kostakiss Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 πηγα απο kaspersky internet security σε avira premium security suite και μου βρηκε 49 ιους,χωρις υπερβολη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Κι εγώ αυτήν ακριβώς την αλλαγή έκανα, αλλά δεν βρήκε τόσους ιούς. 3 ή 4 δεν θυμάμαι ακριβώς. Ο λόγος που με απογοήτευσε το Kaspersky ήταν ότι κάτι προφανώς κόλλησα το οποίο απενεργοποιούσε τις περισσότερες από τις δυνατότητές του και δεν μπορούσε να καθαριστεί ο υπολογιστής μου ούτε σε safe mode...:( Το Avira δουλεύει μια χαρά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Πώς μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το scan που κάνει το NOD32 κάθε φορά που ανοίγουν τα windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Πώς μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το scan που κάνει το NOD32 κάθε φορά που ανοίγουν τα windows? Τι εννοείς; :confused: Εμένα δε μου κάνει τίποτα στην εκκίνηση ούτε μου έκανε ποτέ. Μόνο την κλασσική εικόνα εμφανίζει κάθε φορά που ξεκινάει το pc και μετά "κάθεται" στο tray... Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Πώς μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το scan που κάνει το NOD32 κάθε φορά που ανοίγουν τα windows? Tools-scheduler και απενεργοποιείς ότι βρίσκεις που αρχίζε με system startup file check (2 θα ειναι, ενα για οταν μπαινεις στα windows, και ενα οταν κανει update, αυτο αν θες κρατα το, δε πιστευω πως χρειαζεται ομως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tharis Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Καλησπερα, χρησιμοποιω το Norton 360 απο το καλοκαιρι και εχω ενα προβλημα. εχει μερικες βδομαδες που μου εμφανιζει κατασταση σε κινδυνο με τα εξης προβληματα: - ο Η/Υ δε πρεοστατευεται απο την προηγμενη προστασια SONAR - δεν γινεται σαρωση εισερχομενης αλληλογραφιας - >> >> >> εξερχομενης >> Υπαρχει επιλογη επιδιόρθωσης αλλα δε γινεται τπτ... Επισης ειδα στις ρυθμισεις οτι η προστασια SONAR και η σαρωση αλληλογραφιας ειναι απενεργοποιημενα. Προσπαθησα να τα ενεργοποιησω αλλα επανερχονται παλι στην ανενεργη κατασταση... Υπαρχει κανενας αλλος που χρησιμοποιει αυτο το antivirus και εχει το ιδιο προβλημα ?? Παράθεση SeRiUs RC dRiVeR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Μια και λήγει σε λίγο το παλιό που έχω (Panda I.S. 2009) παρακαλώ τις απόψεις σας για το ποιο πρόγραμμα να αγοράσω για τη νέα χρονιά. Τείνω προς Kaspersky ή Eset. Σημαντική παράμετρος για μένα είναι να μην είναι πολύ βαρύ για το συστημα. Με ενοχλεί να μου καθυστερεί χαρακτηριστικά τις εφαρμογές όπως π.χ. το Norton. Επίσης να διευκρινίσω ότι χρησιμοποιώ torrents για τα διάφορα downloads μου (το λέω μήπως παίζει ρόλο). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 εχθες ενας φιλος μου ειχε εναν ιο..ο οποιος οταν ανοιγε τον υπολογιστη εμφανιζε 2 αλλα antivirus και εδειχνε οτι σκαναρε τον υπολογιστη και θα οτι ειχε 200 ιους μεσα.επισης και το κεντρο ασφαλειας των windows ηταν μολυσμενο με αποτελεσμα στο 2πλο κλικ να μου ανοιγει ιντερνετ εχπλορερ και να με στελνει σε οτι να ναι σελιδες. ετρεξα hijackthis καθαρισα το συστημα..ολα μια χαρα,ο υπολογιστης δουλευει οπως πριν..αλλα εξαφανιστηκε μεσα απο τον πινακα ελεγχου το εικονιδιο του κεντρο ασφαλειας των windows (ασπιδα). εψαξα να το βρω στον φακελο των windows/system32 αλλα δεν βρηκα ακρη. μηπως ξερει κανεις που θα το βρω?? επισης ουτε με update δεν καταφερα κατι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Έβαλα σήμερα δοκιμαστικά το Microsoft Security Essentials. Για την ώρα μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, είναι ελαφρύ, όμορφο και δωρεάν. Έχει κάποιος καμιά άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Έβαλα σήμερα δοκιμαστικά το Microsoft Security Essentials. Για την ώρα μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, είναι ελαφρύ, όμορφο και δωρεάν. Έχει κάποιος καμιά άποψη; Πως το έβαλες; Μήπως βρίσκεσαι εκτός Ελλάδας; Εμένα μου εμφανίζει το εξής μύνημα όταν πηγαίνω στην ιστοσελίδα του: "Not available in your country or region You appear to be in a country or region where Microsoft Security Essentials is not available. Thank you for your interest in Microsoft Security Essentials." Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Θα πας εδώ, θα επιλέξεις το λειτουργικό σύστημα που έχεις και θα το "κατεβάσεις". Επίσης, το συγκεριμένο πρόγραμμα υπάρχει και στο SoftPedia. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 λαθος. εδω θα πατε για κατεβασμα απο microsoft! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Το McAfee είναι καλό? Το έχει το (μαθητικό) netbook του αδερφού μου αλλά φαίνεται υπερβολικά αργό. Μάλλον είναι για γρήγορους υπολογιστές και όχι για netbook. Τί λέτε? Να το σβήσω και να βάλω κανά avast? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 AVG ή AVAST, θα τα τρέχει πολύ άνετα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Έχω βάλει να κάνει scan το McAfee και μετά από μία ώρα είναι στο 27%. Δηλαδή θέλει σχεδόν 4 ώρες για να ολοκληρώσει! Θα το σβήσω και θα βάλω το avast. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Η΄ NOD32, για μένα αρκετά ελαφρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Τί υπολογιστή έχεις? Για netbook δε νομίζω να είναι ελαφρύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Η΄ NOD32, για μένα αρκετά ελαφρύ. Κι εγώ NOD32 ψηφίζω. Καλύτερο μπορεί να υπάρχει αλλά πιο ελαφρύ και λιγότερο ενεργοβόρο για την CPU και τη RAM ΔΕΝ υπάρχει. ;) Τί υπολογιστή έχεις? Για netbook δε νομίζω να είναι ελαφρύ! Στο δικό μου Netbook (Intel Atom N280), είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Τί υπολογιστή έχεις? Για netbook δε νομίζω να είναι ελαφρύ! Desktop και notebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 τελικά όχι και τόσο καλό το nod. σίγουρα χειρότερο από το καλύτερο και δωρεάν της αγοράς mse. το zdnet το απέδειξε :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 τελικά όχι και τόσο καλό το nod. σίγουρα χειρότερο από το καλύτερο και δωρεάν της αγοράς mse. το zdnet το απέδειξε :) Καταρχήν, η MS είναι μια εταιρία που πουλάει κι αγοράζει ολόκληρες κυβερνήσεις (τη δική μας για παράδειγμα), λες να είναι μεγάλη υποθεση το zdnet γι' αυτήν; ;) Κατα δεύτερον, εμένα γιατί μου βγάζει "Not available in your country or region" ρε παιδιά; Θέλω να το δοκιμάσω... Έχει κανείς καμιά ιδέα; :wacko: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Καταρχήν, η MS είναι μια εταιρία που πουλάει κι αγοράζει ολόκληρες κυβερνήσεις (τη δική μας για παράδειγμα), λες να είναι μεγάλη υποθεση το zdnet γι' αυτήν; ;) Κατα δεύτερον, εμένα γιατί μου βγάζει "Not available in your country or region" ρε παιδιά; Θέλω να το δοκιμάσω... Έχει κανείς καμιά ιδέα; :wacko: Δες εδώ: http://www.microsoft.com/security_essentials/?mkt=en-us Λίγα post παρακάτω ήταν η απάντηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Δες εδώ: http://www.microsoft.com/security_essentials/?mkt=en-us Λίγα post παρακάτω ήταν η απάντηση. :) Το είδα αλλά... Δεν πειράζει που είναι επιλεγμένη σα χώρα η United States; Δε σκαλώνει μετά η εγκατάσταση; Μπορεί να είναι ηλίθιο αυτό που ρωτάω αλλά η Microsoft μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιες μ@λ@κίες... Αν είναι θα το δοκιμάσω γιατί πληρώνουμε αρκετά λεφτά για το NOD32! :rolleyes: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Η εγκατάσταση γίνεται κανονικά μόνο που το πρόγραμμα είναι στ'αγγλικά. Το έχω δοκιμάσει σε Windows XP και παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Κανονικά γίνεται η εγκατάσταση, αλλά εγώ το ξήλωσα τελικά μετά από μερικές ημέρες δοκιμαστικής λειτουργίας. Καθυστερεί αρκετά το σύστημα (όχι παραπάνω βέβαια από ένα κλασικό antivirus) αλλά αυτό που μου την έσπασε είναι ότι δημιουργεί πρόβλημα στα video calls μέσω skype, και μάλιστα χωρίς να σε προειδοποιεί για τίποτα. Συγκεκριμένα, με τυχαίο τρόπο, διακόπτει (παγώνει) την εικόνα του άλλου ή τη δική σου, και μετά δεν υπάρχει τρόπος να το επαναφέρεις κάπως. Μόλις κλείσεις το real-time protection, όλα δουλεύουν ρολόι. Συγνώμη, αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ χοντρό για να το δεχθώ από ένα anti-virus επομένως για να μην πάθω κάτι ανάλογο στο μέλλον και με άλλα προγράμματα θα το απεγκαταστήσω. Κρίμα, γιατί φαινόταν καλό αρχικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts