noisex Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 Αν δεν μου το έλεγες δεν θα το πρόσεχα. Να δούμε πως θα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 με συσκευή OnePlus μπορώ να χρησιμοποιώ το remote calling ; γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 με συσκευή OnePlus μπορώ να χρησιμοποιώ το remote calling ; γνωρίζει κάποιος;Όχι Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 κάπου αλλα δε μπορώ να θυμηθώ που, ειχα δει οτι υπάρχει mod ,για αλλες συσκευές android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/petaksa-to-smartwatch-mou-kai-den-to-metaniono/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp74 Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/petaksa-to-smartwatch-mou-kai-den-to-metaniono/Τα ίδια μας λένε και για το κινητό... Για την λάθος χρήση ενός προϊόντος δεν ευθύνεται το προϊόν...Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 5 ώρες πριν, argp74 said: Τα ίδια μας λένε και για το κινητό... Για την λάθος χρήση ενός προϊόντος δεν ευθύνεται το προϊόν... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστός. Έχω πάψει να κοιτάω συχνά παλμούς, άγχος, ύπνος, πίεση κτλ . Το χρησιμοποιώ για μηνύματα, κλήσεις, GPS, pay και κάνα δυο ακόμα εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Κάτι έπαθε το ρολόι και ξεφορτιζει στις 5 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 38 minutes ago, sakis88888 said: Κάτι έπαθε το ρολόι και ξεφορτιζει στις 5 ώρες... Ποια ήταν η τελευταία εφαρμογή ή watchface που εγκατέστησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 1 hour ago, pchrono said: Ποια ήταν η τελευταία εφαρμογή ή watchface που εγκατέστησες; Καμία Ειδικά faces περιμένω μπας και βγάλουν κάτι και όλο τα ίδια έχει Γενικά παρατήρησα ότι είναι ζεστό μόλις το βγάλω από τη φόρτιση, δεν θυμάμαι να ήταν παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 2 ώρες πριν, sakis88888 said: Καμία Ειδικά faces περιμένω μπας και βγάλουν κάτι και όλο τα ίδια έχει Γενικά παρατήρησα ότι είναι ζεστό μόλις το βγάλω από τη φόρτιση, δεν θυμάμαι να ήταν παλιά Κανε μια επανεκκινηση... Ισως κατι να κολλησε. Ισως να εκανε και καποια ενημερωση μονο του σε εφαρμογη . Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Το φορτισα σβηστό και για την ώρα φαίνεται να έστρωσε, ευτυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 40 minutes ago, sakis88888 said: Το φορτισα σβηστό και για την ώρα φαίνεται να έστρωσε, ευτυχώς Και μένα είναι ζεστό μετά την φόρτιση αλλά κρατάει 3 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 1 hour ago, costsa41 said: Να τι του κάνεις και κρατάει 3 μέρες; Η ίδια η Samsung δίνει 40 ώρες κάτι που στο δικό μου σπάνια βλέπω. Μια ή δύο φορές στο 15% έτυχε να δω 48 ώρες. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία, ενώ το φορά νύχτα μέρα, δεν ασχολούμαι μαζί εκτός από καμιά 20 μηνύματα που βλέπω ως ειδοποίηση. Ούτε μια φορά δεν απαντάω σε κλήση από το ρολόι, α! και μια στις 2 με 3 μέρες να κάνω κάνα 2 πληρωμές. Όταν το είχα πρωτοπαρει κσι για κανα 2 μηνες, όλο το σκαλιζα και μου έβγαζε 1,5 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 1, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2022 φορτιζεις την συσκευη σου διπλα σου; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2022 Το παρατήρησα όταν άλλαξα συσκευή, Samsung όπως και πριν. Όταν έχω κλήση Viber απαντάω από το τηλέφωνο αλλά ο ήχος της κλήσης πάει στο ρολόι, κάθε φορά πρέπει να το αλλάζω χειροκίνητα. Το παθαίνει κάποιος άλλος; Εν τω μεταξύ έχω την εντύπωση ότι κλήσεις Viber δεν μπορούσες να απαντήσεις και να μιλήσεις από το ρολόι, πρέπει να μπήκε πρόσφατα.Στάλθηκε από το SM-F926B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. February 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2022 10 minutes ago, vfragos said: Το παρατήρησα όταν άλλαξα συσκευή, Samsung όπως και πριν. Όταν έχω κλήση Viber απαντάω από το τηλέφωνο αλλά ο ήχος της κλήσης πάει στο ρολόι, κάθε φορά πρέπει να το αλλάζω χειροκίνητα. Το παθαίνει κάποιος άλλος; Εν τω μεταξύ έχω την εντύπωση ότι κλήσεις Viber δεν μπορούσες να απαντήσεις και να μιλήσεις από το ρολόι, πρέπει να μπήκε πρόσφατα. Στάλθηκε από το SM-F926B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω το ίδιο πρόβλημα, όχι μόνο στο viber αλλά και στο duo που είναι και της google. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2022 Έχω το ίδιο πρόβλημα, όχι μόνο στο viber αλλά και στο duo που είναι και της google.Μάλιστα, άντε να βγάλουμε άκρη τώρα και άντε να το διορθώσουν...Στάλθηκε από το SM-F926B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 απο που βρίσκετε extra watch faces; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 εχει πολύ λίγα το play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 1 hour ago, mger said: εχει πολύ λίγα το play Watchmaker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Αν και το έχω ξαναγράψει....το Facebook και το Telegram,έχει ομάδες που ανά καιρούς δίνουν κουπόνια για δωρεάν watch faces. Εκεί μπορείτε να δείτε και τους developers και μέσω browser να δείτε όλες τις συλλογές τους.Με μια αναζήτηση "Samsung watch 4 watch faces" θα βρείτε κάποιες ομάδες.Επίσης η εφαρμογή box faces έχει 5-6 developers που καθημερινά δίνουν δωρεάν κουπόνια για ρολόγια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 (edited) Καλημέρα παιδιά. Μάλλον εχω θέμα με την μπαταρία (από πλήρη φόρτιση εφτασε σε 6% μεσα σε 10 ώρες). Υπάρζει περίπτωση να φταίει ο φορτιστής? (δεν ειναι samsung). Τι μπορώ να κάνω πριν το πάω στο service? Edited February 3, 2022 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Καλημέρα παιδιά. Μάλλον εχω θέμα με την μπαταρία (από πλήρη φόρτιση εφτασε σε 6% μεσα σε 10 ώρες). Υπάρζει περίπτωση να φταίει ο φορτιστής? (δεν ειναι samsung). Τι μπορώ να κάνω πριν το πάω στο service? Στο έχει ξανακάνει; Εάν όχι κάνε ένα restart και παρακολούθησε το στην ανάγκη κάνε και μία επαναφορά.Στάλθηκε από το SM-F926B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts