HEO Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Γεια σας, θελω να ρωτησω εαν υπαρχει καποια εταιρεια π.χ. giff gaff για να μπορεσω να δεχομαι sms ειδικα για τις ανω υπηρεσιες Ειχα inter telecom και μετα την διακοπη του Αγγλικου νουμερου δεν μπορω να λαβω sms, oi ελληνικες εταιρειες βαζουν φραγη στους 3 και στους 4 η q ετσι τουλαχιστον αναφερει στο site Eαν παρω μια καρτα της giff gaff πχ, θα μπορω να λαβω εισερχομενα sms, η θα εχω θεμα; Σας ευχαριστω Στα εισερχόμενα μηνύματα και τις κλήσεις σε wind και q ΔΕΝ βάζουν φραγή...όταν λήξει το υπόλοιπο και πριν παρέλθει το 12μηνο.Το κάνω πολύ καιρό τώρα έχω ένα νούμερο wind που του βάζω μια κάρτα κάθε Ιούλιο.... το χρησιμοποιώ το καλοκαίρι και όλο το χειμώνα δέχεται εισερχόμενα μηνύματα και κλήσεις χωρίς ανανέωσηΕπίσης τα εισερχόμενα μηνύματα στα cosmote δούλευαν μέχρι τον Μάρτη που είχα ,κόσμοτε ακόμα και με την φραγή πριν να λήξη το νούμεροSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 (edited) Επειδη το ξαναπιασατε μετα απο καιρο, να αναφερω οτι ειχα ανοιξει το θεμα γιατι ειχα inter telecom και καποια στιγμη η εταιρεια για καποιους λογους που δεν γνωριζω (υποψιαζομαι ομως γιατι), σταματησε το Αγγλικο νουμερο, που δεχοταν sms (το ελληνικο νουμερο που συνεχιζω να εχω) δεν δεχετε sms, αναγκαστηκα να ρωτησω εαν υπαρχει καποια Ελληνικη εταιρεια που να μην μπλοκαρει τα sms κυριως στους 3 μηνες που κανουνε σχεδον ολες. Τελικα πηρα νουμερο της q και μεχρι στιγμης δεν μου εχουνε μπλοκαρει τις εισερχομενες και τα sms. Tελος να πω οτι οταν ειχα το Αγγλικο νουμερο της inter telecom, για να λαβω sms απο οποιαδηποτε τραπεζα γινοτανε ειδικη διαδικασια, δηλ. οσες φορες προσπαθησα να βγαλω καποια καρτα απο τραπεζα, (η να δημιουργησω web banking), ενω μου στελνανε sms ποτε δεν λαμβανα sms, δεν ξερω γιατι, με αποτελεσμα καποιοι υπαλληλοι στα κεντρικα (των τραπεζων) κανανε καποιες ειδικες διαδικασιες για να μου ερθει sms Edited October 2, 2022 by dinoslk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 9 ώρες πριν, dinoslk said: Επειδη το ξαναπιασατε μετα απο καιρο, να αναφερω οτι ειχα ανοιξει το θεμα γιατι ειχα inter telecom και καποια στιγμη η εταιρεια για καποιους λογους που δεν γνωριζω (υποψιαζομαι ομως γιατι), σταματησε το Αγγλικο νουμερο, που δεχοταν sms (το ελληνικο νουμερο που συνεχιζω να εχω) δεν δεχετε sms, αναγκαστηκα να ρωτησω εαν υπαρχει καποια Ελληνικη εταιρεια που να μην μπλοκαρει τα sms κυριως στους 3 μηνες που κανουνε σχεδον ολες. Τελικα πηρα νουμερο της q και μεχρι στιγμης δεν μου εχουνε μπλοκαρει τις εισερχομενες και τα sms. Tελος να πω οτι οταν ειχα το Αγγλικο νουμερο της inter telecom, για να λαβω sms απο οποιαδηποτε τραπεζα γινοτανε ειδικη διαδικασια, δηλ. οσες φορες προσπαθησα να βγαλω καποια καρτα απο τραπεζα, (η να δημιουργησω web banking), ενω μου στελνανε sms ποτε δεν λαμβανα sms, δεν ξερω γιατι, με αποτελεσμα καποιοι υπαλληλοι στα κεντρικα (των τραπεζων) κανανε καποιες ειδικες διαδικασιες για να μου ερθει sms ok αν παρεις κοσμοτε δεν θα ερχονται τα sms ?? αφου σε βολευει η q μια χαρα......το αντιθετο δουλευει ???οταν πας Αγγλια ερχονται τα sms απο Ελληνικη τραπεζα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 6 ώρες πριν, kostasbmw said: ok αν παρεις κοσμοτε δεν θα ερχονται τα sms ?? αφου σε βολευει η q μια χαρα......το αντιθετο δουλευει ???οταν πας Αγγλια ερχονται τα sms απο Ελληνικη τραπεζα??? Eαν μπεις (ειδικα) στο site της τραπεζας Πειραιως για δημιουργια ebanking μπορεις να βαλεις κινητο τηλεφωνο οιασδηποτε χωρας στον κοσμο, δεν υπαρχει καποιος περιορισμος π.χ. επειδη εισαι απο Ελλαδα πρεπει σωνει και καλα να εχεις ελληνικο νουμερο. Οταν λοιπον πηγα στην τραπεζα Πειραιως για ebanking ειχα ολα τα απαραιτητα εγγραφα οτι το συγκεκριμενο αγγλικο νουμερο της inter telecom, ειναι στο ονομα μου. Το ερωτημα ειναι γιατι ενω μου στελνανε sms στο αγγλικο νουμερο (0044.....), ουδεποτε μου ερχοτανε sms, το ιδιο εγινε και σε αλλη τραπεζα, παλι ειχα ολα τα εγγραφα για να εκδωσω καποια καρτα, εστελνε η υπαλληλος sms στο συγκεκριμενο νουμερο ουδεποτε ελαβα απαντητικο sms και με καποιον γνωστο που του ζητησα να μου στειλει sms ουδεποτε ελαβα απαντηση, μονο οταν εστελνες για υπολοιπο του χρονου ομιλιας η να δεις ποτε ληγει η καρτα, μονο τοτε λαμβανα sms, σε καμια αλλη περιπτωση και οπως αναφερω παραπανω για να δημιουργησω ebanking και να λαβω sms, εγινε ειδικη διαδικασια, απο υπαλληλο στα κεντρικα για να μου ερχονται sms στο αγγλικο νουμερο. Επισης τιθεται το ερωτημα, γιατι η inter telecom καταργησε το αγγλικο νουμερο με αποτελεσμα να μην μπορουμε να δεχτουμε sms? ο καθενας μπορει να υποθεσει οτιδηποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Το κόστος φίλε μου, εκεί που τα έχει τώρα με την συνεργασία της με τους Πολωνούς προφανως είναι ποιο φθηναSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 Γειά σας η αποστολή μηνύματος σε αριθμό της Κύπρου γνωρίζει κανείς πόσο μπορεί να κοστίζει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 Κοσμοτε; https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-45be-5de4-e053-181f12ac3db5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 Καλησπέρα. Τις επόμενες ημέρες θα βρίσκομαι σε επαγγελματικό ταξίδι στην Αλβανία. Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο σε 4G και 5G σε όλη τη χώρα; Επίσης θα ήθελα και ένα φθηνό πακέτο για εκεί με πολλά Giga και όχι ομιλία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 Καλησπέρα. Τις επόμενες ημέρες θα βρίσκομαι σε επαγγελματικό ταξίδι στην Αλβανία. Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο σε 4G και 5G σε όλη τη χώρα; Επίσης θα ήθελα και ένα φθηνό πακέτο για εκεί με πολλά Giga και όχι ομιλίαΨάξε airalo...Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 (edited) Σε ευχαριστώ Edited October 23, 2022 by Gv2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Καλησπέρα σας. Θα πάω Ρώμη τον Ιανουάριο. Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω εκεί για απεριόριστα δεδομένα για 4 μέρες; πουλάνε κάποια κάρτα με δεδομένα μόνο σε καταστήματα εκεί; Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Μπορείς να χρησιμοποιησεις τα ίδια δεδομένα που χρησιμοποιείς και εδώ.Εδώ τι έχεις; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Μπορείς να χρησιμοποιησεις τα ίδια δεδομένα που χρησιμοποιείς και εδώ.Εδώ τι έχεις; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας TapatalkCosmote αλλά δεν παρέχει απεριόριστα στην Ιταλία. Έχω και μια unlimited της Vodafone όπου είδαμε σε διπλανό thread ότι τελικά παρέχει απεριόριστα και στην Ιταλία, οπότε θα χρησιμοποιήσω εκείνη. Ευχαριστώ Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismanousakis Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Γειά σας . Πρόκειται να ταξιδέψω σε Αμπού Ντάμπι και Ντουμπάι το ερχόμενο Πάσχα. Όσοι έχετε πάει ξέρει κάποιος με ποιες τοπικές εταιρείες συνεργάζεται η κοσμοτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Να συνεργάζεται ως τι;Υπάρχει δωρεάν roaming στα ΗΑΕ? https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/countriesandnetworks_res.html 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Να συνεργάζεται ως τι;Υπάρχει δωρεάν roaming στα ΗΑΕ? https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/countriesandnetworks_res.htmlΞεχνάς τα τηλέφωνα από εκεί. Μόνο μέσω ίντερνετ.Sent from my LE2123 using Tapatalk 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Καλησπέρα, έχω Vodafone Gifa Unlimited ultra+What’s Up καρτοκινητο… Ενδέχεται να ταξιδέψω στο Βελιγράδι και είδα τις χρεώσεις που είναι πανάκριβες. Θελω πολλά data να έχω μόνο, ιδανικά με βολευει και η e-sim γιατί έχω iPhone 13. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Αλήθεια για το Βελιγράδι και Σερβία γενικά που ρωτάει, ποιο είναι το ιδανικό δίκτυο με καλή κάλυψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenzz Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους. Του χρόνου θα πάω για έναν μήνα στην Ιταλία. Μήπως έχει κανένας εμπειρία για να με συμβουλέψει για το ποια είναι η πιο φθηνή λύση για να έχω πάνω από 30-40Gb? Έχω what's up. Θα είναι μήπως καλύτερα να πάρω ιταλική κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 On 21/12/2022 at 11:01 ΜΜ, hercoulis said: Αλήθεια για το Βελιγράδι και Σερβία γενικά που ρωτάει, ποιο είναι το ιδανικό δίκτυο με καλή κάλυψη; & Απαντάω, έπαθα ολίγον πλάκα με τις κεραίες που βρίσκονται παντού!! και μόλις το σήμα πέσει δυο γραμμές τερματίζει στο επόμενο δευτερόλεπτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Καλησπέρα παιδιά και πάλι, προέκυψε ταξίδι στη Τουρκία για 3-4 μέρες…προτείνετε να πάρω κάρτα από εκεί ή να βάλω με 7,90€ x 4€ το πακέτο της Vodafone και να εκμεταλλευτώ τα απεριόριστα του συμβολαίου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, Nikolas14 said: Καλησπέρα παιδιά και πάλι, προέκυψε ταξίδι στη Τουρκία για 3-4 μέρες…προτείνετε να πάρω κάρτα από εκεί ή να βάλω με 7,90€ x 4€ το πακέτο της Vodafone και να εκμεταλλευτώ τα απεριόριστα του συμβολαίου. Αν μπορεί η τσέπη σου εγώ προτείνω βονταφον. Για να Μην μπαίνεις σε διαδικασία. Τώρα αν θες παίξε και με Airalo και απενεργοποίησε προσωρινά την δεύτερη sim που έχεις. Έχει κάτι καλά πακετάκια για Τουρκία. Edited December 30, 2022 by panos.kar 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Καλησπέρα σε όλους! Τον Μάιο θα πάω Ρώμη. Σκέφτομαι στα τέλη Απριλίου να αγοράσω μια sim Vodafone UK από το eBay με 60 GB για να τη χρησιμοποιήσω με Vodafone IT. Δουλεύει εκεί το roaming free και αν όχι λόγω της εξόδου από την Ε.Ε., πόσο έχει η χρήση κάθε μέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 On 25/12/2022 at 7:40 ΜΜ, tenzz said: Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους. Του χρόνου θα πάω για έναν μήνα στην Ιταλία. Μήπως έχει κανένας εμπειρία για να με συμβουλέψει για το ποια είναι η πιο φθηνή λύση για να έχω πάνω από 30-40Gb? Έχω what's up. Θα είναι μήπως καλύτερα να πάρω ιταλική κάρτα? Σίγουρα θα είμαι καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 To roaming free καρτών από την Αγγλία δουλεύει στην ΕΕ όπως πριν την εξοδοΤο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να την έχεις χρησιμοποιήσει στην.αγγλια και να πας στην ΙταλίαΑν δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου στην Αγγλία θα φας πόρταSent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts