ReDKeNzO Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Just now, paros99 said: Καλορίζικο!!! Περιμένουμε εντυπώσεις!!! Ποιο μοντέλο πήρες? Σε ευχαριστώ! Pro max 128 SB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 1 minute ago, ReDKeNzO said: Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, εφόσον όμως δεν με εξυπηρέτησαν ως πελάτη προπαραγγελίας που έχω προταιρεότητα δεν μπορούσα να μην εκμεταλευτώ την ευκαιρία που το έβγαλαν διαθέσημο για άμεση παραλαβή από το κατάστημα. Νομίζω ο καθένας μας το ίδιο θα έκανε... Είχες κάνει και προπαραγγελία στον Κωτσόβολο;; Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Just now, cddaraa said: Είχες κάνει και προπαραγγελία στον Κωτσόβολο;; Και όχι μόνο, και σε Πλαίσιο και σε iSystem, iStorm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 (edited) 11 minutes ago, ReDKeNzO said: Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, εφόσον όμως δεν με εξυπηρέτησαν ως πελάτη προπαραγγελίας που έχω προταιρεότητα δεν μπορούσα να μην εκμεταλευτώ την ευκαιρία που το έβγαλαν διαθέσημο για άμεση παραλαβή από το κατάστημα. Νομίζω ο καθένας μας το ίδιο θα έκανε... Με παρεξηγησες δεν αναφερομαι σε εσενα, εσυ καλα εκανες εφοσον σου εδωσε το καταστημα την δυνατοτητα, και εγω το ιδιο θα εκανα! Ανεφερομαι στις πρακτικες των καταστηματων που απο οτι φαινεται γραφουν στα παλια τους τα παππουτσια τις προπαραγγελιες, ο πελατης προφανως δεν εχει ευθυνη, βρισκει κομματι το αγοραζει! Edited October 20, 2021 by Pwpwpw 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 2 ώρες πριν, jonos said: Κοιτά να δεις που δεν του το είχα για χρώμα … Πρωινη γυμναστική εεε συγνώμη σερφάρισμα. Τρεις ώρες και κάτι και είμαστε στο 90%. Ηδη αισθάνομαι τους μύες μου πιο δυνατούς. 😄 Καλορίζικο, να το ευχαριστηθείς στο έπακρο! Κοίτα να δεις που το λευκό είναι πολύ όμορφο τελικά! Δε του το'χα!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 (edited) Ήρθε και η δεύτερη θηκουλα από Amazon. https://www.amazon.de/Compatible-Transparent-Non-yellowing-Shockproof-Scratch-Resistant/dp/B096V1GXPK?pd_rd_w=dSTuF&pf_rd_p=ad55cf77-4e9e-4d3b-8bd9-b7eb298ef6e4&pf_rd_r=AEFWJ5TMJXQ0AG7QPTG6&pd_rd_r=af196dbd-391e-4be8-9a3a-435e753e258a&pd_rd_wg=pxsKa&pd_rd_i=B096V1GXPK&psc=1&ref_=pd_bap_m_rp_1_sc Edited October 20, 2021 by jonos 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Οι θηκουλες μια χαρα ερχονται . τα κινητα δεν βλεπω!!!!! 2 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Νταξ θα την βγάλω την μέρα. Οποίος θα έχει θέμα αυτονομίας με αυτό το τηλ καλύτερα να του κάνουν μπαν οι πάροχοι. 😄 Λοιπόν μεταξύ μας τώρα αν και η ομορφιά είναι υποκείμενη πολύ ασχήμια έξω από την μηλιά οι συσκευές. Μονο μην δω κανα sierra blue και έχουμε ψυχολογικά. 😄 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Νταξ θα την βγάλω την μέρα. Οποίος θα έχει θέμα αυτονομίας με αυτό το τηλ καλύτερα να του κάνουν μπαν οι πάροχοι. Λοιπόν μεταξύ μας τώρα αν και η ομορφιά είναι υποκείμενη πολύ ασχήμια έξω από την μηλιά οι συσκευές. Μονο μην δω κανα sierra blue και έχουμε ψυχολογικά. To πραγματικό SOT φαίνεται στο μενού Screen Time και όχι στο Battery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 2 minutes ago, bill_viper said: To πραγματικό SOT φαίνεται στο μενού Screen Time και όχι στο Battery. Τώρα πήγα εκεί. Πρεπει να κάνω κάτι άλλο ή θα αρχίσει από τώρα ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Τώρα πήγα εκεί. Πρεπει να κάνω κάτι άλλο ή θα αρχίσει από τώρα ;Εμφάνιση όλης της δραστηριότητας κι εκεί βλέπεις για τη σημερινή μέρα. Επίσης, από τη μπαταρία σου φαίνεται ότι κάτι τρέχει στο background όσο το έχεις στη φόρτιση. Εκτός κι αν ήσουν ξύπνιος όλο το βράδυ και το ψιλό χρησιμοποιούσες. Π.χ. το δικό μου το βράδυ κατά τη διάρκεια της φόρτισης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Δε φαίνεται τίποτα στο screen time καθώς μετράει από την εκκίνηση της ημέρας. Εγώ πάντως βλέπω χοντρικά στο 50% περίπου 8 ώρες οθόνης αν βγάλουμε τις πρώτες δυο μπάρες πριν ολοκληρωθεί η φόρτιση Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 (edited) 13 ώρες πριν, jonos said: Κοιτά να δεις που δεν του το είχα για χρώμα … Πρωινη γυμναστική εεε συγνώμη σερφάρισμα. Τρεις ώρες και κάτι και είμαστε στο 90%. Ηδη αισθάνομαι τους μύες μου πιο δυνατούς. 😄 Γιατί δεν του το είχες; το πιο ωραίο χρώμα. Το έχω σε 12PM Edited October 20, 2021 by jg_sot 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Καλημερα. Έχω το 12 pro max με esim. Αν πάρω το 13, τι θα γίνει με την κάρτα; Κάποιος που είχε προηγούμενο μοντέλο με esim πως την πέρασε;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 4 ώρες πριν, tsigo21 said: Καλημερα. Έχω το 12 pro max με esim. Αν πάρω το 13, τι θα γίνει με την κάρτα; Κάποιος που είχε προηγούμενο μοντέλο με esim πως την πέρασε; Sent from my iPhone using Tapatalk Αρκεί να μην είναι της Cosmote γιατί ένα θέμα θα το έχεις. Κατ αρχήν esim απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο η ίδια δεν παει. Οπότε πας για νέα esim και εάν έχεις Cosmote ξεκινάς απο τώρα και ψάχνεις γιατι υπαρχει μεγάλη έλλειψη στο συγκεκριμένο δίκτυο. Εάν βρεις την τσιμπάς με την μια και απλά όταν παραλάβεις τότε την ενεργοποιείς. Αλλιώς θα κυκλοφορείς με 12+13 μαζί μέχρι να βρεις esim. Άρχοντας 🙃🙃🙃🙃 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 17 ώρες πριν, bill_viper said: Εμφάνιση όλης της δραστηριότητας κι εκεί βλέπεις για τη σημερινή μέρα. Επίσης, από τη μπαταρία σου φαίνεται ότι κάτι τρέχει στο background όσο το έχεις στη φόρτιση. Εκτός κι αν ήσουν ξύπνιος όλο το βράδυ και το ψιλό χρησιμοποιούσες. Π.χ. το δικό μου το βράδυ κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Όχι δεν έπαιζα με το κινητό όσο φόρτιζε. Θα δω την επόμενη φορά και θα ανεβάσω εικόνα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Καλημέρες, μερικές και από μένα! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 (edited) 20 minutes ago, ReDKeNzO said: Καλημέρες, μερικές και από μένα! αυτό τελικά ποιο χρωμα είναι ? το silver ? Edited October 21, 2021 by kwnana 1 Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Χρόνια χρήστης android. Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση σε 13 pro max. Με το face id έχετε θέμα με τις μάσκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 4 minutes ago, kwnana said: αυτό τελικά ποιο χρήμα είναι ? το silver ? Sierra Blue! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Just now, ReDKeNzO said: Sierra Blue! ΟΚ, γιατί οι φωτό εδώ ουσιαστικά αλλοιώνουν το πραγματικό χρήμα. Το δείχνουν προς το grey ....🙂 Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Just now, kwnana said: ΟΚ, γιατί οι φωτό εδώ ουσιαστικά αλλοιώνουν το πραγματικό χρήμα. Το δείχνουν προς το grey ....🙂 Προσπάθησα να βγάλω από πολλές γωνίες σε φυσικό φωτισμό στο μπαλκόνι, από λήψη σε λήψη αλλάζει χρώμα...! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 (edited) 35 minutes ago, ReDKeNzO said: Καλημέρες, μερικές και από μένα! To pro ειναι η το Pro max? Στις φωτο που το κρατας στο χερι δεν φαινεται για μαx, εκτος αν εχεις χερι τεραστιων διαστασεων! Edited October 21, 2021 by Pwpwpw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 16 minutes ago, Pwpwpw said: To pro ειναι η το Pro max? Στις φωτο που το κρατας στο χερι δεν φαινεται για μαx, εκτος αν εχεις χερι τεραστιων διαστασεων! Pro Max είναι, αν και έχω μεγάλη παλάμη ✋🙄😜 δεν μπορώ να πω ότι έχω συνηθίσει ακόμα το μέγεθος, δεν έχει γίνει εύχρηστο στο ένα χέρι αλλά 2η μέρα είναι... άσχετο, ΟΘΟΝΑΡΑ!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 1 hour ago, ourakot5 said: Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Χρόνια χρήστης android. Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση σε 13 pro max. Με το face id έχετε θέμα με τις μάσκες? Αν φοράς μάσκα, τότε έχεις πρόβλημα. Δεν σε αναγνωρίζει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts