NikosChandolias Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Notification light for Samsung , ανάβει γύρω από την μπροστινή κάμερα όταν έχεις ειδοποίηση Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkSorry, έκανα λάθος quote, στην gcam που πόσταρε παραπάνω ο συμφορουμίτης πήγαινε.Δοκίμασα τη συγκεκριμένη αλλά ενώ εγκαθίσταται κανονικά κολλάει εικόνα 2 δευτερόλεπτα αφού την ανοίξω. Το περίεργο είναι ότι αν πατήσω το κουμπί ακόμα και όταν είναι κολλημένη εικόνα βγάζει κανονικά φωτογραφία όπως και κάνει οποιαδήποτε αλλαγή από portrait σε φώτο βίντεο και λοιπά ή μπαίνει κανονικά στις ρυθμίσεις...Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 1 hour ago, granazias said: Δυστυχώς είναι μια πικρή αλήθεια η συγκεκριμένη λειτουργία σε αυτή τη συσκευή. Έχουν περάσει κάμποσες συσκευές από τα χέρια μου, αλλά αυτή είναι η χειρότερη στο συγκεκριμένο τομέα. Ακόμα και η αναγνώριση προσώπου έχει περίπου τις μισές προσπάθειες ξεκλειδωματος επιτυχείς, κι έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά γυαλιά αλλά και χωρίς γυαλί πάλι τα ίδια συμβαίνουν. Κάποια στιγμή είχε δώσει μερικά tips o συμφορουμιτης s_wind, αλλά ακόμα και με εκείνα τουλάχιστον στη δική μου συσκευή έχω θέμα. Δυστυχώς επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός δεν τα θυμάμαι για να σου τα αναφέρω, το μόνο που θυμάμαι και βοήθησε αρκετά είναι ότι πέρασα 2 φορές το ίδιο δάκτυλο κατά την ρύθμιση. Αναγκαστικά όμως έχω και δαχτυλικο αλλά και αναγνώριση προσώπου ενεργά για καλύτερα αποτελέσματα, που και με αυτά τα 2 ταυτόχρονα πάλι έχω πολλές αστοχίες. Φοβερή συσκευή αλλά δυστυχώς εκεί χωλαινει αρκετά. Ναι η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το σημείο δεν τα πάει καλά. Κατά ταλλα το κινητό είναι τίμιο για τα λεφτά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 On 9/8/2022 at 7:37 ΜΜ, Shinig said: Στο βίντεο παίζει eis/ois στα 60 fps ? Πάντως δεν έχει πολύ πέραση στους "κόλπους" τον gcam dev Για βίντεο χρησιμοποιώ μόνο την στοκ εφαρμογή ΛίγοιΛιγοι dev ασχολούνται πλέον και αυτοί στοχεύουν περισσότερο στους κάτοχους xiaomi κινητών 8 ώρες πριν, kyramas said: Σου κρασάρει εσένα με την scan3d όταν επιλέξεις slow motion video ? Ναι 1 hour ago, NikosChandolias said: Sorry, έκανα λάθος quote, στην gcam που πόσταρε παραπάνω ο συμφορουμίτης πήγαινε. Δοκίμασα τη συγκεκριμένη αλλά ενώ εγκαθίσταται κανονικά κολλάει εικόνα 2 δευτερόλεπτα αφού την ανοίξω. Το περίεργο είναι ότι αν πατήσω το κουμπί ακόμα και όταν είναι κολλημένη εικόνα βγάζει κανονικά φωτογραφία όπως και κάνει οποιαδήποτε αλλαγή από portrait σε φώτο βίντεο και λοιπά ή μπαίνει κανονικά στις ρυθμίσεις... Sent from my SM-A528B using Tapatalk έκανες τις ρυθμίσεις και πάλι δεν παίζει ; Hardware level επιλέγεις lever 3 Session Id σε κάθε κάμερα βάζεις 61448 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki96 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Μου πήρε καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά καλά το κινητό για τα λεφτά του και την κατηγορία του είναι ότι καλύτερο.. Η κάμερα έχει αρκετές λειτουργίες και αν την πειράξεις λίγο κάνει θαύματα.. πραγματικά δεν πίστευα ότι θα έβγαζε τόσο καλή φωτο σε ζουμ 10x το φεγγάρι.. έχω μείνει έκπληκτη πραγματικά... το καλύτερο vfm κινητό στην mid-range κατηγορία.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 53 minutes ago, elenaki96 said: Μου πήρε καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά καλά το κινητό για τα λεφτά του και την κατηγορία του είναι ότι καλύτερο.. Η κάμερα έχει αρκετές λειτουργίες και αν την πειράξεις λίγο κάνει θαύματα.. πραγματικά δεν πίστευα ότι θα έβγαζε τόσο καλή φωτο σε ζουμ 10x το φεγγάρι.. έχω μείνει έκπληκτη πραγματικά... το καλύτερο vfm κινητό στην mid-range κατηγορία.. Στην επαγγελματική την έβγαλες αυτήν την φωτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki96 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 19 minutes ago, gjimmys said: Στην επαγγελματική την έβγαλες αυτήν την φωτό; Προσπάθησα στην επαγγελματική αλλά δεν τα κατάφερα και δεν έχω καταλάβει και ποτε πως λειτουργεί στην επαγγελματική.. ωστοσο οι παραπάνω φωτός που εστειλα είναι στα 3:4 σκέτο και το ζουμ στο 10x.. τιποτα αλλο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 3 ώρες πριν, challenge143 said: Ναι η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το σημείο δεν τα πάει καλά. Κατά ταλλα το κινητό είναι τίμιο για τα λεφτά του Εε ενταξει μην τα θελουμε και ολα δικα μας..midrange συσκευη αλλα παρ'ολα αυτα ειναι εξισου ενα πολυ αριστο τηλεφωνο και δεν εχει να ζηλεψει κατι απο συσκευες 400-500 ευρω Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 10 minutes ago, billmes1981 said: Εε ενταξει μην τα θελουμε και ολα δικα μας..midrange συσκευη αλλα παρ'ολα αυτα ειναι εξισου ενα πολυ αριστο τηλεφωνο και δεν εχει να ζηλεψει κατι απο συσκευες 400-500 ευρω Συμφωνώ ότι για τα λεφτά της η συσκευή είναι αρκετά καλή, σίγουρα καλύτερη από άλλες της ίδιας οικονομικής κατηγορίας, αλλά θεωρώ πως για το όνομα που κουβαλάει η εταιρία, προσωπικά εμένα με χάλασε πολύ το γεγονός της "αποτυχίας" σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της συσκευής. Έχω ακόμα αρκετά παλαιοτερες συσκευές της LG και της Oneplus, μιλάω για συσκευές 5 και 3 χρόνων αντίστοιχα, που το δακτυλικό τους και το ξεκλείδωμα προσώπου δεν παίζονται. Ακόμα και με ελαφρώς γυρισμένο κεφάλι με εντοπίζουν, και με βρώμικα δάκτυλα λόγω επαγγέλματος πιάνει το δακτυλικό χωρίς καμία αστοχία. Άντε και πες οι αισθητήρες δακτυλικου των LG βρίσκονται στην πλάτη και ίσως παίζει κάποιο ρόλο. Του OnePlus είναι στην οθόνη κι ανοίγει κι αυτό αστραπιαία. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ μου συσκευή Samsung και το μόνο που με ξενέρωσε είναι αυτό. Κατά τα άλλα ναι είναι πολύ τίμια συσκευή που σίγουρα βάζει κάτω ακριβότερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 (edited) Κανενα προβλημα με το δακτυλικο εδω και 11 μηνες χρησης .Δεν χανω ουτε ενα πατημα. Μοναδικη παραφωνια κανω γρηγορο tap να βγει το σημαδι και μετα ξεκλειδωνω ακαριαια . Εαν δεν κανω tap το κανω πολλες φορες λαθος. Δεν βαζω ποτε το δακτυλο σωστα εαν δεν βγει το καημενο το σημαδι . . Edited August 11, 2022 by s_wind 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 έκανες τις ρυθμίσεις και πάλι δεν παίζει ; Hardware level επιλέγεις lever 3 Session Id σε κάθε κάμερα βάζεις 61448 Καλημέρα. Αυτό το session id από που το ρυθμίζουμε; Το hardware level στο 3 το έβαλα, δεν έπαιξε, έκανε αυτό που περιέγραψα.Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Κανένα πρόβλημα με το αποτύπωμα τους 6 μήνες που έχω το κινητό. Έχω περάσει σε ένα σκανάρισμα 4 αποτυπώματα και είναι ταχύτατο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Καλημέρα. Αυτό το session id από που το ρυθμίζουμε; Το hardware level στο 3 το έβαλα, δεν έπαιξε, έκανε αυτό που περιέγραψα.Sent from my SM-A528B using TapatalkΡυθμίσεις ,configuration of modes , μπαίνεις σε κάθε κάμερα και το ορίζεις Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Καλημερα. χρησιμοποιεί κανείς την Alfa Bank Wallet σε αυτο κινητο; Σε μενα δεν λειτουργεί. Προσπαθώ να βρω τι ενωχλει. Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 1 hour ago, emigrant said: Καλημερα. χρησιμοποιεί κανείς την Alfa Bank Wallet σε αυτο κινητο; Σε μενα δεν λειτουργεί. Προσπαθώ να βρω τι ενωχλει. Τι εννοείς δεν ανοίγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Ενημερωση Αυγουστου 2022... Αρκετα μεγαλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 1 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Δεν είναι μόνο security patch, για αυτό είναι σχεδόν 1 gbΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 1 hour ago, tsiou55 said: Τι εννοείς δεν ανοίγει? Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 57 minutes ago, emigrant said: εγω δεν εχω θεμα μολις εβαλα την αυλη της επιδοτησης καυσιμου και ειναι ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Μολις το πηρα και εγω. Καλως σας βρηκαΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Εγώ γενικά αριθμομηχανή δεν έχω στις εφαρμογές μου! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 26 minutes ago, Shinig said: Εγώ γενικά αριθμομηχανή δεν έχω στις εφαρμογές μου! Κατεβάζεις εσύ από play 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Πάντως για θήκη αν ψάχνετε κάποιος η spigen crystal clear τα σπάει μαζί με skin από gadgetshieldz να ξέρετε!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 (edited) Πληροφοριακά για όποιον ενδιαφέρεται για γυαλί εκτός από τα κλασσικά της spiegen και της ESR τα οποία είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν,αλλά τσιμπάνε αρκετά σε τιμη, είναι και το παρακάτω που θα βρείτε στο λινκ που θα παραθέσω. Τυχαίνει να έχω στην κατοχή μου και ένα 1+ 8t για το οποίο έψαχνα καλό γυαλί κι αγόρασα ένα σετ 3 γυαλιών της mr. Shield από το αμερικανικό αμαζον, με κόστος περίπου 15 ευρώ. Επειδή το τελευταίο γυαλί που φορούσα στο A52s και ήταν της ESR παρεπιπτόντως, έσπασε χωρις καν να το χτυπήσω κάπου, πιθανόν από κάποια πίεση που δέχτηκε στην πίσω τσέπη μου, είπα να δοκιμάσω κατά πόσο ταιριάζει το γυαλί του oneplus. Παίδες έπαθα σοκ..κάθεται άψογα χωρίς το παραμικρό ψεγάδι. Φυσικά για να το τοποθετήσω χρησιμοποίησα το πλαστικό βοηθητικό πλαίσιο που είχε μέσα στη συσκευασία της ESR γιατί τα γυαλιά της mr.shield δεν περιέχουν κάτι τέτοιο στο πακέτο. Τα κενα που αφήνει γύρω γύρω ελάχιστα και η αίσθηση αφής πολύ καλή. Αυτό που μου έκανε όμως τεράστια εντύπωση είναι ότι όλως τυχαίως ξαφνικά μου δουλεύουν τέλεια και το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά και το ξεκλείδωμα προσώπου, χωρίς καν να σβήσω τις προηγούμενες ρυθμίσεις. Είχα κάνει ένα σχετικό σχόλιο περί του θέματος λίγα ποστ πριν. Εδώ σας δίνω το λινκ για τα γυαλιά της Mr shield https://www.amazon.com/gp/aw/d/B08L4VQKWP?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title Edited August 11, 2022 by granazias Edit 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 20 ώρες πριν, tolisfar said: Μολις το πηρα και εγω. Καλως σας βρηκα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλως ηρθες στην παρεα μας και καλοδουλευτο! On 10/8/2022 at 9:32 ΜΜ, elenaki96 said: Μου πήρε καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά καλά το κινητό για τα λεφτά του και την κατηγορία του είναι ότι καλύτερο.. Η κάμερα έχει αρκετές λειτουργίες και αν την πειράξεις λίγο κάνει θαύματα.. πραγματικά δεν πίστευα ότι θα έβγαζε τόσο καλή φωτο σε ζουμ 10x το φεγγάρι.. έχω μείνει έκπληκτη πραγματικά... το καλύτερο vfm κινητό στην mid-range κατηγορία.. Να σε ρωτησω επειδη το εψαχνα χθες..το υδατογραφημα πως το εβαλες ετσι χωρις να λεει Samsung Quad Camera? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts