kostaras7 Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Γεια σας Αυτή την στιγμή είμαι με καρτοσυμβολαιο στην wind και λήγει τέλος του μήνα το συμβολαιο Σκέφτομαι να πάω ή στην προσφορά με τα 10Gb με τα 22 ευρώ ή να πάω για cosmote neo. Τι θα μου προτείνατε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Αρα οπως καταλαβαινω απο αυτα που διαβαζω, το cosmote neo, μοιαζει μαλλον με συμβολαιο. " Πώς πληρώνω το COSMOTE Neo; Με ένα απλό πάτημα στην οθόνη του κινητού σου, εννοείται! To COSMOTE Neo εξοφλείται μηνιαία με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, την οποία θα χρειαστεί να εισάγεις κατά τη διαδικασία ενεργοποίησης. Αυτό το κάνεις μόνο μια φορά και έπειτα η χρέωση πραγματοποιείται αυτόματα κάθε μήνα. Δεν εκδίδεται λογαριασμός και λαμβάνεις κάθε μήνα τα αποδεικτικά πληρωμής, στο e-mail που έχεις δηλώσει κατά την ενεργοποίηση. Μπορείς να αλλάξεις την κάρτα που καταχώρησες ή ακόμα και να διακόψεις τη σύνδεσή σου μέσα από το My COSMOTE App." Απλα σου δινει τη δυνατοτητα, να κανεις 'παυση΄ευκολα και γρηγορα. Καλα καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Όποτε θες το κάνεις ξανά καρτοκινητό με ένα απλό SMS. Αν δεν θέλεις ένα μήνα να πληρώσεις, κάνεις παύση και δεν μπαίνουν οι παροχές. Πιο πολύ με καρτοκινητό που έχει ενεργή αυτόματη ανανέωση υπόλοιπου μοιάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gstavros Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Καλησπερα. στο cosmote neo μπορεις να κανεις συνδιασκεψη κλησεων? η ισχυει οτι σε ολα τα καρτοκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Καρτοκινητο θεωρείται. Δεν μπορεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Με 15€/μηνα παιρνεις απεριόριστο ίντερνετ από το F2G και είναι μόνιμο πακέτο. Εάν τον καλύπτει το σήμα εκεί που είναι, αυτή θα είναι η οικονομικότερη λυση και δεν είναι συμβόλαιο. https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/details/#/?bundleurl=unlimited-data-month To πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 08/01/2023 Το πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες από την ενεργοποίησή του Για τη χρήση των MB απαιτείται διαθέσιμο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€ Τα MB του πακέτου μπορούν να καταναλωθούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας καθώς και κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη E.E.) με όριο χρήσης τα 12.387MB Δεν ισχύει πολιτική ορθής χρήσης και τα MBs καταναλώνονται με προτεραιότητα έναντι οποιουδήποτε άλλου ενεργοποιημένου πακέτου ή μπόνους με ενσωματωμένα dataΣτάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 6 ώρες πριν, antipages said: To πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 08/01/2023 Το πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες από την ενεργοποίησή του Για τη χρήση των MB απαιτείται διαθέσιμο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€ Τα MB του πακέτου μπορούν να καταναλωθούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας καθώς και κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη E.E.) με όριο χρήσης τα 12.387MB Δεν ισχύει πολιτική ορθής χρήσης και τα MBs καταναλώνονται με προτεραιότητα έναντι οποιουδήποτε άλλου ενεργοποιημένου πακέτου ή μπόνους με ενσωματωμένα data Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την ημερομηνία που το έγραψα ήταν χωρίς ημερομηνία λήξης... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 (edited) Το κοσμοτε Νέο δίνει δώρο 100GB για τρεις μήνες λόγω μαύρης Παρασκευής. Έως το τέλος του μήνα 30/11 Edited November 16, 2022 by hercoulis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brhcp Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 Σκέφτομαι απο What's up να το μετατρέψω σε Neo λόγω παραπανω GB .Αν το μετανιωσω και θέλω να επανέλθω στο What's up το κάνω απλά με ένα απλό μήνυμα? Είναι δοκιμασμένο? Μη γίνει καμία στραβή και χάσω το νούμερο ,αυτό σκέφτομαι μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 Καμιά στραβή δεν γίνεται. Στέλνεις ΑΛΠΑΚ. Και να μην υπήρχε το μήνυμα, πάλι γίνεται μετατροπή σε κάθε περίπτωση και δεν χάνεις το νούμερο για κανέναν λόγο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gstavros Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Εχετε δει το cu liquid? προσπαθει να χτυπησει το cosmote neo με πολυ ενδιαφερον και διαφορετικο τροπο προσεγγισης. διαλεγεις το ποσο ανανεωσης και το χρησιμοποιεις οπως θες. Πως χρεώνεται η κατανάλωση μου στο CU Liquid; Όταν ανανεώνεται η συνδρομή σου στο CU Liquid, το ποσό της αξίας μείον τον φόρο της κινητής προστίθεται στο καρτοκινητό σου. Το υπόλοιπο σου θα μειώνεται ανάλογα με το πόσο μιλάς στο τηλέφωνο, στέλνεις SMS ή μπαίνεις στο internet. Πιο συγκεκριμένα το υπόλοιπου θα μειώνεται κατά 0,0015€ για κάθε MB που σερφάρεις 0,0065€ για κάθε λεπτό που μιλάς 0,0065€ για κάθε SMS που στέλνεις Για παράδειγμα αν ανανεώνεις την συνδρομή σου με 12€, τότε θα μπουν στην κάρτα σου 10,90€ αφού αφαιρεθεί ο φόρος κινητής. Αυτό το υπόλοιπο θα μειώνεται όσο χρησιμοποιείς το κινητό σου. Ενδεικτικά, αν μιλήσεις για 700’ στο τηλέφωνο μέσα στον μήνα θα μπορείς να καταναλώσεις μέχρι και 4,2GB ταυτόχρονα! Οι πιθανοί συνδυασμοί από Data, λεπτά ομιλίας και SMS είναι άπειροι και εξαρτώνται από την δική σου χρήση! Μπορώ να φάω όλο μου το υπόλοιπο σε μία μέρα; Όχι δεν μπορείς! Κάθε μέρα μπορείς να καταναλώσεις μέχρι και 1,5€ από το υπόλοιπό σου. Όταν φας 1,5€ από το υπόλοιπο σου σταματάς να χρεώνεσαι και ότι κάνεις μέχρι και τις 23:59 της ίδιας μέρας είναι δωρεάν! Αυτό σημαίνει ότι αν το υπόλοιπο σου είναι 10€, και φας 1,5€ από την κάρτα σου μιλώντας στο τηλέφωνο, στέλνοντας μηνύματα ή σερφάροντας τότε το υπόλοιπο σου θα γίνει 8,5€ και μετά θα σταματήσεις να χρεώνεσαι και όσο και αν μιλήσεις, σερφάρεις και στέλνεις SMS μέχρι και το τέλος της μέρας. Όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες και που και που πρέπει να ξεφεύγουμε λίγο Μακαρι να γινοταν και στο cosmote neo αυτο. θα βολευε παρα πολυ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Ενδιαφέρον.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Σαν το νέο δεν είναι. Πιο πολύ άγχος σου προκαλεί για το πόσο θα καταναλώσεις ημερησίως, γιατί μετά γίνεται από οικονομικό, ´αλμυρό´! Το νέο έχει αυτό το χρόνο ομιλίας, αυτά τα μεγαμπάιτ, με το μήνα. Δηλαδή κατά τα λεγόμενά τους, δεν έχει την ευελιξία (άγχος). Συμπερασματικά: και τα δύο, στην εποχή του 5G, τα δεδομένα τα δίνουν στο ελάχιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Το ΝΕΟ δίνει ένα μήνα δώρο σε όλα τα προγράμματα. Ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι 13/1. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 παίδες μια ερώτηση.. αν παω απο φοιτητικό πακέτο whats up στο neo και μετανιωσω μετά αν το ακυρώσω θα ξαναγυρισω στο φοιτητικό? η θα το χάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Γυρνάς σε απλό whatsup. Θέλει ξανά ενεργοποίηση το φοιτητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 3 ώρες πριν, paanos said: Γυρνάς σε απλό whatsup. Θέλει ξανά ενεργοποίηση το φοιτητικό Το φανταζόμουν..... Ευχαριστώ φίλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 καλημέρα! Θελετε να μου εξηγησετε λιγο πως λειτουργει η παυση στο cosmote neo γιατι εχω μπερδευτει; Εφυγα απο WHATS UP και πηγα σε neo με 19ε το μηνα. Θα τα τραβαει αυτοματα καθε μηνα. αν πχ τον αλλο μηνα πατησω παυση μια μερα πριν τραβηξει τα λεφτα τοτε τι γινεται; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 καλημέρα! Θελετε να μου εξηγησετε λιγο πως λειτουργει η παυση στο cosmote neo γιατι εχω μπερδευτει; Εφυγα απο WHATS UP και πηγα σε neo με 19ε το μηνα. Θα τα τραβαει αυτοματα καθε μηνα. αν πχ τον αλλο μηνα πατησω παυση μια μερα πριν τραβηξει τα λεφτα τοτε τι γινεται;Δεν θα ανανεωθεί το πλάνο σου και θα χάσεις ότι υπόλοιπο έχεις . Θα δέχεσαι για δύο μήνες εισερχόμενες και μπορείς όταν θες να ξανά ενεργοποιήσεις οποίο πλάνο θες. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe01 Δημ. March 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2023 Πάλι δώρο απεριόριστα για ένα μήνα από το neo. Μια χαρά με τα τα unlimited δώρα.Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Αν με φορητοτητα πάω στο cosmote neo από άλλη εταιρεία μετά από πόσο διάστημα μπορώ να κάνω πάλι φορητότητα αν χρειαστεί γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Όποτε θες. Μέσα στην εταιρία απλά δεν μπορείς να κανεις συμβόλαιο για 3 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 Καλησπέρα, μπορεί να συνδεθεί paypal account στο cosmote neo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 Όχι, μόνο κάρτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe01 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Νέα πλάνα στο neoΑπεριόριστα με 33 ευρωΣτάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts