SLAYER Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 (edited) Το έκανα και εγώ προ παραγγελία (μαζί με μια θήκη). Με screen protector glass τι κάνατε? Έχετε κάποιο να προτείνεται? Γνωρίζετε άμα η oneplus θα κυκλοφορήσει «επίσημο» glass για το oneplus 10 pro? Επέλεξα το standard shipping (που ήταν δωρεάν). Με ΕΛΤΑ θα έρθει? Edited April 10, 2022 by SLAYER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 και αφού χτες έφαγα όλη την μέρα να το στήσω εξαρχής, έχω να πω ότι το τηλέφωνο είναι πολύ δυνατό...όμορφο και βολικό στο χέρι, πολύ γρήγορο, δεν μου κλέινει εφαρμογές (12GB RAM), δεν ζεστένεται και όλα δουλεύουν ρολόι (5G,volte,vowifi). 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Άντε με γεια σε όλους. Τζαμακι δεν βρήκα κάτι αξιόλογο. Παρήγγειλα ζελατίνα αν χρειαστεί να την αλλάξω Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Όσοι το παραλάβετε, πείτε μας και εντυπώσεις από την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Προσωπικά μετά την 3 μέρα έστρωσε πολύ. Πριν μέτρια 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Το έκανα και εγώ προ παραγγελία (μαζί με μια θήκη). Με screen protector glass τι κάνατε? Έχετε κάποιο να προτείνεται? Γνωρίζετε άμα η oneplus θα κυκλοφορήσει «επίσημο» glass για το oneplus 10 pro? Επέλεξα το standard shipping (που ήταν δωρεάν). Με ΕΛΤΑ θα έρθει?Θα έρθει με dhl άλλα πιο καθυστερημένα...Αν έχεις τζάμακι από 9pro..βάλε αυτό.. ταιριάζει τέλεια.. Αν πάλι δεν έχεις και δεν βρεις για 10pro.. αγορασε whitestονε 9pro και είσαι κομπλέ.. Ταιριάζει απολύτως.Στάλθηκε από το NE2213 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άντε με γεια σε όλους. Τζαμακι δεν βρήκα κάτι αξιόλογο. Παρήγγειλα ζελατίνα αν χρειαστεί να την αλλάξωΠάρε Βάλε whitestone από 9 pro... Είναι κομπλέ.. Ταιριάζει μια χαράΣτάλθηκε από το NE2213 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 τελικα βλεπω πως βγηκε και για oneplus 10 pro whitestone Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 2 minutes ago, doganos said: τελικα βλεπω πως βγηκε και για oneplus 10 pro whitestone για δωσε λινκ ? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 2 minutes ago, STATYSS said: για δωσε λινκ ? https://www.whitestonedome.com/collections/oneplus-7-pro-tempered-glass-screen-protector/products/dome-glass-oneplus-10-pro-tempered-glass-screen-protector-with-installation-kit-liquid-dispersion-tech-2-pack Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 1 minute ago, doganos said: https://www.whitestonedome.com/collections/oneplus-7-pro-tempered-glass-screen-protector/products/dome-glass-oneplus-10-pro-tempered-glass-screen-protector-with-installation-kit-liquid-dispersion-tech-2-pack Ναι οκ. το ειδα αυτο.. Ελλαδα δεν εχει ακομα... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 4 minutes ago, STATYSS said: Ναι οκ. το ειδα αυτο.. Ελλαδα δεν εχει ακομα... Το θεμα ειναι οτι βγηκε, αρα θα ερθει και Ελλαδα συντομα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 (edited) μπαταρία πρώτη μέρα που το είχα συνέχεια στο χέρι, έφτασε βράδυ αργά με 28%... σήμερα από τις 8 παρά μέχρι τώρα μεσημέρι με αρκετή χρήση , είμαι στο 81% 👌 Έχω bug με την δόνηση στις κλήσεις....ουσιαστικά δεν δουλεύει... Παρόλο που έχω επιλέξει vibrate on ring, δεν δονείται ούτε στο κανονικό προφίλ , ούτε στο vibrate....αν η κλήση δεν απαντηθεί και γίνει αναπάντητη, στο τέλος μόνος κάνει το βζζζ , ουσιαστικά της αναπάντητης. Αααα...για εκείνο το EVS και HD+ ήχο.....στις κλήσεις βλέπω μόνο HD δίπλα....πρέπει να κάνω κάτι? Edited April 13, 2022 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Όχι από όσο δοκίμασα HD σκέτο βγάζει είτε έχεις EVS είτε όχι Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 με την δόνηση είσαι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 36 minutes ago, Nikos_s3 said: μπαταρία πρώτη μέρα που το είχα συνέχεια στο χέρι, έφτασε βράδυ αργά με 28%... σήμερα από τις 8 παρά μέχρι τώρα μεσημέρι με αρκετή χρήση , είμαι στο 81% 👌 Έχω bug με την δόνηση στις κλήσεις....ουσιαστικά δεν δουλεύει... Παρόλο που έχω επιλέξει vibrate on ring, δεν δονείται ούτε στο κανονικό προφίλ , ούτε στο vibrate....αν η κλήση δεν απαντηθεί και γίνει αναπάντητη, στο τέλος μόνος κάνει το βζζζ , ουσιαστικά της αναπάντητης. Αααα...για εκείνο το EVS και HD+ ήχο.....στις κλήσεις βλέπω μόνο HD δίπλα....πρέπει να κάνω κάτι? Εμένα είναι οκ.. μήπως το έβαλες τέρμα πάνω το πλαϊνό κ δεν δονείται?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 59 minutes ago, Nikos_s3 said: μπαταρία πρώτη μέρα που το είχα συνέχεια στο χέρι, έφτασε βράδυ αργά με 28%... σήμερα από τις 8 παρά μέχρι τώρα μεσημέρι με αρκετή χρήση , είμαι στο 81% 👌 Έχω bug με την δόνηση στις κλήσεις....ουσιαστικά δεν δουλεύει... Παρόλο που έχω επιλέξει vibrate on ring, δεν δονείται ούτε στο κανονικό προφίλ , ούτε στο vibrate....αν η κλήση δεν απαντηθεί και γίνει αναπάντητη, στο τέλος μόνος κάνει το βζζζ , ουσιαστικά της αναπάντητης. Αααα...για εκείνο το EVS και HD+ ήχο.....στις κλήσεις βλέπω μόνο HD δίπλα....πρέπει να κάνω κάτι? Κατά 99,9% είναι θέμα ρυθμίσεων Είτε από τις ρυθμίσεις ήχου δόνηση κτλ, είτε έχει και άλλη επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις σύστημα προσβασιμότητα κάποια ρύθμιση για δόνηση Και εγώ αυτό το θέμα είχα, στο 8Τ βέβαια, δε νομίζω όμως να διαφέρει και πολύ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 έχω ξαναδουλέψει oneplus...(4-5 για την ακρίβεια)...οπότε δεν είναι προφανές θέμα ρύθμισης...τα έχω όλα διπλοτσεκάρει με επανεκκινήσεις κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 1 minute ago, Nikos_s3 said: έχω ξαναδουλέψει oneplus...(4-5 για την ακρίβεια)...οπότε δεν είναι προφανές θέμα ρύθμισης...τα έχω όλα διπλοτσεκάρει με επανεκκινήσεις κτλ... Κάνε hard reset και δες.. θα στρώσει.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 14 minutes ago, STATYSS said: Κάνε hard reset και δες.. θα στρώσει.. δε παίζει....7 ώρες το έστηνα... θα τσεκάρω πάλι τις ρυθμίσεις του google dialer , που είναι ξεχωριστές από τις εσωτερικές του sound and vibration... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 όποιος μπορεί βοηθάει μπας και βγάλουμε άκρη... Αρχικά τονίζω ότι μιλάμε για τα προφίλ ring και vibrate (από τον πλαϊνό διακόπτη) στις ρυθμίσεις sound and vibration, είναι ενεργό το vibrate on ring . στις ρυθμίσεις του dialer (διαχείριση εφαρμογών-->phone app info-->manage notifications), ενεργοποίησα το vibrate στις κατηγορίες default,incoming calls,missed calls,ongoing calls,voicemails, δηλαδή σε όλες... το μόνο που άλλαξε, και στα 2 προφίλ πάντα, είναι ότι πλέον κάνει ββζζ μια φορά στην αρχή της κλήσης (που δεν έκανε πριν) και μία στο τελείωμα, όπου και βγαίνει ως αναπάντητη... Παίζει άλλη ρύθμιση που δεν βλέπω? έχετε κάποια ρύθμιση διαφορετικά? Thank you 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 20 minutes ago, Nikos_s3 said: όποιος μπορεί βοηθάει μπας και βγάλουμε άκρη... Αρχικά τονίζω ότι μιλάμε για τα προφίλ ring και vibrate (από τον πλαϊνό διακόπτη) στις ρυθμίσεις sound and vibration, είναι ενεργό το vibrate on ring . στις ρυθμίσεις του dialer (διαχείριση εφαρμογών-->phone app info-->manage notifications), ενεργοποίησα το vibrate στις κατηγορίες default,incoming calls,missed calls,ongoing calls,voicemails, δηλαδή σε όλες... το μόνο που άλλαξε, και στα 2 προφίλ πάντα, είναι ότι πλέον κάνει ββζζ μια φορά στην αρχή της κλήσης (που δεν έκανε πριν) και μία στο τελείωμα, όπου και βγαίνει ως αναπάντητη... Παίζει άλλη ρύθμιση που δεν βλέπω? έχετε κάποια ρύθμιση διαφορετικά? Thank you 🙂 Αυτό που σου γράφω περί προσβασιμότητας στις ρυθμίσεις το είδες? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 ναι, είναι όλα ενεργά....και ετοιμαστείτε για την...έκπληξη.... είναι feature, όχι bug... Λοιπόν...δοκιμάστε κρατώντας το τηλέφωνο μπροστά σας ξεκλείδωτο, να δείτε αν δονείται σε κλήση (καλέστε από το σταθερό ή βάλτε έναν φίλο να σας καλέσει)... λογικά θα νιώσετε το βζζ μια φορά στην αρχή και μία μόλις σταματήσει η κλήση και γίνει αναπάντητη. Πριν λίγο τυχαία το είχα στην τσέπη, με καλέσαν και η δόνηση έπαιζε κανονικά καθόλη την διάρκεια, μέχρι να το φέρω μπροστά μου , όπου ξεκλείδωσε με το πρόσωπο και σταμάτησε η δονηση...😲 οπότε κάτι έχει να κάνει με proximity sensors, lock screen κτλ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 33 minutes ago, Nikos_s3 said: ναι, είναι όλα ενεργά....και ετοιμαστείτε για την...έκπληξη.... είναι feature, όχι bug... Λοιπόν...δοκιμάστε κρατώντας το τηλέφωνο μπροστά σας ξεκλείδωτο, να δείτε αν δονείται σε κλήση (καλέστε από το σταθερό ή βάλτε έναν φίλο να σας καλέσει)... λογικά θα νιώσετε το βζζ μια φορά στην αρχή και μία μόλις σταματήσει η κλήση και γίνει αναπάντητη. Πριν λίγο τυχαία το είχα στην τσέπη, με καλέσαν και η δόνηση έπαιζε κανονικά καθόλη την διάρκεια, μέχρι να το φέρω μπροστά μου , όπου ξεκλείδωσε με το πρόσωπο και σταμάτησε η δονηση...😲 οπότε κάτι έχει να κάνει με proximity sensors, lock screen κτλ Σωστός..... Ζεσταίνεται καθόλου? Πώς το βλέπεις?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 δεν έχει ζεσταθεί καθόλου...και το δουλεύω συνέχεια...πιο πολύ "κρύο" θα το έλεγα 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 30 minutes ago, Nikos_s3 said: δεν έχει ζεσταθεί καθόλου...και το δουλεύω συνέχεια...πιο πολύ "κρύο" θα το έλεγα 🙂 Εγώ το νιώθω ότι ανεβάζει...κυρίως πίσω στις κάμερες... 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts