Jump to content

Αεροπορικές εταιρείες: Αγαπημένες, εμπειρίες, απορίες

lewton
 Κοινοποίηση

Ψηφίστε μια ή περισσότερες.  

836 members have voted

1. 1. Ψηφίστε μια ή περισσότερες.

• Ολυμπιακή (παλιά και νέα)
      159
    • Aegean
      170
    • Cyprus Airways
      23
    • Air France/KLM
      50
    • Lufthansa
      96
    • Easyjet
      51
    • British Airways
      123
    • Alitalia
      43
    • Singapore Airlines
      22
    • Άλλη
      99

Recommended Posts

file bored ola auta ta meiwn sthn olympic symvainoun ta teleutaia 1-2 xronia pou thn exei katastrepsei h kyvernhsh. h olympic tha borouse na ftasei akoma pio pshla. pados akoma menei aksiopisth kata thn gnwmh mou kai steketai kala. makari na synexisei akoma kalytera.

Με προβλήματα πολύωρων καθυστερήσεων έχω έρθει εντιμέτωπος από τότε που σπούδαζα. Δεν φταίνε για όλα οι κυβερνήσεις, οι διοικητές και οι συνδικαλιστές της εταιρείας φταίνε. Και προφανώς είναι κατα τη γνώμη σου αξιόπιστη μια και δεν έχει τύχει να ταλαιπωρηθείς όπως εγώ και πολύς άλλος κόσμος. Αν περίμενες και εσύ με τις ώρες στο αεροδρόμιο χωρίς κανένας να σε ενημερώσει για το αν θα ταξιδέψεις ή όχι δεν θα την έλεγες αξιόπιστη. Μέχρι και στις ειδήσεις βγάζουνε την αξιοπιστία της Ολυμπιακής, ιδιαίτερα κατα τις περιόδους των διακοπών...

• Απαντήσεις 748
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραια σε αυτο συμφωνουμε τουλαχιστον..δεν βλεπω να σχολιαζεις το τοι θα κλεισουν πολλα αεροδρομεια της χωρας..πολυ "λιγο" επιχειρημα ε?? ....

Φυσικά και είναι λίγο.

Αφενός γιατί αν μια πόλη δε χρειάζεται αεροδρόμιο τότε το να το κρατάμε με το ζόρι σε λειτουργία είναι δείγμα απίστευτης ηλιθιότητας, και αφετέρου γιατί αν κλείσει η Ολυμπιακή κανείς δε θα απαγορεύει σε άλλες εταιρίες να καλύψουν τις πόλεις αυτές.

Επίσης ίσως δεν έχεις πάρει πρέφα ότι άλλο οι (προβληματικές) Ολυμπιακές Αερογραμμές και άλλο η Ολυμπιακή Αεροπλοΐα που καλύπτει με κρατική επιχορήγηση διάφορες άγονες γραμμές. Η πρώτη είναι που κοστίζει τεράστια παράνομα ποσά στον Έλληνα φορολογούμενο, η δεύτερη αντίθετα παίρνει τις νόμιμες επιχορηγήσεις για τις άγονες γραμμές που καλύπτει και είναι κερδοφόρα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα το επιχειρημα οτι θα κλεισουν αεροδρομια αμα φουνταρει η Ολυμπιακη ειναι οτι ποιο σαθρο έχω διαβάσει.

1) Τα αεροδρομια ειναι κρατικά και ουδεμία σχέση εχουν με την τύχη της Ολυμπιακής. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν εφόσον καλύπτουν ανάγκες

2) και αλλιως να το δουμε... δηλαδη για να μην κλεισουν 4-7 αεροδρομια στην κολοπετινιτσα θα πληρωνουμε ολοι μαζι ενα δυσβασταχτο ημερησιο κόστος για την λειτουργια της Ολυμπιακής? Καλε τι μας λέτε? Να σας βάλουμε στο Υπ. Οικονομικών... Προτιμώ να κλείσω την Ολυμπιακη και να πληρωνω τα αεροδρομια και ας μην πετα κανενας εκει... μικρότερη ζημία θα έχω.

Αλλα τελος παντων... ισχύει αυτο που ειπε και ο φίλος Lewton. Καποιοι προορισμοί επιδοτούνται απο το κράτος. Δεν θα είναι η Ολυμπιακή, θα είναι κάποια άλλη στην θέση της που θα αναλάβει, αν φυσικά βγαίνει οικονομικα το δρομολόγιο.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Καλα το επιχειρημα οτι θα κλεισουν αεροδρομια αμα φουνταρει η Ολυμπιακη ειναι οτι ποιο σαθρο έχω διαβάσει.

1) Τα αεροδρομια ειναι κρατικά και ουδεμία σχέση εχουν με την τύχη της Ολυμπιακής. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν εφόσον καλύπτουν ανάγκες

2) και αλλιως να το δουμε... δηλαδη για να μην κλεισουν 4-7 αεροδρομια στην κολοπετινιτσα θα πληρωνουμε ολοι μαζι ενα δυσβασταχτο ημερησιο κόστος για την λειτουργια της Ολυμπιακής? Καλε τι μας λέτε? Να σας βάλουμε στο Υπ. Οικονομικών... Προτιμώ να κλείσω την Ολυμπιακη και να πληρωνω τα αεροδρομια και ας μην πετα κανενας εκει... μικρότερη ζημία θα έχω.

Αλλα τελος παντων... ισχύει αυτο που ειπε και ο φίλος Lewton. Καποιοι προορισμοί επιδοτούνται απο το κράτος. Δεν θα είναι η Ολυμπιακή, θα είναι κάποια άλλη στην θέση της που θα αναλάβει, αν φυσικά βγαίνει οικονομικα το δρομολόγιο.

Eσυ νομιζεις οτι θα κλεισουν 4-7 αεροδρομια??στην κολοπετινιτσα κ στις απομακρες περιοχες τα εχουνε αναγκη τ αεροδρομια..

:w00t:

Eσυ νομιζεις οτι θα κλεισουν 4-7 αεροδρομια??στην κολοπετινιτσα κ στις απομακρες περιοχες τα εχουνε αναγκη τ αεροδρομια..

Αν τα έχουν ανάγκη δε θα κλείσουν. ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν τα έχουν ανάγκη δε θα κλείσουν. ;)

Αυτα που λες τα σκεφτεσαι??θ τα εχουν κ θα τα κοιτανε???ελεος πια

:w00t:

oute me thn aegean einai ola rodina, yparxoun kai oi kathysterhseis kai to vrishmo pou trwei apo poly kosmo kathhmerina, alla gia autous pou den ta exoun zhsei auta me thn aegean ola wraia kai kala. kati xrewseis epishs fwtia gia tis valitses pou sthn olympic den tha synantiseis pote, ta ezhsa kai auta......

Θα βελτιωσουν τα αλλα μεσα μεταφοράς... Δεν εχουν σε καθε χωριο του πλανητη και αεροδρομιο... ουτε και παθανε κάτι που δεν εχουν. Ας ειμαστε λιγότερο Ελληνάρες. Δεν θα κραταμε μια ολοκληρη γραμμη, δεν θα πεταμε ολοκληρο ATR για 5-15 επιβατες την βδομάδα. Υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Αυτα που λες τα σκεφτεσαι??θ τα εχουν κ θα τα κοιτανε???ελεος πια

Γιατί να δείξω έλεος; Επειδή δε μπορείς να καταλάβεις 5 απλά πράγματα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί να δείξω έλεος; Επειδή δε μπορείς να καταλάβεις 5 απλά πράγματα;

Σοβαρά ασχολείσαι ακόμη; Χαρά στο κουράγιο σου...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 3 weeks later...

Επειδή με το κουμπάκι της αναζήτησης δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό ας ρωτήσω..

Έχει πετάξει κανείς με την SN brussels airlines?

Οι δικές μου εντυπώσεις:

-Delta airlines ..Τέλειο ταξίδι αν και ήμουν αρκετά μικρή (μόλις 13)..Πολύ ωραίο φαγητό και οι αεροσυνοδοί με το χαμόγελο στα χείλη και αρκούντως εξυπηρετικοί.Στην επιστροφή όπου η πτήση ήταν από Νέα Υόρκη-Ελλάδα το αεροπλάνο ήταν γεμάτο Έλληνες και η φασαρία πήγε σύννεφο όπως και η καλή εξυπηρέτηση.

-KLM...Αν και στην αρχή μου άρεσε γιατί το service ήταν ωραίο και είχε καλό φαγητό μετά από μια 4ώρη καθυστέρηση όπου όταν έκανα check-in στον Ελ.Βεν.ρωτώντας αν έχει καθυστέρηση η πτήση λόγω ομίχλης στο Άμστερνταμ (είχα τσεκάρει τον καιρο στο internet) μου είπαν 4 άτομα όχι και όταν μπήκαμε όλοι οι επιβάτες στην θύρα τότε το θυμήθηκαν.Ως αποτελέσμα χάθηκαν αρκετές πτήσεις και βαλίτσες επίσης (ανάμεσά τους και η δική μου η οποία ήρθε μετά από 24 ώρες και αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα στην KLM στην Αγγλία και υπό τις απειλές για μήνυση)

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Επειδή με το κουμπάκι της αναζήτησης δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό ας ρωτήσω..

Έχει πετάξει κανείς με την SN brussels airlines?

Εχει πεταξει ενας φιλος μου Μπερμινγκχαμ - Αθηνα και μου ειπε οτι ηταν μια χαρα. :)

Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Πιστεύω να ταιριάζει στο συγκεκριμένο topic.Σήμερα έβγαλα αεροπορικά εισιτήρια της aegean απο ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο της γειτονιάς μου και η υπάλληλος έκανε λάθος στο όνομα μου!!!Τι γίνεται σε αυτη την περίπτωση??

Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Πιστεύω να ταιριάζει στο συγκεκριμένο topic.Σήμερα έβγαλα αεροπορικά εισιτήρια της aegean απο ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο της γειτονιάς μου και η υπάλληλος έκανε λάθος στο όνομα μου!!!Τι γίνεται σε αυτη την περίπτωση??

Το είχα πάθει παλιά σε τηλεφωνική κράτηση της Aegean (ο υπάλληλος παράκουσε και έγραψε το όνομά μου λάθος) σε πτήση εσωτερικού. Εφόσον δεν υπήρχε έκδοση εισητηρίου παρά μόνο κάποιος κωδικός που μου έδωσαν, δεν ανακάλυψα το λάθος παρά μόνο στο check-in.

Τελικά με "άφησαν" να ταξιδέψω αφού πρώτα μου έσπασαν τα @@@@ στο check-in. Οπότε ενδέχεται να έχεις πρόβλημα και δεν θα είναι το καλύτερο να επαφίεσαι στις διαθέσεις του/της υπαλλήλου στο check-in. Κανονικά δλδ απαγορεύεται να ταξιδέψεις εφόσον το όνομα στο εισητήριο δεν είναι το ίδιο με αυτό στα έγγραφά σου (ταυτότητα, διαβατήριο κτλ). Αν πρόκειται για πτήση εξωτερικού ακόμα χειρότερα!!

Θα σε συμβούλευα να επιστρέψεις πάραυτα στον ταξιδιωτικό πράκτορα και να του ζητήσεις να διορθώσει το λάθος. Μη δεχτείς "μα, μου" ή να πληρώσεις παραπάνω. Δικό τους είναι το λάθος, ας το διορθώσουν αυτοί, αλλά θα απαιτήσεις να διορθωθεί.

Εχει πεταξει ενας φιλος μου Μπερμινγκχαμ - Αθηνα και μου ειπε οτι ηταν μια χαρα. :)

Ευχαριστω!

Θα σου έλεγα και εγώ με την σειρά μου να πας να το αλλάξεις..Δεν μου έχει τύχει εμένα αλλά ήμουν μάρτυρας σε μια παρόμοια κατάσταση πριν κανά 2 χρόνια..Ήμουν στο Ελ.Βεν.στην σειρα για check-in για ταξίδι εξωτερικού σε χώρα εντός ΕΕ..Ένα ζευγάρι μπροστά μου είχε κλείσει εισητήρια βάση των ονομάτων στα ληγμένα διαβατήρια..Φαίνεται όμως πως έβγαλαν νέα διαβατήρια όπου τα ονόματά τους ήταν γραμμένα διαφορετικά (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήταν διαφορετικό)..Η κοπέλα στο γκισέ τους είπε ότι δεν μπορούν να πετάξουν λόγω αυτής της διαφοράς..Της εξήγησαν τι έγινε και τότε τους είπε ότι μπορούν αν εχουν μαζί τους τα ληγμένα διαβατήρια...Ευτυχώς για αυτούς τα είχαν πάρει μαζί τους άγνωστο γιατί και έτσι επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο..

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Όλα καλά μάλλον.Πήγα και το άλλαξε στο σύστημα τους και μου είπε όταν πάω να κάνω check in στο αεροδρόμιο να τους δώσω εκτός απο την ταυτότητα και το χαρτί που έχει ένα κωδικό επάνω.Πιστεύω αυτή την φορά να το έγραψαν σωστά....

• 2 weeks later...
Εμένα μου έχει τύχει και κόντεψα να μην ταξιδέψω και να ξεμείνω στο αεροδρόμιο της Σόφιας!!Αντί για NT που περιέχει το επώνυμο μου, η υπάλληλος του ταξιδιωτικού το είχε γράψει με D και έγινε ολόκληρη φασαρία. Είχα μαζί μου τον αριθμό κράτησης (πιο συγκεκριμένα, άνοιξα το λαπτοπ μου μπροστά στον γκισέ για να βρω τον ηλεκτρονικό μήνυμα του ταξιδιωτικού) και επιπλέον για καλή μου τύχη ταξίδευα με aegean και ήρθε έλληνας εκπρόσωπος για να λυθεί το θέμα! Ταξίδεψα κανονικά αλλά ο υπεύθυνος της aegean με συμβούλευσε να είναι πάντα το όνομα ίδιο σε εισιτήριο-διαβατήριο γιατί εμείς τα ακούμε ντ και τα δύο στην Ελλάδα όμως σε άλλες χώρες το διαβάζουν διαφορετικά και υπάρχει πρόβλημα. Γενικά πάντως και ένα γράμμα μπορεί να είναι θέμα, το έχω δει να συμβαίνει και σε άλλον που ταξιδεύαμε με swiss.

Εγώ πάντα έχω το ίδιο πρόβλημα:

στο διαβατήριο/ταυτότητα το ονοματεπώνυμο είναι με Y ενώ στην χρεωστική το αντίστοιχο γράμα με Ι. Κάθε φορά που κλείνω μέσω internet έχω πρόβλημα.

βασικα εχω ταξιδεψει με Aegean,ολυμπιακη και αλιταλια...

Aegean ..... exo κανει πολλα ταξιδια και ολα μια χαρα!!!

Ολυμπιακη δε μπορω με τις καθυστερησεις που κανει.....για να μην αναφερω την τελεταια φορα που ταξιδεψα και μετα οι βαλιτσες ολων των επιβατων ηταν βρεγμενες ....και μυριζαν ψαρι....:wacko: Με την αλιταλια περιμεναμε μια εβδομαδα για τις βαλιτσες :wacko: ειχαν ξεχασει να τις βαλουν στο αεροπλανο...................:blink:

Εγώ πάντα έχω το ίδιο πρόβλημα:

στο διαβατήριο/ταυτότητα το ονοματεπώνυμο είναι με Y ενώ στην χρεωστική το αντίστοιχο γράμα με Ι. Κάθε φορά που κλείνω μέσω internet έχω πρόβλημα.

Μα εκεί που δηλώνεις τα στοιχεία της κάρτας το όνομα δε χρειάζεται να είναι το ίδιο με τα στοιχεία του επιβάτη. Κάνω λάθος;

Μα εκεί που δηλώνεις τα στοιχεία της κάρτας το όνομα δε χρειάζεται να είναι το ίδιο με τα στοιχεία του επιβάτη. Κάνω λάθος;

Εξαρτάται την αεροπορική εταιρεία...

SAS, πάρα πολύ καλή εταιρεία αν και στο απλό ticket δεν σου προσφέρουν κάτι.

www.innerwish.gr

www.youtube.com/innerwish