Jump to content

iPhone 13

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 5/4/2025 at 10:20 ΜΜ, kremmydass said:

Το χρησιμοποιεί κανένας άλλος σαν δίκαρτο να μου πει αν παρατηρεί και αυτός ένα πάρα πολύ έντονο battery drain ? Η αληθειά είναι πως η τελευταία φορά που χρησιμοποίησα δίκαρτο ήταν το 2015 με το Lumia 535 και πραγματικά η χρήση με μονή κάρτα και με διπλή κάρτα είχε ελάχιστη διαφορά σε σύγκριση με τώρα.

Το είχα εγώ με Cosmote/Vodafone & Cosmote/Nova μετά. Έχει μια κατανάλωση λίγο παραπάνω αλλά όχι τραγική.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

Στις ριθμίσεις και φωτεινότητα, έχω ενεργοποιήσει το αυτόματο κλείδωμα στα 30 δευτερόλεπτα, αλλά το τηλέφωνο δεν κλείνει ποτέ.

Αν θέλω να το κλείσω πρέπει να πατήσω το πλαινό κουμπί. Είναι κάποιο bug:

Είμαι με 18.6.2

Δεν έχω παρατηρήσει αν το έκανε παλαιότερα, γιατί πάντα πάταγα το πλαινό κουμπί.

8 ώρες πριν, enterhere said:

Στις ριθμίσεις και φωτεινότητα, έχω ενεργοποιήσει το αυτόματο κλείδωμα στα 30 δευτερόλεπτα, αλλά το τηλέφωνο δεν κλείνει ποτέ.

Αν θέλω να το κλείσω πρέπει να πατήσω το πλαινό κουμπί. Είναι κάποιο bug:

Είμαι με 18.6.2

Δεν έχω παρατηρήσει αν το έκανε παλαιότερα, γιατί πάντα πάταγα το πλαινό κουμπί.

Μετά από επανεκκίνηση δεν διορθώνεται;

Nokia 8800 Scirocco

Εγω με την 26.0.1 στο 13αρι της δουλειας απο το πρωτο σεταρισμα στην νεα εκδοση μετα το reboot σταματησαν να παιζουν οι ηχοι (ειδοποιησεις, κληση, lock screen), προφανως ξανα reboot παλι τιποτα. Επρεπε να ανοιγοκλεισω το hardware button για να παιξουν. Στις επομενες μερες εφαγε παλι ενα reboot και το προβλημα με τον ηχο ξαναεμφανιστηκε, οποτε παλι η ιδια διαδικασια για να παιξει.

Στο προσωπικο 13 ειχα και εκει το προβλημα με τον ηχο στο αρχικο σεταρισμα, λυθηκε με το ανοιγοκλειμα του hardware button. Δεν εχω κανει αλλο reboot για να δω αν εμφανιζεται ξανα. Εχω ομως κατι ακυρα κολληματα πχ οταν ξεκλειδωνει, παγωνει η οθονη πρεπει να την κλεισω και να το ξαναξεκλειδωσω σε καποιες εμφαρμογες παλι κατα το ανοιγμα παγωνουν μενουν σε μαυρη οθονη, οποτε τις κλεινω και της ανοιγω ξανα.

Αυτα προς ωρας.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

On 30/10/2025 at 3:50 ΠΜ, Tasos19s said:

Μετά από επανεκκίνηση δεν διορθώνεται;

Κάθε βδομάδα κάνω επανεκκίνηση. Εχω βάλει αυτοματισμό. 

10 ώρες πριν, enterhere said:

Κάθε βδομάδα κάνω επανεκκίνηση. Εχω βάλει αυτοματισμό. 

αν σας πω οτι κανω reboot μονο οταν χρειαστει απο update? Το βραδυ σε "πτηση"....

... καποιο android.

Καλησπέρα σας, χθες παρέλαβα και άνοιξα ένα νέο μου κινητό το iPhone 13 128gb πράσινο από flip.gr. 
Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και τίμιο για 309€.

Κάτι που θα πρέπει να προσέξω; Κάποια ιδιαιτερότητα; Κάποια συμβουλή; 

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

1 hour ago, Inevar said:

Καλησπέρα σας, χθες παρέλαβα και άνοιξα ένα νέο μου κινητό το iPhone 13 128gb πράσινο από flip.gr. 
Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και τίμιο για 309€.

Κάτι που θα πρέπει να προσέξω; Κάποια ιδιαιτερότητα; Κάποια συμβουλή; 

Για αρχή μην αναβαθμίσεις σε iOS 26 αν δεν το έχει 

Μπορείς να περιμένεις κανένα μήνα ακόμα 

Nokia 8800 Scirocco

On 6/11/2025 at 2:15 ΜΜ, Tasos19s said:

Για αρχή μην αναβαθμίσεις σε iOS 26 αν δεν το έχει 

Μπορείς να περιμένεις κανένα μήνα ακόμα 

Το είχε ήδη και έκανα αναβάθμιση και στο 26.1

jailbreak θα βγει για αυτά;

2 ώρες πριν, Inevar said:

Το είχε ήδη και έκανα αναβάθμιση και στο 26.1

jailbreak θα βγει για αυτά;

Έχω αποσυρθεί από αυτά εδώ και πολλά χρόνια 

Γίνεται ακόμα; 

Nokia 8800 Scirocco

18 minutes ago, Tasos19s said:

Έχω αποσυρθεί από αυτά εδώ και πολλά χρόνια 

Γίνεται ακόμα; 

Ε λογικά όχι ακόμα επειδή είναι το 26αρι…

έχω την εντύπωση πως τρώει πόρους περισσότερους από την μπαταρία το 26αρι χωρίς να είχα την προηγούμενη έκδοση στο κινητό.

3 ώρες πριν, Inevar said:

Ε λογικά όχι ακόμα επειδή είναι το 26αρι…

έχω την εντύπωση πως τρώει πόρους περισσότερους από την μπαταρία το 26αρι χωρίς να είχα την προηγούμενη έκδοση στο κινητό.

Επειδή πολλά χρόνια είχε συσκευές οι οποίες πάλιωσαν στα χέρια μου παρατηρώ ότι δεν είναι να αναβαθμίζεις έτσι άφοβα 

Αρχίζουν και βαραίνουν και κατά κάποιο τροπο είναι και λογικό γιατί το hardware δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις νέες προσθήκες όσο μεγαλώνει ο κώδικας

Nokia 8800 Scirocco

6 minutes ago, Tasos19s said:

Επειδή πολλά χρόνια είχε συσκευές οι οποίες πάλιωσαν στα χέρια μου παρατηρώ ότι δεν είναι να αναβαθμίζεις έτσι άφοβα 

Αρχίζουν και βαραίνουν και κατά κάποιο τροπο είναι και λογικό γιατί το hardware δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις νέες προσθήκες όσο μεγαλώνει ο κώδικας

Κοιτα εγώ χρήστης ανδροιδ είμαι από το 2011 , έχω μάθει να αξιοποιώ στο έπακρο τις δυνατότητες του λειτουργικού βάζοντας άλλες ρομ , να φανταστείς λειτουργώ ακόμα το poco f1 αψεγάδιαστο. Από εκεί και πέρα το iOS όντας κλειστό και μονόπλευρο ( εννοώντας ότι το έχουν μόνο iPhone συσκευές ) ε δεν είναι θέμα η αναβάθμιση μεγάλο , ότι προκύψει ως θέμα διορθώνεται άμεσα .

1 ώρα πριν, Inevar said:

Κοιτα εγώ χρήστης ανδροιδ είμαι από το 2011 , έχω μάθει να αξιοποιώ στο έπακρο τις δυνατότητες του λειτουργικού βάζοντας άλλες ρομ , να φανταστείς λειτουργώ ακόμα το poco f1 αψεγάδιαστο. Από εκεί και πέρα το iOS όντας κλειστό και μονόπλευρο ( εννοώντας ότι το έχουν μόνο iPhone συσκευές ) ε δεν είναι θέμα η αναβάθμιση μεγάλο , ότι προκύψει ως θέμα διορθώνεται άμεσα .

Ίσως το android 1.6 που είχα εγώ αρχικά να μην λέει σε κανέναν τίποτα αλλά το θέμα είναι ότι είμαστε στο 2025 και δεν νομίζω ότι ένας χρήστης iPhone μπαίνει στην διαδικασία jailbreak 

Δεν είναι τότε για αυτήν την συσκευή αλλά πλέον και στο android έχει εκλείψει η αλλαγή rom και λοιπά 

Αυτά είχαν λόγο ύπαρξης πριν πολλά χρόνια πλέον τα δύο λογισμικά έχουν τόσες πολλές δυνατότητες που δεν νομίζω ότι χρειάζεται 

Άσε που όσο μεγαλώνει κάποιος θέλει και μια αίσθηση ασφάλειας να του εμπνέει η συσκευή του γιατί έχει μέσα ευαίσθητα δεδομένα όπως λογαριασμοί τραπεζών και άλλα 

Nokia 8800 Scirocco

1 hour ago, Tasos19s said:

Ίσως το android 1.6 που είχα εγώ αρχικά να μην λέει σε κανέναν τίποτα αλλά το θέμα είναι ότι είμαστε στο 2025 και δεν νομίζω ότι ένας χρήστης iPhone μπαίνει στην διαδικασία jailbreak 

Δεν είναι τότε για αυτήν την συσκευή αλλά πλέον και στο android έχει εκλείψει η αλλαγή rom και λοιπά 

Αυτά είχαν λόγο ύπαρξης πριν πολλά χρόνια πλέον τα δύο λογισμικά έχουν τόσες πολλές δυνατότητες που δεν νομίζω ότι χρειάζεται 

Άσε που όσο μεγαλώνει κάποιος θέλει και μια αίσθηση ασφάλειας να του εμπνέει η συσκευή του γιατί έχει μέσα ευαίσθητα δεδομένα όπως λογαριασμοί τραπεζών και άλλα 

Για αυτό δεν έχω εφαρμογές τραπεζών στις custom roms του poco , δεν αφήνει και να ήθελα ( που δεν θέλω)  

Εχω να αλλάξω custom rom από το 2023 , 

φυσικά και έχουν σχέση όμως σε αντιπαραβολή με τα jailbreaks . 

Πολύ τίμιο σμαρτφοουν το 13αρι !!

16 minutes ago, Inevar said:

Για αυτό δεν έχω εφαρμογές τραπεζών στις custom roms του poco , δεν αφήνει και να ήθελα ( που δεν θέλω)  

Εχω να αλλάξω custom rom από το 2023 , 

φυσικά και έχουν σχέση όμως σε αντιπαραβολή με τα jailbreaks . 

Πολύ τίμιο σμαρτφοουν το 13αρι !!

Εγώ το έχω κανα μήνα περίπου 

Το πήρα από έναν φίλο μεταχειρισμένο 

Βλέπω όμως ότι η μπαταρία του κρατάει δεν το λες και χάλια 

Λιγο μικρό μου έρχεται στο μέγεθος αλλά βλέπω ότι είναι τίμια συσκευή κατά τα άλλα 

Βέβαια όπως ειπα και παραπάνω δεν αναβάθμισα σε iOS 26 γιατί φοβάμαι 

Nokia 8800 Scirocco