geostamp Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Επίσης η διαγραφή αντικειμένου και σκιών πλέον δεν υπάρχει στην επεξεργασία της φωτογραφίας? Σωστά? Είναι τα αρχεία που μας είχε δώσει να κατεβάσουμε ο s-wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manu Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 (edited) Έχει κάποιος άλλος θέμα με το σήμα? (έχω cosmote και με το προηγούμενο κινητό δεν είχα κανένα θέμα) έχω πολλές διακοπές κατά τη διάρκεια της κλήσης. VOLTE και wifi calling πρέπει να είναι ενεργοποιημένα; Edited September 8, 2022 by manu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 27 minutes ago, manu said: Έχει κάποιος άλλος θέμα με το σήμα? (έχω cosmote και με το προηγούμενο κινητό δεν είχα κανένα θέμα) έχω πολλές διακοπές κατά τη διάρκεια της κλήσης. VOLTE και wifi calling πρέπει να είναι ενεργοποιημένα; δεν υπάρχει πρέπει, εσύ γνωρίζεις τις ανάγκες σου αλλά να ξέρεις ότι ιδίως το ΄΄ισχνό΄΄ wifi μπορεί όντως να σου προκαλέσει θεματάκια kατά την κλήση μέσω wifi calling Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geostamp Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 1 hour ago, manu said: Έχει κάποιος άλλος θέμα με το σήμα? (έχω cosmote και με το προηγούμενο κινητό δεν είχα κανένα θέμα) έχω πολλές διακοπές κατά τη διάρκεια της κλήσης. VOLTE και wifi calling πρέπει να είναι ενεργοποιημένα; Και μενα το κάνει αυτό. Εκεί που μιλάω ξαφνικά γίνεται διακοπή όχι κλήσης αλλά ηχου. Παρεμπιπτόντως έχουμε wifi calling? Μόνο επιλογή volte δεδομένα βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 1 ώρα πριν, manu said: VOLTE και wifi calling πρέπει να είναι ενεργοποιημένα; Που βρισκονται αυτες οι 2 ρυθμισεις; Ειχα βρει μονο τη μια (δεν θυμαμα ποια) αλλα τωρα δεν βλεπω ουτε αυτην Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Συνδέσεις, δίκτυα κινητής τηλεφωνίαςΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geostamp Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 40 minutes ago, taliban said: Συνδέσεις, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο volte δεδομένα έχει εκεί. Wifi calling δεν βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 5 minutes ago, geostamp said: Μόνο volte δεδομένα έχει εκεί. Wifi calling δεν βρίσκω. μάλλον δεν έχεις ζητήσει από τον πάροχό σου την ενργοποιησή τους 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 36 minutes ago, geostamp said: Μόνο volte δεδομένα έχει εκεί. Wifi calling δεν βρίσκω. Πήγαινε στην εφαρμογή τηλέφωνο- τρεις τελίτσες-ρυθμίσεις-κλησεις wifi 1 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 8 ώρες πριν, geostamp said: Επίσης η διαγραφή αντικειμένου και σκιών πλέον δεν υπάρχει στην επεξεργασία της φωτογραφίας? Σωστά? Είναι τα αρχεία που μας είχε δώσει να κατεβάσουμε ο s-wind. Αυτό δεν το ξέρω έχεις μήπως λινκ? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manu Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 3 ώρες πριν, geostamp said: Και μενα το κάνει αυτό. Εκεί που μιλάω ξαφνικά γίνεται διακοπή όχι κλήσης αλλά ηχου. Ακριβώς. Η κλήση συνεχίζεται αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσουμε; Προς το παρόν απενεργοποιησα το 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Just now, manu said: Ακριβώς. Η κλήση συνεχίζεται αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσουμε; Προς το παρόν απενεργοποιησα το 5G κατά μεγάλη πιθανότητα φταίει το wificalling , απενεργοποιησέ το και δες τις γίνεται Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, taliban said: Συνδέσεις, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το βλεπω το VOLTE εκει γιατι ξεχασα οτι δεν εχω ζητησει ενεργοποιηση. Thanks Το wifi calling ειναι σε αλλο σημειο, το θυμηθηκα αλλα το εγραψε παρακατω και ο nik187. Υπάρχει και κρυφή συντόμευση στην μπαρα εργασιας. Edited September 8, 2022 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Cosmote 5g το πάει τάπα 200mbps downlink Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geostamp Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 16 ώρες πριν, nik187 said: Πήγαινε στην εφαρμογή τηλέφωνο- τρεις τελίτσες-ρυθμίσεις-κλησεις wifi Έχεις δίκιο.Επειδη χρησιμοποιώ άλλο dialer δεν το είχα προσέξει. 14 ώρες πριν, taliban said: κατά μεγάλη πιθανότητα φταίει το wificalling , απενεργοποιησέ το και δες τις γίνεται Απενεργοποιημένα τα έχω volte και vowifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 On 7/9/2022 at 9:32 ΜΜ, Shinig said: Καλησπέρα !!Μόλις ηρθε! Σε μενα παντως δεν εχει δωσει ακομα το update Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 15 ώρες πριν, billmes1981 said: Σε μενα παντως δεν εχει δωσει ακομα το update Ούτε σε 'μένα. Επίσημης αντιπροσωπείας 8αρι, αγορασμένο από ΠΛΑΙΣΙΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Εμένα είναι από γνωστό μαγαζί του bestprice και είναι csc BGL να ενημερώσω Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 2 ώρες πριν, Shinig said: Εμένα είναι από γνωστό μαγαζί του bestprice και είναι csc BGL να ενημερώσω το εχει δωσει με ημερομηνια 07.09.22 σε ΑΥΣΤΡΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Ωραία λοιπόν δοκίμασα να γυρίσω το csc σε ελληνικό (EUR) !Έκανα όλοι την διαδικασία σωστά και όταν κοίταξα αν έχει αλλάξει κάτι έχει γίνει EUR/EUR EUR/EUX/BGL!Πάλι έμεινε το BGL στο τέλος!Τι δεν έγινε σωστά? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 28 minutes ago, Shinig said: Ωραία λοιπόν δοκίμασα να γυρίσω το csc σε ελληνικό (EUR) !Έκανα όλοι την διαδικασία σωστά και όταν κοίταξα αν έχει αλλάξει κάτι έχει γίνει EUR/EUR EUR/EUX/BGL!Πάλι έμεινε το BGL στο τέλος!Τι δεν έγινε σωστά? Μία χαρά είσαι Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 4 minutes ago, nik187 said: Μία χαρά είσαι Α ωραία αν και δεν έκανε επανεκκίνηση όπως έδειξε αλλά οκ! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Azmodei Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Μου παρουσιάστηκε το εξης πρόβλημα. Ενώ το κινητό συνδέεται κανονικά στο δίκτυο WiFi, δεν έχω ίντερνετ. Με άλλες συσκευές έχω κανονικά ίντερνετ, και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο σπίτι αλλά σε όλα τα δίκτυα WiFi. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 18 minutes ago, Azmodei said: Μου παρουσιάστηκε το εξης πρόβλημα. Ενώ το κινητό συνδέεται κανονικά στο δίκτυο WiFi, δεν έχω ίντερνετ. Με άλλες συσκευές έχω κανονικά ίντερνετ, και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο σπίτι αλλά σε όλα τα δίκτυα WiFi. Τι να κάνω; Η ημερομηνία σου είναι σωστή; Υπάρχουν και άλλα που μπορείς να ελέγξεις, αλλά μπορείς απευθείας να δοκιμάσεις Settings -> General Management -> Reset -> Reset Network Settings. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 2 ώρες πριν, Azmodei said: Μου παρουσιάστηκε το εξης πρόβλημα. Ενώ το κινητό συνδέεται κανονικά στο δίκτυο WiFi, δεν έχω ίντερνετ. Με άλλες συσκευές έχω κανονικά ίντερνετ, και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο σπίτι αλλά σε όλα τα δίκτυα WiFi. Τι να κάνω; Ξεκίνησε με μια εργοστασιακή επαναφορά και βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts