Jump to content

Περί... δικτύων εξωτερικού γενικά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Epeidi provlepw na ginei enas "polemos" metaxy ekeinwn pou tha protinoun CytaMobileVodafone kai Areeba pou einai ta 2 diktia stin Kypro, THA ITHELA na parakalesw ekeinon pou tha kanei tin eisigisi as valei analitika tis TIMES tou diktiou pou protinei..

An me rwtas emena tha sou elega na dialexeis CytaMobileVodafone kai mporeis na deis ANALITIKA tis xrewseis edw: http://www.cytamobile-vodafone.com/default.asp?id=93

Episis (afou vlepw oti erxesai apo Ellada) na sou pw oti se sxesi me tin Areeba, mporeis na steileis sms se kinito Vodafone tis Elladas enw me tin Areeba den mporeis akoma...

Simfwna me tin xe.com i kypriaki lira (diladi 100 cents) einai 1.7 EUR

Κι εγώ στο ίδιο θα κατέληγα Demis.

Βέβαια αν δεν σε νοιάζει αυτό με το να μπόρεις να στέλνεις sms προς Vodafone, μπορείς να επιλέξεις Areeba.

Ξέρουμε χρεώσεις της Areeba για Ελλάδα;

http://www.areeba.com.cy για την άλλη επιλογή..

It's what you do to me..

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΗΔΗ ΠΗΡΑ CYTA,ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΠΤ..ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΚΥΠΡΟ,

ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ?

Internet cafe exei stin odo DIAGOROU stin gwnia panw sta fwta troxaias ekeino tis Logosnet Technologies

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΚΑΡΤΑ-ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ?

Apo tilekartes mono apo CYTA tha vreis.. den xerw ti paizei me alles etairies i an vgalane sto emporio tilekartes..

Υπάρχει επίσης και η CYTACommcard που είναι το αντίστοιχο της Χρονοκάρτας του ΟΤΕ, την οποία μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και στην Ελλάδα.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Η Κυπρος ειναι στη Ε.Ε. δεν χρειαζετε να πουμε τιποτα αλλο. Εξαλλου οι μεγαλοι ανταγωνιστες του Group (η Orascom) στην Μεση Ανατολη αγορασε την Wind.
scripta manent

νομιζω οτι αυτο ψαχνεις

....http://www.gsm2world.com/

:)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Τελικά με κάλυτπε η ntl: και είχα ήδη socket στο δωμάτιο οπότε γλίτωνω και το κόστος εγκατάστασης.

Διάλεξα μόνο broadband και δεν έβαλα σταθερό. Θα έχω το κινητό για τυχόν εισερχόμενες και ο κύριος όγκος τηλεφωνημάτων θα γίνεται με VoIP.

Βρήκα κορυφαία προσφορά. 1Μbit με 9,99 λίρες τον μήνα :w00t: δηλ 15 ευρώ. :w00t:

Το θέμα είναι οτι έχω 1GB download limit. :down:

Απ΄οτι μου είπαν το limit έχει τεθεί απο την κυβέρνηση για να αποφεύγεται η πειρατεία μουσικής :music: και movies. Το UK είναι νο1 στην Ευρώπη σε πειρατεία και προσπαθούν να την περιορίσουν. :hunter:

Επίσης μου είπαν οτι αν το όριο το ξεπερνάω με VoIP, liveradio κλπ αλλά δεν βλέπουν υπερβολική διακίνηση mp3 κλπ τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. :up:

Αντε να δούμε. Την τρίτη απογειώνομαι... "συνδέομαι" :rotfl:

mporeis na echis noumero til chrisimopiotas skypein opote mporoun na se pernoun ;-)

Το Skype in καλυπτει όλη την Αγγλία; Απότι έχω καταλάβει καλύπτει μόνο μερικές περιοχές. Κάνω λάθος;

Κλησεις για μεσα στην Αγγλια με voipbuster χαλαρα κ τζαμπε.

Οσο αφορα για την καλωδιακη απο ntl που εβαλες,μπορεις αναπασα στιγμη να την αναβαθμιση μεσα απο το site σε μεγαλυτερη γραμμη (2mbit,3mbit) με την αναλογη επιβαρυνση στο μηνιαιο λογαριασμο.Ξεκινα με 1 κ στην πορεια βλεπεις κ επιλεγεις.

Καλη πτηση να εχεις κ απολαυσε την Αγγλια,btw τι θα σπουδασεις;

The Future Belongs To The Brave

Κλησεις για μεσα στην Αγγλια με voipbuster χαλαρα κ τζαμπε.

Οσο αφορα για την καλωδιακη απο ntl που εβαλες,μπορεις αναπασα στιγμη να την αναβαθμιση μεσα απο το site σε μεγαλυτερη γραμμη (2mbit,3mbit) με την αναλογη επιβαρυνση στο μηνιαιο λογαριασμο.Ξεκινα με 1 κ στην πορεια βλεπεις κ επιλεγεις.

Καλη πτηση να εχεις κ απολαυσε την Αγγλια,btw τι θα σπουδασεις;

Εβαλα 1Mbit γιατί όπως είπα το πέτυχα σε εξαιρετική προσφορά. Αν και νομίζω πως απο το 56κ που είχα στην Ελλάδα, θα δώ διαφορά...

Το μόνο που σκέφτομαι συνέχεια είναι το download limit αν και ευχομαι να είναι ελαστικοί όπως λένε.

:offtopic: Thanx για τις ευχές αλλά βρίσκομαι ήδη Αγγλία εδω και 1,5 εβδομάδα.

MSc Marketing στο Uni of Leicester. :offtopic:

Το Skype in καλυπτει όλη την Αγγλία; Απότι έχω καταλάβει καλύπτει μόνο μερικές περιοχές. Κάνω λάθος;

Λάθος κάνεις. Απλά σου δίνει έναν αριθμό που μπορεί να ανήκει σε άλλη περιοχή από αυτή που βρίσκεσαι. Αλλά αυτό δε σε ενδιαφέρει.

Εβαλα 1Mbit γιατί όπως είπα το πέτυχα σε εξαιρετική προσφορά. Αν και νομίζω πως απο το 56κ που είχα στην Ελλάδα, θα δώ διαφορά...

Το μόνο που σκέφτομαι συνέχεια είναι το download limit αν και ευχομαι να είναι ελαστικοί όπως λένε.

Ειναι αρκετα ελαστικοι,αρκει κ εσυ βεβαια να μην το παρακανεις.Αν βαλεις 2+mbit τοτε ειναι ακομα πιο ελαστικοι στο ημερησιο οριο.

Ειναι πολλες μερες που κατεβαζω πανω απο 3-4gb (ntl 2mbit) αλλα ποτε δεν μου εχουν στειλει κανα μειλ για παραβιαση οριου (οπως αναφερουν) και ετσι συνεχιζω ακαθεκτος :cool:

Tουλαχιστον εδω προσφερουν πραγματικες ταχυτητες ιντερνετ εστω κ στις πιο οικονομικες συνδεσεις :) Καλες σπουδες να εχεις :shifty:

Με χρήση Skype 2-3 ώρες κάθε μέρα και με κανα 7 ωρο liveradio θα το υπερβαίνω το 1Gb...;;

Με χρήση Skype 2-3 ώρες κάθε μέρα και με κανα 7 ωρο liveradio θα το υπερβαίνω το 1Gb...;;

http://www.dumeter.com :)

Αβε.

1ο μου ποστ εδω, και ειναι για φιλο :D (ωραια σελιδα και ωραιο φορουμ παντως )

Λοιπον. Θα θελαμε οποιος ξερει να μας συμβουλεψει στο παρακατω :

Θελουμε να επικοινωνουμε φθηνα με ατομο στη Γερμανια, που εχει κινητό με καρτα απο την εταιρεια Ο2 το mobile προγγραμμα. Ποια χρονοκαρτα συμφερει να αγορασει ο φιλος μου (εδω Ελλαδα) , για να μιλαει με Γερμανια απο σταθερο τηλεφωνο ;

Ευχαριστω :)

Στην Ιταλια ακομα δεν ειναι δυνατο να λαβω mms απο ελλαδα.Χρειαστηκε να βαλω την ελληνικη μου καρτα για να δεχτω ενα.

Αν είστε/μένετε στην Ιταλία κι έχετε κινητή τηλεφωνία μ'έναν απ'τους 2 μεγάλους πάροχους ή σύνδεση διαδικτύου με την Telecom Italia, μπείτε στο Internet κι εγγραφείτε στην online υπηρεσία μελών. Μετά με το εκπληκτικό προγραμματάκι σε Java που ακούει στ'όνομα WebSMS μπορείτε να στέλνετε απ'το κινητό σας μηνύματα SMS σχεδόν δωρέαν. €0.01 σε σχέση με τη συνηθισμένη ταρίφα που είναι έως και 20 φορές παραπάνω. :luck:

Δύο αρνητικά:

1) Δεν παίρνετε αναφορά παράδοσης.

2) Ανάλογα με την κίνηση στο τηλεφωνικό κέντρο μπορεί το μήνυμά σας να φτάσει έως 10-15 λεπτά αργότερα. Δηλαδή δεν είναι καλό για real-time επικοινωνίες. Αν και τις περισσότερες φορές μέσα στο επόμενο λεπτό έχει φτάσει.

Αλλά δουλεύει και θα σας βοηθήσει να μειώσετε πολύ τα έξοδά σας αν στέλνετε πολλά SMs!

νομιζω οτι αυτο ψαχνεις

....http://www.gsm2world.com/

:)

Φιλε, φοβερο!!!Θεος εισαι ;) Και αν βαλεις το νουμερο σου + το email σου δινει δωρο 1,60 ευρω για να το δοκιμασεις. Επειδη ομως εδω στην Αγγλια η εταιρια κινητης που εχω χρεωνει μολις 0,30 ευρω τη κληση για Ελλαδα δηλαδη περιπου τα ιδια, μηπως εχεις υποψιν σου και καποια αλλη εταιρια? Θα με ενδιαφερε μονο για κλησεις προς Ελληνικα ή Αγγλικα κινητα.

• The title was changed to Περί... δικτύων εξωτερικού γενικά
  • This topic was pinned and unpinned