jimteo Δημ. June 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 Δεν μου λες τι έκανες παλιά και το έφτιαξες, γιατί με έχει λούσει κρύος ιδρώτας πόσες κλήσεις έχω χάσει και δεν έχω πάρει χαμπάριΤίποτα δεν έκανα.Αυτό λύθηκε με τον update του Μαρτιου αν θυμάμαι καλά.Sent from my Pixel 6 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 Παιδιά 5G, volte έχουν ανοίξει?λειτουργούν?Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 Όχι ρε παιδιά κι ούτε πρόκειται, τουλάχιστον στο αμεσο μέλλον.Δεν ξέρω ποιος έβγαλε αυτή τη βρομα και έχουν όλοι ξεσηκωθεί.Μόνο με ρουτ και διάφορα μαγειρέματα μπορείς να τα έχεις αυτά σε wind και vodafone. Cosmote όχι.Sent from my Pixel 6 Pro 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 (edited) Τοποθέτησα το τζάμι της Flolab.... Το αποτύπωμα δουλεύει τέλεια , Χωρίς δεύτερη προσπάθειά κ νέο setup... Edit: Μετά από μία εβδομάδα... Σε όλη την επίπεδη επιφάνεια (όχι κοντά στα άκρα), η απόκριση είναι το ίδιο με το δικό του τζάμι. Εκεί που ξεκινάει η κλίση, μέχρι τα άκρα ... πρέπει να πιέσει κανείς με διπλάσια + δύναμη. Από εμφάνιση... καλύπτει περισσότερο χώρο από αυτό της Whitestone Dome , έχει περιμετρικά την μαύρη γραμμή κ φαίνεται ένας κύκλος στο σημείο όπου είναι το αποτύπωμα. Αίσθηση:... η ανταπόκριση στο άγγιγμα είναι σαφώς καλύτερη στο dome. Εγκατάσταση.... η τοποθέτηση έγινε σε 1 λεπτό..... χωρίς κόλλα κ υπέρυθρες. Edited June 29, 2022 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 To 5G δουλεύει τελικά Ελλάδα με COSMOTE με force στις μπάντες. https://forum.xda-developers.com/t/activate-5g-on-non-5g-country.4457071/ Δούλεψε στα Γιαννιτσά. Ταχύτητες καλές.Με root φίλε η με άλλη μέθοδο?Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 https://www.androidauthority.com/pixel-6-pro-connectivity-issues-3181350/ Ψήνομαι να το πάρω,αλλά όλο καινούργια προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια που με αποτρέπουν να το κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 https://www.androidauthority.com/pixel-6-pro-connectivity-issues-3181350/ Ψήνομαι να το πάρω,αλλά όλο καινούργια προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια που με αποτρέπουν να το κάνωΕγώ θα σου πω οτι στο εξοχικό μου δεν είχα σήμα με s21 ultra και έβγαινα μπαλκόνι για ίντερνετ και ομιλία. Τώρα που ήρθα με pixel 6 pro έχω μια γραμμή lte παντού στο σπίτι και μιλάω και έχω internet κανονικά.Είδα και netflix χτες. Ούτε το 1+8 pro είχε σήμα, που είχα πριν το s21.Έχουμε update, ορμάτε. Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Το security July , πήρε σε όλους τόσο πολύ χρόνο εγκατάστασης...(19mb). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Το θέμα είναι τι έφτιαξε; ο χρόνος μια ζωή από ότι έχω καταλάβει θα θέλει 40 με 60 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 το update του Ιουλίου σας ήρθε ως Β1 (ειδικά για Ευρώπη)? Ή το global A1? Αν σε κάποιον ήρθε το Β1 , ας τσεκάρει να μας πει αν παίζει volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 21 minutes ago, Nikos_s3 said: το update του Ιουλίου σας ήρθε ως Β1 (ειδικά για Ευρώπη)? Ή το global A1? Αν σε κάποιον ήρθε το Β1 , ας τσεκάρει να μας πει αν παίζει volte Μας ήρθε το 12.1.0 (SQ3A.220705.003, Jul 2022) https://myphone.gr/forum/topic/186059/?do=findComment&comment=7081519 1 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 24 minutes ago, spookype20 said: Μας ήρθε το 12.1.0 (SQ3A.220705.003, Jul 2022) https://myphone.gr/forum/topic/186059/?do=findComment&comment=7081519 το ίδιο και σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 (edited) άρα όχι το .001 (Β1) ....οπότε πρέπει να βρούμε την λίστα με τους carriers που δώσανε volte, να δούμε αν παίζει κανένας Ελλάδα... edit: τώρα είδα το ποστ στο άλλο τόπικ... Edited July 7, 2022 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Στο πορτοφόλι μας.. μπορεί να μπει η ταυτότητα/δίπλωμα...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 18 ώρες πριν, xabos said: Στο πορτοφόλι μας.. μπορεί να μπει η ταυτότητα/δίπλωμα...?? Έχω ένα πορτοφόλι της Pentagon εδώ και 5 χρόνια, μια χαρά χωράνε. 1 Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 23 ώρες πριν, ibanezman192 said: Έχω ένα πορτοφόλι της Pentagon εδώ και 5 χρόνια, μια χαρά χωράνε. Εννοει στην εφαρμογη google pay, οχι θηκης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manito23 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 (edited) Παιδιά καλησπέρα . Αγόρασα το pixel 6 pro εδώ και μια βδομάδα. Χρησιμοποιώ το τηλέφωνο με sim και e sim . Χανω κλήσεις και όταν μιλάω το σήμα πέφτει μόνο του .επίσης αργεί να καλέσει . Υπάρχει κάποια λύση να μου παραθέσει κάποιος γτ είναι κρίμα να το δώσω το τηλ. Έστω για τις κλήσεις . Το 5g δεν με πειράζει τόσο . Edited July 24, 2022 by Manito23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 χωρίς υποστήριξη volte , οι κλήσεις σου γίνονται με δίκτυο 2G (αφού το 3G ουσιαστικά έχει τελειώσει), οπότε λογική και η καθυστέρηση και η χαμηλή ποιότητα στις κλήσεις . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manito23 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Just now, Nikos_s3 said: χωρίς υποστήριξη volte , οι κλήσεις σου γίνονται με δίκτυο 2G (αφού το 3G ουσιαστικά έχει τελειώσει), οπότε λογική και η καθυστέρηση και η χαμηλή ποιότητα στις κλήσεις . Σύμφωνοι. Πως γίνεται όμως να χάνεται το σήμα κατά την διάρκεια της κλήσης είτε μετακινουμαι είτε είμαι σταθερός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 11 ώρες πριν, Manito23 said: Σύμφωνοι. Πως γίνεται όμως να χάνεται το σήμα κατά την διάρκεια της κλήσης είτε μετακινουμαι είτε είμαι σταθερός? Με την esim στο κάνει της Cosmote ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manito23 Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, zaras27 said: Με την esim στο κάνει της Cosmote ? Ναι. Ούτε μνμ έρχονται. Δεν ξέρω αλλά μάλλον θα το πουλήσω το τηλέφωνο. Δεν μπορώ να βρω λύση ακόμα και όταν οδηγώ και μιλαω χανει το σήμα του. Εν τέλη μόνο όταν έχω τη μια σιμ το τηλέφωνο δουλεύει με τα θέματα που έχουν αναφέρει όλοι οι παραπάνω. Τι να πω ελπίζω. Να ξυπνήσουν οι πάροχοι μας κάποια στιγμη και να καταλάβουν πως το μονοπώλιο εν έτη 2022 είναι απαράδεκτο. Edited July 25, 2022 by Manito23 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 (edited) Με τους ίδιους ακριβώς αισθητήρες το pixel 7 pro.... από τις πρόσφατες διαρροές!!! Ας ελπίσουμε, σε ένα καλύτερο μόντεμ. Το ίδιο προϊόν σε νέο περιτύλιγμα ... Edited July 30, 2022 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Με τους ίδιους ακριβώς αισθητήρες το pixel 7 pro.... από τις πρόσφατες διαρροές!!! Ας ελπίσουμε, σε ένα καλύτερο μόντεμ. Το ίδιο προϊόν σε νέο περιτύλιγμα ... Τα πίξελ ποτέ δεν φημίζονταν ότι σου δίνουν κάθε χρόνο τα τελευταία updates των καμερών. Όσο περισσότερα σε δεδομένα έχουν για το computational photography τόσο καλύτερη απόδοση έχουν. Οπότε αυτό δεν αποτελεί κριτήριο αγοράς ή μη του κινητού.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Υπάρχει τρόπος να περάσουμε την νέα ψηφιακή ταυτότητα στο πορτοφόλι της Google...!!?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 Αξίζει μάγκες η αγορά του τώρα που έχει πέσει η τιμή του? Έχουν λυθεί τα "προβληματακια" που είχε, από μπαταρία πως τα πηγαίνει? Έχω mate 20 pro και ψάχνομαι για αλλαγή και είμαι ανάμεσα σε αυτό και vivo x70 pro plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts