dreamer12 Δημοσιεύτηκε November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 20, 2021 Προσπαθησα να κανω απογραφη ηλεκτρονικα,βαζω τους κωδικους taxisnetστο αντιστοιχο τμημα,μπαινω σε ενα κουτακι που ανανγραφει τα στοιχεια μου αλλα μετα οταν παταω ''συνεχεια στην εφαρμογη'' για να προχωρησει η διαδικασια με ξαναβγαζει στην αρχικη σελιδα της απογραφης. εχει καποιος το ιδιο προβλημα,αν ασχοληθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Δοκίμασε κάποια άλλη στιγμή ξάνα, κάνει κάποια κολλήματα η εφαρμογή, πιθανώς λόγω πολλών ταυτόχρονα συνδεδεμένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Σας έχουν στείλει κωδικούς??Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Σας έχουν στείλει κωδικούς??Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι.. Sent from my SM-G988B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 (edited) 5 minutes ago, DjTony said: Όχι.. Sent from my SM-G988B using Tapatalk ε και πως θα μπεις να κάνεις απογραφή? Έχω την εντύπωση οτι χρειάζεται να μας στείλουν έναν μοναδικό κωδικό για να γίνει! Edited November 20, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Ναι, σου αφήνουν φάκελο με ένα κωδικό καθώς και πληροφορίες για την απογραφή. Sent from my SM-G780F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Προσπαθησα να κανω απογραφη ηλεκτρονικα,βαζω τους κωδικους taxisnetστο αντιστοιχο τμημα,μπαινω σε ενα κουτακι που ανανγραφει τα στοιχεια μου αλλα μετα οταν παταω ''συνεχεια στην εφαρμογη'' για να προχωρησει η διαδικασια με ξαναβγαζει στην αρχικη σελιδα της απογραφης. εχει καποιος το ιδιο προβλημα,αν ασχοληθηκε?Είχα το ίδιο πρόβλημα με τον Chrome.Μπήκα με Firefox και όλα καλά. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 εγω την εκανα χθες. εβαλα κωδικο ηταν λαθος , πηρα τον απογραφέα μου εδωσε τον σωστό και μετα προχωρησα στη διαδικασια. εκανα 20 λεπτα να το τελειωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. November 21, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 (edited) 19 ώρες πριν, guy_fawkes said: Σας έχουν στείλει κωδικούς?? Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι,μου τον αφησαν στην πορτα απεξω..μην φανταστειτε οτι ειναι μοναδικος για εσας..γιατι αφησαν και σε πσιτι διπλα που δεν κατοικει καποιος... οσο για browser ''Συνιστάται η είσοδος στην εφαρμογή από Google Chrome και Microsoft Edge'' ok.μολις μπηκα σε μια σελιδα να δω τι ρωτανε.για το ατομο το καταλαβαινω αλλα οι ερωτησεις για το σπιτι ειναι λιγο αχρειαστες ..μονο πως και που κανουμε σεξ δεν ρωτανε.δεστε: https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/8028076/apografi-2021-afta-einai-ta-erotimatologia-i-erotisi-gia-to-an-diathetei-kazanaki-to-spiti-sas γινεται να συμπληρωσω μονο το ατομικο? το 2011 δεν ειχε τοσες πολλες λεπτομερειες στο μερος του σπιτιου. Edited November 21, 2021 by dreamer12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Δεν γίνεται, γιατί τότε πώς θα ολοκληρωθεί η απογραφή; Επίσης, είδα τι ερωτήσεις υπήρχαν στην απογραφή κατοικίας του 2011 (αλλά και του 2001) και ρωτούσαν τα ίδια πράγματα.https://www.statistics.gr/documents/20181/1204270/p11_katoikia.pdf/4ae623fe-99d6-4666-9808-8f73e530bc79 εδώ είναι οι ερωτήσεις απογραφής κατοικίας του 2011https://www.statistics.gr/el/statistics?p_p_id=documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_RptARNVUa6vm&p_p_lifecycle=2&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_cacheability=cacheLevelPage&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=4&p_p_col_pos=2&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_RptARNVUa6vm_javax.faces.resource=document&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_RptARNVUa6vm_ln=downloadResources&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_RptARNVUa6vm_documentID=220843&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_RptARNVUa6vm_locale=el του 2001.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts