chris7_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μετα και σημερινο ατυχημα καμια...:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 http://www.spanair.com/web/en-gb/DSite/Last-official-notice/ http://imageshack.gr/files/rfcrap6bne2nmcw8edu4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Είχα ταξιδέψει με τη συγκεκριμένη εταιρεία από Μαδρίτη προς μια άλλη πόλη της Ισπανίας πριν 3 χρόνια περίπου. Ύπήρξε καθυστέρηση λόγω βλάβης, είχαν πει ότι θα έρθει άλλο αεροσκάφος, τελικά δεν υπήρχε διαθέσιμο. Μετά μας είπαν ότι θα μας βάλουν στην επόμενη που ήταν το επόμενο πρωί, δεν υπήρχε, όμως, τόσο μεγάλη διαθεσιμότητα και στο τέλος πετάξαμε με εκείνο που είχε βλάβη. Το αεροπλάνο κατάφερε να απογειωθεί με την τρίτη προσπάθεια. Έχω ταξιδέψει καμιά 40αρια φορές με αεροπλάνο με καμιά 10αριά διαφορετικές εταιρείες, ήταν η μία από τις δύο που φοβήθηκα, (η άλλη ήταν λόγω καιρικών συνθηκών). Καλύτερα να είχα πάρει το λεωφόρειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Εγώ πάντα έχω το ίδιο πρόβλημα: στο διαβατήριο/ταυτότητα το ονοματεπώνυμο είναι με Y ενώ στην χρεωστική το αντίστοιχο γράμα με Ι. Κάθε φορά που κλείνω μέσω internet έχω πρόβλημα. Πολύ κακώς δεν έχεις κάνει φασαρία στην τράπεζα απαιτώντας να το αλλάξουν. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Πολύ κακώς δεν έχεις κάνει φασαρία στην τράπεζα απαιτώντας να το αλλάξουν. 50 φορές τους το χω πει, και όλο μου λένε όταν λείξει η κάρτα. Αφού ταξιδεύω, οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Είχα ταξιδέψει με τη συγκεκριμένη εταιρεία από Μαδρίτη προς μια άλλη πόλη της Ισπανίας πριν 3 χρόνια περίπου. Ύπήρξε καθυστέρηση λόγω βλάβης, είχαν πει ότι θα έρθει άλλο αεροσκάφος, τελικά δεν υπήρχε διαθέσιμο. Μετά μας είπαν ότι θα μας βάλουν στην επόμενη που ήταν το επόμενο πρωί, δεν υπήρχε, όμως, τόσο μεγάλη διαθεσιμότητα και στο τέλος πετάξαμε με εκείνο που είχε βλάβη. Το αεροπλάνο κατάφερε να απογειωθεί με την τρίτη προσπάθεια. Έχω ταξιδέψει καμιά 40αρια φορές με αεροπλάνο με καμιά 10αριά διαφορετικές εταιρείες, ήταν η μία από τις δύο που φοβήθηκα, (η άλλη ήταν λόγω καιρικών συνθηκών). Καλύτερα να είχα πάρει το λεωφόρειο. Καλά δεν ντρέπονται να απογειώνουν τα αεροπλάνα με βλάβη???:mad: Ορίστε, έγινε το κακό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 SKYEUROPE Πολύ καλή εταιρεία και με πολύ καλές τιμές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 πλάκα πλάκα η Spanair είναι θυγατρική της SAS Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Εγώ πάντα έχω το ίδιο πρόβλημα: στο διαβατήριο/ταυτότητα το ονοματεπώνυμο είναι με Y ενώ στην χρεωστική το αντίστοιχο γράμα με Ι. Κάθε φορά που κλείνω μέσω internet έχω πρόβλημα. Δε καταλαβαινω γιατι εχεις προβλημα. Αν γραφεις τα στοιχεια του passenger οπως αναφερονται στο διαβατηριο σου και στη πληρωμη δινεις τα στοιχεια οπως αναφερονται στη καρτα, το e-ticket βγαινει με τα στοιχεια του διαβατηριου. Πως εχεις προβλημα? Μα εκεί που δηλώνεις τα στοιχεία της κάρτας το όνομα δε χρειάζεται να είναι το ίδιο με τα στοιχεία του επιβάτη. Κάνω λάθος; Δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουν. Μπορει να πεταει καποιος και να πληρωνει αλλος Εξαρτάται την αεροπορική εταιρεία... Οχι βεβαια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Δε καταλαβαινω γιατι εχεις προβλημα. Αν γραφεις τα στοιχεια του passenger οπως αναφερονται στο διαβατηριο σου και στη πληρωμη δινεις τα στοιχεια οπως αναφερονται στη καρτα, το e-ticket βγαινει με τα στοιχεια του διαβατηριου. Πως εχεις προβλημα? Δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουν. Μπορει να πεταει καποιος και να πληρωνει αλλος Δεν γίνεται να πληρώσω εγώ και να πετάξει ο φούφουτος...Αν κάνεις ηλεκτρονική κρατηση εισητηρίου θα πρέπει ο ένας από τους όσους επιβάτες είναι να πετάξουν μαζί σου (οικογένεια, φίλος, φίλη κτλ) να είναι ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας και το e-ticket βγαίνει στο όνομα που έχει η πιστωτική σου κάρτα ή το διαβατήριο την οποία κάρτα μερικές φορές χρειάζεσαι κατά το check-in για έλεγχο ότι είσαι το ίδιο άτομο..Αν τώρα το όνομά μου στην πιστωτική έχει ένα e και στο διαβατήριό μου δεν έχει αυτό το e αλλά έχει i το όνομά μου αμέσως διαβάζεται διαφορετικά..Άρα Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Δεν γίνεται να πληρώσω εγώ και να πετάξει ο φούφουτος...Αν κάνεις ηλεκτρονική κρατηση εισητηρίου θα πρέπει ο ένας από τους όσους επιβάτες είναι να πετάξουν μαζί σου (οικογένεια, φίλος, φίλη κτλ) να είναι ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας και το e-ticket βγαίνει στο όνομα που έχει η πιστωτική σου κάρτα ή το διαβατήριο την οποία κάρτα μερικές φορές χρειάζεσαι κατά το check-in για έλεγχο ότι είσαι το ίδιο άτομο..Αν τώρα το όνομά μου στην πιστωτική έχει ένα e και στο διαβατήριό μου δεν έχει αυτό το e αλλά έχει i το όνομά μου αμέσως διαβάζεται διαφορετικά..Άρα Πριν 1 μηνα πληρωσα με δικη μου καρτα e ticket για αλλο προσωπο (καμια σχεση με το ονοματεπωνυμο μου) για να ερθει απο εξωτερικο Ελλαδα με την Aegean. Ισως εσυ ξερεις καλυτερα ομως.... :p Επισης καθε φορα που πηγαινοερχομαι Αγγλια, χρεωνεται η καρτα του πατερα μου ο οποιος ουτε πεταει μαζι μου, ουτε τον κουβαλαω στο αεροδρομιο για να κανουν ελεγχο αν ειναι οντως ο κατοχος της καρτας. Αρα..... Αν δε γνωριζεις μη ποσταρεις με τετοια σιγουρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Πριν 1 μηνα πληρωσα με δικη μου καρτα e ticket για αλλο προσωπο (καμια σχεση με το ονοματεπωνυμο μου) για να ερθει απο εξωτερικο Ελλαδα με την Aegean. Ισως εσυ ξερεις καλυτερα ομως.... :p Επισης καθε φορα που πηγαινοερχομαι Αγγλια, χρεωνεται η καρτα του πατερα μου ο οποιος ουτε πεταει μαζι μου, ουτε τον κουβαλαω στο αεροδρομιο για να κανουν ελεγχο αν ειναι οντως ο κατοχος της καρτας. Αρα..... Αν δε γνωριζεις μη ποσταρεις με τετοια σιγουρια Πετάω αρκετά συχνά λόγω σπουδών και ποτέ μου δεν έχω σκεφτεί να κάνω αυτό που λες..Όσες φορές μάλιστα έχω κλείσει e-tickets πάντα διαβάζω τον όρο "ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας πρέπει να είναι ένας από τους επιβάτες" ..Συγκεκριμένα έκλεισα πριν λίγο καιρό εισητήρια με την Lufthansa και ορίστε τι έγραφε στην συμπλήρωση των στοιχείων της πιστωτικής μου κάρτας "Please note, that the owner of the form of payment always has to be one of the travelling passengers. If you are using a company account card, the owner of this card does not have to be one of the travelling passengers" Και το άλλο που με παραξένεψε είναι ότι δήλωνες ότι για την ταυτοποίηση τι θα χρησιμοποιούσες δλδ For identification at check-in, I will use: credit card used for payment Please note! The above chosen card is required at time of checkin for all flights. Ποτέ μου δεν λέω κάτι αν δεν το ξέρω σίγουρα.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Καλη σας ημερα και απο εμενα. Παω ταξιδι του μελιτος παναθεμα με στην Βαρκελωνη με Αλιταλια παλι παναθεμα με μεσω Ρωμης. Με εχει πιασει κατι με ολα αυτα που διαβασα απο εδω. Οποιος ξερει ρε παιδια παιδια μπορει να μου πει απο αεροσκαφοι τι λεει? Απο αποσκευες και τετοια συνεχιζει ακομα? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Πετάω αρκετά συχνά λόγω σπουδών και ποτέ μου δεν έχω σκεφτεί να κάνω αυτό που λες..Όσες φορές μάλιστα έχω κλείσει e-tickets πάντα διαβάζω τον όρο "ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας πρέπει να είναι ένας από τους επιβάτες" ..Συγκεκριμένα έκλεισα πριν λίγο καιρό εισητήρια με την Lufthansa και ορίστε τι έγραφε στην συμπλήρωση των στοιχείων της πιστωτικής μου κάρτας Για τον ιδιο λογο πεταω κι εγω πολυ συχνα. Συνηθως κλεινω με airticket.gr η με expedia.fr η opodo.fr η aegean μεσα απο το site της. Ποτε δεν ειχα προβλημα, ουτε με το δικο μου e-ticket, αλλα ουτε και σε 3 περιπτωσεις που χρησιμοποιησα δικη μου καρτα για εισιτηριο αλλου προσωπου. Απ οσο θυμαμαι οταν συμπληρωνεις τη φορμα, ζητανε ξεχωριστα τα στοιχεια του επιβατη και ξεχωριστα τα στοιχεια του κατοχου της καρτας, τα οποια μπορει να μην ειναι τα ιδια με αυτα του επιβατη. Επισης μεσα απο τα sites που εχω κλεισει ποτε δε συναντησα τον ορο που αναφερεις "Please note, that the owner of the form of payment always has to be one of the travelling passengers. If you are using a company account card, the owner of this card does not have to be one of the travelling passengers" Εκπλησομαι γιατι πρωτη φορα βλεπω τετοιον ορο. Απο περιεργεια δοκιμασα και εκανα τωρα μια εικονικη κρατηση μεσω της airticket.gr και δε μου εβγαλε πουθενα κατι τετοιο Και το άλλο που με παραξένεψε είναι ότι δήλωνες ότι για την ταυτοποίηση τι θα χρησιμοποιούσες δλδ Για ταυτοποιηση βαζω παντα διαβατηριο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Καλη σας ημερα και απο εμενα. Παω ταξιδι του μελιτος παναθεμα με στην Βαρκελωνη με Αλιταλια παλι παναθεμα με μεσω Ρωμης. Με εχει πιασει κατι με ολα αυτα που διαβασα απο εδω. Οποιος ξερει ρε παιδια παιδια μπορει να μου πει απο αεροσκαφοι τι λεει? Απο αποσκευες και τετοια συνεχιζει ακομα? Ευχαριστω προκαταβολικα 4-5 φορες που εχω ταξιδεψει με Αλιταλια για Παρισι και Μαρσειγ μια χαρα ηταν. Ουτε καθυστερηση ουτε προβλημα με αποσκευες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Καλη σας ημερα και απο εμενα. Παω ταξιδι του μελιτος παναθεμα με στην Βαρκελωνη με Αλιταλια παλι παναθεμα με μεσω Ρωμης. Με εχει πιασει κατι με ολα αυτα που διαβασα απο εδω. Οποιος ξερει ρε παιδια παιδια μπορει να μου πει απο αεροσκαφοι τι λεει? Απο αποσκευες και τετοια συνεχιζει ακομα? Ευχαριστω προκαταβολικα Βαρκελώνη! Υπέροχη πόλη! Έχω πάει 2 φορές και την ξέρω καλά. Όσο για την alitalia από όσο γνωρίζω έχει περιοριστεί λίγο το πρόβλημα με τις βαλίτσες αλλά καλού κακού λάβε όλα τα μέτρα (καρτελάκια με όνομα,τηλ πάνω στις βαλίτσες κλπ). Γιατί alitalia όμως? Πάνε πολλές αεροπορικές στην Βαρκελώνη μέσω άλλης πόλης σε πολύ οικονομικές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Νομίζω ότι η Alitalia έχει τις καλύτερες ώρες για Βαρκελώνη και τις λιγότερες ώρες αναμονής. Πιο οικονομική και γρήγορη είναι η Vueling που πάει απ'ευθείας αλλά εγώ προσωπικά θα την απέφευγα λόγω ωρών (και λόγω αεροπλάνων- ξέρω ότι είναι πιο άβολη κι από easyjet). Η Lufthansa είναι πανάκριβη- οπότε δεν ξέρω αν μένει καμιά άλλη εταιρεία που να συμφέρει περισσότερο. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Νομίζω ότι η Alitalia έχει τις καλύτερες ώρες για Βαρκελώνη και τις λιγότερες ώρες αναμονής. Πιο οικονομική και γρήγορη είναι η Vueling που πάει απ'ευθείας αλλά εγώ προσωπικά θα την απέφευγα λόγω ωρών (και λόγω αεροπλάνων- ξέρω ότι είναι πιο άβολη κι από easyjet). Η Lufthansa είναι πανάκριβη- οπότε δεν ξέρω αν μένει καμιά άλλη εταιρεία που να συμφέρει περισσότερο. Χμμ. Πέταξα τον Αύγουστο με swiss air για Βαρκελώνη και το εισιτήριο είχε περίπου 15 ευρώ παραπάνω από alitalia. Πιστεύω αξίζει. Επίσης εξαιρετική -κατά την γνώμη μου- είναι η Czech Air (που πάει Βαρκελώνη μέσω Πράγας) η οποία πέρα από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τις πανέμορφες αεροσυνοδούς (αν και γυναίκα οφείλω να το παραδεχτώ) έχει και εκπληκτικό φαγητό!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Για τον ιδιο λογο πεταω κι εγω πολυ συχνα. Συνηθως κλεινω με airticket.gr η με expedia.fr η opodo.fr η aegean μεσα απο το site της. Ποτε δεν ειχα προβλημα, ουτε με το δικο μου e-ticket, αλλα ουτε και σε 3 περιπτωσεις που χρησιμοποιησα δικη μου καρτα για εισιτηριο αλλου προσωπου. Απ οσο θυμαμαι οταν συμπληρωνεις τη φορμα, ζητανε ξεχωριστα τα στοιχεια του επιβατη και ξεχωριστα τα στοιχεια του κατοχου της καρτας, τα οποια μπορει να μην ειναι τα ιδια με αυτα του επιβατη. Επισης μεσα απο τα sites που εχω κλεισει ποτε δε συναντησα τον ορο που αναφερεις "Please note, that the owner of the form of payment always has to be one of the travelling passengers. If you are using a company account card, the owner of this card does not have to be one of the travelling passengers" Εκπλησομαι γιατι πρωτη φορα βλεπω τετοιον ορο. Απο περιεργεια δοκιμασα και εκανα τωρα μια εικονικη κρατηση μεσω της airticket.gr και δε μου εβγαλε πουθενα κατι τετοιο Για ταυτοποιηση βαζω παντα διαβατηριο Και εγώ για ταυτοποίηση πάντα το διαβατήριο βάζω..Δεν ξέρω γιατί δεν έχω κλείσει ποτέ μου εισιτήρια από τα 2 sites που λες εκτός από το airtickets.gr....Πάντα βρίσκω τις φθηνές τιμές στο airtickets και μετά το ψάχνω και μέσω της αεροπορικής εταιρείας..Επειδή δεν με πειράζουν οι ώρες ταξιδιού (δλδ ταξιδεύω και 4 το πρωί με πτήσεις σχεδόν άδειες ή μένω αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο μεταξύ στάσεων) βρίσκω πάντα καλές τιμές.. Χμμ. Πέταξα τον Αύγουστο με swiss air για Βαρκελώνη και το εισιτήριο είχε περίπου 15 ευρώ παραπάνω από alitalia. Πιστεύω αξίζει. Επίσης εξαιρετική -κατά την γνώμη μου- είναι η Czech Air (που πάει Βαρκελώνη μέσω Πράγας) η οποία πέρα από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τις πανέμορφες αεροσυνοδούς (αν και γυναίκα οφείλω να το παραδεχτώ) έχει και εκπληκτικό φαγητό!:p Έχω πετάξει και με τις 2 σχετικά πρόσφατα...Μου άρεσαν πάρα πολύ και οι 2 εταιρίες..Πολυ καλή εξυπηρέτηση, ωραίες αεροσυνοδούς και ωραίους πιλότους και εκπληκτικό φαγητό.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 κακως πας με Αλιταλια η vueling δε σας εκανε να πατε ντουγρου? τσαμπα ταλαιπωρια θα φατε Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Δεν ξέρω γιατί δεν έχω κλείσει ποτέ μου εισιτήρια από τα 2 sites που λες εκτός από το airtickets.gr....Πάντα βρίσκω τις φθηνές τιμές στο airtickets και μετά το ψάχνω και μέσω της αεροπορικής εταιρείας.. Απο airticket χωρις s στο τελος κλεινω. Δεν ειναι ιδια εταιρεια με την airtickets. Oι τιμες που εχω βρει ειναι αρκετα καλες, αν και πριν κλεισω εισιτηριο το ψαχνω σε 4-5 διαφορετικα sites γιατι υπαρχουν διαφορες. Γενικα αποφευγω τις low cost εταιρειες, και για Leeds που πηγαινοερχομαι εχω βρει πολυ βολικη τη KLM. Τελος μεγαλο ρολο στη τιμη παιζει η χρονικη στιγμη που παιρνεις το εισιτηριο. Οσο νωριτερα, τοσο φτηνοτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Απο airticket χωρις s στο τελος κλεινω. Δεν ειναι ιδια εταιρεια με την airtickets. Oι τιμες που εχω βρει ειναι αρκετα καλες, αν και πριν κλεισω εισιτηριο το ψαχνω σε 4-5 διαφορετικα sites γιατι υπαρχουν διαφορες. Γενικα αποφευγω τις low cost εταιρειες, και για Leeds που πηγαινοερχομαι εχω βρει πολυ βολικη τη KLM. Τελος μεγαλο ρολο στη τιμη παιζει η χρονικη στιγμη που παιρνεις το εισιτηριο. Οσο νωριτερα, τοσο φτηνοτερα Το ξέρω το site που λες..Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου είναι αρκετά εύχρηστο..Προτιμώ το airtickets και το ψάχνω και εγώ πάντα..Εγώ πηγαινοέρχομαι Manchester..Δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει βολική κάποια συγκεκριμένη εταιρεία..Πετάω με όποια βρω φτηνότερο ticket...Πχ έχω πετάξει με Swiss air, Lufthansa, British Airways, British Midlands, Ολυμπιακή, KLM, Chech Air και τώρα θα πετάξω με Brussels Airlines... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Έχω ταξιδέψει 3 φορές με αλιταλια στη Βαρκελώνη , μέσω Ρώμης ή Μιλάνο. Μία φορά είχε καθυστέρηση και περίμενα στη Ρώμη 12 ώρες (!) κι όταν έφτασα η βαλίτσα μου είχε πάει στην Αίγυπτο! Κατά τα άλλα καλά. Μια φίλη μου Ιταλίδα που ειχε έρθει διακοπές στην Ελλάδα από το Μιλάνο, η βαλίτσα της έφτασε μία εβδομάδα μετά. Δεν τη χρειαζόταν πια, την πήρε απλά και γύρισε πίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 κακως πας με Αλιταλια η vueling δε σας εκανε να πατε ντουγρου? τσαμπα ταλαιπωρια θα φατε Αλήθεια τι λέει η vueling? Έχεις ταξιδέψει να μας πεις εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Επίσης εξαιρετική -κατά την γνώμη μου- είναι η Czech Air (που πάει Βαρκελώνη μέσω Πράγας) η οποία πέρα από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τις πανέμορφες αεροσυνοδούς (αν και γυναίκα οφείλω να το παραδεχτώ) έχει και εκπληκτικό φαγητό!:p Πολυ καλή εξυπηρέτηση, ωραίες αεροσυνοδούς και ωραίους πιλότους και εκπληκτικό φαγητό.. Έχω πετάξει κι εγώ με την Czech από Λονδίνο για Πράγα. Αλλά ρε γμτ, εγώ γιατί δε θυμάμαι καθόλου τις αεροσυνοδούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts