ότι αμα δεν είναι πιστοποιημένη η συσκευή, απλά μπορείς να στείλεις το sms βάζοντας την sim σε μια πιστοποιημένη συσκευή) Προσωπικά το έβαλα στο iphone που έχω και ενεργοποιήθηκε. Αν θες κάνε ένα τηλέφωνο και ρώτα τους Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 (edited) https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7057836 Για δείτε και αυτό με το 5G και την κοσμοτέ... μήπως τον ήπιαμε? 🤐 Edited April 14, 2022 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 17 ώρες πριν, SLAYER said: Το κινητό ήρθε !!! Πως θα ενεργοποιήσω το 5G στην Cosmote? Έστειλα 5G & wificall (στο 1333) και έλαβα μήνυμα ότι η συσκευή του κινητού που διαθέτω, δεν υποστηρίζει την ενεργοποίηση του δικτύου cosmote 5g. Δυστυχώς, δεν διαθέτω κάποια άλλη πιστοποιημένη συσκευή (ώστε να αλλάξω την sim και να στείλω από εκεί το sms). Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να το ενεργοποιήσω? Άμα πάρω τηλ στη εξυπηρέτηση πελατών θα βγάλω άκρη? (υποθέτω ότι το γνωρίζουν στην cosmote ότι αμα δεν είναι πιστοποιημένη η συσκευή, απλά μπορείς να στείλεις το sms βάζοντας την sim σε μια πιστοποιημένη συσκευή) θα βαλεις τη σιμ σου σε καποιο iphone ενος φιλου πχ και θα στειλεις απο εκει το μνμ και θα ενεργοποιηθει .Μετα εισαι κομπλε Η σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη που ειναι συμβατη με το 5g απο την κοσμοτε Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 2 ώρες πριν, Nikos_s3 said: https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7057836 Για δείτε και αυτό με το 5G και την κοσμοτέ... μήπως τον ήπιαμε? 🤐 Οχι καμια σχεση. Εχει να κανει με την κεραια Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 ναι , το έγραψαν και τα παιδιά στο δίπλα τόπικ... γενικά δεν έχω παράπονο στην αίσθηση...παέι σφαίρα σε mobile data....απλά το ψυχολογικό είναι που βλέπεις να γράφει 5G και στο netmonster να βλέπεις LTE. θεωρώ ότι στην πορεία θα αναβαθμιστούν περισσότερες κεραίες και θα είμαστε οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Ένα bug βρήκα. Όταν βγαίνω από κάλυψη 5g αυτό συνεχίζει και λέει 5g στο εικονίδιο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 (edited) Καλησπερα στην παρεα! Απο χθες ηρθα κι εγω στην οικογενεια της oneplus και του 10 pro. Ηρθα απο pixel 3 xl και τελευταιο oneplus ειχα το one. Ημουν αναμεσα σε pixel 6 pro και 10 pro, αλλα καλο σκεφτηκα τις κλειδωμενες δυνατοτητες των πιξελ και ειπα θα παω στο one. Επισης, προλαβα και το gift των buds που πραγματικα εχω παθει πλακα με τον ηχο κτλ. Θηκη δεν αγορασα, ειναι σουπερ η δικια του, απλα περιμενω τα domeglass. Edited April 15, 2022 by FoT1s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Καλοριζικο. Περιμενουμε εντυπωσεις απο το dome 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 3 ώρες πριν, doganos said: Καλοριζικο. Περιμενουμε εντυπωσεις απο το dome Θελει λεει 7-21 εργασιμες να ερθει. Καλη η μεμβρανη παντως, αλλα πολυ βρωμια, χνουδια κτλ μαζευει. Αλλα για out of box να κανεις την δουλεια σου, ειναι μια χαρα μεχρι να περιμενεις η να βρεις τζαμακι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Ερωτηση: Το volte ειναι φιξ ενεργοποιημενο? Γιατι δεν βρηκα πουθενα αυτη την ρυθμιση, σε αντιθεση με το vowifi που το ενεργοποιησα κιολας. Εχω παροχο vf και ενεργοποιημενο το vowifi & volte. Επισης σε οτι κληση κανω λεει HD και δεν εχω καποια αλλη ενδειξη και δοκιμασα να μπω ιντερνετ κτλ και παραμενει το 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Στην κοσμοτε έχω ένδειξη και επάνω στην μπάρα και διακόπτη. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 6 minutes ago, doganos said: Στην κοσμοτε έχω ένδειξη και επάνω στην μπάρα και διακόπτη. Σε βονταφον εγω παρολο που εχω ενεργοποιημενο το icon στην status οπως και την υπηρεσια, δεν δειχνει κατι, παρολο που δουλευει οπως φαινεται μιας και μπαινω κανονικα ιντερνετ ενω μιλαω κ δειχνει 4g. Ν το απε και να το ενερ λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 30 minutes ago, FoT1s said: Σε βονταφον εγω παρολο που εχω ενεργοποιημενο το icon στην status οπως και την υπηρεσια, δεν δειχνει κατι, παρολο που δουλευει οπως φαινεται μιας και μπαινω κανονικα ιντερνετ ενω μιλαω κ δειχνει 4g. Ν το απε και να το ενερ λες? Είναι επιλογή της Vodafone να μην φαίνεται η ένδειξη του volte 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Ερωτηση: Αυτο που αναβει η ambiet οθονη καθε φορα που ακουμπας το κινητο κτλ και ειναι ετοιμο για ξεκλειδωμα, πως σταματαει? Εννοω να εμφανιζει το δακτυλικο κτλ μονο οταν πατησω το power η κανω double tap. Να ενημερωσω πως ειναι απενεργοποιημενη η επιλογη aod αλλα παρολα αυτα παλι εμφανιζει το δακτυλικο καθε φορα που το ακουμπαω κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 καλησπέρα...όποιος έχει κοσμοτέ,θέλω βοήθεια... δεν συνδέεται με τίποτα το chat features στα μηνύματα...και παίζουν οι εξής πιθανότητες : 1) χρησιμοποιώ beta εκδοση στα messages, άρα πολύ πιθανόν να υπάρχει bug...έκδοση 20220411_04_RC00 (αν κάποιος με την ίδια συνδέεται, το αποκλείουμε...) 2) έφερα ένα backup μηνυμάτων από την εφαρμογή sms backup and restore....μικρή πιθανότητα να "χάλασε" κάτι.. 3) βλέπω στις ρυθμίσεις μηνυμάτων αριθμό SMSC "+3097100000",145 ...κανά δυό φίλοι έχουν αριθμό μόνο το +3097100000 , χωρίς εισαγωγικά και χωρίς το 145 μετά....δοκίμασα και το άλλαξα , αλλά πάλι στο chat feaures κολάει στο connecting, ή στο verify your number, όπου βάζω το νούμερο, πατάω verify και ξανακολάει στο connecting.... εννοείται έχω δίκτυο (έχω δοκιμάσει και με wifi 6 και με 5G)... καμιά ιδέα...? 21 ώρες πριν, FoT1s said: Ερωτηση: Αυτο που αναβει η ambiet οθονη καθε φορα που ακουμπας το κινητο κτλ και ειναι ετοιμο για ξεκλειδωμα, πως σταματαει? Εννοω να εμφανιζει το δακτυλικο κτλ μονο οταν πατησω το power η κανω double tap. Να ενημερωσω πως ειναι απενεργοποιημενη η επιλογη aod αλλα παρολα αυτα παλι εμφανιζει το δακτυλικο καθε φορα που το ακουμπαω κτλ. settings--> password & security -->fingerprint -->show fingerprint icon 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 (edited) Κανένα θέμα με το chat and futures. Είμαι συνδεμένος από την πρώτη στιγμή Και εμένα έχει το 145 στο τέλος από μόνο του Edited April 17, 2022 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 έχεις την ίδια έκδοση στο messages? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Όχι έχω την κανονική Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 ούτε με clear data συνδέεται, οπότε θεωρώ ότι είναι bug της beta... το δε κέντρο μηνυμάτων , μετά το clear data, ξαναέβγαλε μόνο του το 145 ...άρα σωστά είναι εκεί... εν αναμονή update...thanks 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Για ποιον λόγο δεν βάζεις την κανονική; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, Nikos_s3 said: καλησπέρα...όποιος έχει κοσμοτέ,θέλω βοήθεια... δεν συνδέεται με τίποτα το chat features στα μηνύματα...και παίζουν οι εξής πιθανότητες : 1) χρησιμοποιώ beta εκδοση στα messages, άρα πολύ πιθανόν να υπάρχει bug...έκδοση 20220411_04_RC00 (αν κάποιος με την ίδια συνδέεται, το αποκλείουμε...) 2) έφερα ένα backup μηνυμάτων από την εφαρμογή sms backup and restore....μικρή πιθανότητα να "χάλασε" κάτι.. 3) βλέπω στις ρυθμίσεις μηνυμάτων αριθμό SMSC "+3097100000",145 ...κανά δυό φίλοι έχουν αριθμό μόνο το +3097100000 , χωρίς εισαγωγικά και χωρίς το 145 μετά....δοκίμασα και το άλλαξα , αλλά πάλι στο chat feaures κολάει στο connecting, ή στο verify your number, όπου βάζω το νούμερο, πατάω verify και ξανακολάει στο connecting.... εννοείται έχω δίκτυο (έχω δοκιμάσει και με wifi 6 και με 5G)... καμιά ιδέα...? settings--> password & security -->fingerprint -->show fingerprint icon 🙂 Δεν εννοω το δακτυλικο. Εννοω μολις το ακουμπας το κινητο η το σηκωνεις μου εμφανιζεται η ωρα, ημερα κτλ αν με καποιον τροπο σταματαει αυτο και να αναβει - δειχνει η οθονη πληροφοριες μονο οταν παταω το power button η με double tap. Edit: εκλεισα το aod & το δακτυλικο και τωρα ειναι οκ. Δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγα, αλλα νομιζα ηταν φιξ δυνατοτητα του κινητου. Edited April 17, 2022 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 1 ώρα πριν, doganos said: Για ποιον λόγο δεν βάζεις την κανονική; έχει ξεμείνει από παλιά, που στις betα έβλεπες νέες δυνατότητες...όπως και στον dialer ... λογικά θα φτιαχτεί στο update....αν όχι, θα το γυρίσω σε stable... 51 minutes ago, FoT1s said: Δεν εννοω το δακτυλικο. Εννοω μολις το ακουμπας το κινητο η το σηκωνεις μου εμφανιζεται η ωρα, ημερα κτλ αν με καποιον τροπο σταματαει αυτο και να αναβει - δειχνει η οθονη πληροφοριες μονο οταν παταω το power button η με double tap. Edit: εκλεισα το aod & το δακτυλικο και τωρα ειναι οκ. Δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγα, αλλα νομιζα ηταν φιξ δυνατοτητα του κινητου. έχει και ένα raise to wake....αυτό σου ξυπνάει την οθόνη μόλις σηκώνεις το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 On 14/4/2022 at 3:46 ΜΜ, doganos said: Ένα bug βρήκα. Όταν βγαίνω από κάλυψη 5g αυτό συνεχίζει και λέει 5g στο εικονίδιο Αργεί να αλλάξει η ένδειξη. Εδώ κινείσαι μέσα στο μετρό και σου δείχνει ακόμη σήμα, αργεί πάρα πολύ να μηδενιστει Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 12 ώρες πριν, FoT1s said: Δεν εννοω το δακτυλικο. Εννοω μολις το ακουμπας το κινητο η το σηκωνεις μου εμφανιζεται η ωρα, ημερα κτλ αν με καποιον τροπο σταματαει αυτο και να αναβει - δειχνει η οθονη πληροφοριες μονο οταν παταω το power button η με double tap. Edit: εκλεισα το aod & το δακτυλικο και τωρα ειναι οκ. Δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγα, αλλα νομιζα ηταν φιξ δυνατοτητα του κινητου. Απενεργοποιησε αυτό φίλε: Settings --> Home screen & Lock screen --> Raise to wake Δεν χρειάζεται να απενεργοποιησεις το δαχτυλικο Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts