Xrixal Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Δύο ημέρες την έχω περάσει, δεν έχω δει κάποια διαφορά. Και μόνο όμως το νέο security path αρκεί κάθε την γνώμη μουΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ φίλε.Ευχαριστω για την άμεση απάντηση.Αυτο το security path τι ακριβώς κάνει?Στις ρυθμίσεις είναι?Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Οκ φίλε.Ευχαριστω για την άμεση απάντηση.Αυτο το security path τι ακριβώς κάνει?Στις ρυθμίσεις είναι?Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕννοεί τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας. Πολύ σημαντικό για την συσκευή σου να έχει την πρόσφατη ενημέρωση.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Εννοεί τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας. Πολύ σημαντικό για την συσκευή σου να έχει την πρόσφατη ενημέρωση.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ φίλος ευχαριστώ πολύ.Να σε ρωτήσω ξέρεις μέχρι πότε θα παίρνει αναβάθμισεις το κινητό?Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 On 20/7/2022 at 3:44 ΜΜ, xalaros said: Ρυθμισεις ψυχρων χρωματων απο S21 ultra σε Α52s Για τους φιλους που ζητησαν σε μηνυμα την ψυχροτητα της οθονης του S21 ultra ανοιξα ενα ρομ του να δω τις τιμες της . Κανοντας πολυ απλα και συντομα τα παρακατω εχουμε την ψυχροτητα της χρωματικης αποδοσης του Ultra. Με την σειρα οπως τα παραθετω : Μ ενας Χριστιανός, δεν μπορεί να ανεβάσει αυτές τις ρυθμίσεις ?????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Ενα στίκυ χρειαζόμαστε στο πρωτο post Ο s_wind έχει ανεβάσει πολλά tips και how to's τα οποία πάνε χαμένα γιατί λήγουν τα URL των εικόνων 1 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Σε εμένα δεν αμείγουν?Γιατί?Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 2 ώρες πριν, kyramas said: Ενα στίκυ χρειαζόμαστε στο πρωτο post Ο s_wind έχει ανεβάσει πολλά tips και how to's τα οποία πάνε χαμένα γιατί λήγουν τα URL των εικόνων Για αυτο δεν πρεπει να ανεβαινουν τα images σε external hosting sites αλλά εσωτερικά στο ίδιο το forum στο οποιο γίνεται το post ώστε να βρίσκονται παντα. 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 (edited) Κάποιος να μου θυμίσει που είναι τώρα η Βελτιστοπ. χρήσ. μπαταρ.; Ήξερα παλιά ότι ήταν εδώ αλλά δεν την βρίσκω τώρα... Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > πατάμε 3 κάθετες τελείες πάνω δεξιά > Ειδική πρόσβαση > Βελτιστοπ. χρήσ. μπαταρ. Edited July 23, 2022 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Οκ φίλος ευχαριστώ πολύ.Να σε ρωτήσω ξέρεις μέχρι πότε θα παίρνει αναβάθμισεις το κινητό?Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα πάρει μέχρι android 14 και ενημερώσεις ασφαλείας έως Αύγουστο 2025Επίσης επειδή μου έσπαγε τα νεύρα η καθυστέρηση στην εγκατάσταση εφαρμογών από το playstore η λύση είναι εδώ...Φροντίδα συσκευής - 3 τελείες πάνω δεξιά - Αυτοματοποίηση - Αυτόματη σάρωση για κακόβουλο λογισμικό ( απενεργοποίηση ). Εγώ είδα τεράστια διαφορά και μιας και κατεβάζω συγκεκριμένες εφαρμογές και με πολλές αξιολογήσεις δεν το χρειάζομαι.Κρίνετε ανάλογα τις ανάγκες σαςΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Θα πάρει μέχρι android 14 και ενημερώσεις ασφαλείας έως Αύγουστο 2025Επίσης επειδή μου έσπαγε τα νεύρα η καθυστέρηση στην εγκατάσταση εφαρμογών από το playstore η λύση είναι εδώ...Φροντίδα συσκευής - 3 τελείες πάνω δεξιά - Αυτοματοποίηση - Αυτόματη σάρωση για κακόβουλο λογισμικό ( απενεργοποίηση ). Εγώ είδα τεράστια διαφορά και μιας και κατεβάζω συγκεκριμένες εφαρμογές και με πολλές αξιολογήσεις δεν το χρειάζομαι.Κρίνετε ανάλογα τις ανάγκες σαςΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ φιλε.ΕυχαριστωΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 2 ώρες πριν, sgatzo said: Θα πάρει μέχρι android 14 και ενημερώσεις ασφαλείας έως Αύγουστο 2025 Επίσης επειδή μου έσπαγε τα νεύρα η καθυστέρηση στην εγκατάσταση εφαρμογών από το playstore η λύση είναι εδώ... Φροντίδα συσκευής - 3 τελείες πάνω δεξιά - Αυτοματοποίηση - Αυτόματη σάρωση για κακόβουλο λογισμικό ( απενεργοποίηση ). Εγώ είδα τεράστια διαφορά και μιας και κατεβάζω συγκεκριμένες εφαρμογές και με πολλές αξιολογήσεις δεν το χρειάζομαι. Κρίνετε ανάλογα τις ανάγκες σας Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παταω τις 3 τελειες αλλα Αυτόματη σάρωση για κακόβουλο λογισμικό δεν βλεπω 1 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Παταω τις 3 τελειες αλλα Αυτόματη σάρωση για κακόβουλο λογισμικό δεν βλεπω Έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση? Ακολούθησες τα βήματα και δεν βλέπεις την παρακάτω εικόνα? Πολύ περίεργο....Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Τελικά διόλου περίεργο.Κι εγώ με την τελευταία αναβάθμιση την ίδια εικόνα έχω.Κάτι άλλο παίζει μάλλον. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 16 minutes ago, Athlos_PDA said: Τελικά διόλου περίεργο. Κι εγώ με την τελευταία αναβάθμιση την ίδια εικόνα έχω. Κάτι άλλο παίζει μάλλον. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για κοιτάξτε αν έχετε απενεργοποιημένη την προστασία συσκευής, δεν εμφανίζεται το μενού που ψάχνετε. Έτσι ήταν και σε εμένα και μόλις ενεργοποίησα την προστασία εμφανίστηκε 3 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 25 minutes ago, nik187 said: Για κοιτάξτε αν έχετε απενεργοποιημένη την προστασία συσκευής, δεν εμφανίζεται το μενού που ψάχνετε. Έτσι ήταν και σε εμένα και μόλις ενεργοποίησα την προστασία εμφανίστηκε Εχεις δικιο αδερφε..μολις την ενεργοποιησεις φαινεται το μενου.Thanks anyway Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Nik έγραψες! Μα λέω κι εγώ 3 κινητά ίδια σπίτι και το έχουν όλα, πως γίνεται να μην το βλέπει ο φίλος... Δε φαντάζεσαι πόση ώρα το έψαχνα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Παιδιά ευχαριστώ. Σήμερα βοηθάω εγώ, αύριο εσείς κτλ. Γι'αυτο είναι το φόρουμ. 1 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Καλησπέρα στην παρέα! Απέκτησα πρόσφατα το κινητό. Πολύ ευχαριστημένος προερχόμενος από Poco F1! Μία ερώτηση...πιθανότατα έχει απαντηθεί αλλά δεν βρήκα κάτι από το λίγο που έκανα search. Γνωρίζω ότι το κινητό δεν έχει notification led . Μπορείς να ενεργοποιήσεις ωστόσο κατά κάποιο τρόπο ειδοποιήσεις led. Ένας οδηγός που βρήκα έλεγε το εξής: Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις -> Ρύθμιση σύντομης αναδυόμενης ειδοποίησης ->Στυλ φωτισμού οθόνης edge και από εκεί διαλέγω εφε. Υποστηρίζει ότι ανάβει ένα φωτάκι εκεί στην μπροστινή κάμερα; Όποτε έρχεται ειδοποίηση; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Ισχύει ρε παιδιά ή είναι τπτ άλλο αυτό που προσπαθώ; Μετά είδα οτι γίνεται και με το app aodnotify, αλλά ήθελα να τσεκάρω τον πάνω τρόπο πρώτα. Σας ευχαριστωωω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 9 minutes ago, kixer said: Καλησπέρα στην παρέα! Απέκτησα πρόσφατα το κινητό. Πολύ ευχαριστημένος προερχόμενος από Poco F1! Μία ερώτηση...πιθανότατα έχει απαντηθεί αλλά δεν βρήκα κάτι από το λίγο που έκανα search. Γνωρίζω ότι το κινητό δεν έχει notification led . Μπορείς να ενεργοποιήσεις ωστόσο κατά κάποιο τρόπο ειδοποιήσεις led. Ένας οδηγός που βρήκα έλεγε το εξής: Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις -> Ρύθμιση σύντομης αναδυόμενης ειδοποίησης ->Στυλ φωτισμού οθόνης edge και από εκεί διαλέγω εφε. Υποστηρίζει ότι ανάβει ένα φωτάκι εκεί στην μπροστινή κάμερα; Όποτε έρχεται ειδοποίηση; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Ισχύει ρε παιδιά ή είναι τπτ άλλο αυτό που προσπαθώ; Μετά είδα οτι γίνεται και με το app aodnotify, αλλά ήθελα να τσεκάρω τον πάνω τρόπο πρώτα. Σας ευχαριστωωω! Γιατί να μπλέξεις με αυτά; Λόγω amoled οθόνης έχεις την ευκαιρία του always on display. Θα πάς ρυθμίσεις-->Κλείδωμα οθόνης-->Always on display και άν δεν θέλεις το ''εμφάνιση πάντα'' βάλτο ''Εμφάνιση για νέες ειδοποιήσεις''. Άν και εγώ το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο λόγω οτι δεν βλέπω διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας και έτσι βλέπω την ώρα και το ποσοστό μπαταρίας την ώρα που είναι κλειδωμένο το κινητό οπουδήποτε το έχω αφήσει. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Καλως ηρθες στην παρεα μας και καλοριζικο-καλοδουλευτο.Βαλτο καλυτερα να σου ενεργοποιει την οθονη οταν σκανε ειδοποιησεις να κανεις και λιγο εξοικονομηση ενεργειας 😄 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Όντως δεν πέρασε καθόλου το always on display απο το μυαλο μου! Το δοκιμάζω τώρα. Σας ευχαριστω και τους 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Τον ήχο του κλείστρου πως μπορούμε να τον απενεργοποιησουμε? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Tελικά υπάρχει περίπτωση να έχουμε διαφορετικό ήχο στις ειδοποιήσεις και στα sms ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 16 ώρες πριν, Shinig said: Τον ήχο του κλείστρου πως μπορούμε να τον απενεργοποιησουμε? Εγώ έχω κλείσει εντελώς την ένταση στο σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 Κι εγώ έχω κλείσει τελείως την ένταση συστήματος. Ωστόσο αν θες να έχεις ήχους συστήματος και σε ενοχλεί μόνο το κλείστρο στη κάμερα μπορείς να φτιάξεις μία bixby ρουτίνα που να κλείνει τον ήχο συστήματος όταν τρέχει η εφαρμογή της κάμερας και να τον ανοίγει όταν δεν τρέχει. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts