zurabi_97 Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Ένας φίλος μου έχει συμβόλαιο, και θέλει να μεταβεί στο Cosmote Neo. Η αλλαγή είναι εφικτή; Αν ναι, το συμβόλαιο εκείνη τη στιγμή όταν γίνει η μετατροπή, θα σταματίσει; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, zurabi_97 said: Ένας φίλος μου έχει συμβόλαιο, και θέλει να μεταβεί στο Cosmote Neo. Η αλλαγή είναι εφικτή; Αν ναι, το συμβόλαιο εκείνη τη στιγμή όταν γίνει η μετατροπή, θα σταματίσει; Απο ότι ξέρω πρέπει να το μετατρέψει πρώτα σε καρτοκινητό και μετά να πάει σε neo. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου On 28/2/2025 at 8:17 ΠΜ, Nikos_96 said: Απο ότι ξέρω πρέπει να το μετατρέψει πρώτα σε καρτοκινητό και μετά να πάει σε neo. Μπορεί να το κάνει άμεσα ή πρέπει να περιμένει 3 μήνες έως ότου να κάνει μετάβαση στο Neo; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 2 ώρες πριν, zurabi_97 said: Μπορεί να το κάνει άμεσα ή πρέπει να περιμένει 3 μήνες έως ότου να κάνει μετάβαση στο Neo; 3 μήνες για ποιό πράγμα; η μετάβαση απο καρτοκινητό σε neo γίνεται αμέσως. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 2 minutes ago, Nikos_96 said: 3 μήνες για ποιό πράγμα; η μετάβαση απο καρτοκινητό σε neo γίνεται αμέσως. Γιατί του είπαν πως πρέπει να έχει καρτοκινητό για 3 μήνες και να βάζει μονάδες κάθε μήνα αλλιώς δεν θα έχει τηλέφωνο (μάλλον αν θελήσει να μεταβεί σε συμβόλαιο, αλλά δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει και το Neo)... Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου On 15/3/2025 at 8:57 ΠΜ, staurosmar said: Για να δούμε! Μείωση τιμής Cosmote Neo unlimited 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 15 minutes ago, AlexM2 said: Μείωση τιμής Cosmote Neo unlimited Προσοχή, έως 20/3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 14 minutes ago, AlexM2 said: Μείωση τιμής Cosmote Neo unlimited Ευχαριστούμε που το ανάρτησες. Φοβερή προσφορά, προσωπικά έχω Neo, είχα μέχρι πρότινος το unlimited στα 33€, και έκανα downgrade στα 24€ στα 20GB, είναι άδικο να είναι μόνο για νέους συνδρομητές. Κρίμα για εμάς, και υπερβολικά τυχεροί όσοι έχουν τη δυνατότητα να το φτιάξουν. Για unlimited χωρίς δεσμεύσεις, είναι η τιμή χώμα. 3 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 22 minutes ago, AlexM2 said: Μείωση τιμής Cosmote Neo unlimited Δηλαδή για τους υπάρχοντες neo με απεριόριστα θα συνεχίσει με τα 33€. οπότε οι παλιοί συνεχίστε σαν συνδομητές κορόιδα..Καπως έτσι πάει; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Δεν γίνεται να βγείτε και να ξαναμπειτε στο ΝΕΟ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 25 minutes ago, Vasileios26 said: Ευχαριστούμε που το ανάρτησες. Φοβερή προσφορά, προσωπικά έχω Neo, είχα μέχρι πρότινος το unlimited στα 33€, και έκανα downgrade στα 24€ στα 20GB, είναι άδικο να είναι μόνο για νέους συνδρομητές. Κρίμα για εμάς, και υπερβολικά τυχεροί όσοι έχουν τη δυνατότητα να το φτιάξουν. Για unlimited χωρίς δεσμεύσεις, είναι η τιμή χώμα. Εάν το γυρίσεις καρτοκινητο και ξανα κάνεις neo; 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) Από ότι κατάλαβα, είναι πολύ στοχευμένο και απευθύνεται μόνο σε Cosmoκάρτα, Whatsup και Frog. Από συμβόλαιο δεν μπορείς να πας Neo. Από Neo δεν πας σε νεο-Neo. Από άλλη εταιρεία δεν προλαβαίνεις να μεταφερθείς αφού λήγει η προσφορά σε 2 μέρες. Άρα; Τί έμεινε; Η καρτοκινητή της Cosmote. Θέλουν να κάνουν αυτούς που μέχρι σήμερα πληρώνουν 13€ ... να πληρώνουν πλέον 24€. Και εάν το κόψεις έστω και για λίγο, πάπαλα η προσφορά. Θέλει ανανέωση κάθε μήνα για να διατηρηθεί το 24€. Όπως και να έχει, για όποιον Cosmoκαρτάκια χρειάζεται απεριόριστα, η προσφορά τα σπάει για Ελλάδα και Cosmote. Edited 18 Μαρτίου by pavlidisc 2 Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 18 minutes ago, elkons said: Εάν το γυρίσεις καρτοκινητο και ξανα κάνεις neo; Δεν είχα μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ αυτό. Όμως η προσφορά ισχύει για 2 ημέρες, μέχρι τις 20 συγκεκριμένα, θα προλάβει η αλλαγή απο Neo σε καρτοκινητο, και απο καρτοκινητο σε Neo μέχρι να εκπνευσει η 20η Μαρτίου; δε ξέρω. 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Just now, Vasileios26 said: Δεν είχα μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ αυτό. Όμως η προσφορά ισχύει για 2 ημέρες, μέχρι τις 20 συγκεκριμένα, θα προλάβει η αλλαγή απο Neo σε καρτοκινητο, και απο καρτοκινητο σε Neo μέχρι να εκπνευσει η 20η Μαρτίου; δε ξέρω. Για μεταφορά σε καρτοκινητή είναι μέσω SMS στο 1314 τη λέξη ΑΛΠΑΚ και επιλέγεις το καρτοκινητό που θες να μεταφερθείς (What's Up, Frog,Cosmoκαρτα) σου αναφέρει το SMS την ανάλογη χρέωση για αλλαγή Δεν αλλάζεις σιμ ούτε τίποτα την ίδια στιγμή γίνεται η αλλαγή. Δεν ξέρω εάν όντως σε αφήσει μετα neo με τα 24€ ή σου το δωσει 33€ ,δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν γνωρίζω αν δουλέψει. 2 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 3 minutes ago, pavlidisc said: Από ότι κατάλαβα, είναι πολύ στοχευμένο και απευθύνεται μόνο σε Cosmoκάρτα, Whatsap και Frog. Από συμβόλαιο δεν μπορείς να πας Neo. Από Neo δεν πας σε νεο-Neo. Από άλλη εταιρεία δεν προλαβαίνεις να μεταφερθείς αφού λήγει η προσφορά σε 2 μέρες. Άρα; Τί έμεινε; Η καρτοκινητή της Cosmote. Θέλουν να κάνουν αυτούς που πληρώνουν κάτω από 13€ ... να πληρώνουν πλέον 24€. Και εάν το κόψεις έστω και για λίγο, πάπαλα η προσφορά. Θέλει ανανέωση κάθε μήνα. Όπως και να έχει, για όποιος Cosmoκαρτάκια χρειάζεται απεριόριστα, η προσφορά τα σπάει για Ελλάδα και Cosmote. Ακριβώς αυτό. Δεν νομίζω ότι προλαβαίνεις. Επομένως ναι, είναι στοχευμένη προσφορά. Η προσφορά δεν έχει ανταγωνισμό, και κυρίως, χωρίς όρια ταχύτητας ή πολιτικής ορθής χρήσης και γενικά πάσης φύσεως κόφτες, και φυσικά ως γνωστόν, χωρίς δεσμεύσεις. 3 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Σε ένα κινητό που το είχα πριν 3 μήνες NEO και το ξανά πήγα What's Up μέχρι σήμερα φαίνεται η προσφορά Το λέω με επιφύλαξη δεν ξέρω αν τώρα "καταγράφουν" μέχρι τη λήξη της προσφοράς. 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 13 minutes ago, Vasileios26 said: Ακριβώς αυτό. Δεν νομίζω ότι προλαβαίνεις. Επομένως ναι, είναι στοχευμένη προσφορά. Γιατί ρε παιδιά; Πας κατάστημα σήμερα αύριο γίνεται η φορητότητα και καπάκι neo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Χμμ για όποια νούμερα δεν έχουν ενεργοποιήσει το ΝΕΟ ποτέ, μπορούν να το ενεργοποιήσουν, να πάρουν τον πρώτο μήνα δωρεάν και μετά να αγοράσουν τον δεύτερο στα 24 ευρώ. Έτσι θα είναι σαν να τα έχουν όλα απεριόριστα (data και ομιλία) με 12 ευρώ τον μήνα. Αν το συνεχίσουν και τρίτο μήνα θα τους βγει 16 ευρώ/μήνα όλα απεριόριστα και αν πάνε για τέταρτο μήνα 18 ευρώ/μήνα. κτλ κτλ Το σταματάμε όταν θεωρούμε ότι δεν αξίζει πια 😊 Τα υπολογίζω σωστά ή όχι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 4 minutes ago, staurosmar said: Χμμ για όποια νούμερα δεν έχουν ενεργοποιήσει το ΝΕΟ ποτέ, μπορούν να το ενεργοποιήσουν, να πάρουν τον πρώτο μήνα δωρεάν και μετά να αγοράσουν τον δεύτερο στα 24 ευρώ. Ναι. Συνεχίζεις τους επόμενους μήνες στα 24€ όσο θέλεις 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Vasileios26 said: Δεν νομίζω ότι προλαβαίνεις Νομίζω πως στην δική σου περίπτωση, μπορείς και αυθημερόν να φύγεις και να επιστρέψεις. Δεν θα χάσεις κάτι. Το πολύ πολύ, να ξαναπάς στα 33€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 54 minutes ago, staurosmar said: Χμμ για όποια νούμερα δεν έχουν ενεργοποιήσει το ΝΕΟ ποτέ, μπορούν να το ενεργοποιήσουν, να πάρουν τον πρώτο μήνα δωρεάν και μετά να αγοράσουν τον δεύτερο στα 24 ευρώ. Έτσι θα είναι σαν να τα έχουν όλα απεριόριστα (data και ομιλία) με 12 ευρώ τον μήνα. Αν το συνεχίσουν και τρίτο μήνα θα τους βγει 16 ευρώ/μήνα όλα απεριόριστα και αν πάνε για τέταρτο μήνα 18 ευρώ/μήνα. κτλ κτλ Το σταματάμε όταν θεωρούμε ότι δεν αξίζει πια 😊 Τα υπολογίζω σωστά ή όχι; Τον Σκρούτζ τί τον είχες; 5 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Καλησπερα σας, το εκανα, 24ευρω ολα απεριοριστα χωρις συμβολαιο δεν υπαρχει!!! Το υπολοιπο που ειχα στην καρτα μου, μεταφερθηκε και αυτο, θα βαζει καποια ευρω μεσα καθε μηνα εστω να μη χανεται; 2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) Η ανανέωση κάθε μήνα γίνεται αυτόματα. Δεν μπορείς να βάζεις λεφτά μέσα όπως ένα καρτοκινητό 1ος μήνας δεν είναι δώρο σε εσένα; Edited 18 Μαρτίου by elkons Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Nikos_96 said: Τον Σκρούτζ τί τον είχες; "Επιχειρηματικό μυαλό" λέγεται 😁🤭 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts