n_wildgirl Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Lufthansa--κορυφαια, απλα. Μακρια απο την Alitalia. Ελεεινη συμπεριφορα πληρωματος και φαγητο λες και δεν ταιζουν ανθρωπους... :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Νέα εταιρία χαμηλού κόστους στον Ελ. Βενιζέλο: η ισπανική Vueling, με πτήσεις προς Μαδρίτη/Βαρκελώνη. :) Από εμπειρίες γνωστών μου, δεν έχει την τελειότητα της Easyjet (έχει μικροκαθυστερήσεις συχνά), αλλά πάντως προσφέρει πολύ καλές τιμές. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 H hellas jet δεν έκλεισε, υπάρχει αλλά κάνει μόνο charter.Γύρισα απο Ρόδο με αυτήν φέτος, ΟΤΙ Χειρότερο έχω πετάξει. Η καλύτερη που έχω πάει η Aegean και με εντυπωσίασαν θετικά οι czech airlines. Η χειρότερη με διαφορά ξέρω ότι είναι η Alitalia.Βαλίτσες φέρνει τις επόμενες ημέρες....... Η Καλύτερη ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ η ΤUI. Eισητήρια απο που κλείνετε αγοράζετε; Απο πρακτορείο,internet ή αεροδρόμιο; Ξέρετε απο πο βγαίνει φθηνότερα; Ο αδερφός μου που είχε αγοράσει απο airtickets.gr έβαλαν πολλά χαράτσια!! Υ.Γ. Τώρα διαπίστωσα ότι το airtickets.gr "κρύβει" πτήσεις. Το Σάββατο 16 Ιουνίου έχει με Easyjet απο Θεσσαλονίκη για Nτόρτμουντ πτήση με 45 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) και δεν το εμφανίζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Παιδιά, η Sky Europe τι λέει από ποιότητα και ασφάλεια; Έκανα μια αναζήτηση στο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 H hellas jet δεν έκλεισε, υπάρχει αλλά κάνει μόνο charter.Γύρισα απο Ρόδο με αυτήν φέτος, ΟΤΙ Χειρότερο έχω πετάξει. Η καλύτερη που έχω πάει η Aegean και με εντυπωσίασαν θετικά οι czech airlines. Η χειρότερη με διαφορά ξέρω ότι είναι η Alitalia.Βαλίτσες φέρνει τις επόμενες ημέρες....... Η Καλύτερη ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ η ΤUI. Eισητήρια απο που κλείνετε αγοράζετε; Απο πρακτορείο,internet ή αεροδρόμιο; Ξέρετε απο που βγαίνει φθηνότερα; Ο αδερφός μου που είχε αγοράσει απο airtickets.gr έβαλαν πολλά χαράτσια!! Υ.Γ. Τώρα διαπίστωσα ότι το airtickets.gr "κρύβει" πτήσεις. Το Σάββατο 16 Ιουνίου έχει με Easyjet απο Θεσσαλονίκη για Nτόρτμουντ πτήση με 45 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) και δεν το εμφανίζει!!! Θέλει να ψάχνεις παντού για να βρεις το ποιο φθηνό,Συνήθως από το ιντερνετ έχει προσφορές με διαφορετικές τιμές για την ίδια πτήση.Πχ για την ίδια πτήση την ίδια μέρα το website της Alitalia έδινε τιμή για Ρώμη 256euros και μέσω του expedia 220euros Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 θα ήθελα την καθοδήγηση σας γιατι στο θέμα των αερομεταφορών δεν έχω αρκετή εμπειρία. Ετοιμάζομαι να κάνω ταξίδι στην Πράγα, αλλά λόγω ώρας πτήσης και σεβαστής οικονομικής διαφοράς σκέφτομαι αντί για CzechAirlines να χρησιμοποιήσω την Malev με στάση στην Βουδαπέστη για 2 ωρες. Ερωτώ : 1)Εντυπώσεις από Malev? 2)Υπαρχει κίνδυνος λόγω της αλλαγής πτήσης να μην με ακολουθήσουν (αν γίνεται αυτόματα και δεν τις παραλαμβάνω) οι βαλίτσες μου π.χ.? Eγω θα πάω στην Πράγα με sky-europe και θα γυρίσω ή με αυτήν ή με smart wings . Ξέρει κανείς τίποτα για αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Παιδιά, η Sky Europe τι λέει από ποιότητα και ασφάλεια; Έκανα μια αναζήτηση στο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι... Eγω θα πάω στην Πράγα με sky-europe και θα γυρίσω ή με αυτήν ή με smart wings . Ξέρει κανείς τίποτα για αυτές; Δεν ξερω ιδιαιτερες λεπτομερειες, αλλα φιλη μου ταξιδεψε προσφατα Θεσσαλονικη-Βιεννη μετ' επιστροφης, και δεν ειχε καποιο ιδιαιτερο παραπονο (εκτος απο περιστασιακα κενα αερος, για τα οποια πιθανολογουμε οτι δεν φταιει ο πιλοτος :) ) και σκεφτεται μαλιστα να ξαναταξιδεψει συντομα με την εταιρια. Απο ο,τι ειχα διαβασει μαλιστα στο wikipedia, εχει κανει και την μεγαλυτερη παραγγελια αεροσκαφων στην Κεντρικη Ευρωπη, οποτε προφανως τα οικονομικα της πανε καλα. Υ.Γ: Πριν μια εβδομαδα γυρισα απο Μοναχο με TUI και ομολογω οτι εμεινα ιδιαιτερα ευχαριστημενος (απο ταχυτητα και ευκολια check-in, αεροσκαφος, μηδενικη αργοπορια, κτλ), απλα οποιος την προτιμησει να γνωριζει οτι δεν προσφερεται απολυτως τιποτα δωρεαν μεσα στο αεροσκαφος, και οτι φυσικα δεν υπαρχουν Business class θεσεις (και γενικοτερα κατηγοριες), πραγματα που υποθετω ειναι χαρακτηριστικα των budget εταιριων. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Aegean παιδια και ξερό ψωμι... ΤΕΛΟΣ...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 καλη ειναι η aegean αλλα δεν παει παντου οπως και οι περισσοτερες εταιρειες καλο ειναι να γινει διαχωρισμος γιατι οπως και να το κανουμε δεν ειναι το ιδιο να εχεις 10 αεροπλανα με τα 100 και να πετας παντου και να κρινεις τις εταιρειες με τα ιδια κριτηρια βεβαια εξαρταται τι ζητα ο καθενας μας απο αυτες φτηνα εισητηρια,ασφαλεια,service, συνεπεια και οτι αλλο ειναι πολυ δυσκολο για μια εταιρεια να κτισει ενα ονομα και να το κρατας(quantas , singapoore) και πολυ ευκολο να το χασεις (twa alitalia olympic airways) επειδη ειχα την ευκαιρια απο μικρος να μπαινοβγαινω σε υπαρατλαντικα ταξιδια θυμαμαι ποτε δεν εδινα σημασια με ποια εταιρεια ταξιδευα αρκει να εμπαινα σε αεροπλανο lol μετα τα 30 μου εδινα σημασια σε ολα και προσπαθουσα να ταξιδευω με συγκεκριμενες (εγινα και γω παραξενος) τωρα στα 50 μου σχεδον μπαινω αποκλειστικα σε συγκεκριμενες για συγκεκριμενους προορισμους και εξεταζω ακομα και με τι τυπο αεροπλανου πεταω lol QUANTAS και SINGAPOORE μακραν οι κορυφαιες εταιρειες και με τις 2 εχω κανει αρκετα ταξιδια απο Αυστραλια Ελλαδα, τωρα η quantaw μας εχει τελειωσει η ΤΗΑΙ η LUFTHANSA ακολοθουν γι ευρωπη η AEGEAN μια χαρα ειναι και συνεργαζετε με τη LUFTHANSA αφησα τελευταια την |Olympic airways που καταφεραν να τη κανουν εταιρεια της πλακας παρολα αυτα λογω ελληνισμου στις πτησεις προς Αμερικη ειναι παντα γεματη και εχει να υπερηφανευεται για την ασφαλεια των αεροπλανων της.Πιστευω οτι ειναι κατορθωμα αυτο που εχει γινει με την εταιρεια οπου αντι να εχει 1000 υπαλλη λους πχ εχει 6000 χιλιαδες και να εχει ακινητα σε μεγαλες πολεις του εξωτερικου τα οποια μαλλον θα πουληθουν για πενταροδεκαρες . Αιωνια η μνημη αυτης σε λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Έχει ταξιδέψει κανείς τελευταία με SAS? Εγώ κανά δυο φορές πριν από πολλά χρόνια, και θυμάμαι ότι είχα αρκετά καλές εντυπώσεις (ίσως όχι τόσο όσο με Lufthansa, αλλά οκ) Επειδή έχω μεγάλη φοβία με τα αεροπλάνα όμως, έλεγα μήπως μπορεί να πει κανείς μια καλή κουβέντα, μια κι έχω να ταξιδέψω πάλι σε λίγες μέρες:O Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 h sas ειναι απο τις παλιες καλες σκανδιναυικες εταιρειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Έχω ταξιδέψει πάρα μα πάρα πολύ με αεροπλάνα, και γενικά δεν είχα μεγάλα προβλήματα χώρου. Με ύψος 1,87 κάποιες φορές βρέθηκα λίγο στριμωγμένος αλλά όχι υπερβολικά. Πριν λίγες μέρες όμως ταξιδεύοντας με Aegean βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να μη χωράω με τίποτα! Έχουν βάλει φαίνεται παραπάνω σειρά καθίσματα αλλά δεν κάνουν και μια προειδοποίηση όταν παίρνεις το εισιτήριο ότι το αεροπλάνο είναι μόνο για άτομα μέχρι 1,80!!! :mad::mad::mad: Έχει τύχει σε άλλον αυτό με οποιαδήποτε εταιρεία; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Έχω ταξιδέψει πάρα μα πάρα πολύ με αεροπλάνα, και γενικά δεν είχα μεγάλα προβλήματα χώρου. Με ύψος 1,87 κάποιες φορές βρέθηκα λίγο στριμωγμένος αλλά όχι υπερβολικά. Πριν λίγες μέρες όμως ταξιδεύοντας με Aegean βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να μη χωράω με τίποτα! Έχουν βάλει φαίνεται παραπάνω σειρά καθίσματα αλλά δεν κάνουν και μια προειδοποίηση όταν παίρνεις το εισιτήριο ότι το αεροπλάνο είναι μόνο για άτομα μέχρι 1,80!!! :mad::mad::mad: Έχει τύχει σε άλλον αυτό με οποιαδήποτε εταιρεία; Έχεις ξαναταξιδέψει στο παρελθόν με Aegean χωρίς πρόβλημα; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Εχω ταξιδέψει μόνο με τις 2 Ελληνικές εταιρίες, και ψήφισα την Aegean. Πρόσφατα ξανά ταξίδεψα για Μύκονο και στις ώρες τους ηταν τυπικότατοι! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Έχεις ξαναταξιδέψει στο παρελθόν με Aegean χωρίς πρόβλημα; Ναι και έχω και κάρτα μιλίων... Έχω δει κι άλλα χάλια αεροπλάνα (και aegen και άλλα) αλλά τόσο περιορισμένο χώρο για να καθίσεις 1η φορά βλέπω. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Ναι και έχω και κάρτα μιλίων... Έχω δει κι άλλα χάλια αεροπλάνα (και aegen και άλλα) αλλά τόσο περιορισμένο χώρο για να καθίσεις 1η φορά βλέπω. Ελπίζω να μην ήταν κάποιο από τα 3 καινούρια Airbus A320! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Όχι βέβαια. Βoeing αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τον τύπο. Πρέπει να του έχουν προσθέσει κάποια σειρά καθισμάτων, δεν εξηγείται αλλιώς. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 η Hellas Jet θα ξανανοιξει επιτελους? Θυμαμαι τη πρωτη φορα που πεταξα ΠΑρισι ηταν υποδειγματικοι... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Όχι βέβαια. Βoeing αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τον τύπο. Πρέπει να του έχουν προσθέσει κάποια σειρά καθισμάτων, δεν εξηγείται αλλιώς. Λογικά θα ήταν Boeing 737... Aκόμα και τα Avro που έχει η Aegean είναι καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 η Hellas Jet θα ξανανοιξει επιτελους? Θυμαμαι τη πρωτη φορα που πεταξα ΠΑρισι ηταν υποδειγματικοι... Nomiza oti exoun kleisei gia ta kala, alla exeis dikio oti tha ksananoiksei (upo kainouria idioktisia). http://www.hellas-jet.com http://en.wikipedia.org/wiki/Hellas_Jet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Έχοντας κάνει 24 πτήσεις φέτος ως τώρα προτιμώ την Ολυμπιακή (τέλειο φαγητό) και την British (απίστευτο entertainment system με καμιά 45 αριά ταινίες, παιχνίδια, etc) Είχα πετάξει και με την hellas jet και ήταν όντως απίστευτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Έχοντας κάνει 24 πτήσεις φέτος ως τώρα προτιμώ την Ολυμπιακή (τέλειο φαγητό) και την British (απίστευτο entertainment system με καμιά 45 αριά ταινίες, παιχνίδια, etc) Είχα πετάξει και με την hellas jet και ήταν όντως απίστευτη! Όταν λες τέλειο φαγητό η Ολυμπιακή???:blink::cry: Εγώ μια φορά δοκίμασα πέρισυ και δεν το ξανατόλμησα... Η British καλή είναι, αλλά για μένα πολύ υποδεέστερη από Air France, Lufthansa και Singapore... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Παιδια, δεν εχω ταξιδεψει μεχρι στιγμης καθολου με αεροπλανο, αλλα μια εμπιστοσυνη και μια ταση υποστηριξης στην Ολυμπιακη την ειχα ανεκαθεν...Εθνικη αεροπορικη εταιρια γαρ...Με αυτα που εχω διαβασει εδω ομως, μπορω να πω οτι ...θα αλλαξοπιστησω! Τοσο χαλια ειναι τα πραγματα ρε παιδες; Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Παιδια, δεν εχω ταξιδεψει μεχρι στιγμης καθολου με αεροπλανο, αλλα μια εμπιστοσυνη και μια ταση υποστηριξης στην Ολυμπιακη την ειχα ανεκαθεν...Εθνικη αεροπορικη εταιρια γαρ...Με αυτα που εχω διαβασει εδω ομως, μπορω να πω οτι ...θα αλλαξοπιστησω! Τοσο χαλια ειναι τα πραγματα ρε παιδες; Eξαρτάται πως θα το δεις. Πάντως είναι Νο1 σε καθυστερήσεις, απαράδεκτη στην ηλεκτρονική κράτηση εισητηρίων (αν σε ενδιαφέρει) και προσωπικό που δεν λέω ότι θα σου φερθεί άσχημα αλλά μια δημοσιουπαλληλίστικη συμπεριφορά την έχει. Επίσης τα δύο τελευταία χρόνια έχουν αναφερθεί διάφορα στη τηλεόραση ότι σε απεργίες ή όταν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα των δικών της αεροσκαφών νοικιάζει από μικρές ξένες εταιρείες και με ξένο προσωπικό. Βέβαια για αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά το έχω ακούσει επανειλημμένως σε ειδήσεις. Από την άλλη όπως και να το κάνουμε έχεις να κάνεις με Έλληνες, πολύ καλή συντήρηση στα αεροσκάφη, πολλοί προορισμοί κ.λ.π Και σε ορισμένες πόλεις και νησιά της Ελλάδας εξυπηρετεί μόνο αυτή. Εγώ πάντως όσο μπορώ την αποφεύγω... Για πτήσεις εντός Ελλάδας η Aegean είναι πολύ καλή ενώ για εξωτερικό Air France, Singapore, Lufthansa, British και Delta που έχω χρησιμοποιήσει είναι πάρα πολύ καλές. H alitalia μόνο με είχε δυσαρεστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Έχω ταξιδέψει πάρα μα πάρα πολύ με αεροπλάνα, και γενικά δεν είχα μεγάλα προβλήματα χώρου. Με ύψος 1,87 κάποιες φορές βρέθηκα λίγο στριμωγμένος αλλά όχι υπερβολικά. Πριν λίγες μέρες όμως ταξιδεύοντας με Aegean βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να μη χωράω με τίποτα! Έχουν βάλει φαίνεται παραπάνω σειρά καθίσματα αλλά δεν κάνουν και μια προειδοποίηση όταν παίρνεις το εισιτήριο ότι το αεροπλάνο είναι μόνο για άτομα μέχρι 1,80!!! :mad::mad::mad: Έχει τύχει σε άλλον αυτό με οποιαδήποτε εταιρεία; Μου χει τύχει εμένα με την Cronus airlines (που συγχωνεύτηκε το 2001 με την Aegean) σε ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς Μόναχο. Με ύψος μόλις 1.97 :p βλαστήμησα μέχρι να φτάσω. Ευτυχώς ήταν κενή η θέση δίπλα μου και ξαπλώνοντας λίγο το κάθισμα και ανοίγοντας τα πόδια σαν ταναπου, την πάλεψα... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts