slash7 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παιδια, ταξιδευω πολυ συχνα για το λογω του οτι ζω στο εξωτερικο και πηγαινοερχομαι Ελλαδα Πορτογαλια και σε αλλες χωρες αρκετες φορες. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι για μενα η Lufthansa ειναι η καλυτερη, εχοντας ταξιδεψει με πολλες εταιριες... Αψογη εξυπηρετηση, ανταποκρισεις, και πανω απ ολα πανω στην ωρα της χωρις ουτε ενα προβλημα.. Μετα θα ελεγα aegean, αν δεν επαινισουμε τον τοπο μας.. :p Περα απο αυτο ειναι πολυ καλη εταιρια και στεκεται καλα στο τομεα του εξωτερικου.. Τωρα για το εσωτερικο παντα με αυτη πεταω αλλα οχι και τοσες πολλες φορες για να μπορω να βγαλω συμπερασματα... Απο αυτες που θα ελεγα ειναι απο τις χειροτερες ειναι TAP, Air France(αναλογικα ειδικα και με την χωρα της θα επρεπε να ειναι πολυ καλυτερη, να παρει κανιουργια αεροπλανα κι οχι κατι παλια που εχει τωρα και να ειναι συνεπης στις ωρες της) και βεβαια Alitalia. και Ολυμπιακη πλεον. Επισης μια εταιρια η οποια με αφηνει ουδετερο αλλα προς το κακο ειναι η swiss.. Καλη εταιρια, αλλα 4 στις 7 φορες που ταξιδεψα παντα κατι γινεται.. Και το χειροτερο ειναι οτι για μενα, που δεν πεταω με μια πτηση αλλα με ανταποκριση για Ελλαδα Πορτογαλια, ειναι κουραστικο το να ξαναπερνας απο ελεγχο αφου δεν ειναι στην Ε.Ε... Ελεος. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 φευγω ταξιδι την παρασκευη με Gulf air και εχω ψιλοανχωθει. εψαξα ιντερνετ και βρηκα πως επεσε ενα αεροπλανο της στο Bahrain στην θαλασσα το 2000.την ξερετε σαν εταιρια? εχει κανεις προσωπικη εμπειρια? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 χαλάρωσε...μπορεί να μην είναι Emirates ή Singapore αλλά μια χαρά πάει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 βασικα κανουμε σταση Bahrain και μετα περνουμε emirates airlines για Doha. Το θεμα ειναι πως το μεγαλο ταξιδι τις 4 ωρες τις κανουμε με την Gulf και την μιση ωρα που ειναι μετα την κανουμε με την καλη εταιρια......... Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 μολις γυρισα απο Μιλανο με air one. αυτη που αγορασε την Αλιταλια εξαιρετικα αεροσκαφη, ολοκιανουρια, απιστευτα καλη απογειωση και προσγειωση Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 μολις γυρισα απο Μιλανο με air one. αυτη που αγορασε την Αλιταλια εξαιρετικα αεροσκαφη, ολοκιανουρια, απιστευτα καλη απογειωση και προσγειωση Αυτό δεν έχει και τόσο σχέση με την εταιρεία... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Οι πρώτες εντυπώσεις πάντως από την Athens Airways δεν είναι και οι καλύτερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 γιατι ομως? τι σε εκανε να μην εχεις καλες εντυπωσεις απο την συγκεκριμενη εταιρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Ναι, περισσότερες λεπτομέρειες θα ήτο ευπρόσδεκτες. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Κυριώς από τα αεροσκάφη τους...Ήταν πολύ μικρά και κυρίως στενά. Για κάποιον που έχει μια χειραποσκευή, μπορεί να αναγκαστεί να την παραδώσει γιατί δεν χωράει...Και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από την άλλη στις δύο φορές που έχω ταξιδέψει με την εν λόγω εταιρεία, τη μία είχα μία καθυστέρηση 45', γιατί άργησε να έρθει το αεροπλάνο από Αθήνα. Τα σάντουιτς αρκετά νόστιμα, αλλά όπως είπα και πριν, είναι μια σταλιά τα αεροπλάνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Αυτό δεν έχει και τόσο σχέση με την εταιρεία... :) ναι ρε, πληροφοριακα το λεω αμεσως εσυ :lol: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Κυριώς από τα αεροσκάφη τους...Ήταν πολύ μικρά και κυρίως στενά. Για κάποιον που έχει μια χειραποσκευή, μπορεί να αναγκαστεί να την παραδώσει γιατί δεν χωράει...Και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από την άλλη στις δύο φορές που έχω ταξιδέψει με την εν λόγω εταιρεία, τη μία είχα μία καθυστέρηση 45', γιατί άργησε να έρθει το αεροπλάνο από Αθήνα. Τα σάντουιτς αρκετά νόστιμα, αλλά όπως είπα και πριν, είναι μια σταλιά τα αεροπλάνα... πτηση αθηνα θεσσαλονικη... ολα καλα φυγαμε στην ωρα μας , φτασαμε καλα απο θεσσαλονικη αθηνα ηταν ακομα καλυτερα το καταπληκτικο ηταν που ερχεται με τους ξηρους καρπους και μου λεει θα πιειτε κατι ? κοκα κολα λεω και μου λεει η τυπισσα να βαώ και λιγο ουισκακι μεσα? το τραβαει η ωρα ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θεες παντως νομιζω οτι με την ανιουσα των τιμων στις υπολοιπες για θεσσαλονικη και χανια που συνηθως παω, θα την προτιμω Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Κυριώς από τα αεροσκάφη τους...Ήταν πολύ μικρά και κυρίως στενά. Για κάποιον που έχει μια χειραποσκευή, μπορεί να αναγκαστεί να την παραδώσει γιατί δεν χωράει...Και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από την άλλη στις δύο φορές που έχω ταξιδέψει με την εν λόγω εταιρεία, τη μία είχα μία καθυστέρηση 45', γιατί άργησε να έρθει το αεροπλάνο από Αθήνα. Τα σάντουιτς αρκετά νόστιμα, αλλά όπως είπα και πριν, είναι μια σταλιά τα αεροπλάνα... Χμ, πετάει με Embraer. Δεν έχω πετάξει ποτέ με τέτοιο αεροσκάφος, αλλά μια ματιά που έριξα στο airliners.net, πράγματι φαίνονται μικρά... Εντάξει, δεν είναι και Α380, πάντως νομίζω για τα δρομολόγια είναι ότι πρέπει. απο θεσσαλονικη αθηνα ηταν ακομα καλυτερα το καταπληκτικο ηταν που ερχεται με τους ξηρους καρπους και μου λεει θα πιειτε κατι ? κοκα κολα λεω και μου λεει η τυπισσα να βαώ και λιγο ουισκακι μεσα? το τραβαει η ωρα ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θεες Καραλολ. :rotfl: ναι ρε, πληροφοριακα το λεω αμεσως εσυ :lol: :wink: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Aegean / Luft / British / Singapore. Όλες πολύ καλές και χωρίς προβλήματα τύπου "πρώην" ολυμπιακης...:happy: Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Πάντως εγώ προτιμώ για εξωτερικό easy jet. Είναι ότι πιο οικονομικό υπάρχει και δεν με πολύ νοιάζει που δεν θα κεράσουν τίποτα όπως κάνουν άλλες εταιρίες + ότι δεν έχει καθυστερήσεις. Για μέσα Ελλάδα aegean και μόνο. Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactive8765487654 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Aegean και Lufthansa δαγκωτό! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 οι εντυπωσεις μου που πεταξα για doha με την Gulf air δεν ηταν και οι καλυτερες. πολυ στενα καθησματα και τα αεροπλανα της μπανταρανε, ειδικα οσο παταγανε ακομη στην γη στην απογειωση και προσγειωση πηγαιναν δεξια αριστερα..δεν το χω ξαναδει αυτο το πραγμα. το συμπερασμα μου ειναι πως η ολυμπιακη δεν συγκρινετε με καμια απ οσες εχω πεταξει ως τωρα. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Aegean, καλες προσφορες και πολυ καλη εξυπηρετηση, οσες φορες εχω πεταξει δεν εχω παραπονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 .... τα αεροπλανα της μπανταρανε, ειδικα οσο παταγανε ακομη στην γη στην απογειωση και προσγειωση πηγαιναν δεξια αριστερα... :D:D:D Ελεος ρε παιδια τι λετε!!! Μηπως ειχε λακουβες το αεροδρομιο...:D:D:D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 μολις γυρισα απο Μιλανο με air one. αυτη που αγορασε την Αλιταλια εξαιρετικα αεροσκαφη, ολοκιανουρια, απιστευτα καλη απογειωση και προσγειωση Δηλαδή επιθεώρησες όλο το στόλο της και διαπίστωσες ότι τα αεροπλάνα της είναι ολοκαίνουρια; Το ότι εσύ πέταξες με ολοκαίνουριο είναι ένα πράγμα, και το αν ο στόλος της αποτελείται συνολικά από ολοκαίνουρια αεροπλάνα είναι άλλο πράγμα. Και πληροφοριακά, τα περισσότερα αεροπλάνα της νέας Alitalia δεν είναι ολοκαίνουρια (αν και προχωράει σε γενναία ανανέωση του στόλου που θα πάρει αρκετό χρόνο). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Τι εντυπώσεις υπάρχουν από την clickair/vueling? Έχει κάποιες βολικές πτήσεις για Βαρκελώνη και το σκέφτομαι (εν αντιθέσει με τις πρωινές πτήσεις της aegean). Από ασφάλεια δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, καθότι ισπανική (?). Γενικά πως είναι τα αεροπλάνα της? Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με low cost εταιρεία. Πέρα από το στρίμωγμα στις θέσεις, γίνονται άλλες "εκπτώσεις"? πχ υπάρχει in-flight entertainment, κάποιο φαγητό? τι σου δίνουν; για χώρους υγιεινής είναι αυτονόητο, έτσι; ή τους κατάργησαν προς χάρη του χώρου; Καθυστερήσεις υπάρχουν; Γενικά όποιος έχει ταξιδέψει ας μου πει μια άποψη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 επεσε αεροπλανο τησ air france με 230 επιβατεσ. αμα πεφτουν κ αεροπλανα τησ air france φανταστητε τι γινεται με τισ εταιριεσ χαμηλου κοστουσ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Τίποτα δεν γίνεται, κάθε μέρα πραγματοποιούνται χιλιάδες πτήσεις και δεν συμβαίνουν παρά λίγα ατυχήματα το χρόνο. Απλά επειδή είναι πολλοί οι νεκροί, ασχολούνται τα ΜΜΕ. Άμα αθροισεις τα θύματα των τροχαίων του Τυπικού Ελληνικού Σαββατοκύριακου, θα δεις ότι έχουμε εσφαλμένη αντίληψη για το ασφαλεστερο μέσο. Το ζήτημα ειναι να μην έρθει η ώρα του πιλότου, άμα έρθει θα κάνουμε δωρεάν μαθήματα skydive... Πιο πολύ φοβάμαι τον cagurus hellenicus όταν βγαίνω στην Κορίνθου - Πατρών, παρά τις Βιρμανικές αερογραμμές που πετάνε με αεροπλάνα το '30. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Τίποτα δεν γίνεται, κάθε μέρα πραγματοποιούνται χιλιάδες πτήσεις και δεν συμβαίνουν παρά λίγα ατυχήματα το χρόνο. Απλά επειδή είναι πολλοί οι νεκροί, ασχολούνται τα ΜΜΕ. Άμα αθροισεις τα θύματα των τροχαίων του Τυπικού Ελληνικού Σαββατοκύριακου, θα δεις ότι έχουμε εσφαλμένη αντίληψη για το ασφαλεστερο μέσο. Το ζήτημα ειναι να μην έρθει η ώρα του πιλότου, άμα έρθει θα κάνουμε δωρεάν μαθήματα skydive... Πιο πολύ φοβάμαι τον cagurus hellenicus όταν βγαίνω στην Κορίνθου - Πατρών, παρά τις Βιρμανικές αερογραμμές που πετάνε με αεροπλάνα το '30. ναι δεν διαφωνω σε αυτο που λεσ. ισωσ επειδη ειναι σπανια τα αεροπορικα δυστυχηματα γιαυτο γινεται τοσοσ μεγαλοσ ντοροσ οταν συμβαινει καποιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο γίνεται τόσο ντόρος. Στατιστικά πάντως τα ταξίδια με αεροπλάνο είναι τα ασφαλέστερα ταξίδια που μπορείς να κάνεις. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts