rodinho3 Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 49 minutes ago, giorgosgiorgos93 said: με τη 13 πολύ καλύτερη μπαταρία από την 12 από την πρώτη μέρα χρήσης 4G Καλησπέρα! Έκανες "καθαρή" εγκατάσταση η απλά έκανες update πάνω στο Android 12; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgiorgos93 Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Καλησπέρα όχι δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί είδα ότι δουλεύει σωστά για αυτό δεν μπήκα καν στη διαδικασία να το κάνω. όσο για τους χρόνους της μπαταρίας το καταλαβαίνω από τις προηγούμενες ημέρες χρήσεις( Αλλά να επισημάνω ότι δεν είχα και ιδιαίτερα προβλήματα με την 12) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Γενικά η 13αρα θέλει λίγο στρώσιμο ακόμα. Εμένα από προχθές άρχισε να βελτιώνεται η αυτονομία του, χωρίς να έχω κάνει factory reset. Παρόλαυτα μπορεί και καλύτερα.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Καλησπέρα για αγορά του p6pro τι πρέπει να προσέξω και από που προτείνετε την αγορά του πχ εγώ βρήκα αυτό https://www.jmctech.gr/product/google-pixel-6-pro-5g-128gb-black-de/?ref=bestprice.gr αλλά λέει de τι σημαίνει αυτό όπως επίσηςε σε αρκετά στο amazone διαβάζω unlock factory ποια η διαφορά με κάποιο που δεν το δίνει ως προδιαγραφεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Εμένα η 13 (no clean install, just OTA uppdate) εως τώρα είναι σούπερ. Μπαταρία ελαφρώς καλύτερη απο 12, fingerprint ταχύτατο και χωρίς λάθη, smoothness στα ίδια επίπεδα. Γενικώς μία καλή αναβάθμιση. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgiorgos93 Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 2 ώρες πριν, djkostas20 said: Εμένα η 13 (no clean install, just OTA uppdate) εως τώρα είναι σούπερ. Μπαταρία ελαφρώς καλύτερη απο 12, fingerprint ταχύτατο και χωρίς λάθη, smoothness στα ίδια επίπεδα. Γενικώς μία καλή αναβάθμιση. Καλησπέρα θα συμφωνήσω μαζί σου ότι 13 από την 12 είναι ανώτεροι σε όλο το λογισμικό. Την χρησιμοποιώ τώρα μία εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Καλησπέρα! Εγώ δυστυχώς με την 13 έχω μεγάλο drain όταν έχω κλειστεί την οθόνη από το Viber. Δεν μπορώ να βρω λύση... Έχετε να προτείνετε κάτι?Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Καλό μήνα σε όλους.Όσοι από εσάς κατεβάσατε android 13, μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποια ουσιαστική αλλαγή; Κάτι δηλαδή που να αξιοποιεί περαιτέρω το κινητό;Προσωπικά από χθες το βράδυ που το κατέβασα, δεν έχω παρατηρήσει την παραμικρή διαφορά για αυτό και ρωτάω.Εγώ, για παράδειγμα, περίμενα να έχει διορθωθεί αυτή η αηδία με τη συγχώνευση wifi και δεδομένων κινητής στο ίδιο εικονίδιο, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν έγινε.Γενικά υπάρχει κάποια χειροπιαστή αλλαγή; Να μου πεις ότι αυτό ήταν έτσι κι έγινε αλλιώς ή ότι με το android 13 έχω τη δυνατότητα να κανω το τάδε που πριν δεν μπορούσα.Μην μπούμε δηλαδή σε αοριστολογιες του τύπου "η μπαταρία έγινε τέρας", "το κινητό είναι πιο smooth", "φοβερή εμπειρία χρήσης" κτλ, τα οποία ναι μεν μπορεί να ισχύουν, αλλά είναι καθαρά υποκειμενικά.Ευχαριστώ πολύ.Sent from my Pixel 6 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Καλησπέρα ξέρεις κανείς που μπορώ να αλλάξω οθόνη σε pixel 6 pro Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 2 ώρες πριν, akizaki said: Καλησπέρα ξέρεις κανείς που μπορώ να αλλάξω οθόνη σε pixel 6 pro Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρώτησε στο ired Βριλήσσια, Λεωφόρος Πεντέλης 100 https://www.ired.gr/καταστηματα/βριλησσια.html Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixos Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Τσέκαρε και TheFixers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Ευχαριστώ παιδιά Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. September 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2022 Η 13 πάντως τραβάει πολύ μπαταρία .. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. September 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2022 Καλησπέρα. Έχει καταφέρει κανείς να βρει συμβατά mini jack ακουστικά που να παίξουν με τον αντάπτορα; 5 δοκίμασα, από AKG μέχρι Sony και για όλα λέει incompatible... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan1990 Δημ. September 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2022 (edited) Εγώ χρησιμοποιώ τα qkz ak6 max μαζί με ανταπτορα lxdac a01 alc 5686 από aliexpress και τα δύο με εξαιρετικό ήχο σε σχέση με την τιμή τους πάντα. Αλλά και κάτι Samsung που έδιναν μαζί με το galaxy s2 πριν δέκα χρόνια λειτουργούν κανονικά με τον συγκεκριμένο ανταπτορα. Η μπαταρία δυστυχώς χάλια με την 13 ελπίζω σε κάποια αναβάθμιση για βελτίωση. Edited September 5, 2022 by pan1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. September 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2022 Οκ σε ευχαριστώ... Επειδή το πήρα μεταχειρισμενο νόμιζα είναι της Google αλλά τελικά το έβαλε το παιδί μέσα από άλλο κιν. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgiorgos93 Δημ. September 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2022 Καλησπέρα https://support.google.com/pixelphone/thread/178196365/google-pixel-update-september-2022?hl=en 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. September 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2022 Όπως διάβασα λύνει bugs που αναφέρθηκαν εδώ πέρα από παιδιά! (battery draining issues απο background apps κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2022 (edited) 11 ώρες πριν, giorgosgiorgos93 said: Καλησπέρα https://support.google.com/pixelphone/thread/178196365/google-pixel-update-september-2022?hl=en User Interface Fix for issue occasionally causing notifications to appear truncated on the lock screen Αυτό το είχα στις αρχές του Α12 και επανήλθε τώρα, έναν χρόνο μετά. Ευτυχώς που το έφτιαξαν γρήγορα. Edited September 7, 2022 by Sotnem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. September 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2022 Το πρόβλημα πάντως με το drain απο το viber δεν έφτιαξε οπότε ειναι καθαρά θέμα της εφαρμογής Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 Καλημέρα! Αυτό που περίμενα πώς και πώς να δω στο pixel, αλλά δεν το βλέπω να λειτουργεί σωστά, είναι το face unblur. Είχα κινητά παλιά όπως mi note 10 pro, Huawei P20 και τελευταίο το mate 40 pro που προφανώς πολύ γρήγορου shutter ενώ τα παιδιά ήταν σε κίνηση (πχ κάναν κούνια), σε κάποιες λήψεις στις 3-4 μια έστω έβγαινε κρύσταλλο. Ε ούτε με το top shot ούτε με κανένα τρόπο δεν μπορώ να το κάνω αυτό με το pixel, οπότε το face unblur ειδικά δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί...Ακόμη και την παραμικρή κίνηση/θολούρα δεν τη διορθώνει. Μαλιστα, ενα παιδί εδώ είχε γράψει "βγάζω επιτέλους σωστά τα παιδιά μου ακόμη κι αν κουνιούνται". Πώς;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 On 1/9/2022 at 11:36 ΜΜ, akizaki said: Ευχαριστώ παιδιά Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά τι έκανες @akizaki; Έβγαλες άκρη με κάποιο κατάστημα από αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neptonian Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Καλημέρα σε όλους. Έχει βρεί κανείς λύση με τις κλήσεις σε Cosmote; Δεν μπορώ να κάνω κλήση, δεν έχω κινητό ουσιαστικά. Είμαι σε αδιέξοδο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Το λατρεύω σαν συσκευή αλλά αν δεν έχω κινητό τι να το κάνω;;;; Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Τι εννοείς δεν μπορείς να κάνεις κλήση ? Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 24 minutes ago, Neptonian said: Καλημέρα σε όλους. Έχει βρεί κανείς λύση με τις κλήσεις σε Cosmote; Δεν μπορώ να κάνω κλήση, δεν έχω κινητό ουσιαστικά. Είμαι σε αδιέξοδο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Το λατρεύω σαν συσκευή αλλά αν δεν έχω κινητό τι να το κάνω;;;; Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Δεν βγάζει νόημα όπως το γράφεις.Ανάλυσε το λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts