GaleaNatur Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 ισχυει πολυ πραμα... μου αρεσε ιδιαιτερα το lock screen widgets που ομως θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται disable το face unlock οταν πηγαινεις σε αυτη τη σελιδα... χανεται η χρησιμοτητα του αφου ξεκλειδωνει κατευθειαν η οθονη λογο προσωπου... αναμενω να δω πως (και αν) δουλευει και το notifications summary. Το notification orginizer δεν μου το εμφανησε σε 9pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 7 minutes ago, GaleaNatur said: ισχυει πολυ πραμα... μου αρεσε ιδιαιτερα το lock screen widgets που ομως θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται disable το face unlock οταν πηγαινεις σε αυτη τη σελιδα... χανεται η χρησιμοτητα του αφου ξεκλειδωνει κατευθειαν η οθονη λογο προσωπου... αναμενω να δω πως (και αν) δουλευει και το notifications summary. Το notification orginizer δεν μου το εμφανησε σε 9pro Νομίζω ότι δουλεύουν για τα αγγλικά μόνο. Έτσι διάβασα αν δεν κάνω λάθος. Τα lockscreen widgets μπορείς να τα ρυθμίσεις; Έχει να προσθέσεις άλλα; Είδα μόνο ένα με καιρό και ένα με μετοχές κάτι. Μπορείς να προσθέσεις κάτι άλλο; Δεν το έψαξα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 15 minutes ago, Sotnem said: Νομίζω ότι δουλεύουν για τα αγγλικά μόνο. Έτσι διάβασα αν δεν κάνω λάθος. Τα lockscreen widgets μπορείς να τα ρυθμίσεις; Έχει να προσθέσεις άλλα; Είδα μόνο ένα με καιρό και ένα με μετοχές κάτι. Μπορείς να προσθέσεις κάτι άλλο; Δεν το έψαξα πολύ. ναι βαζεις βγαζεις οτι θες, απλα απο 2 μεχρι 3 νομιζω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 Τα είδα τα widgets, μέχρι 3 παίρνει σίγουρα. Επειδή θέλει ξεκλείδωμα, έβαλα κυρίως πράγματα που απλά βλέπω (καιρό-μπαταρία σε ακουστικά και ρολόι). Για μένα πολύ καλό και αυτό: Settings > Display & touch > Enhanced HDR brightness Επιτέλους ρυθμίσεις τη φωτεινότητα και δεν σου βγαίνουν τα μάτια με κάτι φωτογραφίες στα social media που είναι HDR Aλλά και αυτό: Settings > Accessibility > Color & motion > “Reduce blur effects”. Μου την έδινε αυτό το εφέ Γενικά έχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα μετά από καιρό. Από bugs δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, όταν πατάω τις ειδοποιήσεις από reddit αντί να με πηγαίνει στην εφαρμογή με πηγαίνει στον browser. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 Χρησιμοποιεί κανείς grapheneos στην συσκευή του; Έχω σκοπό να πάρω Pixel μόνο και μόνο να περάσω αυτό το λογισμικό 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 Όχι άλλα με ψήνει και εμένα να το δοκιμάσω! Ειπαν ότι συνεργάζονται πλεον με oem και για άλλα τηλέφωνα Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 44 minutes ago, Shinig said: Όχι άλλα με ψήνει και εμένα να το δοκιμάσω! Ειπαν ότι συνεργάζονται πλεον με oem και για άλλα τηλέφωνα Προς το παρών ομως μόνο σε pixel λειτουργεί Θα βρω μια συσκευή να πάρω και να το περάσω απευθείας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 (edited) Δε μου δουλεύει η βελτιστοποίηση φόρτισης από τη μέρα που έκανα το update στο pixel 8 pro. Ούτε περιορίζει την φόρτιση στο 80%, ούτε προσαρμόζει τη φόρτιση στο 100%. Ενώ τα επιλέγω από τις ρυθμίσεις. Έχει συμβεί σε άλλον; Edited December 9, 2025 by miskin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν είναι δυνατή πλέον η εγκατάσταση του ims για την ενεργοποίηση του volte - vowifi !!! Κάτι γίνεται πλέον με τις ρυθμίσεις ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 13 ώρες πριν, miskin said: Δε μου δουλεύει η βελτιστοποίηση φόρτισης από τη μέρα που έκανα το update στο pixel 8 pro. Ούτε περιορίζει την φόρτιση στο 80%, ούτε προσαρμόζει τη φόρτιση στο 100%. Ενώ τα επιλέγω από τις ρυθμίσεις. Έχει συμβεί σε άλλον; Εμένα σε pixel 8 pro με ασύρματη φόρτιση που το έχω πάντα κάθε βράδυ, μου φορτίζει μέχρι ένα τυχαίο ποσοστό περίπου 67% ως τις 2 τη νύχτα και μετά σταματάει η φόρτιση και πέφτει μέχρι το πρωί στο 60%. Μου το έκανε 2 νύχτες σερί και φοβάμαι και εγώ ότι κάτι δε πήγε καλά με την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 14 ώρες πριν, Vangie said: Εμένα σε pixel 8 pro με ασύρματη φόρτιση που το έχω πάντα κάθε βράδυ, μου φορτίζει μέχρι ένα τυχαίο ποσοστό περίπου 67% ως τις 2 τη νύχτα και μετά σταματάει η φόρτιση και πέφτει μέχρι το πρωί στο 60%. Μου το έκανε 2 νύχτες σερί και φοβάμαι και εγώ ότι κάτι δε πήγε καλά με την αναβάθμιση. Δεν εχω παρατήρηση κατι τέτοιο σε p8p με ασύρματη φορτίζω πάντα εδω και ενα χρόνο σίγουρα και με το τελευταίο update μια χαρά είναι! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 Προσαρμοστική φόρτιση μια χαρά σε μένα. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 8 ώρες πριν, Shinig said: Δεν εχω παρατήρηση κατι τέτοιο σε p8p με ασύρματη φορτίζω πάντα εδω και ενα χρόνο σίγουρα και με το τελευταίο update μια χαρά είναι! Το έκανα μια επανεκκίνηση χτες και μάλλον ίσιωσε. Φόρτισε κανονικά μέχρι την ώρα που είναι ορισμένο το ξυπνητήρι στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 https://9to5google.com/2025/12/17/pixel-december-2025-update-patch/ 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, taliban said: https://9to5google.com/2025/12/17/pixel-december-2025-update-patch/ Σε 9proXL μου το έβγαλε. 24,79ΜΒ Edited December 18, 2025 by bill33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο tag για Android? Να δουλεύει εξίσου καλά όπως τα αντίστοιχα της Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 1 ώρα πριν, geofak said: Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο tag για Android? Να δουλεύει εξίσου καλά όπως τα αντίστοιχα της Apple. Εγώ δουλεύω εδώ και 1 χρόνο περίπου το samsung tag 2 μεσω της εφαρμογής UTAG (για να συνδέεται στην εφαρμογή smart things). Λειτουργεί μια χαρά σε μηχανή που το έχω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2025 Γεια σας πήρα σήμερα το pixel 10 και ενώ δουλεύει κανονικά το volte δεν υπάρχει εικονίδιο στη status bar. Έτσι είναι κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 20 ώρες πριν, empeiros said: Γεια σας πήρα σήμερα το pixel 10 και ενώ δουλεύει κανονικά το volte δεν υπάρχει εικονίδιο στη status bar. Έτσι είναι κανονικά; Ναι On 21/12/2025 at 10:03 ΠΜ, geofak said: Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο tag για Android? Να δουλεύει εξίσου καλά όπως τα αντίστοιχα της Apple. Εγώ έχω ένα hyperloq. Γενικά λειτουργεί μέσω εύρεσης συσκευών. Αν όμως έχει καιρό να περάσει κάποιος απο κοντά βγάζει στίγμα σε λάθος δρόμο. Κοντά εκεί που το έχω αλλά λίγο πιο πέρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 Γεια σας στην Ελλαδα δουλευει το magic cue αν βαλουμε γλωσσα συστηματος τα αγγλικα; Εγω με pixel 10 και γλωσσα αγγλικα δεν το βλεπω πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 1 hour ago, empeiros said: Γεια σας στην Ελλαδα δουλευει το magic cue αν βαλουμε γλωσσα συστηματος τα αγγλικα; Εγω με pixel 10 και γλωσσα αγγλικα δεν το βλεπω πουθενα Δεν το βρίσκω πουθενά στο δικό μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran89 Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 Καλημέρα σας και χρόνια πολλά Εχω ανεβάσει μια αγγελία με ένα GOOGLE PIXEL 9 PRO όποιος ενδιαφέρεται ας την δει Θα ήθελα να φύγει γιατί κάθεται πραγματικά αρκετό καιρό και είναι κρίμα Ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Αναβάθμιση Μαρτίου! 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου On 26/12/2025 at 6:33 ΜΜ, empeiros said: Γεια σας στην Ελλαδα δουλευει το magic cue αν βαλουμε γλωσσα συστηματος τα αγγλικα; Εγω με pixel 10 και γλωσσα αγγλικα δεν το βλεπω πουθενα Δες στο link τι παίζει σε ποια περιοχή... https://www.whereisenabled.com Παράθεση Pixel 10 & Oneplus Nord CE5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Έχει αναβάθμιση Μαρτίου για το play store Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts