jimlost Δημοσιεύτηκε August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 15, 2021 (edited) Καλησπέρα,θέλω συσκευή για την γυναίκα μου και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις Η χρήση απλή...FB,κλήσεις,γενικά πολύ απλή χρήση... Κάμερα καλή θέλω σε λογικά πλαίσια πάντα,να βγάζει την μέρα η μπαταρία... Την Xiaomi την ξέρω,την Real me δεν είχα ποτέ συσκευή... Redmi Note 10 Pro Poco X3 Pro Poco X3 Nfc Real me 8 Pro Τωρινό κινητό Redmi Note 7... Edited August 15, 2021 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Καλησπέρα φίλε, για τη γυναίκα μου πήρα δώρο το Poco X3 NFC και είναι υπέρ υπέρ ευχαριστημένη! Μεταξύ άλλων χορταστική ωραία οθόνη, στερεοφωνικά ηχεία, φοβερή αυτονομία, ωραία θήκη στη συσκευασία, με λίγα λόγια πακέτο πλήρες και ωραίο. Προτείνω αυτό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Realme 8 pro.πολυ δυνατή και ισορροπημένη συσκευή. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Το ποιο δυνατό από αυτά είναι το poco x3 pro αλλά είναι αρκετά βαρύ και γκουμούτσα θα έλεγα.l, όλως και το απλό poco x3. Θα κοιτούσα μεταξύ realme 8 pro και redmi note 10 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Νομίζω το Real me 8 Pro και το Poco X3 Pro από τα 4 που έγραψες είναι τα πιο καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 On 15/8/2021 at 7:29 ΜΜ, jimlost said: Καλησπέρα,θέλω συσκευή για την γυναίκα μου και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις Η χρήση απλή...FB,κλήσεις,γενικά πολύ απλή χρήση... Κάμερα καλή θέλω σε λογικά πλαίσια πάντα,να βγάζει την μέρα η μπαταρία... Την Xiaomi την ξέρω,την Real me δεν είχα ποτέ συσκευή... Redmi Note 10 Pro Poco X3 Pro Poco X3 Nfc Real me 8 Pro Τωρινό κινητό Redmi Note 7... 10 pro με χαώδες διαφορα αν θελεις καμερα. Και εγω απο το 7 ηρθα στο 10 πριν λιγες μερες. 1 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 22, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Τελικά κατέληξα στο Redmi Note 10 pro... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Καλοδούλευτη να είναι και να την χαρεί ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) Όσοι μετέβησαν στο Note 10 Pro από το Note 7, έχετε κάποιο σχόλιο; Edited August 23, 2021 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) 13 hours ago, minast said: Όσοι μετέβησαν στο Note 10 Pro από το Note 7, έχετε κάποιο σχόλιο; Εγω τα δουλευω και τα δυο!!! Εχω twin sim comsote και δουλευω και τα δυο. Το RN7 για τα λεφτα του και την εποχη του σε θεμα καμερας βαζει ακομη και ωρα πολλα κινητα κατω. Το μονο που νε χαλαει στο 10 ειναι οτι δεν εχει το dialer της xiaomi οπως το 7 αλλα ολα τα καινουρια της google εχουν οποτε δε μπορουμε να κανουμε κατι. Edited August 23, 2021 by manosn2 1 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 Δεν βοηθάς όμως 🤣 Σκέφτομαι να μεταβώ από RN7 σε RN10 Pro και με προβληματίζει λίγο η αλλαγή του dialer και το μεγαλύτερο μέγεθος. Ωραία η οθόνη, ο επεξεργαστής και η νέα κάμερα, αλλά δεν έχω πειστεί ότι αξίζει ως αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 1 hour ago, minast said: Δεν βοηθάς όμως 🤣 Σκέφτομαι να μεταβώ από RN7 σε RN10 Pro και με προβληματίζει λίγο η αλλαγή του dialer και το μεγαλύτερο μέγεθος. Ωραία η οθόνη, ο επεξεργαστής και η νέα κάμερα, αλλά δεν έχω πειστεί ότι αξίζει ως αναβάθμιση. Ότι και να κάνεις με τον dialer δε θα αλλάξει κάτι, και σε ένα χρόνο να αλλάξεις συσκευή τον καινούριο dialer της google θα έχεις. Σε όλα τα άλλα δε παίζεται. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 Στο 10 τι γίνεται με τον proximity sensor; Και το 7 είχε θέμα. Καλύτερη κάμερα έχει το 10; Θέλω να αλλάξω κι εγώ το 7αρι της γυναίκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts